Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Ziemniak - 7 Września 2009, 10:27
Martva, szafka typu namiotowego z siatki, z półeczkami z płyty pilśniowej, nawet jak spadnie to krzywdy ci nie zrobi, lekka jest.
Martva - 7 Września 2009, 10:30
Ale wpadnę w klaustrofobię, i tak mam mało przestrzeni
Znalazłam mój krawat, ha!
Martva - 7 Września 2009, 15:09
Stłukłam sobie kość ogonową
Ale w sumie to mogłam złamać nogę zamiast.
Kruk Siwy - 7 Września 2009, 17:24
Dupnęłaś na łupę?
Adashi - 7 Września 2009, 17:24
| Martva napisał/a | | Stłukłam sobie kość ogonową | To musiała być jakaś ciekawa pozycja, ekwilibrystyczna jakaś taka
Martva - 7 Września 2009, 17:34
Kruku Siwy, nie, straciłam równowagę na krzesełku, spadając wykręciłam się cudem tak żeby nie połamać sobie nóg, wylądowałam pewnie na obu stopach i łupnęłam kością ogonową idealnie w kant kuchenki.
Boję się sprawdzić czy mam siniaka
Kruk Siwy - 7 Września 2009, 17:55
Ło matko!
Niezły numer. Co prawda moja znajoma złamała rękę na łóżku, ot tak się przekręciła że chrupnęło... i po łapce. A hm... miejsce stłuczenia trzeba obejrzeć. Może konieczne będą jakieś okłady. I nie ma w tym nic śmiesznego.
Virgo C. - 7 Września 2009, 19:26
| Martva napisał/a | Stłukłam sobie kość ogonową |
Niektórzy mają gorzej
| Cytat | | Jestem w 37 tygodniu i od paru ładnych dni bolą mnie kości w pochwie... |
Kasiek - 7 Września 2009, 20:43
Virgo... nie mogę. Chyba znów przestałam chcieć mieć dzieci. Marcin Ci za to bardzo ładnie podziękuje na Falkonie
May - 7 Września 2009, 20:51
Virgo C., oplulam monitor
Martva, Pap zarzadzil wyjazd do outletu la senzy, wiec sie nie martv, cos przywiezie, tylko nie wiem, kiedy sie wybierzemy.
Pokazalabym Wam wszystkim jak Martvej nora wygladala przed posprzataniem, ze 2 tygodnie temu, ale mi zlosliwie wykasowala zdjecie z kompa przed nagraniem... W kazdym razie takiego balaganu dawno nie widzialam...
Martva - 7 Września 2009, 21:20
| Virgo C. napisał/a | | Jestem w 37 tygodniu |
Nie wyglądasz
| Kasiek napisał/a | | Chyba znów przestałam chcieć mieć dzieci. |
E, jak jesteś taka podatna na sugestie to jeszcze Ci Marcin wytłumaczy ze od tego nie bolą kości... tam
| May napisał/a | | cos przywiezie, tylko nie wiem, kiedy sie wybierzemy. |
Tylko błagam, nie Love Lace/Lullaby Lace. Dziś zmierzyłam i chyba się pozbędę, wypłaszczają mnie i są niewygodne. Coś z pionowym cięciem, może być ten z wstążeczką albo ten model co dostałam ostatnio, ale w innym kolorze (przy założeniu że źle wyglądam w butelkowej zieleni). Albo coś podobnego. Raczej bez kropek, chyba że Varysowe
| May napisał/a | | ze 2 tygodnie temu, ale mi zlosliwie wykasowala zdjecie z kompa przed nagraniem... |
Wiedziałam co robię
Jest chyba jeszcze gorzej, bo wszystkie sukienki, spódnice i bluzki z długim rękawem leżą na pudle bądź wiszą na krześle, ale jutro wylądują w szafie i zrobi się bardziej przestrzennie.
BTW znalazłam kabaretki, w wersji rajstopowej i pończochowej, nie pamiętam kiedy je kupiłam i nie wiem co mam z tym zrobić
Adashi - 7 Września 2009, 21:24
| Martva napisał/a | BTW znalazłam kabaretki, w wersji rajstopowej i pończochowej, nie pamiętam kiedy je kupiłam i nie wiem co mam z tym zrobić |
Sak na ryby i zaaplikuj sobie jakąś lecytynę
Martva - 7 Września 2009, 21:32
Nie potrzebuję saku na ryby, ostatni gupik z akwarium zdechł ze starości w zeszłym roku.
A kabaretki są fajne, tylko diablo niepraktyczne, znaczy jest głupi zakres temperatur nadający się do ich noszenia
corpse bride - 7 Września 2009, 23:31
| May napisał/a | | Pokazalabym Wam wszystkim jak Martvej nora wygladala przed posprzataniem |
(pogrubienie moje) - słodkie! to zupełnie jak moja siostra robiąca zdjęcia brudu u mnie w domu.
Kasiek - 8 Września 2009, 08:46
| Martva napisał/a | A kabaretki są fajne, tylko diablo niepraktyczne, znaczy jest głupi zakres temperatur nadający się do ich noszenia | znalazłam w La Vantil rajstopy we wzór kabatrek. Czyli są pełne, i na tym grubszy wzorek. Fajni eto wygląda. I drugie kupiłam w szkocką kratę. Dwie pary za 15 zł. Promocja jst, warto
corpse bride - 8 Września 2009, 09:18
raz miałam takie, ale mi się nie podobały, znaczy ze wzorem kabaretek.
a co do zakresu tempeatur, to jak jeszcze byłam młodsza i bardziej zdesperowana, to chodziłam w kabaretkach od 25st.C do -10st.C. jakoś się dało.
Virgo C. - 8 Września 2009, 09:47
| Kasiek napisał/a | Marcin Ci za to bardzo ładnie podziękuje na Falkonie |
Piwo postawi ?
Ehh, jak tak dalej pójdzie to ja z Falconu wrócę bardziej martvy niż założycielka tego bloga
| Martva napisał/a | | Nie wyglądasz |
Mówiłem Ci, raz że mnie od tygodnia nie widziałaś, dwa - dobrze się maskuje. Poza tym wysypka mi przez noc zeszła więc chyba poroniłem
Martva - 8 Września 2009, 10:21
| corpse bride napisał/a | | to zupełnie jak moja siostra robiąca zdjęcia brudu u mnie w domu. |
A też to robi Twoim własnym aparatem?
| Kasiek napisał/a | | znalazłam w La Vantil rajstopy we wzór kabatrek. |
Takie też mam, 20den
| Kasiek napisał/a | | I drugie kupiłam w szkocką kratę. |
takie chciałam, ale chyba mam za mało/za dużo nóg na aż taką wzorzastość
| corpse bride napisał/a | | to chodziłam w kabaretkach od 25st.C do -10st.C. jakoś się dało. |
Ze mną jest ten problem, że kabaretki mi pasują tylko z glanami, więc 25 sopni to ciut za dużo, a przy -10 miałabym siną gęsią skórkę pod spodem jednak z 17 byłoby pewnie optymalne.
| Virgo C. napisał/a | bardziej martvy niż założycielka tego bloga |
NIKT nie jest bardziej martvy niż założycielka tego bloga!
Znalazłam w szafie koszulkę z mordką pantery, kilka lat temu schowałam ją bo była obiachowa, a teraz jest trend na topy z twarzami i pyszczkami kotów. Może ją nawet kiedyś włożę, ma ładne oczka.
Virgo C. - 8 Września 2009, 10:24
| Martva napisał/a | | NIKT nie jest bardziej martvy niż założycielka tego bloga! |
Jeszcze.
dalambert - 8 Września 2009, 10:27
| Martva napisał/a | | NIKT nie jest bardziej martvy niż założycielka tego bloga! |
KOKIETKA
Martva - 8 Września 2009, 10:41
| Virgo C. napisał/a | | Jeszcze. |
Pfff!
| dalambert napisał/a | | KOKIETKA |
że niby ja...?
dalambert - 8 Września 2009, 10:54
| Martva napisał/a | | że niby ja...? |
No pewnie
Kasiek - 8 Września 2009, 11:22
| Martva napisał/a | Kasiek napisał/a:
I drugie kupiłam w szkocką kratę.
takie chciałam, ale chyba mam za mało/za dużo nóg na aż taką wzorzastość |
ja nie mam na razi jednolitej spódnicy do nich, ale poszukam. A małą ilością nóg w długości się przestałam przejmować. Długość nadrabiam szerokością A poza tym jak się komuś nie podoba, niech nie patrzy
dalambert - 8 Września 2009, 11:40
| Kasiek napisał/a | | A poza tym jak się komuś nie podoba, niech nie patrzy |
A jak zamknie oczy to pogłaskać może
Kruk Siwy - 8 Września 2009, 12:07
My z dalambertem to wystarczy że okulary zdejmiemy i już możemy głaskać... jako anonimowi niewidomi sexoholicy.
I wszystko jedno wzorzyste czy gładkie.
Kasiek - 8 Września 2009, 12:23
Oplułam kawą monitor. Nie swój. Będę miała bal za to Przez anonimowych niewidomych sexoholików. Bosko
dalambert - 8 Września 2009, 12:52
Oj Kasiek, tak niewiele Ci trzeba wpadnij w nasze łapy to pogadamy, albo i oczym tu gadac , to się robi...
Karl - 8 Września 2009, 14:20
| Ziuta napisał/a | | Martva napisał/a | | Google mówi że 40-55km |
Chyba od Rynku do Rynku. |
A nie, bo odległości pomiędzy miastami podaje się jako odległości pomiędzy głownymi urzędami pocztowymi... a przynajmniej na 100% w Polsce tak jest.
baranek - 8 Września 2009, 14:22
to dlaczego przy wyjeździe z Mrągowa stoi tablica: Ostróda 98, a na wylocie z Ostródy - Mrągowo 105?
hrabek - 8 Września 2009, 14:26
Widocznie tablica na wylocie z Ostródy jest dalej od głównej poczty niż analogicznie w Mrągowie
|
|
|