To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

gorat - 29 Grudnia 2009, 20:20

O właśnie - Martva, o wiele lepiej tym razem :D
Adanedhel - 29 Grudnia 2009, 20:20

Hmm... Mam wrażenie, że sens zdjęć/rysunków lekko erotycznych łapią tylko Witchma i Martva. Serio mówię :twisted:
feralny por. - 29 Grudnia 2009, 20:25

Za to reszta łapie to:
ketyow napisał/a
poważny niedobór avatarów ociekających seksem.

Adanedhel - 29 Grudnia 2009, 20:26

Jakoś nie widać.
Martva - 29 Grudnia 2009, 20:46

Adanedhel, ja łapię sens? Jak to łapię sens? Przykłady?
Bo mnie się wydawało że epatowałam nadmiernie, ale może myślimy o innych przykładach ;)

Adanedhel - 29 Grudnia 2009, 20:54

Może to dla Ciebie tak naturalne, że nawet nie zauważasz, że każde Twoje zdjęcie łapie się w tą klasyfikację ;)
Martva - 29 Grudnia 2009, 22:15

Ej, mam trzystronicową galerię przykładów. Linkiem rzuć. Bo wcale nie wszystkie były lekko erotyczne, na przykład to:
http://www.science-fictio...php?pic_id=1068

Ziemniak - 29 Grudnia 2009, 22:31

Zgodnie z życzeniem Jedenastki zmieniam avatar na mniej świąteczny.
Martva - 29 Grudnia 2009, 22:37

Ziemniak, super :D
Ale jaki mniej świąteczny, przecież widać że ścinałeś karpia.

Jedenastka - 30 Grudnia 2009, 08:29

Ziemniak napisał/a
Zgodnie z życzeniem Jedenastki zmieniam avatar na mniej świąteczny.

No, powiem Ci, że całkiem, całkiem...
Ale to nie karp został ścięty przez Twoją panią... ta ryba tak nie krwawi...
Skoro nie karp - to kto?

Adanedhel - 30 Grudnia 2009, 08:46

Martvico, podałaś chyba jedyne - poza ziewającym kotem i Mickiem Jaggerem - zdjęcie, które nie jest bardziej erotyczne niż np. panienka gorata :)
Martva - 30 Grudnia 2009, 08:59

Adanedhel napisał/a
Mickiem Jaggerem

Kim? :shock:

Kruk Siwy - 30 Grudnia 2009, 10:24

Jedenastka, Ziemniak przy rąbaniu karpia zaciął się w plecy. Ot co.
ketyow - 30 Grudnia 2009, 13:58

Adon, gratuluję talentu a wszystkim ślicznych avatarów. :bravo
lucek - 30 Grudnia 2009, 14:45

Martva napisał/a
Adanedhel napisał/a
Mickiem Jaggerem

Kim? :shock:

Chodziło pewnie o tego Micka Morrisona. Młodzi ludzie i ich podejście do pierdółek, które dawno przebrzmiały ;-)

Jedenastka - 30 Grudnia 2009, 16:19

Kruk Siwy napisał/a
Jedenastka, Ziemniak przy rąbaniu karpia zaciął się w plecy. Ot co.

Naprawdę? Byłeś przy tym? Straszne...
Tobie, mam nadzieję, nic nie ubyło...

Adanedhel - 30 Grudnia 2009, 16:45

lucek napisał/a
Chodziło pewnie o tego Micka Morrisona. Młodzi ludzie i ich podejście do pierdółek, które dawno przebrzmiały ;-)

Można to tak ująć.

Adon - 30 Grudnia 2009, 20:35

ketyow, dzięki wielkie. Twarz tej pani, to działo artystów z DAZ (pierwszy to raz, kiedy używam czyjegoś ludzkiego modelu, tak mi się spodobał), ja tylko jej ciało wyrzeźbiłem. ;)
A dowiedziałeś się już co to za dziewczyna na Twoim avatarku? ;P: Daj większą fotkę, coby oko nacieszyć. ;)

Easy - 30 Grudnia 2009, 21:23

Adon napisał/a
A dowiedziałeś się już co to za dziewczyna na Twoim avatarku? ;P: Daj większą fotkę, coby oko nacieszyć. ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Rikku

Ino modelce, co to Rikku udaje, z lekka piersi przytyły.

Adon - 30 Grudnia 2009, 22:06

E, chciałem zdjęcie dziewczyny zobaczyć, nie grafę z gry. ;) No bo modelka jakoś tak lepiej wygląda. ;P:
Easy - 30 Grudnia 2009, 22:32

Adon napisał/a
Daj większą fotkę, coby oko nacieszyć. ;)

Normalnie dzisiaj spełniamy marzenia wszystkich dzieci na świecie.

Adon - 30 Grudnia 2009, 22:43

Nawet tych podstarzałych lekko jak widzę. Dzięki, oko nacieszone. :bravo
gorat - 30 Grudnia 2009, 23:25

Na moje lepiej wygląda wirtualna リュック - ta realna wygląda na twarzy, jakby makijażem kolor skóry zmieniała, z czarnego choćby ;P:

Edit: to Ryukku jest, sądząc z oryginalnego zapisu. Czemu romaji jest inne... :?: :roll:

ketyow - 31 Grudnia 2009, 03:00

Dodam, że ta pani jest podrasowana photoshopem - znalazłem jej fotkę przed przeróbką. Choć nadal jest śliczna ;) Na 4chanie nikt nie wiedział kto to, ale cosplayowe postacie mają nawet swój wątek, powtórzę zapytanie jeszcze parę razy, może znajdzie się ktoś kto będzie wiedział.

Adon, ja zrobiłem kiedyś tylko szklaną doniczkę ucząc się obsługi Blendera, na tym poprzestałem - włączyłem chyba wszystkie możliwe efekty, maksymalny antyaliasing, odbicia i wszystkie refleksy świetlne (dużo wielokątów strasznie żeby ją maksymalnie zaokrąglić), ale w końcu nie wyrenderowałem jej przy tych wszystkich efektach - czekałem chyba 18 godzin, a tam się bodaj kolejne fazy AA włączały i nie wiadomo było do końca kiedy właściwie będzie finisz ;P:
Jednak jestem pod wrażeniem ludzi, którzy na starych Amigach robili rendery, które trwały po kilka dni, a najdłuższy z tego co pamiętam z czyichś opowieści - 32 dni (cała animacja). Trzeba być naprawdę wytrwałym :)

Panienka przed sfotoszopowaniem.

Ziemniak - 31 Grudnia 2009, 06:46

ketyow napisał/a
Jednak jestem pod wrażeniem ludzi, którzy na starych Amigach robili rendery

Na Amidze powstał min. Babilon 5 To musiała być zabawa :D

lucek - 31 Grudnia 2009, 08:01

Na naturalnym pani jest fajniejsza. Ma normalne oczy, więcej charakteru w uśmiechu, ładniejszy nosek, wyraźny podbródek. A poza tym ma pieprzyki, a to ważna cecha! ;-)

Co się zaś 3D - obczajcie google sketchup sobie. Oczywiście, to nijak się ma do blendera czy 3ds, ale jeśli kogoś odstraszyły tamte dwa, to ma szansę pobawić się teraz bez stresów.

ihan - 31 Grudnia 2009, 09:54

Wory pod oczami i rów mariański od nosa do kącika ust. Głosuję na photoshop.
Ozzborn - 31 Grudnia 2009, 10:03

Ech a ja się zastanawiałem, czemu ten uśmiech taki urzekający... a to wujek fotoszop :( To ja pozostanę przy moich złudzeniach - na naturalnym jakiś głupkowaty ten uśmiech.
feralny por. - 31 Grudnia 2009, 10:09

Zrzędy jedne, ;P: mnie się obie podobają.
Martva - 31 Grudnia 2009, 11:13

ihan napisał/a
Głosuję na photoshop.

No weź, ja mam wrażenie że powstaje nowy gatunek człowieka - Homo photoshopus. A potem jest zdziwienie że normalny człowiek ma zmarszczki, fałdki, podkrążone oczy, krótkie rzęsy, nieidealną/niewoskową cerę, a piersi nie zawsze wznoszą się ku niebu jak balony ;)

Partner forum