Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Witchma - 17 Grudnia 2009, 08:59
shenra, mam to samo, może to pogoda...?
Ozzborn - 17 Grudnia 2009, 09:02
To by było dziwne ja jak widzę taki mroźny świat pod białą pierzyną to sam mam ochotę się zagrzebać pod swoją pierzyną.
shenra - 17 Grudnia 2009, 09:08
Witchma, nie mam pojęcia...regularnie co dwa dni spać nie mogę, a dzisiaj to nawet wyjątek od reguły mam...
I jeszcze wkurza mnie bezmyślość ludzka, traktowanie zwirzów jak wymienialnych na nowy model sprzętów i wybieranie wśród nich ze względu na rasę. I na dodatek robienie z siebie wyroczni "bożesz jakimś mnie bykiem stworzył" Ja pitole
Witchma - 17 Grudnia 2009, 09:17
shenra, no ja ani usnąć nie mogę, ani spać rano
shenra - 17 Grudnia 2009, 09:19
Jakiś koszmar, przeca nie zacznę pastylek na spanie ćpać... Najbardziej mnie wkurza jak zasnę na pół godziny, a potem radośnie przewracam się tak z 8h, albo jak już zasnę nad ranem, to zaś mnie ktoś obudzi(bo ma cholernie ważną spawę ).
Agi - 17 Grudnia 2009, 12:24
Rozważania maturalne, przeniosłam do wątku maturalnego, , żeby za szybko nie zginęły w potoku wk..., znaczy, słusznej irytacji różnymi sprawami.
Kruk Siwy - 17 Grudnia 2009, 12:25
Ale teraz post powyżej Twojego jest zupełnie "nie priczom".
No tak, szybsza od dźwięku... hihih
Agi - 17 Grudnia 2009, 12:25
Już nie
feralny por. - 17 Grudnia 2009, 12:27
Szkoła od wychowywania nie jest, zgoda, ale od obrzydzania literatry też nie, a robi to bardzo skutecznie (obrzydza, nie wychowuje). Prezentowanie literatury na zasdzie "Słowacki wielkim poetą był, powiedzcie Ciuciurupa, dlaczego Słowacki was zachwyca" nie ma prawa przynieść żadnych pozytywnych skutków. Niestety tak wygląda omawanie dzieł literackich w naszych szkołach (a przynajmniej tak to zapamiętałem). "Manie" własnego zdania było traktowane jak zbrodnia przeciw ludzkości, trzeba się było zachwycać i już i pisać wypracowania na tematy w stylu "Kto jest twoim ulubionym bohaterem literackim i dlaczego Staś?". W dodatku zanczna część lektur szkolnych to są jednak literackie trupy, które 200 lat temu robiły wrażenie, ale dziś są już zupełnie nieczytelne.
Agi, już tak
Żeby nie było OT, przypomnieli mi jak strzasznie mine to wkurzało, aż się zdenerwowałem.
Matrim - 17 Grudnia 2009, 12:32
Kaleczenie języka mnie wk***wia, oj bardzo.
Kilka dni temu żona kupiła świątecznie czekoladę do picia. Ładna puszka, ładny zapach. A na instrukcji przygotowania stoi, co następuje: "... zalać goroncym mlekiem". Szkoda, że nie wżoncym
Agi - 17 Grudnia 2009, 12:45
| feralny por. napisał/a | | Agi, już tak |
Jesteście uparci Kolego feralny por.
Przenosić posta już nie będę, skoro to Cię wkurza.
feralny por. - 17 Grudnia 2009, 12:49
Niechcący było.
Wkurza mnie to, że zaczynam czuć się staro.
aniol - 17 Grudnia 2009, 13:13
wkurza mnie globalne ocieplenie za oknem
i perspektywa powrotu do domu w tym "alternatywnym upale" po pracy
nosz kurna jak ja nie lubie tego białego świństwa i mrozu!
Zgaga - 17 Grudnia 2009, 13:31
| feralny por. napisał/a | Niechcący było.
Wkurza mnie to, że zaczynam czuć się staro. |
Nie przesadzasz?
feralny por. - 17 Grudnia 2009, 13:35
Pewnie przesadzam, ale coraz wyraźniej widzę, że jestem coraz starszy, wiele rzeczy, kiedyś oczywistych przychodzi mi z coraz większą trudnością. Szybciej się męczę, ciągle mi zimno, coraz więcej rzeczy mnie boli bez wyraźnego powodu. Normalnie stary dziad.
dalambert - 17 Grudnia 2009, 13:43
feralny por., zobaczysz jak fajnie jest dalej wiem co mówię
Agi - 17 Grudnia 2009, 13:46
Drugi dzień boli mnie żołądek, kocham stres
Hubert - 17 Grudnia 2009, 14:41
| ketyow napisał/a | | A offtopując - jaki temat z polskiego? |
Dopiero zobaczyłem pytanie - napisałem w temacie maturalnym.
ketyow - 17 Grudnia 2009, 15:36
| Matrim napisał/a | Kaleczenie języka mnie wk***wia, oj bardzo.
Kilka dni temu żona kupiła świątecznie czekoladę do picia. Ładna puszka, ładny zapach. A na instrukcji przygotowania stoi, co następuje: ... zalać goroncym mlekiem. Szkoda, że nie wżoncym |
I to mnie też straszliwie wkurza, i może właśnie dlatego tak bardzo chciałbym, by skłonić młodzież do czytania. Jesteśmy zalani analfabetyzmem na każdym kroku.
Martva - 17 Grudnia 2009, 18:27
| feralny por. napisał/a | | ciągle mi zimno, coraz więcej rzeczy mnie boli bez wyraźnego powodu. |
Cholera, jestem stara!
To irytujące w sumie.
A w ogóle wbeepuje mnie dziko temperatura. Mam wrażenie że mi szpik w kościach zamarza, mimo że mam puchową kurtkę spod której mnie nie widać i zimowe buty. Pfff.
Piech - 17 Grudnia 2009, 19:03
| Martva napisał/a | | A w ogóle wbeepuje mnie dziko temperatura. Mam wrażenie że mi szpik w kościach zamarza, mimo że mam puchową kurtkę spod której mnie nie widać i zimowe buty. Pfff. |
Czas włączyć w domu ogrzewanie?
Zgaga - 17 Grudnia 2009, 19:05
śmichy, chichy, ale po dzisiejszym spacerku po mroźnym świecie chyba mnie znowu jakieś choróbsko usiłuje dorwać.
Fidel-F2 - 17 Grudnia 2009, 19:40
300 na nowy akumulator, przy okazji okazało sie, że sprzedali mi samochód z za słabym
mBiko - 17 Grudnia 2009, 19:46
Mam urlop, a już cztery razy dzwonili dzisiaj z firmy. Oczywiście w najmniej odpowiednich momentach.
joe_cool - 17 Grudnia 2009, 22:05
korporacyjna schizofrenia
dzejes - 18 Grudnia 2009, 08:26
| Fidel-F2 napisał/a | | 300 na nowy akumulator, przy okazji okazało sie, że sprzedali mi samochód z za słabym |
Spoko, miałem dokładnie to samo. Przyszedł pierwszy mróz i samochód zdechł. Do tego przy okazji opony szmaciarskie dostałem. Samochód rocznik 05, opony 02.
Fidel-F2 - 18 Grudnia 2009, 08:30
| dzejes napisał/a | | Samochód rocznik 05, opony 02. |
merula - 18 Grudnia 2009, 09:14
a czemu zamknieto temat życzeniowy? lekko mnie to zirytowało
Agi - 18 Grudnia 2009, 09:25
Bo takie było ostatnie życzenie lucka
Kruk Siwy - 18 Grudnia 2009, 09:27
Czyli dostał bana? Bo skoro to jego ostatnie życzienie?
|
|
|