To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

Martva - 23 Sierpnia 2009, 12:15

Virgo C., nic z tego, on grywa wyłącznie z kuzynem siedzącym dwa metry dalej ;P:

Niewyspana jestem masakrycznie (Firefox nie zna słowa masakrycznie!), a po południu znów przyjdą jacyś ludzie.
Sałatka arbuzowofetowa zrobiła furorę, dziwne kanapki cateringowe zostały zjedzone na szczęście. Zeszłoroczne śliwki w winie, powiem nieskromnie, były obłędne, chyba zacznę robić następne, żeby się znów w październiku nie obudzić :)

I dostałam wampirze zęby. Jak je włożę, to zaczynam się ślinić.

Virgo C. - 23 Sierpnia 2009, 12:19

Wjedź mu na ambicje - a mój znajomy gra lepiej niż wy ;P:
Martva - 23 Sierpnia 2009, 12:21

Sorry, nic z tego, nie mam w tym żadnego interesu ;P:
Martva - 24 Sierpnia 2009, 10:15

Kasia (ni z gruszki, ni z pietruszki): a jak będziesz brała ślub z tą twoją kobietą, to będę mogła być druhną?
martva: :shock: yyyyy... no taaak.
Kasia: :D
May: to jak będziesz mogła być druhną to już Ci nie przeszkadza że twoja ciocia chodzi z kobietą?
Kasia: nie.

Virgo C. - 24 Sierpnia 2009, 10:22

Kocham to dziecko :bravo :mrgreen:
Kruk Siwy - 24 Sierpnia 2009, 10:25

To nieduże ale wiekowe, czy to nieduże ale małoletnie. I jak to się ma do zakazanych praktyk?
Bo kochać dzieci można tylko ostrożnie a już broń panie przodków - dawać im cukierki!

Virgo C. - 24 Sierpnia 2009, 10:27

O nekromanckich praktykach mowa, rzecz jasna ;)
illianna - 24 Sierpnia 2009, 10:29

Martva, twoja siostrzenica jest rozkoszna, a niektóre zachowania ma wprost ścinające z nóg, np. wtedy w basenie :mrgreen:
Kruk Siwy - 24 Sierpnia 2009, 10:30

No. Ulżyło mi. Inaczej mielibyśmy na karku PPP. Czyli Polit Poprawną Policję.
Lepiej mów koalangiem, tak będzie dużo zdrowiej.

Martva - 24 Sierpnia 2009, 13:30

illianna napisał/a
Martva, twoja siostrzenica jest rozkoszna,

No, bywa.
Wczoraj jej dałam odżywkę do włosów, żeby May zaniosła (czekała z mokrą głową) - wzięła, zamrugała oczętami i zapiała: jaka piękna odżywka! Jaką ma śliczną różową butelkę i jak się cudnie błyszczy! I takie objawy ma non stop, ciekawe czy za 10 lat będzie miała na głowie czarnego jeża, sześć kolczyków w nosie i czarne podarte skóry na reszcie ciała ;)

Karl - 24 Sierpnia 2009, 14:18

baranek napisał/a
[..]blindownicy [?]

Do tego faksu, niszczarki do dokumentów, alarmu (jak prędko wyłączyć, gdy wyje o 8 nad ranem...), czytnika linii papilarnych i zamka kodowego przy wejściu i paru innych takich.

baranek napisał/a
[..]przez pierwszych kilka tygodni, to się najczęściej ksero obługuje. i siedzi się przy biurku i udaje się zainteresowanie stertą papierów [panie Krzysiu, proszę się z tym zapoznać].

To zależy od stanowiska pracy i zakresu obowiązków. W ostatniej pracy 'na wejściu' dostałem peceta, knoppixa na cd i polecenie napisania kilku narzędzi do administracji w języku programowania, którego wcześniej nie znałem, co skończyło się przyspieszonym kursem programowania w Pythonie ;)

illianna - 24 Sierpnia 2009, 14:43

Martva, z pewnością tak właśnie będzie, ale po następnych 10 latach znowu jej przejdzie i będzie przeuroczą blondynką łamiacą meskie serca, wprawę już ma śadząc po wygibasach jakie odstwiła ostatnio jak ją widziałam, nawet mnie to zuroczyło :mrgreen:
Martva - 24 Sierpnia 2009, 15:14

Ona jest tak straszną kokietką, że mnie zazdrość zżera ;) Jest również strrrraszliwie próżna, jak na nią patrzę jak się wdzięczy przed lustrem to od razu mi lepiej, znaczy czuję się mniej winna ;P:
Ellen - 25 Sierpnia 2009, 20:22

illianna napisał/a
Martva, z pewnością tak właśnie będzie, ale po następnych 10 latach znowu jej przejdzie i będzie przeuroczą blondynką łamiacą meskie serca

Myślisz że blondynką? W takiej rodzinie?
Obstawiam, że jaki się już wyszumi, dobierze się do rodzinnych zapasów chny :twisted:

Martva - 25 Sierpnia 2009, 22:24

No nie wiem, może się zbuntować przeciw rudemu terrorowi ;)
Martva - 26 Sierpnia 2009, 14:01

Bu, moja siostrzyczka wraca do UK. Tym razem jednak zdążyłyśmy sobie zrobić pamiątkowe zdjęcia w trójkach, kilka z nich nawet się do czegoś nadaje :)

I widzicie? Wcale nie jesteśmy podobne ;)

Ozzborn - 26 Sierpnia 2009, 14:35

Jakie urocze trojaczki :mrgreen:

To na pewno przez te podobne okulary ;)

Martva - 26 Sierpnia 2009, 14:41

Mamy inne włosy, i nosy, i wiek... I w ogóle dużo rzeczy :twisted:
Ozzborn - 26 Sierpnia 2009, 14:43

Ale reszta identyko ;P:
Martva - 26 Sierpnia 2009, 14:47

Aśtam ;P:
dalambert - 26 Sierpnia 2009, 16:13

Martva, która je która, bo Ty to ta z prawej :?:
Martva - 26 Sierpnia 2009, 16:20

Według wieku ułożone, od lewej najstarsza May, potem średnia Ana, a potem ja :)
Stoniu - 26 Sierpnia 2009, 16:24

Podobieństwo między wami jest zabójcze. Okulary tylko do zdjęcia, czy tak na codzień :) ?
Martva - 26 Sierpnia 2009, 16:27

Na co dzień, ja nawet do wanny włażę w okularach, ściągam do zdjęć (to wyjątkowy przypadek), a na specjalne okazje wkładam soczewki.
Stoniu - 26 Sierpnia 2009, 16:30

Martva napisał/a
ściągam do zdjęć (to wyjątkowy przypadek

Widać nie przypadek, bo ja czynię podobnie.

Martva - 26 Sierpnia 2009, 16:32

Znaczy wyjątkowym przypadkiem jest to że nie zdjęłam teraz, a nie że robię to na ogół ;)
Stoniu - 26 Sierpnia 2009, 16:37

Ja zdejmuję, bo od razu korzystniej wyglądam, a niestety do kontaktów nie umiem się przełamać. A mi wasza trójka z Mojrami się skojarzyła, to może echa przeczytanego ostatnio komiksu.
illianna - 27 Sierpnia 2009, 10:26

Martva, tylko czemu te rude widźmy są w sepi :cry: ja chcę takie naprawdę rude ;P:
Martva - 27 Sierpnia 2009, 14:53

Bo naprawdę rude miały czerwone nosy, o oczach nie wspominając. A rudy był mało rudy, bo sztuczne światło i ciemnawo, może w przyszłym roku...

Połaziłam po mieście, znaczy oblazłam kilka lumpeksów (wielkie nic) i rozglądałam się za torebką (jeszcze większe nic). Chyba to co sobie wymyśliłam, czyli duża, czarna lub zgniłozielona, bez żadnych nadruków i ozdobników, prostokątna, prosta torba na ramię, z klapą, uszyta z materiału a nie ze skóry bądź jej imitacji, i jeszcze w rozsądnej cenie, wcale nie będzie prosta do zdobycia :( Mój ojciec mówi ze na pewno by była na targu w Nowym Targu, ale według niego tam można dostać wszystko.

illianna - 27 Sierpnia 2009, 14:58

szukaj w działach sportowych albo w sklepach dla facetów

Partner forum