To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

Martva - 20 Października 2009, 11:40

corpse bride napisał/a
martva, osobiście chyba wolę gorsety nabiustowe,

Ha, woleć też wolę. Tak teoretycznie, i na obrazku, bo nie lubię jak mi coś biust formuje w naleśnik ;)
Spódniczki nie są w komplecie, nosiłabym raczej do długich kiecek. Tylko na model się muszę zdecydować i rozmiar skonsultować z tą panią ze zdjęć :)
Wydawało mi sie że był jeszcze kamizelkowy w wersji 'skórzanej' ale nie widzę, więc 'wydawało się' jest kluczowym słowem.

Virgo C. - 20 Października 2009, 11:56

Martva napisał/a
'nie mam co na siebie włożyć'

A jeśli chcesz znać moje zdanie to popieram corpsiak - środkowy najładniejszy :)

Martva - 21 Października 2009, 08:36

Kręcą Was skórzane gorsety, no ładnie :roll:

Byłam wczoraj w Miejscu Z Którego Kobiety Wychodzą Szczęśliwsze, wydałam 20 złotych, nabyłam szklane rurki bo przyszły nowe (trzy rodzaje są srebrne, beznadziejnie się je fotografuje, ale co z tego, piękne są). Miałam ochotę na weneckie, ale nie mieli dostawy ostatnio.

MOFFISS - 21 Października 2009, 08:40

Martva napisał/a

Byłam wczoraj w Miejscu Z Którego Kobiety Wychodzą Szczęśliwsze, wydałam 20 złotych

CO TO ZA MIEJSCE ??? :mrgreen: http://polki.pl/seks_erot...alg_id=10000441

;P:

Virgo C. - 21 Października 2009, 08:42

A co Moffiss, odkryłeś w sobie kobietę i chcesz się poczuć szczęśliwą? ;)
Martva - 21 Października 2009, 09:06

MOFFISS, tajemnica. Jak zmienisz płeć to Ci powiem.
corpse bride - 21 Października 2009, 11:55

Martva napisał/a
srebrne, beznadziejnie się je fotografuje, ale co z tego, piękne są

kupiłam te długie, najprostsze kilka dni temu. i jeszcze brązowe, krótkie. i niebieskie szkiełka, które przerobione przerosły moje oczekiwania. i wzięłąm udział w krótkiej lekcji filcowania. tak...

Martva - 21 Października 2009, 18:39

Ja długie proste, długie skręcone i krótkie skręcone. Skręcone bosko łapią światło. Poza tym długie czarne skręcone i morskie proste. Zajrzę w przyszłym tygodniu jeszcze, może weneckie dowiozą, poza tym muszę przekładki uzupełnić. Lubię tam chodzić, pan Arek zawsze mówi poważnym tonem 'pani Marto, czemu pani u nas długo nie było? Już się bałem że coś się pani stało!'.
A dziś odwiedziłam kolegę i było strasznie fajnie. W sumie jedna z nielicznych osób spozaforowych, na której mi zależy, znaczy tak żeby kontakt nie przysechł. Brakowało mi.

Martva - 22 Października 2009, 19:52

Z potencjalnie fajnego endorfinowego wieczoru zrobił się tradycyjny wieczór wgapiania się w komputer. W sumie to nie wiem czy jestem bardziej zła, czy bardziej smutna/rozczarowana. Zastanawiam się czy nie wypić sobie piwa z tej okazji, ale na 100% skończy się ciężkim szlochaniem w poduszkę.
Ehh.
I to jest strasznie niesprawiedliwe, że robienie się na bóstwo zajmuje ponad godzinę, a odbóstwianie się trzy minuty.
<ogólny foch na świat>
może wpadnę w szał twórczy i coś uplotę.

illianna - 22 Października 2009, 20:28

Martva, :cry: współczuję
lucek - 22 Października 2009, 23:25

Martva napisał/a

A dziś odwiedziłam kolegę i było strasznie fajnie. W sumie jedna z nielicznych osób spozaforowych, na której mi zależy, znaczy tak żeby kontakt nie przysechł. Brakowało mi.

Mhm.. spozaforowych... ;-)
Przyciągła mnie tu. Przyszła, pobiła i kazała klikać.

l.

Martva - 23 Października 2009, 09:03

Pfff, gdybym wiedziała że się poczujesz przyciągnięty, to bym tego nie napisała, teraz się czuję głupio i odsłonięta, bo wiesz że Cię lubię i nawet masz to na piśmie ;)
Virgo C. - 23 Października 2009, 10:23

lucek napisał/a
Przyciągła mnie tu. Przyszła, pobiła i kazała klikać.

I teraz już nie ma znajomych pozaforumowych których lubi ;P:

Martva - 23 Października 2009, 10:34

Nie no, paru by się jeszcze znalazło, ale są jeszcze bardziej nieliczni ;)

Niiiikt mnie nie rozumie. Grrr.

jewgienij - 23 Października 2009, 11:05

Martva napisał/a

Moffiss twierdzi to samo 8)

lucek - 23 Października 2009, 16:28

Martva napisał/a

Pat, pat, pat.

Martva - 23 Października 2009, 16:31

jewgienij napisał/a
Moffiss twierdzi to samo 8)

Że nikt mnie nie rozumie?

ihan - 23 Października 2009, 16:53

Materiał do krucjaty o właściwy dobór staników
http://allegro.pl/item788...turem_l_xl.html

SithLady - 24 Października 2009, 09:32

Powoli zbieram się na wrocławski zlot biuściastych. Szkoda tylko, że dzisiaj zimno
Martva - 26 Października 2009, 13:55

Zaczynam łapać dlaczego kobiety lubią chodzić do fryzjera. I się malować. Strasznie fajna zabawa ;)
W ogóle namalowałyśmy sobie z sis pajęczynki, pomalowałyśmy oczka, a ona mówi na końcu 'te, a nie powinnyśmy się upudrować najpierw?' I tak właśnie widać jak znamy się na makijażu ;P: Poszłyśmy w końcu z własnymi twarzami, bez dodatkowych warstw, jak zwykle.

shenra - 26 Października 2009, 16:22

Martva, genialna fota.
Martva - 26 Października 2009, 16:28

Najlepsze jest to że wróciłam do domu (z niewielką pomocą przyjaciół) i walnęłam sobie jeszcze z 300 własnych ;P: ale wybieranie najlepszych, obróbka i wrzucanie gdziekolwiek przerasta moje możliwości ;P:
illianna - 26 Października 2009, 17:04

Martva, fajnie wygląda w biało-czarnym :D , daj się w końcu namówić na tą sesję, jak widzisz umiem fajne foty Ci szczelać ;P:
Martva - 26 Października 2009, 21:28

illianna, a to akurat chyba nie Twoje, ale potwierdzam, umiesz :) Te dwa kotowe od Ciebie są absolutnie śliczniaste :) Może się kiedyś przełamię.
Ciekawe czy się kiedyś wezmę za przejrzenie tych 'domowych', tam najfajniejsze wyszły chyba w sepii. I czarno-białe też ;)

Kurde, taka peruka, czarna kredka, tusz do rzęs, czerwona szminka, aparat. Mała rzecz, a cieszy :D

illianna - 26 Października 2009, 22:25

Martva, faktycznie nie moje, podobne, porównałam, fajnie się uśmiechasz na nim :D
Martva - 26 Października 2009, 22:32

To chyba to dziewczę co biegło tańczyć przed egzaminatorami, ale mogę się mylić ;) A co do usmiechu, przypuszczam że mi chomik wylazł, ale zasłonięty włosami i zniwelowany światłem ;P:
illianna - 26 Października 2009, 22:34

Martva, ja nie widzę nawet małej myszki, poza tym usta są podkreślone i zasłoniły chomika :D
Martva - 26 Października 2009, 22:43

O jaa, moja siostra mi zrobiła fajne zdjęcie w lustrze jak się maluję.
W ogóle całkiem sporo fajnych zdjęć mam z wtedy.
Bogini, ależ ja jestem próżna.

dalambert - 26 Października 2009, 22:44

Martva, JESTEŚ - Bogini :)
corpse bride - 27 Października 2009, 09:40

CO TO JEST 'CHOMIK' :?:

Partner forum