Mechaniczna pomarańcza [film] - "Zagubieni" - "Lost".
salo - 30 Grudnia 2005, 10:13
Ciekawy jestem jakie są wasze wrażenia odnośnie wczorajszych odcinków, odsłoniono troszkę z przeszłości państwa Kim.
Pojawił się też wątek pechowych cyfr, może to przez Hurleya wszyscy wylądowali na wyspie ?
Nie ukrywam że czuję troszkę goryczy gdy słyszę że niektórzy wybrańcy już zaliczają 2 sezon
Stoniu - 30 Grudnia 2005, 10:22
Na końcu na wraku statku też były te cyfry.Ciekawe, ciekawe...
salo - 30 Grudnia 2005, 10:38
Na wraku statku ? Nie wydaje mi sie że to wrak statku
Merigold - 2 Stycznia 2006, 00:46
ja właśnie obejrzałam odcinek 22. Niestety z przykrością stwierdzam że serial powoli zaczyna mnie nudzic. Za mało FICTION jak dla mnie. powoli zamienia się w zwykły serial obyczajowy. Ale nadal mam nadzieje że jeszcze wróci na dawne tory. Oglądam tak czy siak, bo to najlepsza rzecz w tele od dłuższego czasu
khamenei - 3 Stycznia 2006, 21:59
Stoniu napisał/a | Na końcu na wraku statku też były te cyfry.Ciekawe, ciekawe... |
To nie jest wrak statku, tylko ten właz, ktory Locke i Boone znalezli zakopany w ziemi i probuja otworzyc.
McQueen - 12 Stycznia 2006, 11:26
Merigold napisał/a | ja właśnie obejrzałam odcinek 22. Niestety z przykrością stwierdzam że serial powoli zaczyna mnie nudzic. Za mało FICTION jak dla mnie. powoli zamienia się w zwykły serial obyczajowy. Ale nadal mam nadzieje że jeszcze wróci na dawne tory. Oglądam tak czy siak, bo to najlepsza rzecz w tele od dłuższego czasu |
Dla mnie bylo tak od samego poczatku, za duzo gadania za malo akcji. Traktuje to jako dobry serial przygodowy z elementami tajemniczymi.
Wydaje mi sie ze ten wlaz to czesc jakiejs konstrukcji moze bazy zbudowanej pod wyspa
varquez_87 - 12 Stycznia 2006, 22:00
BUAHAHAHA.... Jestem genialny... Właśnie obejrzałem koleje odcinki i dzięki temu odkryłem tajemnice tej wyspy... Ten właz który znalazł Locke to wejście do pewnego pomieszczenia, a właściwie sieci pomiesczeń. Ten właz to wjeście do Cube'a.... BUAHAHAHA... tylkoj a na to wpadłem, jestem genialny....
Słowik - 13 Stycznia 2006, 09:09
Tak ! No jasne! A cała wyspa mieści się w skrytce na Dworcu Centralnym, tylko Will do niej ostatnio nie zaglądał...
NURS - 13 Stycznia 2006, 12:29
varquez_87 napisał/a | BUAHAHAHA.... Jestem genialny... Właśnie obejrzałem koleje odcinki i dzięki temu odkryłem tajemnice tej wyspy... Ten właz który znalazł Locke to wejście do pewnego pomieszczenia, a właściwie sieci pomiesczeń. Ten właz to wjeście do Cube'a.... BUAHAHAHA... tylkoj a na to wpadłem, jestem genialny.... |
co do jednego masz rację, ale co do reszty, nie
Logan - 13 Stycznia 2006, 14:34
Czy ktoś może opowiedzieć mi ostatni odcinek? Nadeszła pora kąpania małej i oglądałem tylko początek, do momentu w którym Said dotarł z Lockiem do rozbitego samolotu...
Haletha - 13 Stycznia 2006, 15:43
Ja też oglądałam mniej więcej do tego momentu. Powód: babcia wyłączyła telewizor:P
NURS - 13 Stycznia 2006, 16:12
a ja wczoraj widziałem, jak Echo z Charliem dotarli do tego samolotu... Dziwne...
fonsztyk - 15 Stycznia 2006, 14:00
Ja zacząłem drugą serię i wkurzyło mnie pojawienie się "ostrej dziewczynki"- Michele Rodriguez. Nie moge sie do niej przekonać. Tylko straszy tymi swoimi ślepiami
Ariah - 15 Stycznia 2006, 18:30
Ostra dziewczynka jeszcze narozrabia...
@NURS, też widziałam. Co sądzisz o 'dymie ze spalonych opon'?...
NURS - 15 Stycznia 2006, 22:03
Piękna scena swoją drogą. Jesli mówimy o tym samym dymie.
Ariah - 16 Stycznia 2006, 19:29
Chyba mówimy o tym samym. Pan Eko? Charlie na drzewie?
NURS - 16 Stycznia 2006, 19:43
Dokładnie. zaskoczyli mnie, przyznam, i to własnie lubie w Lost, że potrafią zaskoczyć ale może on taki paskudny był...
BTW nie spodziewałem sie, że drugi plan do tego stopnia bedzie grał rolę. Maryjki były IMO rekwizytem jednorazowym.
Ariah - 16 Stycznia 2006, 20:56
A ja się spodziewałam, że Maryjki wypłyną. Gra szczegółem. Nigeria, ksiądz... To mi się podoba, jak najbardziej.
Teraz tylko czekam aż sprawdzi się teoria, że wszystkie wypadki samochodowe w serialu powodował jeden wóz;) Taki bezowy, amerykański model, nie rozpoznaję dokładnie... Ale Locke wpadł pod niego jak biegł za mamusią, uderzył w samochód Kate, gdy ta uciekała ze szpitala i potrącił Michaela... A to już paranoja, ale całkiem popularna na zachodnich forach...
Sama nie wiem.
A widziałeś twarze w dymie? Sceny z przeszłości?
NURS - 16 Stycznia 2006, 23:41
Ariah napisał/a | A ja się spodziewałam, że Maryjki wypłyną. Gra szczegółem. Nigeria, ksiądz... To mi się podoba, jak najbardziej.
Teraz tylko czekam aż sprawdzi się teoria, że wszystkie wypadki samochodowe w serialu powodował jeden wóz;) Taki bezowy, amerykański model, nie rozpoznaję dokładnie... Ale Locke wpadł pod niego jak biegł za mamusią, uderzył w samochód Kate, gdy ta uciekała ze szpitala i potrącił Michaela... A to już paranoja, ale całkiem popularna na zachodnich forach...
Sama nie wiem.
A widziałeś twarze w dymie? Sceny z przeszłości? |
A mnie Maryjki wydawały się tylko elementem potrzebnym do kuszenia Charliego. nie śadziłem, że polacza to z bohaterami. BTW to juz o wiele więcej niz zbieg okoliczności, tak jak spotkanie z wiesz kim, Jacka.
A z samochodem trzeba sprawdzić. mam wszystkie odcinki z naszej tv, przejrzę.
Twarzy nie zauważyłe, musze się temu jeszcze raz przyjrzeć.
Ariah - 17 Stycznia 2006, 07:26
Są gdzieś screeny, b. wyraźne. Jak znajdę (nie dziś, do późna w 'pracy'), to zalinkuję tutaj...
NURS - 17 Stycznia 2006, 10:14
Fajnie by było.
Haletha - 17 Stycznia 2006, 16:36
Ariah napisał/a | Teraz tylko czekam aż sprawdzi się teoria, że wszystkie wypadki samochodowe w serialu powodował jeden wóz;) Taki bezowy, amerykański model, nie rozpoznaję dokładnie... Ale Locke wpadł pod niego jak biegł za mamusią, uderzył w samochód Kate, gdy ta uciekała ze szpitala i potrącił Michaela... A to już paranoja, ale całkiem popularna na zachodnich forach... |
I będzie miał w rejestracji te pechowe numerki?:)
Ariah - 18 Stycznia 2006, 19:37
Pewnie tak...
Tak sobie myślę, że zagram nimi w Lotka:)
A jak obiecałam, tak robię. Oto linki do obrazków z 'dymkiem'. Prosze się nie przestraszyć nazwy domeny. To nie moje...
http://www.thegreatsatan.com/monster.jpg
http://www.thegreatsatan.com/monster2.jpg
http://www.thegreatsatan.com/monster3.jpg
http://www.thegreatsatan.com/monster4.jpg
http://www.thegreatsatan.com/monster6.jpg
http://www.thegreatsatan.com/monster9.jpg
Merigold - 18 Stycznia 2006, 19:45
Cytat | Tak sobie myślę, że zagram nimi w Lotka:) |
A to moze być niezły pomysł Sama tez spróbuję.
Pisałam wcześniej że serial zaczyna mnie nudzić, zmieniam zdanie. Końcówka pierwszej serii super.
NURS - 18 Stycznia 2006, 23:05
heh, to są sceny z jego przeszłości.
bor - 18 Stycznia 2006, 23:45
nie wiem, czy wszyscy juz slyszeli te radosna nowine, ale:
Cytat | Po zakończeniu emisji serialu Zagubieni TVP1 proponuje kolejny sensacyjny hit. Zawiła kryminalna intryga, trzymająca w napięciu, pełna zwrotów akcja i zaskakująca puenta sprawiły, że Kamienie śmierci stały się telewizyjnym przebojem ubiegłego lata we Francji. Od 2 lutego ten francuski serial będą mogli w czwartki oglądać widzowie Jedynki. |
NURS - 19 Stycznia 2006, 03:49
A co to za cudo??
lost 2 od 22 stycznia na AXN
bor - 19 Stycznia 2006, 08:53
a Lost 2 w TVP .. kiedys?
Ariah - 19 Stycznia 2006, 21:52
Widziałam trailer tych 'Kamieni śmierci'... Wygląda to... dziwacznie. Ale francuskie produkcje zawsze były odrobinę dziwne.
Chociaż, jeśli miałoby to być coś choć odrobinę w duchu 'Braterstwa Wilków' (oj, wiem, że nie jest, ale można pofantazjować...).
Misiołak - 20 Stycznia 2006, 17:35
Merigold napisał/a | Cytat | Tak sobie myślę, że zagram nimi w Lotka:) | A to moze być niezły pomysł Sama tez spróbuję. | Do zobaczenia na wyspie!
|
|
|