Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Chal-Chenet - 12 Stycznia 2010, 20:04
| Agi napisał/a | No to nie musisz. Szczęśliwy człowiek. |
W tym aspekcie jeno szczęśliwy.
Edit. O! I to mnie wkurza.
hardgirl123 - 12 Stycznia 2010, 20:06
Chal-Chenet, czemu cię to wkurza?
Chal-Chenet - 12 Stycznia 2010, 20:07
Bo w innych aspektach nie.
ketyow - 12 Stycznia 2010, 23:47
No i po padzie serwera pracowałem na domyślnej bazie i ciach. Serwer znowu leży. grejt, wspaniale, genialnie. Jutro rano muszę mieć budowanie perspektyw na fest obcykane - ale na czym mam to ćwiczyć? Mam teraz od zera zbudować sobie nową bazę offline? I nawet zrobiłbym tak i zarwał nockę - problem w tym, że powinienem też zarwać nockę jutro i pojutrze, a w dzień kupa pracy (a i zajęcia do 15 jutro i 18 w czwartek) - nawet nie byłoby kiedy odespać. Aaaa, w rzyć z tym.
A, no i jakby tego było mało, zaledwie dwa kubki kakao wywołały u mnie migrenę.
Ozzborn - 13 Stycznia 2010, 00:08
Taa SWIZy - najlepsze są jaja jak ktoś do mnie przychodzi i chce żeby mu na BIPie znaleźć SWIZa sprzed roku bo mu się wykonawca o coś burzy... i bądź tu mądry szukaj, jak to już dawno gdzieś ukryte w panelu administracyjnym, który na dodatek nie jest zbyt intuicyjny ;]
illianna - 13 Stycznia 2010, 10:45
ZĄB, BOLI, A JEST MARTVY, w zeszłą środę był u dentysty i NIE BOLAŁ, a teraz BOLI, a dentysta dopiero na poniedziałek
Kruk Siwy - 13 Stycznia 2010, 11:01
Może nie być całkiem martvy. Ja tak miałem. Dent Sad musi go jeszcze raz otworzyć i dobić.
Może by tak odżałować trochę kasy i pójść do private dental sadyst? To nie przelewki i oszczędzać nie ma co.
ketyow - 13 Stycznia 2010, 11:03
Z uśmiechem na ustach "eee, ten komputer miał z 10 lat, dysk się spalił". Bazę danych ch** strzelił, jeszcze właśnie uwaliłem koło z mySQL. Mam dość. Męczą mnie na kierunku z którego i tak nic mieć nie będę. Może czas to olać i znaleźć jednak stałą pracę?
Jedenastka - 13 Stycznia 2010, 11:06
| illianna napisał/a | ZĄB, BOLI, A JEST MARTVY, w zeszłą środę był u dentysty i NIE BOLAŁ, a teraz BOLI, a dentysta dopiero na poniedziałek |
A rtg był zrobiony? Oby to nie była zgorzel...
illianna - 13 Stycznia 2010, 12:02
Jedenastka, rtg był robiony i nic nie widać, bu, ostatnio rozwierciła 6 teraz boli jakby 7, bo pewności nie ma, 6 była zdrowa jak się okazało, jeden z korzeni 7 jest źle wypełniony, może to to, na rtg jest taki minimalny cień, trzeba rozwiercić 7. Idę tam dzisiaj bez kolejki, nie dam rady następną noc cierpieć
Kruk Siwy, moja dent jest bardzo dobra, szczerze mówiąc chodzę państwowo tylko ze względu na tą panią doktor, bo jeszcze nie było przez ostatnich kilka lat zastrzeżeń, jest naprawdę extra, ale ten ząb robił ktoś inny lata temu i tak nagle mu się boli.
Kruk Siwy - 13 Stycznia 2010, 12:04
No. Słuszna decyzja, weteran bólów zębowych ci to mówi.
Agi - 13 Stycznia 2010, 12:07
illianna, przytulam.
illianna - 13 Stycznia 2010, 12:16
Kruk Siwy, kiedyś leciałam o 2 w nocy na pogotowie dentystyczne przez pół miasta na pieszo i obudziłam takiego rzeźnika, wielki chłop i wściekły jak jasna z modrą, ale bolał mnie już wtedy tak, ze mi było wsio rawno. Z zębami mam kłopoty odkąd mam zęby. Mleczaki miały korzenie, ugryzłam mamę u dentysty takimi pinieczkami zębów zniszczonych po doustnym przyjmowaniu żelaza w płynnie, do krwi ją dziabnęła i przez golf z poliestru . Potem nie było lepiej, żeby bardzo wrażliwe, nawet borowanie wymaga znieczulenia, a dawniej to kazali ściskać fotel w ramach uśmierzania bólu. Przymusowy dentysta w podstawówce to był koszmar. Na studiach lekarka w zaawansowanej ciąży złamała mi wiertło i nawet nie raczyła powiedzieć, a potem poszła rodzić i nikt nie wiedział, aż zrobiłam rtg. Miałam długo lęki, ze to żelazo mi kiedyś wylezie drugą stroną przez korzeń, ale siedzi tam do dziś. Także maiłam wiele przygód dentystycznych, mimo to jak do tej pory musiałam wyrwać tylko jednego zęba, który po licznych naparwch po prostu odpadł był.
illianna - 13 Stycznia 2010, 12:18
Agi, dzięki
Zgaga - 13 Stycznia 2010, 13:57
illianna - czytając Twoje wypowiedzi zrobiło mi się bardzo zimno brrrrr...
I wszystkie zęby mnie rozbolały, chociaż są podobno zaleczone brrrrr.....
nureczka - 13 Stycznia 2010, 14:00
Jutro idę do dentysty. W samo południe.
Martva - 13 Stycznia 2010, 14:23
-moja skrzynka pocztowa nie widziała listonosza od piątku, a czekam na dwie ważne rzeczy (tzn ciuchy i kosmetyki)
-lenistwo, tchórzostwo, zerowa mobilizacja i marazm (moje)
-czterodniowy alkoholowy ciąg (nie mój)
-ogólnie: zima (że ciemno, zimno, mokro)
Chyba tyle.
Duke - 13 Stycznia 2010, 15:30
Wszystko i wszystcy naraz, a najbardziej to że to co muszę, to co chcę i to co powinienem leżą na trzech różnych krańcach galaktyki.
Kobex - 13 Stycznia 2010, 15:41
- kłamstwo fałszywośc obłuda,
- nietolerancja wobec zainteresowań - na moim przykładzie wyśmiewanie się z tego ze zamiast sportem itp interesuje się fantastyką
- ogólna nietolerancja
dalambert - 13 Stycznia 2010, 15:48
Kobex, aleś Ty nietolerancyjny
ketyow - 13 Stycznia 2010, 15:53
| Kobex napisał/a |
wyśmiewanie się z tego ze zamiast sportem itp interesuje się fantastyką
|
Niemożliwe, interesujesz się fantastyką?
Spokojnie, o ile ci nietolerancyjni z którymi miałeś do czynienia byli nie do końca normalni, to my jesteśmy do końca nienormalni - czuj się jak u siebie
Kruk Siwy - 13 Stycznia 2010, 15:55
Będziemy się z niego wyśmiewać z innych przyczyn.
hardgirl123 - 13 Stycznia 2010, 17:14
illianna, aż mnie zęby rozbolały :>
swoją drogą musisz mi dać namiar na tę wspaniałą dentystkę :>
wkurza mnie to że zadzwoniłam do T. i że mu wyznałam miłość a tym bardziej mnie wkurza że zrobiłam to nie całkiem na trzeźwo :>
ketyow - 13 Stycznia 2010, 17:27
hardgirl123, czyli szczerze było
hardgirl123 - 13 Stycznia 2010, 17:32
ketyow, sama już nie wiem, zaraz jak to powiedziałam to mnie zimny pot oblał :>
mam nadzieję że T. nie wziął tego zbytnio na poważnie :>
ale ponoć po alkoholu jest się szczerym i od dawna chciałam mu powiedzieć że go troszkę bardziej lubię :>
Fidel-F2 - 13 Stycznia 2010, 17:33
| nureczka napisał/a | | Jutro idę do dentysty. W samo południe. | weź colty
Kruk Siwy - 13 Stycznia 2010, 17:38
Ona jest marine. Nie potrzebuje broni bo sama nią jest.
Adashi - 13 Stycznia 2010, 17:47
Myk z trzema okładkami w nadchodzącym numerze, big trio kolorowe jeba*** Wku*** się niemożebnie.
Aktualna okładka jest małokomercyjna, za to w lutym pogrążymy się w mroku totalnej komercji. Masakra.
ketyow - 13 Stycznia 2010, 18:46
Adashi, niestety pełna zgoda, tym bardziej że bohater ME wygląda raczej burakowato :/ Babka też nadzwyczajna nie jest, a z nich tacy herosi sf jak z koziego zadu wyrzutnia rakietowa.
nureczka - 14 Stycznia 2010, 09:16
Hodujesz smarkacza kilkanaście lat, a on ci się weźmie, wyprowadzi i nawet SMS-a raz na miesiąc nie przyśle!
W przyszłym miesiącu nie zrobię mu przelewu. Wtedy on się wpisze na tym wątku
|
|
|