To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

Ziemniak - 7 Wrzeœśnia 2009, 10:27

Martva, szafka typu namiotowego z siatki, z półeczkami z płyty pilśniowej, nawet jak spadnie to krzywdy ci nie zrobi, lekka jest. :mrgreen:
Martva - 7 Wrzeœśnia 2009, 10:30

Ale wpadnę w klaustrofobię, i tak mam mało przestrzeni :(

Znalazłam mój krawat, ha!

Martva - 7 Wrzeœśnia 2009, 15:09

Stłukłam sobie kość ogonową :( :cry:

Ale w sumie to mogłam złamać nogę zamiast.

Kruk Siwy - 7 Wrzeœśnia 2009, 17:24

Dupnęłaś na łupę?
Adashi - 7 Wrzeœśnia 2009, 17:24

Martva napisał/a
Stłukłam sobie kość ogonową
To musiała być jakaś ciekawa pozycja, ekwilibrystyczna jakaś taka ;P:
Martva - 7 Wrzeœśnia 2009, 17:34

Kruku Siwy, nie, straciłam równowagę na krzesełku, spadając wykręciłam się cudem tak żeby nie połamać sobie nóg, wylądowałam pewnie na obu stopach i łupnęłam kością ogonową idealnie w kant kuchenki.
Boję się sprawdzić czy mam siniaka :(

Kruk Siwy - 7 Wrzeœśnia 2009, 17:55

Ło matko!
Niezły numer. Co prawda moja znajoma złamała rękę na łóżku, ot tak się przekręciła że chrupnęło... i po łapce. A hm... miejsce stłuczenia trzeba obejrzeć. Może konieczne będą jakieś okłady. I nie ma w tym nic śmiesznego.

Virgo C. - 7 Wrzeœśnia 2009, 19:26

Martva napisał/a
Stłukłam sobie kość ogonową :( :cry:

Niektórzy mają gorzej ;)

Cytat
Jestem w 37 tygodniu i od paru ładnych dni bolą mnie kości w pochwie...

Kasiek - 7 Wrzeœśnia 2009, 20:43

Virgo... nie mogę. Chyba znów przestałam chcieć mieć dzieci. Marcin Ci za to bardzo ładnie podziękuje na Falkonie :twisted:
May - 7 Wrzeœśnia 2009, 20:51

Virgo C., oplulam monitor :lol:

Martva, Pap zarzadzil wyjazd do outletu la senzy, wiec sie nie martv, cos przywiezie, tylko nie wiem, kiedy sie wybierzemy.

Pokazalabym Wam wszystkim jak Martvej nora wygladala przed posprzataniem, ze 2 tygodnie temu, ale mi zlosliwie wykasowala zdjecie z kompa przed nagraniem... W kazdym razie takiego balaganu dawno nie widzialam...

Martva - 7 Wrzeœśnia 2009, 21:20

Virgo C. napisał/a
Jestem w 37 tygodniu

Nie wyglądasz :D

Kasiek napisał/a
Chyba znów przestałam chcieć mieć dzieci.

E, jak jesteś taka podatna na sugestie to jeszcze Ci Marcin wytłumaczy ze od tego nie bolą kości... tam ;)

May napisał/a
cos przywiezie, tylko nie wiem, kiedy sie wybierzemy.

Tylko błagam, nie Love Lace/Lullaby Lace. Dziś zmierzyłam i chyba się pozbędę, wypłaszczają mnie i są niewygodne. Coś z pionowym cięciem, może być ten z wstążeczką albo ten model co dostałam ostatnio, ale w innym kolorze (przy założeniu że źle wyglądam w butelkowej zieleni). Albo coś podobnego. Raczej bez kropek, chyba że Varysowe ;)

May napisał/a
ze 2 tygodnie temu, ale mi zlosliwie wykasowala zdjecie z kompa przed nagraniem...

Wiedziałam co robię ;)
Jest chyba jeszcze gorzej, bo wszystkie sukienki, spódnice i bluzki z długim rękawem leżą na pudle bądź wiszą na krześle, ale jutro wylądują w szafie i zrobi się bardziej przestrzennie.
BTW znalazłam kabaretki, w wersji rajstopowej i pończochowej, nie pamiętam kiedy je kupiłam i nie wiem co mam z tym zrobić :shock:

Adashi - 7 Wrzeœśnia 2009, 21:24

Martva napisał/a
BTW znalazłam kabaretki, w wersji rajstopowej i pończochowej, nie pamiętam kiedy je kupiłam i nie wiem co mam z tym zrobić :shock:

Sak na ryby i zaaplikuj sobie jakąś lecytynę ;P:

Martva - 7 Wrzeœśnia 2009, 21:32

Nie potrzebuję saku na ryby, ostatni gupik z akwarium zdechł ze starości w zeszłym roku.
A kabaretki są fajne, tylko diablo niepraktyczne, znaczy jest głupi zakres temperatur nadający się do ich noszenia :)

corpse bride - 7 Wrzeœśnia 2009, 23:31

May napisał/a
Pokazalabym Wam wszystkim jak Martvej nora wygladala przed posprzataniem

(pogrubienie moje) - słodkie! to zupełnie jak moja siostra robiąca zdjęcia brudu u mnie w domu.

Kasiek - 8 Wrzeœśnia 2009, 08:46

Martva napisał/a
A kabaretki są fajne, tylko diablo niepraktyczne, znaczy jest głupi zakres temperatur nadający się do ich noszenia :)
znalazłam w La Vantil rajstopy we wzór kabatrek. Czyli są pełne, i na tym grubszy wzorek. Fajni eto wygląda. I drugie kupiłam w szkocką kratę. Dwie pary za 15 zł. Promocja jst, warto :)
corpse bride - 8 Wrzeœśnia 2009, 09:18

raz miałam takie, ale mi się nie podobały, znaczy ze wzorem kabaretek.

a co do zakresu tempeatur, to jak jeszcze byłam młodsza i bardziej zdesperowana, to chodziłam w kabaretkach od 25st.C do -10st.C. jakoś się dało.

Virgo C. - 8 Wrzeœśnia 2009, 09:47

Kasiek napisał/a
Marcin Ci za to bardzo ładnie podziękuje na Falkonie :twisted:

Piwo postawi ? :D

Ehh, jak tak dalej pójdzie to ja z Falconu wrócę bardziej martvy niż założycielka tego bloga :roll:

Martva napisał/a
Nie wyglądasz

Mówiłem Ci, raz że mnie od tygodnia nie widziałaś, dwa - dobrze się maskuje. Poza tym wysypka mi przez noc zeszła więc chyba poroniłem ;P:

Martva - 8 Wrzeœśnia 2009, 10:21

corpse bride napisał/a
to zupełnie jak moja siostra robiąca zdjęcia brudu u mnie w domu.

A też to robi Twoim własnym aparatem? ;)

Kasiek napisał/a
znalazłam w La Vantil rajstopy we wzór kabatrek.

Takie też mam, 20den :)

Kasiek napisał/a
I drugie kupiłam w szkocką kratę.

takie chciałam, ale chyba mam za mało/za dużo nóg na aż taką wzorzastość :)

corpse bride napisał/a
to chodziłam w kabaretkach od 25st.C do -10st.C. jakoś się dało.

Ze mną jest ten problem, że kabaretki mi pasują tylko z glanami, więc 25 sopni to ciut za dużo, a przy -10 miałabym siną gęsią skórkę pod spodem jednak ;) z 17 byłoby pewnie optymalne.

Virgo C. napisał/a
bardziej martvy niż założycielka tego bloga :roll:

NIKT nie jest bardziej martvy niż założycielka tego bloga!
Znalazłam w szafie koszulkę z mordką pantery, kilka lat temu schowałam ją bo była obiachowa, a teraz jest trend na topy z twarzami i pyszczkami kotów. Może ją nawet kiedyś włożę, ma ładne oczka.

Virgo C. - 8 Wrzeœśnia 2009, 10:24

Martva napisał/a

Jeszcze.

dalambert - 8 Wrzeœśnia 2009, 10:27

Martva napisał/a

KOKIETKA :!: :mrgreen: :P

Martva - 8 Wrzeœśnia 2009, 10:41

Virgo C. napisał/a
Jeszcze.

Pfff!

dalambert napisał/a
KOKIETKA

że niby ja...?

dalambert - 8 Wrzeœśnia 2009, 10:54

Martva napisał/a
że niby ja...?

No pewnie :)

Kasiek - 8 Wrzeœśnia 2009, 11:22

Martva napisał/a
Kasiek napisał/a:
I drugie kupiłam w szkocką kratę.

takie chciałam, ale chyba mam za mało/za dużo nóg na aż taką wzorzastość :)

ja nie mam na razi jednolitej spódnicy do nich, ale poszukam. A małą ilością nóg w długości się przestałam przejmować. Długość nadrabiam szerokością :P A poza tym jak się komuś nie podoba, niech nie patrzy :D

dalambert - 8 Wrzeœśnia 2009, 11:40

Kasiek napisał/a
A poza tym jak się komuś nie podoba, niech nie patrzy

A jak zamknie oczy to pogłaskać może :?:

Kruk Siwy - 8 Wrzeœśnia 2009, 12:07

My z dalambertem to wystarczy że okulary zdejmiemy i już możemy głaskać... jako anonimowi niewidomi sexoholicy.
I wszystko jedno wzorzyste czy gładkie.

Kasiek - 8 Wrzeœśnia 2009, 12:23

Oplułam kawą monitor. Nie swój. Będę miała bal za to :P Przez anonimowych niewidomych sexoholików. Bosko :D
dalambert - 8 Wrzeœśnia 2009, 12:52

Oj Kasiek, tak niewiele Ci trzeba wpadnij w nasze łapy to pogadamy, albo i oczym tu gadac , to się robi... :D
Karl - 8 Wrzeœśnia 2009, 14:20

Ziuta napisał/a
Martva napisał/a
Google mówi że 40-55km

Chyba od Rynku do Rynku.

A nie, bo odległości pomiędzy miastami podaje się jako odległości pomiędzy głownymi urzędami pocztowymi... a przynajmniej na 100% w Polsce tak jest.

baranek - 8 Wrzeœśnia 2009, 14:22

to dlaczego przy wyjeździe z Mrągowa stoi tablica: Ostróda 98, a na wylocie z Ostródy - Mrągowo 105?
hrabek - 8 Wrzeœśnia 2009, 14:26

Widocznie tablica na wylocie z Ostródy jest dalej od głównej poczty niż analogicznie w Mrągowie ;)

Partner forum