Blogowanie na ekranie - Wnimanje! Gawra wirtualnego suwalskiego niedźwiedzia!
Jedenastka - 21 Czerwca 2011, 18:04
ilcattivo13, czyli byłeś poddany terapii, której lecznicze działanie polega na doprowadzaniu facetów do szaleństwa?
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, być może jestem jeszcze zmęczona
Adanedhel - 21 Czerwca 2011, 18:10
Jedenastka napisał/a | ilcattivo13, czyli byłeś poddany terapii, której lecznicze działanie polega na doprowadzaniu facetów do szaleństwa? |
Jednym z jej elementów było stawanie nad wylotem powietrza, żeby sukienkę podwiało?...
W takiej sytuacji dobrze być Rayem Charlsem.
ilcattivo13 - 21 Czerwca 2011, 18:32
Jedenastka napisał/a | Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, być może jestem jeszcze zmęczona |
ać tam od razu zmęczona... Kobiety notorycznie nie rozumieją facetów
Adanedhel, no i tu jest pies pogrzebany - tam nigdzie nie było wylotów powietrza... A poza tym ja nie miałem jakiejś krótkiej sukienki tylko długaśną i wąskaśną kieckę i jako takiej żaden pęd/ruch mas powietrza nie mógł podwiewać.
A co do Raya - pfff
Jedenastka - 21 Czerwca 2011, 20:20
ilcattivo13 napisał/a | Kobiety notorycznie nie rozumieją facetów |
Może i tak. Oczywiście wiesz co by było gdyby rozumiały
ilcattivo13 napisał/a | A poza tym ja nie miałem jakiejś krótkiej sukienki tylko długaśną i wąskaśną kieckę i jako takiej żaden pęd/ruch mas powietrza nie mógł podwiewać. |
Nie miałam szansy zobaczyć. Dolna część sukienki była przeważnie ukryta pod albo za stołem. Widziałam tylko to, co na stole.
fealoce - 21 Czerwca 2011, 20:46
To raczej mężczyźni notorycznie nie rozumieją kobiet!
MSPANC
shenra - 21 Czerwca 2011, 21:52
ilcattivo13, lecz się na nogi, na głowę za późno
feralny por. - 21 Czerwca 2011, 22:14
Rozumienie kobiet jest beznadziejnie przereklamowane.
shenra - 21 Czerwca 2011, 22:35
feralny por., legendy o podjętych próbach, również
feralny por. - 21 Czerwca 2011, 22:46
Nie wiem, żadnej nie słyszałem, ale skoro tak mówisz.
shenra - 21 Czerwca 2011, 22:48
O to to
Matrim - 21 Czerwca 2011, 23:12
Miałem wcześniej napisać, że kobiet nie trzeba rozumieć, tylko im przytakiwać, ale to:
feralny por. napisał/a | ale skoro tak mówisz. |
jakby podsumowuje sprawę
ilcattivo13 - 22 Czerwca 2011, 01:23
Jedenastka napisał/a | Może i tak. Oczywiście wiesz co by było gdyby rozumiały |
jak nic koniec świata albo i nawet jakaś apokalipsa
Jedenastka napisał/a | Nie miałam szansy zobaczyć. Dolna część sukienki była przeważnie ukryta pod albo za stołem. Widziałam tylko to, co na stole. |
no tak, a w sali rycerskiej, kiedy zrobiłaś mi to zdjęcie, to pewnie trzymałem nogi pod pachami i dlatego ich nie widziałaś
shenra - ciekawe, że akurat teraz o leczeniu nóg wspomniałaś. Rano wybieram się w tej sprawie do lekarza
feralny, Matrim - wiecie, co chcę Wam powiedzieć? Prawie gadacie, dać Wam wódki
fealoce - 22 Czerwca 2011, 06:57
feralny por. napisał/a | Rozumienie kobiet jest beznadziejnie przereklamowane. |
Mówisz z doświadczenia ?
Jedenastka - 22 Czerwca 2011, 07:18
Niedźwiedziu, to zdjęcie zrobiłam może nie cudem ale...
Miałam Cię na celowniku dość długo. Gdy były szanse na całą suknię w kadr wchodziły złe istoty Ty też nie jesteś bez winy bo... przy stołach z jedzeniem jesteś dość ruchliwy
Co się w końcu udało - to jest.
feralny por. - 22 Czerwca 2011, 07:53
fealoce, powiedzmy, że miałem trochę czasu, żeby sobie pewne sprawy przemyśleć i wyszło mi, że rozumienie kogoś, kto wcale nie chce być zrozumiany jest zwyczajnie bez sensu i do niczego nie prowadzi. Z resztą, czy trzeba rozumieć jak działa telewizor, żeby film obejrzeć?
shenra - 22 Czerwca 2011, 09:40
ilcattivo13 napisał/a | ciekawe, że akurat teraz o leczeniu nóg wspomniałaś. Rano wybieram się w tej sprawie do lekarza | Widzisz jak ja Cię dobrze znam Misiu
ilcattivo13 - 22 Czerwca 2011, 10:57
Jedenastka napisał/a | Niedźwiedziu, to zdjęcie zrobiłam może nie cudem ale...
Miałam Cię na celowniku dość długo. Gdy były szanse na całą suknię w kadr wchodziły złe istoty Ty też nie jesteś bez winy bo... przy stołach z jedzeniem jesteś dość ruchliwy
Co się w końcu udało - to jest. |
jeszcze napisz, że wychodząc zza stołów zasłaniałem się tacką z kapustą i będzie git
feralny +1565748543245,5
shenra - może i dobrze, ale nie na wylot
shenra - 22 Czerwca 2011, 11:03
ilcattivo13 napisał/a | może i dobrze, ale nie na wylot | Na takie, to sobie trzeba zasłużyć
Jedenastka - 22 Czerwca 2011, 11:56
ilcattivo13 napisał/a | jeszcze napisz, że wychodząc zza stołów zasłaniałem się tacką z kapustą i będzie git |
Naprawdę? Jaka szkoda, że nie widziałam!
ilcattivo13 - 22 Czerwca 2011, 12:10
shenra napisał/a | Na takie, to sobie trzeba zasłużyć |
no toć cały czas powtarzam, że się za mało starasz
Jedenastka - jesteś mistrzynią świata w wypieraniu. Bądź co bądź, to na Twoim zdjęciu stoję sobie i zasłaniam się talerzem z kapustą
Jedenastka - 22 Czerwca 2011, 12:14
ilcattivo13 napisał/a | Jedenastka - jesteś mistrzynią świata w wypieraniu. |
Dasz mi medal?
ilcattivo13 napisał/a | Bądź co bądź, to na Twoim zdjęciu stoję sobie i zasłaniam się talerzem z kapustą |
E tam. Takie coś to wcale nie jest zasłanianie się
ilcattivo13 - 22 Czerwca 2011, 13:07
Jedenastka napisał/a | Dasz mi medal? |
tak, z kartofla
ilcattivo13 - 22 Czerwca 2011, 14:47
pourazowe zapalenie okostnej...
...posadźcie lilie na moim grobie...
Godzilla - 22 Czerwca 2011, 15:02
ilcattivo13, współczuję. Właśnie tłumaczę co nieco o Streptococcus pyogenes. Ochida.
Witchma - 22 Czerwca 2011, 15:06
ilcattivo13, trzymaj się!
Godzilla - 22 Czerwca 2011, 15:07
Leczą cię chociaż jakoś sensownie?
Jedenastka - 22 Czerwca 2011, 15:11
ilcattivo13, wyjdziesz z tego. Żeby mi dać kartofla
joe_cool - 22 Czerwca 2011, 15:40
Współczuję. Wszelkie rzeczy z kośćmi, ścięgnami, przyczepami i innymi takimi są wyjątkowo nieprzyjemne...
ilcattivo13 - 22 Czerwca 2011, 20:39
ech, słabo mi współczujecie, skoro już trzeci tydzień kuka nie przechodzi
Godzilla - strasznie sensownie, dostałem jakiś szuwaks, który muszę wchłaniać w postaci zawiesiny (N-jakiś-l) i muszę sobie robić okłady z kwas-bora. Ponoć przełaziłem najgorsze (nidzicowe znieczulanie pomogło ) i mam widoki na jeszcze tydzień boleści, ale jak znam życie, to całkiem przejdzie dopiero po Avie.
Witchma - 22 Czerwca 2011, 20:43
ilcattivo13 napisał/a | Ponoć przełaziłem najgorsze (nidzicowe znieczulanie pomogło ) |
No właśnie, całkiem sprawnie pomykałeś po tych schodach do zamku (o schodach w Waszym domku nie wspominając ).
|
|
|