Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Martva - 31 Sierpnia 2009, 21:25
E nie, udajemy.
Karl - 31 Sierpnia 2009, 23:32
| Martva napisał/a | | Karl napisał/a | | widać artefakty po kompresji JPEG |
Bogowie. Straszne.[..]
|
I to jak - nie da się wrzucić na tapetkę 1600x1200 bo jakość jest koszmarnie słaba
Kasiek - 1 Września 2009, 06:33
Po waszych zdjęciach nie da się poznać, która starsza, a która młodsza. Zazdroszczę...
Ej, to Twoja siostrzenica? Jest podobna do mojej, tylko długość włosów się nie zgadza, chociaż kolor tak. Swoją drogą, jak ja wam wszystkim tej długości zazdroszczę... Musiałabym z 5 lat zapuszczać a pewnie bym nie wytrwała
Martva - 1 Września 2009, 08:57
Karl, to tak specjalnie, jakbym chciała żeby moje zdjęcia się nadawały na tapety, to by się nadawały.
Poza tym to co wrzucam jest zmniejszane do 600x450, bo większe nie są mi potrzebne.
| Kasiek napisał/a | | Po waszych zdjęciach nie da się poznać, która starsza, a która młodsza. |
Pffff!
| Kasiek napisał/a | | Ej, to Twoja siostrzenica? |
To martviątko
| Kasiek napisał/a | | Swoją drogą, jak ja wam wszystkim tej długości zazdroszczę... |
Nie ma w tym absolutnie żadnej filozofii, myje się, odżywia, czesze i nie chodzi do fryzjera
Kasiek - 1 Września 2009, 10:14
| Martva napisał/a | Nie ma w tym absolutnie żadnej filozofii, myje się, odżywia, czesze i nie chodzi do fryzjera |
Z tym ostatnim miałabym największy problem
| Martva napisał/a | Kasiek napisał/a:
Po waszych zdjęciach nie da się poznać, która starsza, a która młodsza.
Pffff!
|
Nie fochaj się, wyglądacie jak 20-toletnie trojaczki
Ozzborn - 1 Września 2009, 15:39
| Martva napisał/a | | Fota z dzieckiem. |
No urocze dziecko. A ta blondyneczka też sympatyczna
Martva - 1 Września 2009, 17:55
| Cytat | | Z tym ostatnim miałabym największy problem |
Byłam u fryzjera raz ścieniować włosy od brody do połowy pleców, a drugi raz wyrównać całość do ramion W sumie to jeszcze w poprzednim wieku było. Nie czuję potrzeby chodzić więcej.
| Kasiek napisał/a | | wyglądacie jak 20-toletnie trojaczki |
Och, no dobra
| Ozzborn napisał/a | | No urocze dziecko. |
Kurde, ja nie wiem, sklerozę mam czy komputer też działa przeciwko mnie, ale wydawało mi się że wystawiłam koczyki do galerii, miały przejść przez moderację, dziś dostałam maila z automatu że zaakceptowano mi 3 pozostałe przedmioty, z nowej kolekcji, a cholerne Bursztynowe kaskady wcięło. Nie było ich ani w przedmiotach wystawionych, ani w czekających na moderację. Kosmos, dodałam jeszcze raz, wymyślając jeszcze bardziej twórczy opis
Martva - 1 Września 2009, 19:29
Potrzebuję szybkiej pomocy. Która z tych ważek jest bardziej miodowa, a która bardziej złocista? Opcja bursztynowa też wchodzi w grę. Nie mogę się zdecydować
Pierwsza:
Druga:
Nie sugerujcie się tytułami plików, one są robocze
Adanedhel - 1 Września 2009, 19:38
Zgraję daltonistów pytasz?
Nie sugerując się tytułami plików powiem, że pomieszałaś miód ze złotem.
Agi - 1 Września 2009, 19:40
Trafnie je określiłaś w nazwach plików.
Adanedhel - 1 Września 2009, 19:40
I zaczyna się zabawa.
Martva - 1 Września 2009, 19:41
Czyli jaśniejsza powinna być złocista?
Wcześniej pytałam googla, ale może zgraja daltonistów mi odpowie sensowniej
EDIT: chyba że olać miód i złoto i nazwać je inaczej? Tylko jak?
Brązowa została dziś herbacianą, bo mi się myśleć nie chciało, a z tymi wyżej mam problem
Adanedhel - 1 Września 2009, 19:43
Sądzę, że może tylko namieszać.
Jak dla mnie złoto jest jaśniejsze od miodu. Ale już Agi uważa odwrotnie.
Zestaw obok siebie zdjęcie złota i miodu i sama zdecyduj.
Martva - 1 Września 2009, 19:45
Ale miodów jest w cholerę i jeszcze trochę i najjaśniejsze są prawie białe, a najciemniejsze prawie czarne
To się wkopałam
Adanedhel - 1 Września 2009, 19:46
To nazwij jak jest i będzie dobrze
Agi - 1 Września 2009, 19:49
| Martva napisał/a | Ale miodów jest w cholerę i jeszcze trochę i najjaśniejsze są prawie białe, a najciemniejsze prawie czarne |
Dlatego moim zdaniem trafnie nazwałaś. To jest miód w różnych odcieniach.
cherryen - 1 Września 2009, 19:58
A o białym złocie słyszała?
Ta ciemniejsza.. bardziej mi się z miodem kojarzy.
Agi - 1 Września 2009, 20:00
cherryen, słyszałam i widziałam. Pierścionek zaręczynowy mam z białego złota, a obrączkę z białego i złotego. Ostateczna decyzja i tak do Martvej należy.
Martva - 1 Września 2009, 20:20
Uż, chyba rzucę kostką
Dzięki za pomoc
May - 1 Września 2009, 21:22
Kasiek, bo Kat od urodzenia ma wlosy tylko delikatnie raz na rok podcinane...
Chcialam jej raz skrocic je dosc gruntownie, tak do ramion na przyklad (bo wszy w angielskiej szkole to, wbrew pozorom, dosyc powszechny problem niestety, a wyczesywanie wlosow tej dlugosci jest meczace)), ale nie spotkalo sie to z pozytywna reakcja ani samej zainteresowanej, ani jej tatusia
cherryen - 2 Września 2009, 11:09
Martva bardzo ładne te ważki
Martva - 2 Września 2009, 15:07
A dziękuję, mam nadzieję że nie jesteś odosobniona w tym przekonaniu Muszę dziś obrobić foty ostatnich 5 sztuk, wrzucić opisy i zabrać się za coś zupełnie innego.
I chyba napiszę do allegrowicza od bigli, mam niejasne wrażenie że zamawiałam je dwa tygodnie temu, a w skrzynce siakoś tak pusto
Martva - 2 Września 2009, 18:27
Dostałam bigle, musiały przyjść dziś. Polecony priorytet z Bochni do Krakowa - 6 dni
dzejes - 2 Września 2009, 18:32
To ja dla odmiany powiem: wczoraj po 20 nadałem paczkę. Dziś o 12 telefon - czy można wymienić bluzę na mniejszy rozmiar? O_O
Martva - 2 Września 2009, 18:37
Ja nie wiem jak to jest, zdarzyło mi się wysłać kolczyki klientce i dwa dni później mi pisała że są super i strasznie fajnie się ruszają przy uszach. A ja coś zamawiam - i czekam, czekam, czekam...
A z innej beczki - zaczynam chorować na kolorowe soczewki kontaktowe.
Adanedhel - 2 Września 2009, 18:38
No to masz spory wybór:
http://www.likecool.com/S...tact-Lenses.jpg
dzejes - 2 Września 2009, 18:40
| Martva napisał/a |
A z innej beczki - zaczynam chorować na kolorowe soczewki kontaktowe. |
No tak, lubisz kicz.
Martva - 2 Września 2009, 18:43
Nie no, nie takie. żadnych wzorków, chyba że naturalne okołoźrenicowe, nawet dają naturalniejszy efekt. I jednokolorowe, tylko się nie mogę zdecydować, jak zwykle
Chal-Chenet - 2 Września 2009, 18:44
| Martva napisał/a | | Polecony priorytet z Bochni do Krakowa - 6 dni |
Daleko jest Bochnia od Krakowa?
Adanedhel - 2 Września 2009, 18:46
Proponuję białe. Będą doskonale komponowały się z Twoją martvością
| Chal-Chenet napisał/a | | Daleko jest Bochnia od Krakowa? |
Nie więcej niż 50 km.
|
|
|