To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Fanklub Ixiego

Ixolite - 7 Października 2009, 17:44

Pytania są jednakowe dla wszystkich :P

A dlaczego takie głupie pytania, jak to o menu, są, to wyjaśnię później, jak już pozbieram trochę wyników :]

Dzięki Agi i Pako :bravo

Jedenastka - 8 Października 2009, 10:25

Zdobyłam u Ciebie tylko trzy punkty... :wink: metodą na "chybił trafił".
Powodzenia w związku z pracą...

Ixolite - 8 Października 2009, 10:29

A bu, taki brak zaangażowania w tak ważną sprawę? Na "chybił trafił"? No nie spodziewałem się...

Dzięki za udział :)

Jedenastka - 8 Października 2009, 10:32

Ixolite napisał/a
A bu, taki brak zaangażowania w tak ważną sprawę? Na chybił trafił? No nie spodziewałem się...

Nie płacz. Nie wypada :wink: . Przeczytałam wszystko, co trzeba.
Zawsze jestem zaangażowana w Twoje sprawy.

Ixolite - 8 Października 2009, 10:34

:mrgreen:

Wiem, dlatego nie pacnąłem po głowie ;P:

Jedenastka - 8 Października 2009, 14:20

Szkoda... pacnij :P

Ixi, co poza ankietą w Twoim klubie i okolicach?

magda2em - 21 Października 2009, 20:27

Można nas wykreślić z listy, Ixi trafił do szpitala na diagnostykę (podejrzenie mononukleozy i mamy nadzieję, że to jedyne, co go dopadło). Trzymajcie kciuki, żeby go szybko wypuścili stamtąd. Dobre uroki i tym podobne bardzo mile widziane.
M.

Anonymous - 21 Października 2009, 20:28

O kurczę. :( Trzymam mocno!
dzejes - 21 Października 2009, 20:30

O rany, trzymam.
dalambert - 21 Października 2009, 20:32

magda2em, Trzymam kciuki i co tylko jeszcze się da.
Witchma - 21 Października 2009, 20:34

magda2em, powiedz, że bardzo go mocno ściskamy i trzymamy kciuki za szybką diagnozę i skuteczne leczenie!
Agi - 21 Października 2009, 20:36

magda2em, przekaż Ixiemu życzenia zdrowia, trzymam kciuki!
merula - 21 Października 2009, 21:21

Pozdrów Ixa i ode mnie.
Adanedhel - 21 Października 2009, 21:37

Pozdrów Ixa.
magda2em - 21 Października 2009, 21:40

*robi listę pozdrawiających* ktoś jeszcze? ;) Jutro po południu idę go odwiedzić, lista otwarta do jutra do wczesnego popołudnia :mrgreen:
M.

Kruk Siwy - 21 Października 2009, 22:00

I tak oszukuje żeby nie przyjść na Skofę. Przekaż mu to od Kruka.
I dłoni uścisk.

ilcattivo13 - 21 Października 2009, 22:06

jeszcze ja! Dużo zdrówka życzę Ixiemu :)
Lynx - 21 Października 2009, 22:08

magda2em, i ode mnie. Uściski i życzenia szybkiego zdrówka.
mBiko - 21 Października 2009, 22:26

Trzymam kciuki wszystkimi czterema kończynami.
Jedenastka - 22 Października 2009, 04:50

magda2em napisał/a
Ixi trafił do szpitala na diagnostykę (podejrzenie mononukleozy i mamy nadzieję, że to jedyne, co go dopadło).

Chorowałam na mononukleozę, moja siostra również. Ja dałam radę w domu, siostra była w szpitalu (kilka dni pod kroplówką). Później oszczędny tryb życia i dieta. Życzę zdrowia.

Ozzborn - 22 Października 2009, 07:55

I ja się dopisuję. Niech nam Ixi szybko zdrowieje!
Virgo C. - 22 Października 2009, 11:06

Ode mnie również życzenia szybkiego powrotu do zdrowia :)
Zgaga - 22 Października 2009, 11:25

Przyłączam się do życzeń szybkiego zdrówka. I jak wiedźmie-czarownicy przystało zaczynam zaklinać.
magda2em - 22 Października 2009, 17:33

Wieści ze szpitalnego placu boju: Ixi śpi, czasem je, a potem znowu śpi. I czasem go badaniami męczą, ale nie za specjalnie. I tak do poniedziałku przynajmniej, a potem się zobaczy (może go już puszczą do domu wtedy *nadzieja*). Uściski i dobre uroki przekazane, uścisk dłoni Kruczyska takoż. A jak wróci do domu, to mi urwie łepek za to, co tu napisałam, chociaż chyba paniki za bardzo nie sieję :P
Bawcie się dobrze w sobotę :)
M.

Witchma - 22 Października 2009, 17:36

magda2em, niech no tylko spróbuje Ci coś zrobić :twisted:

Przekazuj wszystko na bieżąco, niech pamięta, że telepatyczne dawki zdrowia płyną do niego z całego kraju :)

magda2em - 23 Października 2009, 21:37

Wieści ciąg dalszy: Ixi jest na huśtawce - raz ma normalną temperaturę, a raz gorączka szybuje w niebo. Jak to pierwsze - jest kontaktowy i nawet pogadać się z nim da. Jak to drugie - strach się bać. Zwłaszcza, że ściany w sali ma zielone, więc naturalna bladość Ixiego + zielona farba no i Ixi wygląda wybitnie wampirkowato ;) Do kompletu doszedł jeszcze ból gardła, więc praktycznie nie mówi (co jest dość przerażające, jak się siedzi z nim, bo ile można siedzieć i nic nie mówić? Nie żeby taka obecność nie była fajna, no aaaale...). Dostał dziś lekki antybiotyk z racji utrzymującej się gorączki, nawadniają go kroplówkami, no i na razie tyle nowości.

A teraz powiedzcie mi, jak mam się skupić na nauce do obrony, bo jak na razie czytam piąte zdanie akapitu i zapominam, o czym były dwa pierwsze...
M.

PS. A może by tak te posty o Ixim przenieść do fanklubu, skoro takowy posiada? :P

dalambert - 23 Października 2009, 22:34

magda2em, Trzymaj sie, i głaszcz Ixiego, nie gada ale poczuje :D
Nie mówię ucałuj , bo to podobno "choroba pocałunwków" / wiki/ ale pozdrów go i
Zdrowia żełaju Wasze Wieliczestwo czyli Komodorze trzymaj się tyż :!:

Ziuta - 23 Października 2009, 22:37

Pozdrów biedaczysko!
magda2em - 23 Października 2009, 22:39

Jak się zarazić miałam, to i tak już się zaraziłam, więc w tej chwili to już naprawdę wszystko jedno, całować mogę ;)
M.

Jedenastka - 24 Października 2009, 05:52

magda2em napisał/a
Do kompletu doszedł jeszcze ból gardła, więc praktycznie nie mówi (co jest dość przerażające, jak się siedzi z nim, bo ile można siedzieć i nic nie mówić? Nie żeby taka obecność nie była fajna, no aaaale...). Dostał dziś lekki antybiotyk z racji utrzymującej się gorączki, nawadniają go kroplówkami, no i na razie tyle nowości.

Czy lekarze już stwierdzili, że to na pewno mononukleoza? Z mojego doświadczenia - jeżeli chodzi o objawy: pamiętam, że wrażenie jest takie jakby chorowało się na bardzo silną anginę ropną. Nie można mówić, nie można prawie nic przełknąć.
Oczywiście gorączka. Do tego wkurzająca niemoc.

Partner forum