Mechaniczna pomarańcza [film] - BattleStar Galactica
MLEKO - 1 Października 2006, 00:04
Podobno nie da się ich oglądnąć ze strony sci fi jak nie jesteś hamerykańcem (przeglądałem fora - kanadyjczycy u których się kręci część serialu strasznie się plują).
Ja osobiście stwierdzić nie mogę bo mi coś flash player z operą się gryzie - pozyskuę webizody inną drogą (są chyba też na youtube)
6 dni do premiery!!!
Tomcich - 2 Października 2006, 22:15
Dobra nowina - Battlestar Galactica będzie emitowana w TVP2. Zła jest taka, że będzie to w czwartek o 23:15. I znowu pewnie wyemitują jedną serię, a potem stwierdzą, że oglądalności nie było.
Ziemniak - 3 Października 2006, 04:54
Kiedy?
Tomcich - 3 Października 2006, 17:35
Pierwszy odcinek 12 października (a więc już w przyszłym tygodniu).
MLEKO - 3 Października 2006, 21:01
a więc po roku się zdecydowali... jak zwykle w nocy po północy, cicho i ukradkiem. może napiszemy petycje że o tej porze to już śpimy i nie będzie komu oglądać ?
ale co tam! sezon 3 tuż tuż
Gacek - 6 Października 2006, 13:40
Z powodu szkoły rzadko bywam na forum, jednak dziś trzeba coś napisać w związku z wielką premierą , ciekawe tylko kiedy na necie będzie dostępny pierwszy odcinek ...(więc to jest to coś).
MLEKO - 6 Października 2006, 19:10
jutro rano jest premiera w stanach - najprawdopodobniej jutro po południu się pojawi - w niedzielę rano premiera w polskich domach
MLEKO - 9 Października 2006, 21:32
Nie no muszę napisać tego posta no!
WIDZIELIŚCIE TO? UUUUUUU!!!
Jak nie... to lepiej sobie zobaczcie...
Sasori - 9 Października 2006, 21:36
Już jest? Łoooo, trzeba się wynurzyć z kibla i poszukać!
Kocham BSG!
NURS - 9 Października 2006, 22:00
No i Irak pełną gęba sie im z tego zrobił. Nie wiem, ale dla mnie to już nie ta sama Galactica.
Sasori - 9 Października 2006, 22:18
BSG przestała być sobą w momencie, w którym pojawił się wątek ruchu oporu na Caprice. Prysnął czar zaszczutych resztek ludzkości, ostatniej linii obrony niewyspanych pilotów i to walenie serca, ta gęsia skórka... Ale uzależniony jestem nadal. Ciągle żywię nadzieję, że coś tam dla siebie znajdę.
NURS - 9 Października 2006, 23:38
Początek 3 serii niestety jako zywo przypomina Irak
Christof - 10 Października 2006, 07:19
NURS napisał/a | Początek 3 serii niestety jako zywo przypomina Irak |
Jest strona z analiza porownujaca BSG z konfliktem na bliskim wschodzie, jak znajde adres to wrzuce.
A sam odcinek dziwny... Musze obejrzec jeszcze raz bo nie wiem czy mi sie spodobal czy nie
Edit: linky linky: http://web.israelinsider.com/Views/9568.htm
MLEKO - 11 Października 2006, 21:25
może i irak ale z punktu widzenia irakijczyków...
moim zdaniem fajnie się fabuła rozgałęzia - sezon będzie pełen przygód
hjeniu - 11 Października 2006, 21:38
No to teraz będą mogli zrobić drugi serial taki Cyloński Over There, o biednym Cylońskim rekrucie w dzikim kraju
Ariah - 14 Października 2006, 21:42
No dobra... Wzięłam się za robotę i w przyśpieszonym trybie nadrobiłam zaległości do sezonu 3...
Mój Boże. Co oni zrobili z Lee Adamą...?
Z Irakiem to racja. Szkoda klimatu... To już nie to samo, jak się 'uziemili'.
MLEKO - 15 Października 2006, 08:54
ale, ale, nie do końca sie uziemili! lee z flotą dalej latają i w planach mają polecieć jeszcze dalej (nie chce nikomu psuć zabawy - bez szczegołow). po prostu znowu idą dwuwątkowo - na początku drugiego sezonu też sporo działo sie na planecie (kobol) i nikt nie narzekał...
McQueen - 16 Października 2006, 07:21
Juz zdazaly sie odcinki nieco przegadane i mam nadzieje ze te byly wlasnie jednymi z nich, a teraz bedzie wiecej "mienska"
Co do klimatu w stylu bomba na pasie hehe...to juz troszke przegieli. No i zastanawia mnie o co kurde w koncu chodzi cylonom. Moze chca sie z ludzmi zasymilowac, zeby nauczyc sie uczuc? Pani pulkownikowej jak zauwazylem idzie to calkiem sprawnie
Ariah - 16 Października 2006, 22:40
Chyba SPOJLER...
Boomer i Six raczej chcą się zasymilować. Albo dobrze udają;)
Ale co oni zrobili z Lee Adamą?!
Żeby tak się zapuścić...
Niepowodzenie sercowe ze Starbuck chyba zrobiło swoje...
NURS - 16 Października 2006, 22:42
spojler
Fajny ma brzuszek
Spoko, do końca serii bedzie superhero
Przyznam, że fajną przekrętkę zrobili w tym odcinku. a juz się żegnałem z pania prezydentową
Ariah - 16 Października 2006, 22:48
Spojler
Brzuszek... ło Jezu. Ten ręczniczek w pierwszym odcinku... Ech, za mały był. Jak i reszta łazienki.
Pewnie, że superhero będzie -- aktor opowiadał jak to nosi fat-suit i troche mu już niewygodnie... Ach, jeszcze mu żone ubiją pewnie, Karze mąż się wysadzi w powietrze i już Lee będzie mógł zacząć ćwiczyć pompki...
Roslin nie mogą zabić -- to nie Lost!... Jeszcze musi pokonac Baltara w następnych wyborach
NURS - 16 Października 2006, 23:02
Spojler
troche mi jednak to nie pasi. trojka chodzi sobie po ulicach, jak swoja a podstawiona od tosterow wyzywaja i butelkami rzucają
podziemie też jakieś takie naziemne
Ariah - 16 Października 2006, 23:20
Spojler, a co tam.
Podziemie zabiera się do roboty po amatorsku i tak oglądając pierwszy odcinek i idącego z bombą Duck'a dziwiłam się czemu nikt nie zauważył, ze facet zachowuje się conajmniej dziwacznie... Tez dziwne, ze na uroczystości na której miał byc prezydent nikt żadnych czujników nie zamontował.
A trójka to przecież Lucy Lawless, prawda? Kto by tam Xenę atakował...
NURS - 17 Października 2006, 16:33
spojler
ale by sie chociaz wrogo odnosili. a tu nawet wróżka za kumpla robi.
elam - 17 Października 2006, 16:40
ludzie!!!!!!
spojler to sie robi na przyklad tak:
to jest spojler.
jak ktos sobie chce przeczytac, to sobie tekst podswietla
Ziemniak - 17 Października 2006, 16:56
A najlepiej w kolorze tła wtedy nic nie widać, ale jak nie ma to najlepiej na biało, jest najmniej widoczne (chyba że jakiś macher potrafi ustawić w domyślnej palecie kolor tła jako jeden z listy, wtedy byłoby idealnie. Biały jednak trochę widać ale z braku laku
hjeniu - 17 Października 2006, 17:03
Ten żółty co go elam, użyła jest OK. G... widać
Ariah - 17 Października 2006, 17:57
Może w takim razie robić tak:
Cytat | spoiler w białym w cytacie, bo ów na białym tle idzie |
Podświetlić 'cytat' proszę.
Trochę z tym zachodu, ale cóż...
MLEKO - 20 Października 2006, 05:41
hmmm.... OFFTOP!
zróbcie gdzieś temat techniki korzystania z forum czy co...
a tak w ogóle to mam przeczucie że akcja nadchodzi wielkimi krokami, bo jak nie...
Anonymous - 20 Października 2006, 16:08
A to co teraz puszczają w tvp2 to oglądałem na dvd jako pełnometrażowy film. Uuuu muszę zaczekać na nowe odcinki, tak ze dwa tygodnie jeszcze.
|
|
|