To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Polowanie na Wąpierza

Kruk Siwy - 28 Czerwca 2007, 13:52

Coś się pomyśli...
Te "oczko" to od urodzin czy od momentu stania się wąpierzem?

Khorne_S - 28 Czerwca 2007, 16:37

hjeniu napisał/a
Na urodziny to coś bardziej wyrafinowanego niż ordynarny kołek, np. rzeźbiony w krzyżyki, inkrustowany srebrem kołeczek o smaku czosnkowym z latarką UV ;P:

Albo 100 martwych łówców wąpierzy a każdy z nich ma jabłuszko w ustach jak świnki ;P:

Kasiek - 28 Czerwca 2007, 23:42

Oj jak świnki... Ale ja nie chcę, żeby ktokolwiek był martwy...
Kruk Siwy - 29 Czerwca 2007, 10:28

Kasiek, powiedz to Martvej
Martva - 29 Czerwca 2007, 11:36

Kasiek napisał/a
Ale ja nie chcę, żeby ktokolwiek był martwy...

Foch!

Kasiek - 29 Czerwca 2007, 14:23

Ale czy ja napisałam Martva czy martwy? I jakiego rodzaju użyłam? Męskiego. To wszystko powinno wyjaśnić. Martva, no patrzajże, jakie te ptaszyska się złośliwe dla mnie robią ostatnio... W błąd wprowadzają... Oj, Kruku, Kruku, policzymy się za to przy najbliższej okazji... :twisted: :twisted: :twisted:
Kruk Siwy - 29 Czerwca 2007, 15:28

Jako że ze mnie nie tylko Kruk ale i stara świnia to powiem że uwielbiam się liczyć z dwudziestojednoletnimi wampirkami.
No tak mam. I przyjemne to i praktyki człek nabywa. A tej nigdy nie dość...

Kasiek - 29 Czerwca 2007, 16:54

Mam jedno pytanie- a ile znasz tych dwudziestojednoletnich wampirek? I ile z nich uwielbia bawić się bronią? Szczególnie jeśli chodzi o strzelanie do ptactwa? W końcu Renegaci to takie tchórzowskie kurki... 8) 8) 8)
gorat - 29 Czerwca 2007, 17:54

O, patrz, a co to takiego wiało przede mną niedawno jak kuropatwy? Takie w czarnych wdziankach?
Kruk Siwy - 29 Czerwca 2007, 20:19

Obecnie jedną. To które znałem wcześniej są już... spokojne. I nie posługują się już żadną bronią.
Martva - 29 Czerwca 2007, 20:32

Kasiek napisał/a
Ale czy ja napisałam Martva czy martwy?

Napisałaś 'ktokolwiek'. Czyli uważasz, że jestem nikim? Bo 'ktokolwiek' to może być mężczyzna albo kobieta, nie ma specyzowanej płci. Konstrukcja ' ktokolwiek był jakaś' w naszym języku nie istnieje.
Foch nadal ;P:

Kruk Siwy - 29 Czerwca 2007, 20:55

W zasadzie Martvej też by trzeba podarować wieczysty spokój. Co się tak będzie po świecie żywych pałętać.
Cicha mogiłka pod cienistym klonem, śpiew słowików i gwiezdne łzy... Reflektujesz?

Martva - 29 Czerwca 2007, 21:08

Nie.
Nie lubię klonów.

Kasiek - 29 Czerwca 2007, 22:13

Martva, a jak przytulę? Będzie dobrze?
Bo nie chce mi się wyjeżdżać z analizą.... A potrafię być upierdliwa pod tym względem :twisted: :twisted: :twisted:
Poza tym, powinnaś się domyślić, że jak napisałam ktokolwiek to chodziło mi o każdego innego nieboszczyka. Bo Ty jesteś jedyna i wyjątkowa Martva. O. I wyraz ktokolwiek oznacza każdego poza Tobą.

Kruku ja sie zakopać nie dam, nie ma mowy. Dopiero stałam się wampirem i całkiem mi z tym dobrze. Będę Cię omijać daleka. Wtedy pozostanie niewyjaśniona kwestia policzenia się, ale trudno... Czego się nie robi dla spokoju... niekoniecznie wiecznego :P

I jeszcze się pochwalę że dostałam pracę. Pierwszą o jaką zadzwoniłam. Asystentka doktora UMCSu. Fajnie, facet chyba bardziej zakręcony niż ja, roztrzepany, ale zajmuje się fonetyką i fonologią i chce mnie uczyć analizy akustycznej :) To mi się podoba. A jutro będę recenzować prace licencjackie :)

gorat
: Renegactwo

Martva - 29 Czerwca 2007, 22:16

Mogę się zgodzić na przytulenie, ale trzymaj zęby z daleka :twisted:
I nie wiesz co to jest upierdliwość ;P:

Kasiek - 29 Czerwca 2007, 22:20

Ależ ja jestem Nocarzem, ja piję tylko sztuczną krew. Nie martw się o to. Poza tym, nie obraź się, ale wolałabym jakiegoś młodego i przystojnego faceta jak już...
Kruk Siwy - 29 Czerwca 2007, 22:31

Klony nie odpowiadają? Trudno. Pogrzebie się gdzieś pod płotem...

A teraz czas spać. Amulety założone, czarne koty poszły won.
Cisza, tylko sowa przemyka...
Bez brewerii nieumarli. Bo sen mam lekki.

Kasiek - 29 Czerwca 2007, 22:33

A dobrej Nocy, Kruku, dobrej. :D ja właśnie wstałam :)
elam - 29 Czerwca 2007, 22:33

tuptuptuptuptup tup tup .... ;P:
Kruk Siwy - 29 Czerwca 2007, 22:50

elam, to rankiem. Tupot białych me... eee gremlinków. I na dodatek kładę się trzeźwy jak gwizdek.
Kasiek - 30 Czerwca 2007, 07:05

o, elam przetuptała przez mojego bloga :) I uciekła.... :(
gorat - 1 Lipca 2007, 16:37

Kasiek, to już wiem, czemu jeszcze Nocarza nie widziałem, skoro bracia we krwi uciekają, jak piszesz - sztuczni omijają te rejony, w których poluję :)
Kasiek - 12 Lipca 2007, 21:16

A wampirzyca uzyskała dziś akceptację swojego artykułu o Kasprze Twardowskim i jego ars amandi do publikacji na staropolska.pl :) :):) I się cieszy!
Kasiek - 14 Lipca 2007, 19:18

Wąpierzenie wąpierzeniem, ale czasem się trzeba do czegoś przytulić. teraz mam dwie. Było dziesięć. Mama z córką :)

http://picasaweb.google.com/sihaja20/Psiaki

Tomcich - 14 Lipca 2007, 22:03

Ładne psiaki :D
Kasiek - 17 Lipca 2007, 08:13

I kochane :)
Kruk Siwy - 17 Lipca 2007, 08:15

A smaczne?
Kasiek - 17 Lipca 2007, 08:23

Kruuuuukuuuuuu błeeeeeeeeee!!! No jak możesz?
Kruk Siwy - 17 Lipca 2007, 08:32

Dieta wampirów niejedno ma imię...
Kasiek - 18 Lipca 2007, 20:42

Ciekawe których? Nie mojej...

Partner forum