Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
nureczka - 14 Stycznia 2010, 09:18
| hardgirl123 napisał/a | | wkurza mnie to że zadzwoniłam do T. i że mu wyznałam miłość |
Jak chcesz dobrze ulokować uczucia kup sobie psa. Albo złotą rybkę.
Kruk Siwy - 14 Stycznia 2010, 09:54
Dziękuję.
nureczka - 14 Stycznia 2010, 10:08
Kruk Siwy, ale ty już zajęty jesteś.
A może jesteś zainteresowany hardgirl123, hę?
ketyow - 14 Stycznia 2010, 10:11
Przebił mnie jakiś luzer w ostatniej chwili. Jak ja podbiłem to ujrzałem już tylko napis "aukcja zakończona". O 10 zł :/ Piec 30W w cenie 15W... To mnie teraz nawet na 20W nie stać, bo używek nie mają. Nic, jeszcze dwa tygodnie na pececie a potem licytujemy małego.
Kruk Siwy - 14 Stycznia 2010, 10:14
Bo tak się robi. W ostatniej chwili.
nureczka, ciii...
Fidel-F2 - 14 Stycznia 2010, 10:18
Kruk Siwy, jest psem czy rybką?
ketyow, najbardziej podstawowa zasada na allegro to: licytujesz pięć sekund przed zakończeniem aukcji od razu wrzucając maksymalną kwotę za jaką jesteś skłonny towar kupić. Wcześniejsze licytowanie i odbijanie piłeczki skutkuje windowaniem ceny i dużym ryzykiem przegrania aukcji
Witchma - 14 Stycznia 2010, 10:21
| Fidel-F2 napisał/a | | Wcześniejsze licytowanie i odbijanie piłeczki skutkuje windowaniem ceny i dużym ryzykiem przegrania aukcji |
To takie proste, a od tylu lat nie mogę pojąć, jak wielu allegrowiczów na to nie może wpaść...
nureczka - 14 Stycznia 2010, 10:21
Fidel-F2, Kruk jest .... Nie, nie powiem. Bo się konkurencja dowie i mi go porwie.
Fidel-F2 - 14 Stycznia 2010, 10:22
@Witchma
niom, też mnie to dziwi
hardgirl123 - 14 Stycznia 2010, 10:30
nureczka, proszę Cię, rybki miałam jak byłam mała i zdechły, pies jest u rodziców i jakoś się z nim nie dogaduję :>
pozatym nie mam warunków na hodowanie zwierzaka w mieszkaniu, a pozatym gdyby chorował lub umarł to by mi serce pekło :<
pozatym jakoś nie odczułam aby Kruk był mna zainteresowany:>
wogóle mam dziś doła i to mnie wkurza
chlip
Kruk Siwy - 14 Stycznia 2010, 10:33
hardgirl123, głask! (mnietuniebyło).
nureczka - 14 Stycznia 2010, 10:36
hardgirl123, głask, głask, tuli, tuli. Trzymaj się. Będzie lepiej!
ketyow - 14 Stycznia 2010, 10:37
Dlaczego od razu przyjmujecie, że nie potrafię posługiwać się allegro? Problem w tym, że to cholerne allegro wylogowuje Cię kiedy ma na to ochotę. Podbijałem cenę na ostatnią chwilę - i właśnie dlatego zobaczyłem "aukcja zakończona" - bo musiałem się ponownie zalogować.
Nie wiem tylko jednego - czy allegro wylogowuje mnie automatycznie po kilku minutach nawet jak siedzę i odświeżam okno?
Ziemniak - 14 Stycznia 2010, 10:47
ketyow, po pierwsze, logujesz się na nowo minutę przed końcem aukcji, tak na wszelki wypadek, po drugie, synchronizujesz sobie zegar systemowy z wzorcem, i po trzecie, ściągasz sobie skrypt, który pokazuje czas do końca aukcji z dokładnością do sekundy. Sukces zapewniony
hardgirl123 - 14 Stycznia 2010, 10:50
Ziemniak, a gdzie jest ten wzorzec do zegara systemowego :>??????
ja też nie lubię jak mnie wywala przed końcem aukcji :<
Ziemniak - 14 Stycznia 2010, 10:55
hardgirl123, klikasz dwa razy na zegar na pasku, zakładka czas z internetu, zaznaczasz synchronizuj automatycznie a bezpośrednio przed aukcją wchodzisz na tą zakładkę i klikasz Synchronizuj teraz.
ketyow - 14 Stycznia 2010, 10:59
Ziemniak, ja po prostu następnym razem puszczę w ruch bota i mam to gdzieś. Klikałem w ostatnich trzech sekundach, gość nie miałby szans na przebicie mnie, gdybym był zalogowany
Zgaga - 14 Stycznia 2010, 12:36
| Fidel-F2 napisał/a |
ketyow, najbardziej podstawowa zasada na allegro to: licytujesz pięć sekund przed zakończeniem aukcji od razu wrzucając maksymalną kwotę za jaką jesteś skłonny towar kupić. Wcześniejsze licytowanie i odbijanie piłeczki skutkuje windowaniem ceny i dużym ryzykiem przegrania aukcji |
Ja stosuję inną metodę: od razu wrzucam maksymalną kwotę, jaką jestem w stanie zapłacić. Automat i tak będzie sterował, będzie sam podbijał do wyznaczonej sumy.
hardgirl123 - 14 Stycznia 2010, 12:36
Ziemniak, dzięki :>
Fidel-F2 - 14 Stycznia 2010, 12:41
| ketyow napisał/a | | Dlaczego od razu przyjmujecie, że nie potrafię posługiwać się allegro? | dlatego: | ketyow napisał/a | Problem w tym, że to cholerne allegro wylogowuje Cię kiedy ma na to ochotę. Podbijałem cenę na ostatnią chwilę - i właśnie dlatego zobaczyłem aukcja zakończona - bo musiałem się ponownie zalogować.
Nie wiem tylko jednego - czy allegro wylogowuje mnie automatycznie po kilku minutach nawet jak siedzę i odświeżam okno? | i dlatego | ketyow napisał/a | | Przebił mnie jakiś luzer w ostatniej chwili. Jak ja podbiłem to ujrzałem już tylko napis aukcja zakończona. | i dlatego
| Zgaga napisał/a | | Ja stosuję inną metodę: od razu wrzucam maksymalną kwotę, jaką jestem w stanie zapłacić. Automat i tak będzie sterował, będzie sam podbijał do wyznaczonej sumy. | tym sposobem płacisz więcej
ketyow - 14 Stycznia 2010, 13:57
Fidel-F2, dzięki Ci za okazanie swej wiedzy, o wielki mędrcze
Fidel-F2 - 14 Stycznia 2010, 14:14
nie ma sprawy, jakby co to pytaj jeszcze
lucek - 14 Stycznia 2010, 14:19
| nureczka napisał/a | Hodujesz smarkacza kilkanaście lat, a on ci się weźmie, wyprowadzi i nawet SMS-a raz na miesiąc nie przyśle!
W przyszłym miesiącu nie zrobię mu przelewu. Wtedy on się wpisze na tym wątku |
I jeszcze przepija wszystko to, co mu wysyłasz. I gra w te szatańskie gry!
dalambert - 14 Stycznia 2010, 14:22
| nureczka napisał/a | | W przyszłym miesiącu nie zrobię mu przelewu. |
Nic tak nie rozwija miłości do rodziny jak pusty portfel
Zgaga - 14 Stycznia 2010, 14:27
Kochane pieniążki przyślijcie rodzice
Jedenastka - 14 Stycznia 2010, 14:58
| dalambert napisał/a | Nic tak nie rozwija miłości do rodziny jak pusty portfel |
Czy nie mylisz przywiązania z miłością?
dalambert - 14 Stycznia 2010, 15:02
| Jedenastka napisał/a | | Czy nie mylisz przywiązania z miłością? |
Nie miłość za pieniądze to najstarsze uczucie w dziejach ludzkości
hardgirl123 - 14 Stycznia 2010, 17:45
wkurza mnie że nie mam odpowiedniej bluzki pod sweterek w serek :>
ilcattivo13 - 14 Stycznia 2010, 18:44
nowy mnie w***wia "pomocnik". Dobrze, że szefowa pojedzie na 3 tyg. do sanatorium - nie będzie miał kto go bronić
I pewien sklep i serwis widlaków z Białegostoku. Bo znowu mieliśmy awarię kupionego u nich widlaka i nasza suwalska firma rozebrała silnik i okazało się, że patałachy z białostockiej firmy to nie tylko patałachy. Ale i oszuści. Wstawili do głowicy za długie zawory i je potem zeszlifowali - sądząc po wżerach w metalu kątówką i w każdej chwili mogły wypaść "kamienie" z zaworów, co skończyłoby się wywaleniem silnika na złom (uratowało nas jedynie to, że mało przez ostatnie dwa lata było rozładunków przy pomocy widlaka). W dodatku głowica, centralnie nad wałkiem, była spawana o czym przy sprzedaży widlaka nie poinformowano nas, a wręcz przeciwnie - powiedzieli, że silnik jest mało używany, wręcz "jak nowy".
Jeśli dodać do tego wcześniejsze rozwalenie nam masztu - przy montowaniu tłoczyska "fachowiec" napierniczał w nie młotkiem, robiąc piękne dziury - firma jest naprawę godna polecenia...
hardgirl123 - 14 Stycznia 2010, 18:47
wkurza mnie niepewność
|
|
|