To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Witchma - 3 Grudnia 2009, 13:45

Ozzborn napisał/a
studenci z odwołanych zajęć się cieszą. I tak się będziesz musiał nauczyć sam i tak... ewidentnie jeszcze nie czaisz studiowania :wink: :lol:

Znać doświadczonego studenta :mrgreen:

Nutzz - 3 Grudnia 2009, 13:52

Widzisz Ozz, to wszystko zależy od podejścia.
Ja w każdym bądź razie wolałbym te zajęcia jednak mieć (mimo że czas wolny również jest doznaniem przyjemnym) i coś z nich dla siebie wynieść (nie, nie, nic materialnego ;D)

Witchma - 3 Grudnia 2009, 13:52

Nutzz napisał/a
a w każdym bądź razie wolałbym te zajęcia jednak mieć (mimo że czas wolny również jest doznaniem przyjemnym) i coś z nich dla siebie wynieść (

Jeszcze z pół semestru i Ci przejdzie ;P:

Nutzz - 3 Grudnia 2009, 13:53

Mam nadzieję że nie :)
Póki co przynajmniej studia sprawiają mi... przyjemność (wiem, wiem, nie bijcie, więcej tego nie powiem ;x)

Witchma - 3 Grudnia 2009, 13:57

Nutzz napisał/a
Póki co przynajmniej studia sprawiają mi... przyjemność

Oj, nadal będą sprawiać Ci przyjemność tylko w innych zakresach :D

Martva - 3 Grudnia 2009, 15:53

Dostałam zwrot przesyłki. Okazało się że rąbnęłam się przy wpisywaniu adresu, kolczyki wróciły z adnotacją że adresat nie mieszka pod tym adresem czy coś w ten deseń. Wkurzona jestem na siebie strasznie, napisałam klientce wiadomość z przeprosinami i pobiegłam stać na poczcie godzinę. Ehh.
nureczka - 3 Grudnia 2009, 15:56

Martva, współczuję. nienawidzę poczty!
Martva - 3 Grudnia 2009, 18:28

Pal sześć pocztę, boję się że straciłam klientkę, a dobrze się zapowiadała, pytała o nowości i w ogóle :( Nienawidzę mojego roztargnienia.
Witchma - 3 Grudnia 2009, 18:35

Wczoraj kurier przywiózł mi serwis obiadowy, a raczej kruszonkę z serwisu. Grzechotało, aż miło, nawet nie otwieraliśmy paczki...
dalambert - 3 Grudnia 2009, 18:42

Witchma, odesłaliście z reklamacją ?
Witchma - 3 Grudnia 2009, 18:49

dalambert, firma kurierska sama złożyła samokrytykę ;) Sprzedawca mi napisał, że już dzisiaj rano dostał informację, że przesyłka wróci i jeszcze dzisiaj miał mi wysłać inny serwis.
dalambert - 3 Grudnia 2009, 18:50

Witchma, a zapakuje tak samo :!: :?:
Witchma - 3 Grudnia 2009, 18:55

dalambert, no mam nadzieję, że nie ;) Żeby było śmieszniej, to było wysłane w pudełku oryginalnym, niczym nieowiniętym, a więc na zdjęciach wyraźnie było widać, co jest w środku, a prócz tego ponaklejane były ostrzeżenia, że w środku jest szkło...
Anonymous - 3 Grudnia 2009, 20:36

Niektórzy rodzice dzieci z mojej klasy, wydzwaniający z byle pierdołą (właśnie skończyłam trzecią rozmowę dzisiejszego wieczoru :roll: )
Witchma - 3 Grudnia 2009, 20:44

Choroba :(
merula - 3 Grudnia 2009, 22:41

wariactow pogodowo-migrenowe.

i koordynacja akcji święta, tak, zeby wszyscy byli zadowoleni.

mBiko - 3 Grudnia 2009, 23:35

merula, jak ty masz problem z koordynacją to co ja mam powiedzieć. Wstępnie się szykuje, że będziemy musieli obskoczyć cztery wigilie żeby nikogo nie urazić.
merula - 3 Grudnia 2009, 23:45

a znasz sposob, zeby obskoczyć je w Gdańsku, Krakowie, u przyjaciół i w domu jednocześnie?
mBiko - 3 Grudnia 2009, 23:46

Oczywiście, bardzo prosty. Was jest czwórka. ;P:
lucek - 3 Grudnia 2009, 23:48

Widzę dwa rozwiązania - albo wziąć LSD i w swojej głowie być u wszystkich, albo wszystkich na siebie poobrażać tak, że przestaną zapraszać.

Problem wigilii u siebie można rozwiązać przechodząc, na przykład, na hinduizm - wówczas przestaje się obchodzić wigilię - i jedna impreza odpada.

A tak na poważnie - to współczuję Ci, nie ma nic gorszego, niż zrobić komuś przykrość w Święta :-/

merula - 3 Grudnia 2009, 23:48

a Was szóstka ;P:
mBiko - 3 Grudnia 2009, 23:55

Niby tak, ale koty nie obchodzą ze względów religijnych.
merula - 4 Grudnia 2009, 00:01

ochrzcij.
mBiko - 4 Grudnia 2009, 00:07

Trzy celtyckie demony!? Chyba żartujesz.
nureczka - 4 Grudnia 2009, 09:35

merula napisał/a
a znasz sposob, zeby obskoczyć je w Gdańsku, Krakowie, u przyjaciół i w domu jednocześnie?

Miotanie się po nieskończonej liczbie wieczerzy wigilijnej to jeden z powodów, dla których nie lubię świąt.
Drugi to dzikie szaleństwo w sklepach.

Godzilla - 4 Grudnia 2009, 10:15

Jak się przeprowadziliśmy na swoje, przez kilka lat sama robiłam w domu wieczerzę, od A do Z. Dopiero potem można było wpaść do jednych albo drugich rodziców. I wreszcie uznali fakt, że jesteśmy osobną rodziną i chcemy być przede wszystkim razem u siebie. Jak będzie w tym roku, jeszcze zobaczę, ale tych parę lat mnie podbudowało i lżej znoszę świąteczne jeżdżenie.
Chal-Chenet - 6 Grudnia 2009, 09:00

Irytuje mnie arcybiskup Dzięga, który wypowiedział piękny przykład poszanowania bliźniego. "Tylko pod znakiem krzyża Polska jest Polską, a Polak Polakiem." Czyli niewierzący nie są już Polakami... Pięknie, pięknie.
Miło mi również być klasyfikowanym jako siły ciemności, bo "atakuję krzyż".
"Czy człowiek nie ma już prawa do Boga, do swojego stwórcy i zbawcy? Bardzo boją się Boga siły ciemności skoro znowu krzyż jest zaatakowany." A czy nie mam już prawa, by świadomie w to wszystko nie wierzyć? Narzucanie wszystkiego w drugą stronę jest już okej? Jestem mrrrroczny, arrrrgh, bójcie się!!!
Twierdza widać czuje się znowu bardzo oblężona.

ketyow - 6 Grudnia 2009, 13:37

Word mi się wypier****. Robiłem sprawozdanie, chciałem dorobić wykresy i zminimalizowałem i już się nie odminimalizowało. Nie wiem czy w ogóle się zapisało, excel itd. normalnie działają. Restartowałem kompa, uruchamiam worda, włącza się proces, pojawia się na pasku windy tak jakby był zminimalizowany, ale niczym nie idzie zmusić głównego okna, żeby pojawiło się na pulpicie... Co ja mam teraz zrobić? :evil:

EDIT:
Ok, okno pojawiło się... na drugim monitorze, który był wyłączony. Cholera wie z jakiej przyczyny tak się postanowiło przenieść na drugi monit, ale przecież to nasz czcigodny mikrostuff.

ilcattivo13 - 6 Grudnia 2009, 21:01

problemistyczna rodzicielka :evil:
Martva - 6 Grudnia 2009, 21:05

O. Mnie prawie to samo.

Partner forum