Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Anonymous - 17 Października 2009, 14:39
Jest lepiej, ale nadal nie powala... Pożyjemy, zobaczymy, czy ten sklep kiedykolwiek ruszy?
Martva - 17 Października 2009, 15:14
| SithLady napisał/a | | Lepszy niż maskaradkowa georgiana chyba |
Inny krój ma zupełnie, Georgiana jest bardziej halfcupowa, a to jest plunge. Ale wersja kolorystyczna zbliżona
| SithLady napisał/a | | (a mysle ze i tanszy) |
podobno staniki mają być w przedziale 100-120 złotych.
| Miria napisał/a | | Jest lepiej, ale nadal nie powala... |
Kolor czy krój? Pokazały jeszcze taki śmieszny nibydżinsowy komplet i tam mnie rozwaliły majtki, świetne
| Miria napisał/a | | Pożyjemy, zobaczymy, czy ten sklep kiedykolwiek ruszy? |
Podobno niedługo, już mają nie prowadzić sprzedaży przez szufladę. I więcej fasonów ma być. W tym halfy, ciekawe czy miękkie i tak śliczne jak protypy.
Kibicuję, bo mam nadzieję że inne polskie firmy poczują na plecach silniejszy oddech konkurencji oraz zobaczą że można robić 'takie' wzornictwo w 'takich' rozmiarach, i nie trzeba się ograniczać do czarnych/ białych/ bezowych zabudowańców Mam tylko nadzieję że cen też nie odgapią.
W ramach bycia dobra córeczką spędziłam pół dnia w supermarketach i źle mi, bo śpiąca jestem po kilkugodzinnym ziewaniu. Jeszcze gorzej, że dziś no-spa jakoś kiepsko działa. A wieczorem mamy jakieś rodzinne uroczystości
Anonymous - 17 Października 2009, 15:30
| Martva napisał/a | | Kolor czy krój? |
Ani jedno, ani drugie. Nie to, żeby był jakiś brzydki, ale nic nadzwyczajnego też. Nie jestem targetem.
| Martva napisał/a | Pokazały jeszcze taki śmieszny nibydżinsowy komplet i tam mnie rozwaliły majtki, świetne |
Ten bardziej mi się podobał, ale nie w moim stylu. Poczekam na coś, co mnie zachwyci.
Martva - 17 Października 2009, 15:38
Ehh, jak effuniak się wkręciła w środowisko, to zachwycały mnie dwa projekty na trzy. A teraz się rozbestwiłam Mam staniki które bardziej mi się podobają od staników Ewy, mam takie które robią lepszy dekolt.
Ale niech rozkręci rynek
May - 17 Października 2009, 18:53
A ja dzis zmierzylam trzy la senzy (te z guziczkami) i sie wkurzylam, bo 32E i 30F mialy za male miski i bulkowaly, a 32F z kolei mial za duza miske i przy sklonie (tak, robie gimnastyke mierzac staniki) mi biust uciekal gora.
Knur nie moze zrozumiec jak mozna mierzyc staniki przez pol godziny i nic nie kupic...
Martva - 17 Października 2009, 21:27
| May napisał/a | | trzy la senzy (te z guziczkami) |
G&G Silk im chyba jest
| May napisał/a | | 32E i 30F mialy za male miski i bulkowaly, a 32F z kolei mial za duza miske i przy sklonie (tak, robie gimnastyke mierzac staniki) mi biust uciekal gora. |
Ha, mi nie ucieka górą, tylko krawędź odstaje, ale i tak kocham ten model wielką miłością. Zastanawiałam się czy 32E by nie było lepsze, ale w takim razie juz jestem pewna że nie. Mierzyłaś tylko jeden kolor? Bo one się różnią w zależności od wersji, fioletowy przylega najlepiej, a turkusowy (najładniejszy chyba) odstaje na centymetr, od tygodnia myślę czy by go nie odsprzedać koleżance o podobnych wymiarach, ale piersiach pełniejszych w górnej części, bo robi jej się dekolt Bawarki
G&G Rouched Ribbon, ten z wstążeczkami tez jest fajny i mniej dziwny, może jego spróbuj?
| Cytat | | Knur nie moze zrozumiec jak mozna mierzyc staniki przez pol godziny i nic nie kupic... |
Powinien sam spróbować
Byłam dziś na rodzinnej imprezie. Zaczęło się od mszy za zmarłych dziadków. Siedziałam, wstawałam, klękałam, milczałam, marzłam i myślałam o tym że to straszna hipokryzja z mojej strony, nie wierzyć i siedzieć w kościele godzinę. Wyłączałam się między tymi powtarzalnymi elementami, ożywiałam się przy fragmentach Biblii, a potem było kazanie, jakieś strasznie pokręcone, nie do końca gramatyczne i z dziwnym akcentem, o spotykaniu Jezusa i o tym że niektórzy z nas przyszli posłuchać muzyki i spotkać się z ludźmi, ale powinniśmy wynieść coś więcej. Mój ojciec pochylił się do mnie w pewnym momencie i szepnął 'On jest żenujący! No chyba że to obcokrajowiec'. Od połowy mszy zaczęło napływać coraz więcej osób, głównie młodzieży, w ogłoszeniach duszpasterskich było coś o misjach więc stwierdziłam że może jakiś ruch oazaowy czy coś.
Po mszy zbiliśmy się na schodach w rodzinną grupę, a kuzyn i kuzynka do mnie 'i jak ci się podoba Paddy Kelly w nowym wcieleniu?' Wytrzeszczyłam oczy, bo w sumie w zeszły piątek rozmawialiśmy forumowo o fenomenie Kelly Family i tłumaczyłam chyba Rudusowi że Paddy Kelly był podstawą i połowa dziewcząt za moich późnopodstawówkowych czasów sikała po nogach widząc jego zdjęcie w Bravo Girl. Moja sąsiadka na przykład, która męczyła mnie godzinami przynosząc kasetę video z ich występem i płacząc przy jego solowych piosenkach. A teraz jakieś nowe wcielenie, znaczy image zmienił, zaczął grac w zespole rockowym, powinnam o tym wiedzieć? A kuzynostwo się śmieje i mówi 'a kazanie słyszałaś? To był on'
hardgirl123 - 18 Października 2009, 10:49
to widzę, że było wesoło, a co do Kelly Family to się nie wypowiadam, bo tamte czasy oddzieliłam grubą linią :>
May - 18 Października 2009, 16:37
Bo Paddy Kelly wstapil do zakonu i teraz sie nazywa John Paul Mary, jakbys nie wiedziala sis.
Martva - 18 Października 2009, 17:03
Wiem już, wyguglałam. I wyszło na to że przegapiłam koncert, to dlatego się zjawiły takie straszne tłumy i nikt poza nami nie wyszedł po mszy
hardgirl123 - 18 Października 2009, 17:19
ee ja dopiero teraz sie dowiedziałam że Paddy Kelly wstąpił do zakonu :>
Ziuta - 18 Października 2009, 17:28
To był ten zespół z taką piosenką o anołach, gdzie w teledsyku latali w takich paskudnych maskach?
Martva - 18 Października 2009, 17:34
Ha, obejrzałam dziś rano teledysk więc mogę odpowiedzieć: tak
Ziuta - 18 Października 2009, 17:39
Pamiętam z gimnazjum: koleżanka miała być ich wielką fanką. Twierdziła też, że takich (w domyśle awangardowo-hardkorowych) zespołów w takiej zetce czy innum eremefie się nie puszcza.
Ozzborn - 18 Października 2009, 17:45
Serio Paddy Kelly księdziem? Fanki musiały popełniać zbiorowe samobójstwa
Bosze do dziś się wstydzę, że ich w dziecięctwie słuchałem
Martva - 18 Października 2009, 17:45
W Trójce nie puszczali, nie wiem jak w innych
EDIT:Ozzy, nie wstydaj się ja wtedy miałam etap Beatlesowy, ale trzeba przyznać że kilka piosenek KF wpadało w ucho i nie chciało wychodzić
hardgirl123 - 19 Października 2009, 10:29
Ozzborn, też się tego wstydzę
Martva - 19 Października 2009, 10:35
Kurde, w sobotę się niemiło zaskoczyłam że już, a miło, że jakoś tak nie boli. A dziś... kwadrans temu zjadłam aulin, bo no-spa to nie ta skala, i uwaga - prawie się mogę wyprostować. Znaczy rozwinąć z krzesła pozycję kłębkopodobną. Aua.
Tak, pójdę do lekarza. Już za dwa i pół tygodnia
shenra - 19 Października 2009, 11:27
Martva, ostatnim razem mówiłaś to samo z tego co kojarzę. Trza Cię tam za te rude kudełki zaciągnąć? Jeśli tak daj znać, zgłaszam się na ochotnika
Martva - 19 Października 2009, 11:46
| shenra napisał/a | | Trza Cię tam za te rude kudełki zaciągnąć? |
Chyba trafię sama, ale termin jest niezmiennie 5 XI
shenra - 19 Października 2009, 11:49
Te terminy to człowieka prędzej wykończą
merula - 19 Października 2009, 12:02
| shenra napisał/a | | Te terminy to człowieka prędzej wykończą |
proszę Was... rehabilitację po złamaniu w sierpniu barku zacznę już 23 listopada...
shenra - 19 Października 2009, 12:05
merula, bożesz To są normalnie ciężkie jaja. Z tej właśnie przyczyny cieszę się niezmiernie, że baaaardzo sporadycznie korzystam z opieki medycznej.
merula - 19 Października 2009, 12:35
a jeszcze usłyszałam, że powinnam się cieszyć, bo jeszcze mają limity na ten rok, jako nieliczni...
shenra - 19 Października 2009, 12:48
Trza by się zastanowić, czy powinni Cię z takim zapałem rehabilitować.
Martva - 19 Października 2009, 12:53
| merula napisał/a | | bo jeszcze mają limity na ten rok, jako nieliczni... |
A potem NFZ się zorientuje w grudniu że mu zostały jakieś pieniądze i da im kwotę do zużycia do końca roku.
| shenra napisał/a | Te terminy to człowieka prędzej wykończą |
Spoko, będę miała więcej rzeczy do powiedzenia panu doktorowi. A nuż mi się jakiś nowy objaw wylęgnie.
mBiko - 19 Października 2009, 20:51
merula, w mojej przychodni o limicie na rehabilitacje nie było mowy już w połowie września. Na szczęście pozostają jeszcze kontakty prywatne.
Martva - 19 Października 2009, 21:08
Dawno nie było wpisu z cyklu 'nie mam co na siebie włożyć'
http://restyle.pl/Gorset_...mizelka-14.html ?
http://restyle.pl/Skorzan...o_skora-16.html ?
http://restyle.pl/Gorset_...atynowy-15.html ?
Jasne że overbust, czyli, yy, nabiustne? są fajniejsze, ale idealne dopasowanie jest mało możliwe.
Skłaniam się ku pierwszemu, bo opis sugeruje że pozostałe się obsuwają.
ihan - 20 Października 2009, 09:36
Martva, powinnaś przeczytać Żmiję Sapkowskiego. Jest tam o części wyposażenia żołnierza zwanej: biustonosz.
Martva - 20 Października 2009, 09:42
Ale podobno słaba jest.
ihan, z innej beczki: kiedy przyjdziesz na spotkanie krakowskie?
corpse bride - 20 Października 2009, 11:12
ihan, właśnie?
martva, osobiście chyba wolę gorsety nabiustowe, a z tych trzech najbardziej podoba mi się model środkowy, z gładką spódniczką. bo mało kto wygląda ładnie w takiej napuszonej.
|
|
|