Powrót z gwiazd - PAJACYK
Rafał - 17 Wrześ¶nia 2007, 08:12
bach!
mawete - 17 Wrześ¶nia 2007, 08:23
Dlaczego nie widzę tego tematu na forum? Nie dodałem do ignorowanych, a nawet jak wyswietlam ignorowane to tez nie widzę...
Agi - 17 Wrześ¶nia 2007, 08:49
mawete napisał/a | Dlaczego nie widzę tego tematu na forum? Nie dodałem do ignorowanych, a nawet jak wyswietlam ignorowane to tez nie widzę... |
Oznaczyłam temat, jako normalny, w dziale "Powrót z gwiazd" może teraz będziesz go widział
mawete - 17 Wrześ¶nia 2007, 09:54
teraz widzę dzieki
Agi - 17 Wrześ¶nia 2007, 10:18
Do usług
elam - 17 Wrześ¶nia 2007, 20:52
teraz, to sie temat zgubi w spamie...
specjalnie dalam go jako przyklejony, zeby byl zawsze na gorze strony - to mawete nie umie patrzec ....
Agi - 18 Wrześ¶nia 2007, 07:14
elam, nie zgubi się. Codziennie kto¶ tu zagl±da, więc będzie na pocz±tku, a korzystaj±cym z opcji "zobacz posty nieprzeczytane" wyskoczy na pewno.
mawete - 18 Wrześ¶nia 2007, 08:18
Agi55: a nie mozna mu nadać w jaki¶ sposób wyzszego priorytetu? Tak zeby zawsze był na pierwszym miejscu?
mBiko - 18 Wrześ¶nia 2007, 08:40
Dzisiaj wielka zmiana. Najpierw był chlebu¶, potem serducho, a pajacyk na końcu .
mawete - 18 Wrześ¶nia 2007, 08:43
Pokazałem wczoraj małej jak klikać na pajacyka. Dzisiaj tylko sie obusziła, przychodzi do pokoju i: "Tato, kiedy nakarmimy dzieci?" sama kliknęła
Agi - 18 Wrześ¶nia 2007, 09:25
mawete napisał/a | Agi55: a nie mozna mu nadać w jaki¶ sposób wyzszego priorytetu? Tak zeby zawsze był na pierwszym miejscu? |
Ja mogę tylko oznaczyć jako "ogłoszenie", "normalny" albo "przyklejony". Wyższy priorytet może nadać, tak s±dzę Administrator. Musimy poczekać na gorata (dobrze, że nie na Godota ).
gorat - 18 Wrześ¶nia 2007, 11:21
Można nadać status ogłoszenia globalnego, ale zaraz wyjd± tacy, co stwierdz±, że rankiem klikaj± i potem chc± mieć spokój, a nie że na każdej li¶ce tematów wyskakuje
Parę rzeczy (pomysłów?) chodzi mi po głowie, ale na razie jestem zawalony zdziebko, a to byłoby jednak trochę grzebania w kodzie - zapewne.
Piech - 18 Wrześ¶nia 2007, 12:01
Nie wiem czy to dobry pomysł, żeby administracyjnie wyróżniać niektóre tematy.
Niech użytkownicy - poprzez używanie - sami wyróżniaj± co chc±.
Agi - 18 Wrześ¶nia 2007, 12:33
Takiego argumentu użyłam w dyskusji z elam, po oznaczeniu tematu jako "normalny" Cytat | elam, nie zgubi się. Codziennie kto¶ tu zagl±da, więc będzie na pocz±tku, a korzystaj±cym z opcji zobacz posty nieprzeczytane wyskoczy na pewno. |
póĽniej padła propozycja mawete
mawete napisał/a | Agi55: a nie mozna mu nadać w jaki¶ sposób wyzszego priorytetu? Tak zeby zawsze był na pierwszym miejscu? |
de fakcto przywracaj±ca stan poprzedni - zarówno "ogłoszenie", jak i "przyklejony" pojawiaj± się w tym samym miejscu, nad zasadniczymi tematami.
Moim skromnym zdaniem nic więcej nie trzeba zmieniać, kto zechce, znajdzie.
mawete - 18 Wrześ¶nia 2007, 14:05
Dobra... ja znalazłem - potrafię (znowu nie widzę - moze kto¶ jest mi w stanie odpowiedzieć dlaczego - gorat?) ale ile osób moze mieć podobny problem? Pytam bo to zawsze jest kilka groszy mniej.
Czarny - 18 Wrześ¶nia 2007, 14:33
A po co go w ogóle szukacie, klika się przecież gdzie indziej?
mawete - 18 Wrześ¶nia 2007, 14:36
Gdzie sie klika to ja wiem, ale zależy mi na tym żeby jak najwiecej osób widziało. Ja nie widzę, a ilu jest takich co jeszce nie kliknęli a nie widz± i nie maja tej szansy.
Czarny: wybacz, ale albo co¶ z mechanik± forum jest Ľle, albo jest to celowa złosliwo¶ć wobec mnie.
//edit: lit.
Agi - 18 Wrześ¶nia 2007, 14:46
mawete, przecież w±tek widać, jak wejdziesz do "powrotu z gwiazd", nad kesk±, jako ogłoszenie w "Ważne tematy"
Nie będę zdjęcia robić i zamieszczać, bo nie chcę Cię obrażać
mawete - 18 Wrześ¶nia 2007, 15:28
no wła¶nie u mnie nie ma... mam Ci screena zrobic? Pokazuje mi np. że mam post nieprzeczytany, a w "powrocie" pokazuje, ze wszystkie s± przeczytane. da sie wej¶ć bez problemów jak w Pajacyku jest ostatni post, ale wtedy wchodze z menu głównego. potrafie to obej¶ć i znaleĽć ale czy jest sens?
Kruk Siwy - 18 Wrześ¶nia 2007, 15:35
No to niestetyż u Ciebie jest do d... inni nie maj± kłopotów.
mawete - 18 Wrześ¶nia 2007, 15:36
No to też własnie pytam dlaczego?
//edit:
będę sobie klikał, ale z tym forum nie będzie miało o nic wspólnego. I tyle.
Kruk Siwy - 18 Wrześ¶nia 2007, 15:55
Odpowiedż a' la Martva - bo tak!
OdpowiedĽ filozoficzna - Kto¶ tam z góry Cię nie lubi.
Odpowiedż Billa Gatesa - Microsoft jest najlepszy!
Moja odpowiedĽ - kurczę zapytaj się GAndrela albo kogo¶ innego mocnego w te klocki.
Strasznie się nerwowy zrobiłe¶. A co za różnica gdzie klikasz?
mawete - 18 Wrześ¶nia 2007, 16:02
Kruk Siwy: zdenerwowany jestem z innego powodu. A to co napisał Czarny też mi nie pomogło. Ustawiłem sobie w Operze w ulubionych i ten tamat olewam, ani nie czytam go ani nie pisze od tego postu.
Bye.
gorat - 18 Wrześ¶nia 2007, 16:03
Nie mam pojęcia. Mogę choćby wleĽć Ci na konto i obejrzeć - co najwyżej dowiesz się, że musisz przegl±darkę upupić.
mawete - 18 Wrześ¶nia 2007, 16:08
dostałe¶ hasło na pw.
elam - 18 Wrześ¶nia 2007, 17:57
ja w kazdym razie dziekuje za przywrocenie tematu na miejsce nad kreska
Agi - 18 Wrześ¶nia 2007, 18:02
Cytat | Dzięki dzisiejszym darowiznom możemy nakarmić: 1228 dzieci |
Pako - 18 Wrześ¶nia 2007, 19:01
Mi tez się robi tak jak mawetemu, ale z innymi tematemi i jest to efekt ignorowania tematów. mawete drogi, czy ty przypadkiem, w szale jakim¶ albo za¶mieniu inkszym, nie zingorowałe¶ pajaca?
mawete - 18 Wrześ¶nia 2007, 20:21
No własnie nie... Pisałem ze nawet po poleceniu pokaz ignorowane tematy nie pojawia mi sie... I dalej go nie widzę...
elam - 18 Wrześ¶nia 2007, 20:41
mawete, to wytlumacz mi, w jaki sposob piszesz i piszesz posty w tym temacie, skoro go nie znajdujesz???
|
|
|