To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

hardgirl123 - 30 Listopada 2009, 10:24

niepweność mnie irytuje
ketyow - 30 Listopada 2009, 13:51

Brak chęci do pracy, a jednocześnie konieczność wzięcia się za nią.
Martva - 30 Listopada 2009, 14:18

Wena twórcza właściwie nie powinna mnie wkurzać, ale brak czarnej nici potrzebnej do realizacji projektów - owszem. Mam wyplecione po jednym kolczyku z dwóch wzorów, będą musiały poczekać. Pokombinuję z granatową póki co, ale czuję się ograniczona :(
Witchma - 30 Listopada 2009, 16:10

To chyba wina pogody, ale jestem dzisiaj nieprzytomna, nic do mnie nie dociera... a do 20:30 mam angielski :(
ilcattivo13 - 30 Listopada 2009, 20:07

W robocie naderwałem sobie ścięgno w stopie. Nic nie spuchło, ale jak stanę krzywo, albo ruszam palcami, to aż chce się śpiewać. Szkoda, że nie ma gotowych opasek usztywniających na stopę. Będę musiał bawić się bandażem, a tego nie lubię, bo z uciskowym łatwo przesadzić, a przez skarpetę i gumofilca nie będzie widać jak stopa sinieje. A... co z oczu to i serca.

A wk...wia mnie to, że w suwalskim szpitalu już około 40 osób ma parszukowną grypę, więc strach iść do poradni ortopedycznej. Urwał nać.

Ziuta - 30 Listopada 2009, 21:31

Irytuje mnie, gdy obieca mi się coś ważnego, a potem stwierdza, że nie i nigdy, a wtedy to było w gorączce.
mad - 30 Listopada 2009, 22:10

Jutro znów cały dzień w plecy.
mBiko - 1 Grudnia 2009, 00:13

Wqurwia mnie ktoś strasznie, ale że jest to miejsce publiczne to nawet nie mogę powiedzieć kto.
illianna - 1 Grudnia 2009, 07:52

mBiko, prezydent RP? :mrgreen:
dalambert - 1 Grudnia 2009, 08:21

mBiko, premier RP? ;P: :mrgreen:
Rafał - 1 Grudnia 2009, 08:39

mBiko, ale żeby Obama???
Jedenastka - 1 Grudnia 2009, 09:15

Ziuta napisał/a
Irytuje mnie, gdy obieca mi się coś ważnego, a potem stwierdza, że nie i nigdy, a wtedy to było w gorączce.

Słusznie się irytujesz. Bo widzisz - komunikacja międzyludzka nie istnieje... :mrgreen: . Zwykle jedno mówi o chlebie a drugie o glebie (myśląc jednocześnie o czymś jeszcze innym).
Jeśli tego jeszcze nie zrobiłeś to radzę powiedzieć temu komuś, co obiecał Ci coś ważnego, co czujesz. Jeżeli mogę Ci w ogóle cokolwiek radzić...

Ziuta - 1 Grudnia 2009, 09:23

Ja zawsze mile witam dobre rady. :)
Duke - 1 Grudnia 2009, 15:25

Ziuta obiecaj tej osobie też coś dla tej osoby istotnego, a potem wykręć się sianem i w przypadku protestów oświadcz że "myślałeś że tak można"

Mam ochotę kogoś zdzielić. Agresja na maxa - wcoorwiają mnie wszystcy

nureczka - 1 Grudnia 2009, 15:27

Sama siebie wkurzam. Drugi dzień mam doła. Normalnie pójdę się utopić.
Lynx - 1 Grudnia 2009, 15:32

To, że za oknem już jest ciemno i światło trzeba zapalać juz ok. 14, bo literek nie widać.
Kran mi się zepsuł. :evil:

dalambert - 1 Grudnia 2009, 15:44

nureczka napisał/a
Normalnie pójdę się utopić.

A wanna z ciepłą woda, pinką solą + długa lektura w tych warumkach nie wystarczy ?

Duke - 1 Grudnia 2009, 15:59

dalambert napisał/a
nureczka napisał/a
Normalnie pójdę się utopić.

A wanna z ciepłą woda, pinką solą + długa lektura w tych warumkach nie wystarczy ?

A na nasze to będzie? :twisted:

Zapomniałem dopisać: robota! Wydawało mi się że pracuje w międzynarodowej korporacji a nie w przedszkolu że moża pobiec do kierownika na skargę "plose pana, a ten tam to jest bzidki i siem bzidko zachowuje, pan go postawi w koncie i da karę bo głupie pytania zadaje i biznesu nie daje robić" :evil:

Zgaga - 1 Grudnia 2009, 16:02

Lynx napisał/a
To, że za oknem już jest ciemno i światło trzeba zapalać juz ok. 14, bo literek nie widać.

Podpisuję się pod tym. Światła :!: :!: :!:

Gwynhwar - 1 Grudnia 2009, 18:42

Wszystko *beep* strzelił. Wszystko źle i nie tak.
Jedenastka - 1 Grudnia 2009, 19:07

Duke napisał/a
Ziuta obiecaj tej osobie też coś dla tej osoby istotnego, a potem wykręć się sianem i w przypadku protestów oświadcz że myślałeś że tak można

Uważam, że to nie jest dobra rada ale rozumiem, że udzielana jest w dobrej wierze przez kogoś, kto pracuje w międzynarodowej korporacji.
Duke napisał/a
Mam ochotę kogoś zdzielić.

Może mnie? :wink:

lucek - 1 Grudnia 2009, 19:09

Grudzień mnie drażni.

l.

ketyow - 1 Grudnia 2009, 19:55

Wszystko mnie dzisiaj wqrwia. Od samego rana. Jak mi coś nie wychodzi to drę qrwami w niebogłosy i... nie pomaga. Robię wszystko, żeby nie robić tego, co zrobić muszę i jeszcze bardziej wqrwiam się na siebie.
banshee - 1 Grudnia 2009, 21:37

Urzędasy z WŚR-u. Siedzą z *beep* i nic nie robią. Od trzech miesięcy nie potrafią rozpatrzeć wniosków o wszelakie zasiłki rodzinne. Miała być decyzja w 30 dni.
Ale jest nadzieja. Być może do końca grudnia się wyrobią.
No *beep* święta nam zgotowali. Żeby ich jasna cholera za to nieróbstwo! :evil:

Duke - 2 Grudnia 2009, 08:33

Jedenastka jestem zwolennikiem zasady "nie rób drugiemu co tobie nie miłe", ale dla Ciebie moge zrobić wyjątek :twisted:
Jedenastka - 2 Grudnia 2009, 08:47

Duke napisał/a
Jedenastka jestem zwolennikiem zasady nie rób drugiemu co tobie nie miłe, ale dla Ciebie moge zrobić wyjątek :twisted:

Naprawdę jesteś zwolennikiem tej wspaniałej zasady? To świetnie :bravo .
Bo odniosłam wrażenie, po lekturze rady, którą dałeś Ziucie, że wręcz przeciwnie.

ilcattivo13 - 2 Grudnia 2009, 22:45

regulamin w lokalnym programie wspierającym powstawanie nowych firm. Nie wiem kto go napisał, ale na pewno naukę gramatyki języka polskiego zakończył w zerówce. Albo dopiero od kilku miesięcy się jej uczy. Dzięki temu będę musiał zasuwać do Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości, żeby ktoś władny dokonał interpretacji przepisów.
nureczka - 3 Grudnia 2009, 08:27

System w Indiach się wywalił i wyrwali mnie telefonem w środku nocy. Chce mi się spać i tak będzie do końca dnia.
Nutzz - 3 Grudnia 2009, 13:28

Kolejne odwołane zajęcia i wykłady na uczelni, jak tak dalej pójdzie to nie przerobimy nawet połowy materiału z sylabusów, i wszystkiego uczyć się będę musiał sam...
Ozzborn - 3 Grudnia 2009, 13:40

Nutzz, witaj na studiach :mrgreen:

...to ktoś w ogóle czyta sylabusy? :twisted: Przecież to jedna wielka ściema. [z wyjątkiem oczywiście tych sytuacji kiedy można coś przepisać :P ]

Poza tym pomyliłeś tematy - studenci z odwołanych zajęć się cieszą. I tak się będziesz musiał nauczyć sam i tak... ewidentnie jeszcze nie czaisz studiowania :wink: :lol:

Partner forum