To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

gorbash - 24 Wrześ¶nia 2009, 17:35

Swoj± drog± szacunek dla klienta który nie potrafi zabezpieczyć takich "delikatnych danych" chociażby pakuj±c je z hasłem.
Martva - 24 Wrześ¶nia 2009, 17:46

Ozzborn napisał/a
paskudne samolubstwo

A¶tam ;P:

ihan - 24 Wrześ¶nia 2009, 17:47

Martva napisał/a
Pfff, dzejes nie ma również wielu innych fajnych rzeczy które ja mam

Podejrzewam, ze również na odwrót, ale co ja tam wiem :oops:

Martva - 24 Wrześ¶nia 2009, 18:53

Kurczę, wczoraj była taka fajna pogoda, włożyłam sobie kabaretki & spódniczkę i było mi ciepło, a teraz wyszłam na 15 minut w dżinsach, t-shircie i polarze i wymarzłam jak nie wiem. Bez sensu.
Kasiek - 24 Wrześ¶nia 2009, 19:20

Ja dzi¶ założyłam sweter, bo bez było zimna, po czym po pół h się zorientowałam, że mam mokre plecy :/ Niefajnie, zwłaszcza, że ostatnio mnie co¶ dół pleców boli :/
Martva - 25 Wrześ¶nia 2009, 10:09

Wracaj±c do kobiecych tematów - dwa zdziwienia na dzi¶.
Po pierwsze, laska która idzie do ginekologa (nie pierwszy raz) i pyta co zrobić zeby jej nie badał piersi.
Po drugie, dorosły facet który nie wierzy że nie ma lekarza od piersi. Znaczy samych piersi, bo przecież ginekolog się zajmuje innymi czę¶ciami ciała. O¶wiadczyłam że tak, s± specjali¶ci, nazywaj± się chirurdzy plastycy i trzymam się od nich z daleka :)
Przecież gdyby była taka specjalizacja, to pewnie trudno by znaleĽć bardziej oblegan± ;)

Virgo C. - 25 Wrześ¶nia 2009, 10:18

Martva napisał/a
Przecież gdyby była taka specjalizacja, to pewnie trudno by znaleĽć bardziej oblegan±

Stomatologia ;)

aniol - 25 Wrześ¶nia 2009, 13:24

Ziuta napisał/a
. Jak mi powiedział, przerwał ogl±dania, gdy panna miała na sobie połowę standardowej bielizny.

uwierzyles????

Ziuta - 25 Wrześ¶nia 2009, 14:27

Że była w połowie, owszem, że przerwał – jego sumienie ;P:
Martva - 25 Wrześ¶nia 2009, 17:13

Kurde, przegrzebałam drug± połowę szafy, nie znalazłam zielonej miniówy, za to okazało się że mi gdzie¶ wcięło jeszcze jedn± kieckę.
Poza tym przypadkiem przeczytałam że zmienia się regulamin fotosika i bezpłatnie będzie tam można trzymać do 100 zdjęć. I tak dobrze że nie będ± kasować, ale co to jest 100 zdjęć? Samej biżu mam prawie 300 :roll:

Kruk Siwy - 25 Wrześ¶nia 2009, 17:19

bat na fotospamerów.
Martva - 25 Wrześ¶nia 2009, 17:25

Przecież ten serwis polega na fotospamerstwie...
Martva - 25 Wrześ¶nia 2009, 18:49

Znalazłam czarn± kieckę, ale nijak nie mogę znaleĽć do niej halki, a ona sama się nie nadaje do noszenia, bo jest za krótka. Uż, no.
Jaden Kast - 25 Wrześ¶nia 2009, 19:07

Martva, a może by tak skorzystać z zagranicznej konkurencji i np. uploadować zdjęcia na ImageShack.US. Oni nie maj± ograniczeń (z tego co wiem), a i jako¶ ze dwa lata temu (chyba) odnowili interfejs na bardziej nowoczesny i intuicyjny.
Martva - 25 Wrześ¶nia 2009, 19:16

Nie wiem, my¶lałam na razie o przeproszeniu się z Picas±. Ale zła jestem, bo tam już zrzucam zdjęcia od dawna, przyzwyczaiłam się i w ogóle. My¶lę że to spisek wymierzony przeciwko mnie, o. Chowaj± moje rzeczy i ograniczaj± mi strony :(
Virgo C. - 25 Wrześ¶nia 2009, 20:08

Cholera, a zacierałem za sob± ¶lady ;)
corpse bride - 25 Wrześ¶nia 2009, 20:51

a co jest nie tak z picas±?
Martva - 25 Wrześ¶nia 2009, 21:08

Virgo C. napisał/a
Cholera, a zacierałem za sob± ¶lady ;)

Fotosika przeboleję, ale oddaj z powrotem moj± spódnicę, draniu!

Cytat

Nie wiem, nigdy jej nie używałam w sumie. Ale chyba tez ma jaki¶ limit :/

Iwan - 25 Wrześ¶nia 2009, 21:10

ale nam sie tu skład robi :wink: upadły anioł a teraz Martva, diabełek :D
joe_cool - 25 Wrześ¶nia 2009, 21:13

corpse bride napisał/a

jest totalnie nieintuicyjna... przynajmniej dla mnie ;P:

hardgirl123 - 25 Wrześ¶nia 2009, 21:14

Matva, fajna diablyca z Ciebie
Martva - 25 Wrześ¶nia 2009, 21:16

Iwan, bo w przyrodzie musi być równowaga, to po¶więciłam mój wielki ty... to jest, widok moich włosów, jest upadły anioł to musi być podnosz±cy się diabeł ;)

joe_cool, moja sis mówi że jest super intuicyjna, ale ona jest dziwna :)

hardgirl123, bo ja w ogóle jestem fajna.

corpse bride - 25 Wrześ¶nia 2009, 21:19

czy ja wiem? ja mam sporo albumów na picasie, tak z 15 chyba i jeszcze mi się żaden limit nie ujawnił. i wrzucaj± się zdjęcia hurtem. a potem jak poprzez program picasa przegl±dam zdjęcia na dysku, to mam zaznaczone, które zamieszczałam w sieci. i tak dalej. w ramach albumu można te zdjęcia poukładać, jeste możliwo¶ć komentowania, mail informuj±cy o komentarzach czy fanach albumu. także fani mog± zamówić powiadamianie o nowo¶ciach i w ten sposób moje klientki wiedz± na przykład, że s± nowe zdjęcia biżu. krótko mówi±c, lubię picasę :)

aha, moim zdaniem też jest super intuicyjna. ma kilka funkcji na krzyż wszystko widać.

illianna - 25 Wrześ¶nia 2009, 21:26

Martva, super :bravo

picasa jest bardzo wygodna i wcale nie jest trudna w obsłudze ;P:

Martva - 25 Wrześ¶nia 2009, 21:29

No więc chyba potestuję. Może i będzie wygodniej niż w mojej fotosikowej galerii. I będę mogła mieć osobno comanche i w ogóle masę kategorii (tak, teraz też mogę, ale mi się nie chce jak już mam tych zdjęć milijon).
Virgo C. - 26 Wrześ¶nia 2009, 10:30

Martva napisał/a
Fotosika przeboleję, ale oddaj z powrotem moj± spódnicę, draniu!

Któr±?

Martva - 26 Wrześ¶nia 2009, 11:34

Krótk± zielon±, co j± nosiłam na Confuzji. I jeszcze halkę po prababci. Braku innych nie zauważyłam, zatrzymaj na razie :twisted:
illianna - 26 Wrześ¶nia 2009, 11:35

Virgo C., ty fetyszysto jeden, halkę po prababci, no no :lol: ;P:
Virgo C. - 26 Wrześ¶nia 2009, 12:37

Brałem co się pod ręce nawineło, sk±d miałem wiedzieć? :mrgreen:
Martva - 26 Wrześ¶nia 2009, 14:19

Przy okazji porz±dków w pokoju zrobiłam małe przemeblowanie. Plusy: jest inaczej, i mogę leżeć w łóżku i patrzeć w niebo. Minusy: krzesło mi się nie mie¶ci przy biurku ;P:

Partner forum