Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Martva - 13 Października 2009, 13:34
illianna, shenra, Virgo C., dzięki za wsparcie. O Was między innymi mi chodziło, a gdyby jakaś pajac się odezwał to chyba bym ostrzeżeniem oberwała.
| martviczka napisał/a | | Niczego bym bardziej nie chciała, niż żeby się okazało że się teraz mylę. |
Ekhem, no dobra, myślicie że jak napiszę 'niczego bym bardziej nie chciała niż walnąć szóstkę w totka' to też się uda?
Problemy z uczuciowością nadal aktualne, ale powód do zmartvień był nadinterpretacją. Jak będę tyle myśleć, to dostanę wrzodów
Spojrzałam w lustro i chciałabym napisać że fajna ze mnie laska, ale ogromne cos na głowie mi to utrudnia. Zdejmę ręcznik, spłuczę farbę i się zastanowię
shenra - 13 Października 2009, 13:37
| Martva napisał/a | | Spojrzałam w lustro i chciałabym napisać że fajna ze mnie laska | nie zwlekaj
| Martva napisał/a | | Jak będę tyle myśleć, to dostanę wrzodów | a przede wszystkim się zmęczysz
Agi - 13 Października 2009, 13:38
| Martva napisał/a | | Jak będę tyle myśleć, to dostanę wrzodów |
Albo myśliwą zostaniesz
Ciekawy masz avatar, skrzydła Ci wyrosły cy cóś?
Martva - 13 Października 2009, 13:41
| shenra napisał/a | nie zwlekaj |
Musze jeszcze chwilę, żeby mi na pewno farba złapała
| shenra napisał/a | | a przede wszystkim się zmęczysz |
Dobrze że wszy nie mam
| Agi napisał/a | | skrzydła Ci wyrosłu cy cóś? |
Co tam skrzydła, zastanawia mnie ta rzecz co tam leży z tyłu.
Martva - 13 Października 2009, 18:59
| shenra napisał/a | nie zwlekaj |
No dobra. Fajna ze mnie laska. Mam strasznie fajne, cholernie błyszczące włosy w dziwnym kolorze. I zmarszczki pod oczami. Ale od śmiechu, a to podobno dobrze
Muszę sobie nabyć jakąś maseczkę do twarzyczki, bo moja skóra się nie może zdecydować co robić i muszę jej dać impuls żeby chciała być ładna. O.
Ziemniak - 13 Października 2009, 19:12
Aśtam, masz zupełnie takie samo podejście jak moja żona, można jej bez przerwy mówić że jest ładna, a ona i tak nie wierzy
ihan - 13 Października 2009, 19:16
Jak by to powiedzieć z tym wierzeniem...
Choć trudno w to uwierzyć, niektórzy mają w domu lustro
Martva - 13 Października 2009, 19:19
Ziemniak, jakie nie wierzę? Jestem ładna, tylko muszę sobie parę rzeczy poprawić, to będę jeszcze ładniejsza i pewniejsza siebie. Wolę sobie kupić maseczkę żeby mieć ładniejszą skórę, niż zacząć się malować
Ziemniak - 13 Października 2009, 19:29
| Martva napisał/a | | Jestem ładna, tylko muszę sobie parę rzeczy poprawić |
Czyli nie wierzysz Nie musisz nic poprawiać, najwyżej zrób sobie lifting pewności siebie i wystarczy
Martva - 13 Października 2009, 19:34
Wierzę, nie mówię że nie jestem ładna ale będę jak sobie cos poprawię, tylko że jestem ładna ale może być jeszcze ciut lepiej. Co oznacza że jestem w zdrowej dystansowej fazie, a nie narcyzowej
Ziemniak - 13 Października 2009, 19:39
Tak na moje oko, to nic ci nie brakuje, ale co ja tam wiem. Idę się bujać dalej...
merula - 13 Października 2009, 20:11
| Ziemniak napisał/a | | można jej bez przerwy mówić że jest ładna, a ona i tak nie wierzy |
może nie jest w swoim typie. ja tak mam...
Martva - 13 Października 2009, 20:13
Ja tak miałam. Ale przeszło
merula - 13 Października 2009, 20:16
ja juz nie mam nadziei
shenra - 13 Października 2009, 20:22
A mnie znowu naszło
Virgo C. - 13 Października 2009, 20:54
Mało dzisiaj kpiłem tego Twojego gadania jak szliśmy w ślady Rudusa?
shenra - 13 Października 2009, 20:55
| Virgo C. napisał/a | | Mało dzisiaj kpiłem tego Twojego gadania jak szliśmy w ślady Rudusa? | Że kła? Po jakiemu to jest?
Virgo C. - 13 Października 2009, 20:57
Dopisz sobie "z" przed "tego"
shenra - 13 Października 2009, 20:59
No nie, w sumie kpiłeś w przyzwoitym wymiarze.
Martva - 13 Października 2009, 21:09
Co to znaczy iść w ślady Rudusa?
shenra - 13 Października 2009, 21:13
No dochodziliśmy i dochodziliśmy i już myśleliśmy, że nie dojdziemy, aż nagle doszliśmy o minutę dłużej niż Rudus
Martva - 13 Października 2009, 21:14
OK, bo miałam świńskie skojarzenia i az mi było wstyd, a widzę że prawidłowo
Virgo C. - 13 Października 2009, 21:48
Mogłaś z nami dochodzić
Martva - 14 Października 2009, 10:13
Ja chyba wolę dochodzić w mniejszych grupach, wiesz? inaczej się rozpraszam
Kurde, normalnie zima za oknem. Zła jestem strasznie, ale wolę być zła niż mieć takie stany jak wczoraj Ba, nawet będę twarda i wyjdę z domu, jak tylko znajdę wczesnozimowe buty i kurtkę.
Masło karmelowo-cynamonowe do ciała jest idealne na taką pogodę, otula człowieka takim ciepłym, słodkim zapachem i rozgrzewa skórę. Jakoś milej się zasypia. Za to rudy go chyb nie lubi, bo sypia z moją matką, zdrań.
Ozzborn - 14 Października 2009, 10:41
| Martva napisał/a | | Masło karmelowo-cynamonowe |
Nieźle.
Ja to się nieco stropiłem jak nocowałem u znajomych i szukając żelu pod prysznicem znalazłem tylko masło kakaowe , następnym razem mleczko kokosowe nie było już takim szokiem, ale trochę dziwnie po kąpieli pachnieć smakowicie, zamiast świeżością
Martva - 14 Października 2009, 10:44
Ha, masło kakaowe i masło kokosowe do ciała też miałam, ale zużyłam. Zostało mi po pół opakowania oliwkowego i waniliowego. A podobno jest jeszcze pomarańczowe, mraf.
dzejes - 14 Października 2009, 10:46
| Ozzborn napisał/a | ale trochę dziwnie po kąpieli pachnieć smakowicie, zamiast świeżością |
Jeszcze tylko jabłko zamiast smoczka i możesz iść na pieczyste.
Martva - 14 Października 2009, 10:48
dzejes, przez Ciebie sobie wyobraziłam balsam do ciała o zapachu pieczonej świni...
dzejes - 14 Października 2009, 10:50
| Martva napisał/a | balsam do ciała o zapachu pieczonej świni... |
Ozzborn może się obrazić...
Martva - 14 Października 2009, 10:53
Ozzborn nie ma z tym nic wspólnego, przecież napisałam że przez Ciebie.
|
|
|