To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Ostatnio oglądane filmy

Agi - 1 Listopada 2007, 14:23

W nocy na "Ale kino" trafiłam na Resident Evil z Milą Jovovich w roli głownej. Dawka nieprawdopodobieństwa znaczna, a Mila w wykopie z półobrotu może śmiało z Chuckiem Norrisem konkurować :wink: :mrgreen:
Selithira - 1 Listopada 2007, 14:28

"Resident Evil", znaczy, to pierwsze? Bo ja ostatnio gdzieś widziałam drugą część, ale pierwszej nie oglądałam baaardzo dawno... A szkoda, może przydałaby mi się dawka takiego prawie-strasznego absurdu :mrgreen:
mBiko - 1 Listopada 2007, 15:34

Agi też to trafiłem i, o zgrozo, zasnąłem po jakiś czterdziestu minutach. :roll:
Agi - 1 Listopada 2007, 16:28

mBiko, ja oglądałam ostatnie 40 minut :mrgreen:
corpse bride - 1 Listopada 2007, 20:31

a ja oglądałam ostatnio basen i nie zaczaiłam zakończenia...
NURS - 1 Listopada 2007, 22:14

Może był okrągły? :twisted:
Iscariote - 1 Listopada 2007, 22:16

Obejrzałem ostatnio Crank - takie dal facetów. Całkiem zabawne, ale do obejrzenia na raz. Ciekawy pomysł i świetny aktor.

No i obejrzałem Marzyciela . Piękny film :roll:

rysiull - 2 Listopada 2007, 10:01

ja ostatni często bywam w kinie polecam Ratatuja -" szatany szatany, spalmy te budę" po prostu rozwala , Gwiezdny Pył też niczego sobie i Transformes ( sentymentalna jestem po prostu ) też daje radę , a poza nowościami to Włoska Robota i Wojna z Josonem Stathamem POLECAM ! ;P:
Słowik - 2 Listopada 2007, 12:26

corpse bride napisał/a

Ja zaliczyłem, ale niestety nie zrozumiałem, hehe.

corpse bride - 2 Listopada 2007, 12:33

Słowik napisał/a
corpse bride napisał/a

Ja zaliczyłem, ale niestety nie zrozumiałem, hehe.

a ktoś widział i zrozumiał? hehe

zapomniałam o ratatuj. suuuuuuuuuuuuuuuper. szczur jest rozbrajający, najsłodszy na świecie. fajna historia, o zwierzętach i o gotowaniu, czyli o czym lubię. bardzo realne psychologicznie. pokazuje problem separacji z ojcem, lojalności itd. mój kumpel, z którym byłam w kinie (cinema city, niedzielne popołudnie) podsumował ten film tak: 'ja się popłakałem 4 razy, a aga śmiała się głośniej niż wszystkie dzieciaki na sali razem wzięte'. może trochę przesadził, ale fakt, śmiałam się jak hiena. ale popłakałam się też, chyba 3 razy.

Słowik - 2 Listopada 2007, 13:40

corpse bride, jeśli chcesz tylko poznać końcowe wydarzenia, to mogę Ci je naświetlić, może do czegoś wspólnie dojdziemy :D Tylko powiedz kiedy zasnęłaś :)
corpse bride - 2 Listopada 2007, 15:04

nie zasnęłam właśnie, sennie było na początku, ale po [spojler] morderstwie[/spojler] które było tak z d*** i tak mi jakoś nie pasowało, że panie przeszły nad tym do porządku dziennego bez mrugnięcia okiem, więc po tym obudził się we mnie niepokój i już nie spałam. ale w takim razie - kim była ta dziewczyna, skoro nie córką wydawcy? wyobrażeniem tej pisarki?
Słowik - 2 Listopada 2007, 15:15

Ach, zupełnie źle przeczytałem Twojego poprzedniego posta, więc moja odpowiedź na niego musiała wydać się cokolwiek głupia... ;)

Może być jak przypuszczasz, może rzeczywiście pisarka znalazła pamiętnik prawdziwej córki wydawcy po przyjeździe do jego domu, a potem to już była jej fantazja. Ale musiałaby być wtedy chyba w zaawansowanej fazie schizofrenii... Trudna sprawa.

Martva - 2 Listopada 2007, 23:14

8 kobiet. Kupiłam dziś, z mieszanymi uczuciami, obejrzałam - rewelacja :D
corpse bride - 3 Listopada 2007, 00:32

ja byłam lekko zawiedziona tym filmem. może dlatego, że przegapiłam początek i ogladałam w tv, czego generalnie nie lubię i każdy film obejrzany w tv wydaje mi się o klasę gorszy...
Agi - 3 Listopada 2007, 08:35

A mi się podobał.
Hubert - 3 Listopada 2007, 14:41

"Człowiek w żelaznej masce". Oglądałem bodaj piąty raz. Nie wiem, co w tym filmie jest, ale nawet obecność DiCaprio mi nie przeszkadza. :)
Fidel-F2 - 3 Listopada 2007, 18:29

a co ty chcesz od DiCaprio? oprócz tego, że ładny to jeszcze świetny aktor
ihan - 3 Listopada 2007, 19:22

Fidel-F2 napisał/a
a co ty chcesz od DiCaprio? oprócz tego, że ładny... ciach

Proszę Fidelu, napisz, że to ironia.

Fidel-F2 - 3 Listopada 2007, 19:28

ihan, zaciekawiłaś mnie
a czemu niby to? coś się nie zgadza?

ihan - 3 Listopada 2007, 19:30

Wiesz, to ładny, hmmm. Grywać dobrze mu się zdarza, nie często, ale i scenariuszowo zwykle okazji nie ma, więc powiedzmy z powodu tych epizodycznych ról nie będę dyskutować. Ale: ładny?
Fidel-F2 - 3 Listopada 2007, 19:40

a co nieładny?
ihan - 3 Listopada 2007, 19:46

Zgadnij :)
Fidel-F2 - 3 Listopada 2007, 19:50

zgubiłem się
elam - 3 Listopada 2007, 19:50

ladny to pojecie wzgledne, zalezy od gustu. dla mnie nieladny. ale dobry aktor, sadystycznie zgadzam sie z Fidelem :mrgreen:

a ontopicznie: wlasnie wrocilam z kina, "Stardust"
bardzo dobre.

Fidel-F2 - 3 Listopada 2007, 19:53

jak o ładnych chłopakach to elam musi trzy grosze wsadzić :P
ładny był jak był młody, po prawdzie, teraz przystojnieje
ale może sie i nie podobać

ihan - 3 Listopada 2007, 20:02

Fidel-F2 napisał/a
ale może sie i nie podobać

No i właśnie od początku dyskutujemy o tym, że niektórym "może". Na przykład mojej skromnej osobie.

A Stardust mi się też w zasadzie podobał.

Fidel-F2 - 3 Listopada 2007, 20:05

ihan, jak dotąd wypowiadałem się wyłącznie we własnym imieniu więc nie wiem o co krzyk? mam się teraz mocno zdziwić, że Ci sie nie podoba mimo, że taki ładny?
ihan - 3 Listopada 2007, 20:12

Nie wiem Fidelu. Przeszliśmy na inny poziom percepcji, którego już nie ogarniam.
Martva - 3 Listopada 2007, 20:44

No, on ładny jest. Jak budyń z soczkiem. Ładny, a nie przystojny, a do śliczności też mu duuuuużo brakuje. Okropnie nie w moim typie, nie chciałabym mieć nic wspólnego, ale nie można powiedzieć 'brzydki'.
A ja skończyłam oglądać 'Kosiarza umysłów'. Zaczęłam wczoraj, ale przyszła siostra i obejrzałyśmy 8 kobiet. Cóż, Kosiarz średni, 8 kobiet rewelacja; a jak kupowałam płytki to myślałam ze będzie zupełnie odwrotnie ;)

Partner forum