To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Ogólnie o sporcie

Agi - 18 Wrzeœśnia 2011, 16:57

Unia Leszno pokonała w dwumeczu Unibax Toruń i awansowała do finału drużynowych mistrzostw Polski! :bravo :bravo :bravo
Pikanterii sprawie dodaje fakt, że po rundzie zasadniczej Toruń był pierwszy, a Leszno czwarte.

merula - 18 Wrzeœśnia 2011, 19:14

Nasza ósemka ze sternikiem zdobyła złoto na Mistrzostwach Europy.
Nitj'sefni - 18 Wrzeœśnia 2011, 19:45

merula napisał/a
Nasza ósemka ze sternikiem zdobyła złoto na Mistrzostwach Europy.
:bravo
mBiko - 19 Wrzeœśnia 2011, 20:30

Gratulacje.

A co do rugby to faktycznie Irlandczycy zagrali znakomity mecz, nie mogłem się oderwać.

Adanedhel - 24 Wrzeœśnia 2011, 09:19

Teraz Anglicy zaczęli grać jak w Pucharze Sześciu Narodów. Ciekawe, czy dlatego, że przeciwnikiem była tylko Rumunia. Bo jeśli nie, to tak grając mogą znów wylądować w finale.

Za chwilę Nowa Zelandia - Francja.

Witchma - 1 Października 2011, 10:48

Kacper Filipak zaczął właśnie swój mecz w warszawskim PTC od swojej pierwszej oficjalnej setki. Brawa dla Kacpra :D :bravo
mBiko - 1 Października 2011, 12:00

RWC.
Piękny i zawzięty mecz Anglia - Szkocja, szkoda mi tych drugich, pewnie i tak by nie awansowali, ale przytarliby nosa Różyczkom.

Wcześniej Francuzi po raz kolejny dali ciała.

Chal-Chenet - 1 Października 2011, 15:35

Agnieszka Radwańska wygrała turniej w Tokio. :bravo
Nitj'sefni - 1 Października 2011, 17:45

Zmiana trenera wyraźnie jej służy. Brawo :bravo
Jotha - 1 Października 2011, 19:18

Witchma napisał/a
Kacper Filipak zaczął właśnie swój mecz w warszawskim PTC od swojej pierwszej oficjalnej setki. Brawa dla Kacpra :D :bravo

To jak się nazywa ta dyscyplina? U mnie na Pradze swoje pierwsze setki młodzicy już zaliczają, fakt że teoretycznie nieoficjalnie...? :D

Agi - 1 Października 2011, 19:46

Jotha napisał/a
To jak się nazywa ta dyscyplina?

Snooker.
Niestety Kacper nie dał rady, ale i tak nieźle się spisał.

Witchma - 2 Października 2011, 09:27

Fakt, nie dał rady, ale i tak możemy być z niego dumni :) Jeszcze dwa, trzy lata temu zastępowaliśmy ze znajomymi powiedzenie "na święte nigdy" stwierdzeniem "jak będziemy mieć Polaka w Main Tourze". A tu proszę, nie tylko w Main Tourze, ale i z setką na koncie :)
mBiko - 2 Października 2011, 09:30

Doświadczenie, doświadczenie i jeszcze raz doświadczenie.
Witchma - 2 Października 2011, 09:33

No przecież nabywa go, nabywa, nabywa :) Z każdym meczem. A Gilbert, z którym przegrał też nie jest jakimś zupełnie anonimowym zawodnikiem. Choć za ten zepsuty atak na maksa należy mu się degradacja ;)
merula - 3 Października 2011, 21:47

Kamil Stoch wygrał ostatnie zawody Letniego Grand Prix, a w klasyfikacji długofalowej jest drugi :D brawo :bravo :bravo :bravo
terebka - 3 Października 2011, 23:16

Miła wiadomość. Zawody były transmitowane przez TVP? Bo coś mnie skrobie w łepetynę, że gdy zabrakło Małysza nasza tivi położyła laskę na tej dyscyplinie.
Agi - 4 Października 2011, 06:15

Tvp Sport transmituje, o ile mi wiadomo.
Witchma - 4 Października 2011, 07:18

Na Eurosporcie były na 100%.
Nitj'sefni - 4 Października 2011, 07:30

merula napisał/a
Kamil Stoch wygrał ostatnie zawody Letniego Grand Prix, a w klasyfikacji długofalowej jest drugi :D brawo :bravo :bravo :bravo

Super wiadomość. Brawo :bravo :bravo :bravo

terebka - 4 Października 2011, 10:34

Ale już ogólno dostępne dwa kanały, nie. Nie do pomyślenia gdy jeszcze skakał Adam.
Chal-Chenet - 4 Października 2011, 12:32

Co to za syf na żużlu? Co teraz pan Premier zrobi? Pozamyka też stadiony żużlowe?
Przy okazji kreowania na bandytę przeciętnego kibica piłki nożnej chyba mu nie za bardzo na rękę takie zajścia na meczu innego sportu...

Agi - 4 Października 2011, 13:59

Chal-Chenet napisał/a
Co to za syf na żużlu? Co teraz pan Premier zrobi? Pozamyka też stadiony żużlowe?

Zdarzenie miało miejsce poza stadionem i pięć godzin po zakończeniu meczu.

Chal-Chenet - 4 Października 2011, 19:28

Fakt. Mój błąd. Poza stadionem.
Co nie zmienia faktu, że ci spokojni kibice żużlowi też potrafią narozrabiać. Mam nadzieję, że Tusk będzie konsekwentny i im też da popalić.

Nitj'sefni - 4 Października 2011, 19:52

Nadzieja podobno umiera ostatnia.
Chal-Chenet - 4 Października 2011, 20:12

Jest też matką głupich. A ja chyba muszę być głupi, wierząc, że premier cokolwiek zrobi. Przecież już znalazł sobie kozła ofiarnego.
mBiko - 4 Października 2011, 20:14

A propos skoków, dopiero dzisiaj miałem okazję zobaczyć ten konkurs i naprawdę jest się z czego cieszyć. Trzech Polaków poza Stochem w dwudziestce to dobra prognoza na sezon zimowy.
Chal-Chenet - 4 Października 2011, 20:18

A jak to ogólnie jest z letnią GP? Miewała przełożenie na zimę? Pytam, bo nigdy się letnią wersją skoków nie interesowałem...
mBiko - 4 Października 2011, 20:56

W 2005 Janda wygrywa latem i zimą, tak samo w 2006 Małysz, a rok później Morgenstern. Podobnie Schlierenzauer (2008) i Amman (2009).
Chal-Chenet - 5 Października 2011, 09:52

No to ładnie.
Witchma - 5 Października 2011, 18:28

Snooker na głównej stronie Onetu, czyli z tym rychłym końcem świata to nie przesada :)

Partner forum