To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Filmy oczekiwane

hrabek - 19 Lutego 2009, 11:52

W obsadzie The Expendables pojawi sie na chwilę Arnold Schwarzenegger. Jeszcze chyba nie bylo takiego filmu, zeby tyle gwiazd kina akcji wystapilo obok siebie. Co prawda Van Damme odmowil, ale nie jestem pewien, czy nie zrobil zle. Bo to nie bedzie zwykla nawalanka klasy B, tylko zapowiada sie naprawde cos fantastycznego. Przynajmniej na to licze, a jak wyjdzie, to zobaczymy.
W obsadzie sa juz: Sylvester Stallone (autor projektu), Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Forest Whitaker i teraz Big Arnie (co prawda w mini-roli, ale zawsze).

Dunadan - 19 Lutego 2009, 12:47

hrabek, ja pierdacze... ale będzie jatka w tym filmie - ciekawe kto zły a kto dobry :mrgreen: Najciekawsze to ze te wszystkie... w sumie legendy to już w dużej mierze dziadki...

PS: w poszukiwaniu info o tym filmi hrabka wpadłem na info o Bolo Yeung - nie wiem czy go kojarzycie ;-) zawsze bardzo lubiłem tego aktora chociaż zwykle grał negatywne role. Dowiedziałem się że gościu ma obecnie 70 lat! tj. w Krwawym sporcie miał koło 50-tki!!!

hrabek - 19 Lutego 2009, 12:55

No, w Wejsciu Smoka tez gral. Dla niepoznaki mial na imie... Bolo :)
A z tego co sie orientuje, to wszyscy maja byc dobrzy... Ciekawe czy tak bedzie.

A co do wieku, to zauwaz, ze Jet Li i Jason Statham tez juz sa po czterdziestce. Li co prawda ostatnio spuscil z tonu, ale Statham wydaje sie byc u szczytu kariery. Wiec to nie sa odosobnione przypadki.

Dunadan - 19 Lutego 2009, 13:03

hrabek, no OK, ale reszta to już NAPRAWDĘ dziadki...
hrabek - 19 Lutego 2009, 13:06

A widziales zdjecia Stallone'a z tego filmu? Pojawily sie jakies w sieci jak krecili. Wyglada tak, ze niejeden dwudziestolatek moglby mu pozazdroscic. Ja tam im w metryke nie patrze. Licze na super film akcji, obym sie nie przeliczyl.
Dunadan - 19 Lutego 2009, 13:17

Zobaczymy ;-)
Chal-Chenet - 19 Lutego 2009, 13:28

Pierwsze słyszę o tym filmie, ale zapowiada się ciekawie.
Virgo C. - 22 Lutego 2009, 22:27

Wracając na moment do nowego Terminatora - ma się pojawić w nim Linda Hamilton. Co prawda tylko jako głos z offu ale jednak :D
Virgo C. - 2 Marca 2009, 21:25

Wiem, że motyw mocno oklepany ale coś podejrzewam, że przyjemnie będzie go ponownie zobaczyć ;)
http://www.youtube.com/watch?v=3-KQh87_V2Q

Stormbringer - 8 Marca 2009, 20:39

Pojawił się zwiastun "Pandorum" - wygląda to nienajgorzej, kosmicznych horrorów nigdy za mało. ;)
http://www.traileraddict....andorum/trailer

Hubert - 14 Marca 2009, 23:13

Nie wiedziałem, gdzie to wsadzić, więc wrzucam tu. Mam nadzieję, że TO będzie u nas wkrótce dostępne.
Adon - 15 Marca 2009, 00:34

A ja nadal czekam na Solomona Kane'a. Coś ni widu ni słychu, co się z nim dzieje, choć podobno ukończony już dawno temu.
Tomcich - 25 Marca 2009, 22:09

Oczekuję NA TO !!!

Sądząc po tej zajawce to hit murowany! 8)

Taselchof - 25 Marca 2009, 22:14

:mrgreen: także z chęcią się wybiorę :lol: tee łyżki brrr
Chal-Chenet - 14 Kwietnia 2009, 22:24

Coś dla xana4 ;)
Gustaw G.Garuga - 22 Kwietnia 2009, 21:06

Taras Bulba już w kinach za wschodnią granicą. My na razie (tzn. ci spośród nas, którzy nie mają dość szerokiego pasma :twisted: ) możemy obejrzeć trailer, ale nie ten bezdialogowy międzynarodowy, lecz prawdziwy rosyjski:
http://www.youtube.com/watch?v=fkOHSmDFDFQ
Warto, choć nie tylko dla husarii (oczywiście o śnieżnobiałych skrzydłach), ale także dla specyficznego humoru słownego. A może to było na serio?? ;) Tłumaczenie angielskie tutaj:
http://readrussia.silverp...g/film/00030/?e

Hubert - 24 Kwietnia 2009, 15:04

Wraca myśliwy nad myśliwych
hrabek - 24 Kwietnia 2009, 15:05

Też czytałem. Dobra wiadomość!
Hubert - 24 Kwietnia 2009, 15:06

No ba. Rodriguez raczej filmów nie partaczy (pomijając Desperado 2, ale nawet tu miał przebłyski).
hrabek - 24 Kwietnia 2009, 15:09

...i Mali Agenci 3D. I Planet Terror. Ale Predzia powinien zrobic dobrze :)
Hubert - 24 Kwietnia 2009, 15:15

PT nie widziałem.
Adashi - 25 Kwietnia 2009, 14:33

Planet Terror wymiata, hrabku :!:

Co do Predators - jest na co czekać. Ciekawe jak to przetłumaczą, chyba nie Predator: Decydujące starcie :lol: Predatorzy? E... to już chyba lepiej Drapieżcy, albo niech zostawią tytuł oryginalny.

Dunadan - 26 Kwietnia 2009, 08:33

Cytat
w roli głównej miał wystąpić Arnold Schwarzenegger. Grana przez niego postać trafia do więzienia prowadzonego przez Predatorów, którzy wykorzystują więźniów jako gladiatorów do śmiertelnie brutalnych pojedynków. Bohater uzyskuje jednak pomoc od dobrego Predatora i po wielu perypetiach trafia na rodzinną planetę.

:roll:

żeby nie było jak z AvP :|

Hubert - 26 Kwietnia 2009, 17:09

Niżej napisali, że scenariusz ma ulec zmianom.
hrabek - 27 Kwietnia 2009, 10:09

Adashi napisał/a
Planet Terror wymiata, hrabku :!:

No wymiata. Kurz spod półki w najgłębszej piwnicy, bo tylko tam się ten film nadaje :P

Adashi - 27 Kwietnia 2009, 17:43

Ależ Panie kolego, zapewne rozchodzi się o różne gusta, aczkolwiek imho Planet Terror jest całkiem udanym pastiszem kina zombiastycznego :mrgreen:
Chal-Chenet - 27 Kwietnia 2009, 19:02

Rzekłbym, że jest "Martwicą mózgu" naszych czasów.
Taselchof - 5 Maj 2009, 05:14

the hunt for gollum film fanowski nie dawno miał premierę ;P: prequel władcy obrączek :D
Virgo C. - 6 Maj 2009, 11:08

Oczywiście wraz z sukcesem Wolverine'a zapadła decyzja o nakręceniu części drugiej.

Cytat
Kontynuacja ma mieć miejsce w Japonii i skupić się na treningu Wolverine′a pod okiem samurajów by mógł on nauczyć się w pełni kontrolować swą dziką naturę.

Tylko ja się pytam - gdzie ta dzika natura była do tej pory ?

Comar - 6 Maj 2009, 17:29

Pewnie w praniu.

A oprócz sequela maja jeszcze zrobić spin-off o Deadpoolu:
http://www.slashfilm.com/...dpool-spin-off/
Mam nadzieję, słabą ale jednak, że tam będzie bardziej przypominał Deadpoola a mniej terminatora.

Partner forum