Mechaniczna pomarańcza [film] - Kreskówki (i nie tylko), stare lub nowe.
Taselchof - 11 Kwietnia 2008, 13:39
mhm ćwiczył u takiego mędrca ślepego a sługusy były coś jakby niewidzialne ?
dzejes - 11 Kwietnia 2008, 13:58
Alatar napisał/a | ... więc ... może ktoś? |
Za dużo LSD...
Alatar - 11 Kwietnia 2008, 15:44
Taselchof ... tak ... coś w ten deseń ...
dzejes napisał/a | Alatar napisał/a | ... więc ... może ktoś? |
Za dużo LSD... |
dzejesie, za dużo antybiotyków?
Sirroco - 11 Kwietnia 2008, 16:58
Więcej szczegółów proszę bo nie kojarzę.
A pamięta ktoś taki serial animowany z Polsatu o tym że w przyszłości pewna korporacja postanowiła stworzyć superżołnieża na swoje potrzeby i rzeczywiście ciało było naprawde świetne ale dali ludzki mózg przez co koleś rzadko robił coś naprawde niezłego a jeśli już to nie umiał powtórzyć bo był mocno naiwnym półgłówkiem.
Miał dwoje przyciół:taką dziewczyne z sztuczną ręką i gadającego dinozaura (efekt rozwoju genetyki).
Ogólnie cały scenariusz opierał się na tym że ów gość uciekał przed siłami owej korporacji która chiała go pochwycić i zmienić na dobre w swojego sługusa.Mocno zwariowana bajka.
dzejes - 11 Kwietnia 2008, 17:04
Alatar napisał/a |
dzejesie, za dużo antybiotyków? |
Zabójcze poczucie humoru to mój perk rasowy.
Alatar - 11 Kwietnia 2008, 21:24
W tym rzecz Sirroco, że więcej nie pamiętam ...
dzejes napisał/a |
Zabójcze poczucie humoru to mój perk rasowy. |
Zabójcze zabójczym - mnie nie zabiłeś (tym razem) ...
Taselchof - 11 Kwietnia 2008, 21:32
ehh ja dobrze pamiętam bodaj dziecko gwiazdy to się nazywało fajna piosenka była w tym
mistique - 11 Kwietnia 2008, 21:33
Chwilka googlania i mam!
http://www.imdb.com/title/tt1194637/
http://www.youtube.com/wa...feature=related
dzejes - 11 Kwietnia 2008, 22:02
Alatar napisał/a |
dzejes napisał/a |
Zabójcze poczucie humoru to mój perk rasowy. |
Zabójcze zabójczym - mnie nie zabiłeś (tym razem) ... |
Tak... Mój perk, nie Twój.
Hubert - 12 Kwietnia 2008, 09:31
Sirroco napisał/a | Więcej szczegółów proszę bo nie kojarzę.
A pamięta ktoś taki serial animowany z Polsatu o tym że w przyszłości pewna korporacja postanowiła stworzyć superżołnieża na swoje potrzeby i rzeczywiście ciało było naprawde świetne ale dali ludzki mózg przez co koleś rzadko robił coś naprawde niezłego a jeśli już to nie umiał powtórzyć bo był mocno naiwnym półgłówkiem.
Miał dwoje przyciół:taką dziewczyne z sztuczną ręką i gadającego dinozaura (efekt rozwoju genetyki).
Ogólnie cały scenariusz opierał się na tym że ów gość uciekał przed siłami owej korporacji która chiała go pochwycić i zmienić na dobre w swojego sługusa.Mocno zwariowana bajka. |
Projekt G-Ker
Pako - 12 Kwietnia 2008, 09:48
Sosnechristo napisał/a | Projekt G-Ker |
JEST JEST JEST!!!
Nie dalej jak przedwczoraj chciałem o to samo zapytać, ale potem się czymś innym zająłem i zapomniałem, a prześladuje mnie ta bajka już od dawna. Wiedziałem, że z G byla, kojarzylo mi się tylko: GECK i gecko (zboczenie falloutowe ) chciałe się zdać na resztę i patrzcie, od razu dzięki ^_^
e:
a tak ogólnie to in inglisz znane jest chyba jako project geeker, bo do tego wyniki znajduje. do G-Ker wrzuca na nasze forum
Hubert - 12 Kwietnia 2008, 09:59
Drobiazg.
Swoją drogą, rzeczywiście mocno zakręcona ta kreskówka była.
A pamiętacie Kosmożuki i Killer Tomatoes?
Comar - 12 Kwietnia 2008, 10:09
Mnie z animowanych seriali, które można było obejrzeć w TV zawsze najbardziej niszczył ten:
Alatar - 12 Kwietnia 2008, 17:06
mystique, to właśnie to, dzięki, zapomniałem o IMDB ...
Po francusku to jednak nie takie jak po polsku, wygląda tak samo, ale jakby inna kreskówka ...
ilcattivo13 - 4 Czerwca 2008, 13:12
"Dragonlance: Dragons Of Autumn Twilight" - już się nie dziwię, dlaczego produkca dalszego ciągu została zablokowana. Jak nie jesteście fanami Dragonlance i nie cierpicie na "głood" Dragonlance to nie oglądajcie. 3/10
Vectron - 17 Czerwca 2008, 17:51
Ja jeszcze pamiętam taką bajke co latali takim sterowcem czy czymś w tym stylu i była taka żaba,łasica,księżniczka Brzoskwinka i taki gościu w niej zakochany i pamiętam jeden motyw z tej bajki że wylądowali w jakimś miasteczku a tam wszystko wymarło bo studnia wyschła i oni poszukiwali grzybów leczniczych też czy jakos tak.Bardzo słabo kojarze tą bajkę ale na 100% była tam taka księżniczka Brzoskwinka a ten ich latający statek chyba sie nazywał Caliko czy Kaliko.Pamięta ktoś taką bajkę??
Zgadza sie właśnie mi przypomniałeś o tych wrogach a ktoś pamięta tytuł??Szukam i szukam i nic niema:(
Taselchof - 17 Czerwca 2008, 18:35
też pamiętam na filmnecie to leciało głównym wrogiem był kapturnik a służyli mu taki kot i karzeł
Kostucha Drang - 4 Lipca 2008, 21:08
Vectron napisał/a | Ja jeszcze pamiętam taką bajke co latali takim sterowcem czy czymś w tym stylu i była taka żaba,łasica,księżniczka Brzoskwinka i taki gościu w niej zakochany i pamiętam jeden motyw z tej bajki że wylądowali w jakimś miasteczku a tam wszystko wymarło bo studnia wyschła i oni poszukiwali grzybów leczniczych też czy jakos tak.Bardzo słabo kojarze tą bajkę ale na 100% była tam taka księżniczka Brzoskwinka a ten ich latający statek chyba sie nazywał Caliko czy Kaliko.Pamięta ktoś taką bajkę?? |
Nazywam sie Waldek i ja tez mam 13 lat
ilcattivo13 - 10 Lipca 2008, 18:38
"Doktor Strange" na podstawie komiksu Marvela. Chyba jednak pozostanę przy Batmanie. 5/10
Taselchof - 10 Lipca 2008, 20:00
a wyszedł Batman Gotham knight właśnie jestem w trakcie oglądania doctror strange trochę głupio pomyślny scenariusz ale sama animacja ładna
ilcattivo13 - 10 Lipca 2008, 22:22
za samą animację 7/10, ale fabuła... -2/10
feralny por. - 11 Lipca 2008, 09:15
Aż mi się wierzyć nie chce, nikt nie oglądał Dextera?
Warto jeszcze wspomnieć o "Tajemniczych złotych miastach"
Hubert - 11 Lipca 2008, 14:28
feralny por. napisał/a | Dextera? |
Jeśłi chodzi o tego od laboratorium, to ja widziałem parę odcinków.
feralny por. - 11 Lipca 2008, 15:33
Właśnie tego, boki przy tym zrywałem.
Taselchof - 12 Lipca 2008, 14:08
to nie jest dobry dzień dla naukowca wolałem ludwiczka
feralny por. - 12 Lipca 2008, 14:36
Do czego jest ten przycisk?
Ludwiczek był, jak dla mnie przeładowany morałami.
Taselchof - 12 Lipca 2008, 21:03
widocznie taki musiał być :d ale jakoś najbardziej mi przypadł do gustu z tych późniejszych bajek. A jak wam się podobał Pinky i Mózg zort ;p
feralny por. - 12 Lipca 2008, 21:07
Pinki i Mózg, byli postaciami z Animianiaków i byli świetni. Z resztą tam była cała masa świetnie zestawionych duetów: Rita i Rant, Cekin i Mindy, ta stara wiewióra z siostrzeńcem. Był odcinek, w którym wszyscy byli pozamieniani miejscami, myślałem, że skonam.
dzejes - 13 Lipca 2008, 11:05
Pinky i Mózg u amiszów - spadłem z krzesła ze śmiechu, gdy oglądałem ten odcinek.
- A co będziemy robić jutro?
- To co zawsze Pinky, będziemy budować stodołę.
Hubert - 15 Lipca 2008, 11:30
feralny por. napisał/a | Rita i Rant, Cekin i Mindy |
O, tej czwórki to nie pamiętam. Kto zacz?
|
|
|