Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Martva - 20 Października 2009, 11:40
| corpse bride napisał/a | | martva, osobiście chyba wolę gorsety nabiustowe, |
Ha, woleć też wolę. Tak teoretycznie, i na obrazku, bo nie lubię jak mi coś biust formuje w naleśnik
Spódniczki nie są w komplecie, nosiłabym raczej do długich kiecek. Tylko na model się muszę zdecydować i rozmiar skonsultować z tą panią ze zdjęć
Wydawało mi sie że był jeszcze kamizelkowy w wersji 'skórzanej' ale nie widzę, więc 'wydawało się' jest kluczowym słowem.
Virgo C. - 20 Października 2009, 11:56
| Martva napisał/a | | 'nie mam co na siebie włożyć' |
A jeśli chcesz znać moje zdanie to popieram corpsiak - środkowy najładniejszy
Martva - 21 Października 2009, 08:36
Kręcą Was skórzane gorsety, no ładnie
Byłam wczoraj w Miejscu Z Którego Kobiety Wychodzą Szczęśliwsze, wydałam 20 złotych, nabyłam szklane rurki bo przyszły nowe (trzy rodzaje są srebrne, beznadziejnie się je fotografuje, ale co z tego, piękne są). Miałam ochotę na weneckie, ale nie mieli dostawy ostatnio.
MOFFISS - 21 Października 2009, 08:40
| Martva napisał/a |
Byłam wczoraj w Miejscu Z Którego Kobiety Wychodzą Szczęśliwsze, wydałam 20 złotych |
CO TO ZA MIEJSCE ??? http://polki.pl/seks_erot...alg_id=10000441
Virgo C. - 21 Października 2009, 08:42
A co Moffiss, odkryłeś w sobie kobietę i chcesz się poczuć szczęśliwą?
Martva - 21 Października 2009, 09:06
MOFFISS, tajemnica. Jak zmienisz płeć to Ci powiem.
corpse bride - 21 Października 2009, 11:55
| Martva napisał/a | | srebrne, beznadziejnie się je fotografuje, ale co z tego, piękne są |
kupiłam te długie, najprostsze kilka dni temu. i jeszcze brązowe, krótkie. i niebieskie szkiełka, które przerobione przerosły moje oczekiwania. i wzięłąm udział w krótkiej lekcji filcowania. tak...
Martva - 21 Października 2009, 18:39
Ja długie proste, długie skręcone i krótkie skręcone. Skręcone bosko łapią światło. Poza tym długie czarne skręcone i morskie proste. Zajrzę w przyszłym tygodniu jeszcze, może weneckie dowiozą, poza tym muszę przekładki uzupełnić. Lubię tam chodzić, pan Arek zawsze mówi poważnym tonem 'pani Marto, czemu pani u nas długo nie było? Już się bałem że coś się pani stało!'.
A dziś odwiedziłam kolegę i było strasznie fajnie. W sumie jedna z nielicznych osób spozaforowych, na której mi zależy, znaczy tak żeby kontakt nie przysechł. Brakowało mi.
Martva - 22 Października 2009, 19:52
Z potencjalnie fajnego endorfinowego wieczoru zrobił się tradycyjny wieczór wgapiania się w komputer. W sumie to nie wiem czy jestem bardziej zła, czy bardziej smutna/rozczarowana. Zastanawiam się czy nie wypić sobie piwa z tej okazji, ale na 100% skończy się ciężkim szlochaniem w poduszkę.
Ehh.
I to jest strasznie niesprawiedliwe, że robienie się na bóstwo zajmuje ponad godzinę, a odbóstwianie się trzy minuty.
<ogólny foch na świat>
może wpadnę w szał twórczy i coś uplotę.
illianna - 22 Października 2009, 20:28
Martva, współczuję
lucek - 22 Października 2009, 23:25
| Martva napisał/a |
A dziś odwiedziłam kolegę i było strasznie fajnie. W sumie jedna z nielicznych osób spozaforowych, na której mi zależy, znaczy tak żeby kontakt nie przysechł. Brakowało mi. |
Mhm.. spozaforowych...
Przyciągła mnie tu. Przyszła, pobiła i kazała klikać.
l.
Martva - 23 Października 2009, 09:03
Pfff, gdybym wiedziała że się poczujesz przyciągnięty, to bym tego nie napisała, teraz się czuję głupio i odsłonięta, bo wiesz że Cię lubię i nawet masz to na piśmie
Virgo C. - 23 Października 2009, 10:23
| lucek napisał/a | | Przyciągła mnie tu. Przyszła, pobiła i kazała klikać. |
I teraz już nie ma znajomych pozaforumowych których lubi
Martva - 23 Października 2009, 10:34
Nie no, paru by się jeszcze znalazło, ale są jeszcze bardziej nieliczni
Niiiikt mnie nie rozumie. Grrr.
jewgienij - 23 Października 2009, 11:05
| Martva napisał/a |
Niiiikt mnie nie rozumie. Grrr. |
Moffiss twierdzi to samo
lucek - 23 Października 2009, 16:28
| Martva napisał/a | | Niiiikt mnie nie rozumie. Grrr. |
Pat, pat, pat.
Martva - 23 Października 2009, 16:31
| jewgienij napisał/a | Moffiss twierdzi to samo |
Że nikt mnie nie rozumie?
ihan - 23 Października 2009, 16:53
Materiał do krucjaty o właściwy dobór staników
http://allegro.pl/item788...turem_l_xl.html
SithLady - 24 Października 2009, 09:32
Powoli zbieram się na wrocławski zlot biuściastych. Szkoda tylko, że dzisiaj zimno
Martva - 26 Października 2009, 13:55
Zaczynam łapać dlaczego kobiety lubią chodzić do fryzjera. I się malować. Strasznie fajna zabawa
W ogóle namalowałyśmy sobie z sis pajęczynki, pomalowałyśmy oczka, a ona mówi na końcu 'te, a nie powinnyśmy się upudrować najpierw?' I tak właśnie widać jak znamy się na makijażu Poszłyśmy w końcu z własnymi twarzami, bez dodatkowych warstw, jak zwykle.
shenra - 26 Października 2009, 16:22
Martva, genialna fota.
Martva - 26 Października 2009, 16:28
Najlepsze jest to że wróciłam do domu (z niewielką pomocą przyjaciół) i walnęłam sobie jeszcze z 300 własnych ale wybieranie najlepszych, obróbka i wrzucanie gdziekolwiek przerasta moje możliwości
illianna - 26 Października 2009, 17:04
Martva, fajnie wygląda w biało-czarnym , daj się w końcu namówić na tą sesję, jak widzisz umiem fajne foty Ci szczelać
Martva - 26 Października 2009, 21:28
illianna, a to akurat chyba nie Twoje, ale potwierdzam, umiesz Te dwa kotowe od Ciebie są absolutnie śliczniaste Może się kiedyś przełamię.
Ciekawe czy się kiedyś wezmę za przejrzenie tych 'domowych', tam najfajniejsze wyszły chyba w sepii. I czarno-białe też
Kurde, taka peruka, czarna kredka, tusz do rzęs, czerwona szminka, aparat. Mała rzecz, a cieszy
illianna - 26 Października 2009, 22:25
Martva, faktycznie nie moje, podobne, porównałam, fajnie się uśmiechasz na nim
Martva - 26 Października 2009, 22:32
To chyba to dziewczę co biegło tańczyć przed egzaminatorami, ale mogę się mylić A co do usmiechu, przypuszczam że mi chomik wylazł, ale zasłonięty włosami i zniwelowany światłem
illianna - 26 Października 2009, 22:34
Martva, ja nie widzę nawet małej myszki, poza tym usta są podkreślone i zasłoniły chomika
Martva - 26 Października 2009, 22:43
O jaa, moja siostra mi zrobiła fajne zdjęcie w lustrze jak się maluję.
W ogóle całkiem sporo fajnych zdjęć mam z wtedy.
Bogini, ależ ja jestem próżna.
dalambert - 26 Października 2009, 22:44
Martva, JESTEŚ - Bogini
corpse bride - 27 Października 2009, 09:40
CO TO JEST 'CHOMIK'
|
|
|