To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Karczma pod ,,Zdechłym Smokiem''

Yeri - 25 Kwietnia 2006, 22:20

Jest tu kto?Napije się ktoś ze mną?
Yeri - 25 Kwietnia 2006, 22:29

Jak zwykle nikogo o tej porze,a tak wcześnie wpadłem.Żadnych prawdziwych wampirów,sami pozerzy!
Vykosh - 26 Kwietnia 2006, 15:23

Nie ma ani wamprirów ani pozerów. Tylko Chuck Norris, ale skoro go nie widzisz tzn ze mozesz byc kilka sekund od smierci.... :wink:
Hauer - 26 Kwietnia 2006, 21:24

Chyba widziałem Yerego ??
Pako - 26 Kwietnia 2006, 21:29

A kto go tam wie :) Jak jest, to niech się ze mną napije, Ty Hauer też.
Bo dół jest.. a dół trzeba zalać.
Spirytus poproszę!

Hauer - 26 Kwietnia 2006, 21:32

A nie wolisz przypadkiem lemoniady ?
Pako - 26 Kwietnia 2006, 21:36

Ke?
Spiryt. Czysty. Wodą nie skażony.
Albo jak nie to, to płyn z chłodnicy :) Co wolisz ;) ?

Hauer - 26 Kwietnia 2006, 21:41

Jaki hardkor. To pewnie przez ten Czarnobyl, co?
Yeri - 26 Kwietnia 2006, 21:46

Tu jestem panowie,w kącie między szafą a piecam.Pomóżcie mi wyjść!
Hauer - 26 Kwietnia 2006, 21:56

Ja Ci nie pomoge. Do mnie lepiej dzis nie podchodzic. Mam awarie i groźne dla srodowiska wycieki.
Pako - 26 Kwietnia 2006, 22:02

A ja zły jestem. Piec wezmę i się przytulę. Bo samotny jakoś teraz jestem, mimo że wokół przyjaciele.

I nie, to nie przez czernobyl. A może jednak?
Ich zdrowie! Wielka tragedia, niech się mają dobrze, gdziekolwiek są!

Samanta - 27 Kwietnia 2006, 09:27

O Hauerek tu juz jest i Pakodiabełek. :bravo Hauerk, Pako braszku dzisiaj stawiam za wczorajsze, jutro za dzisiejsze, a pojutrze w domku siedzę i mnie nie będzie. :lol: Co kto pije niech zamawia,a rachunek na Samantę barman zapisze. :wink: Pieniędzy nei mam, bo z jeziora jestem, ale rybke jaką zawsze podrzucę, a i posprzątać sie nie boje czy szkło mogę pozmywać. Podłogi nie bo nie lubię. :lol: Bawmy się, puki co o zapłatę się nie martwiąc. Piwko proszę i do barmana prosba by zapasik Tyskiego schłodzony na mnie zawsze czekał. 8) Hauerek co pijesz? Pako cos nie w sosie to sie nie pytam. Co tam sobie braszek zażyczy to stawiam. Barman! :bravo
Hauer - 27 Kwietnia 2006, 09:31

Ta ja wódke z dżemem :lol:
Zawsze chciałem sprawdzić jak to smakuje :wink:

Samanta - 27 Kwietnia 2006, 09:38

Z wisniwym raz, dla Hauerka. A dlamnie soczek to se do piwka wleje, z soczkem tez lubie.
Hauer - 27 Kwietnia 2006, 09:42

soczek z piwkiem czy odwrotnie? :roll:
Samanta - 27 Kwietnia 2006, 09:46

Pwko z soczkiem. Potem piwko bez soczku. A dla ciebie po dżemwódce proponuje piwko z topielcem :wink:
Hauer - 27 Kwietnia 2006, 09:51

Uj... to spadne jak tak będe mieszać... ja to słaba głowe mam.
Godzilla - 27 Kwietnia 2006, 09:52

A pijcie, pijcie. Ja się nie ruszam z mojego barłoga w kącie. Nie dzisiaj.
Chrrrrrr!

Samanta - 27 Kwietnia 2006, 09:54

Hauerek braszku nie śpij, bo cie okradną. Powiedz mi lepiej gdzie z tym Golumem uderzać, bo nie znalazłam, a Andromedą chcę być. :P
Hauer - 27 Kwietnia 2006, 09:58

Ktos juz tu pisał, ze status zmienia sie srednio co 50 wpisów... na stały trzeba sobie zasluzyc... ja juz pytałem co zrobic, zeby byc ...Budyniem z Andromedy :wink: ale odpowiedzi sie nie doczekałem.
Godzilla - 27 Kwietnia 2006, 10:07

Na taki status na życzenie to chyba trzeba zasłużyć. W ten sposób honoruje się tylko wybranych. Ja się zadowalam tymi normalnymi. Już byłam Tomem Bombadillem, Draculą, Batmanem, Connorem McLeodem, i nie pamiętam czym jeszcze.
Hauer - 27 Kwietnia 2006, 10:11

Predatorem. Na pewno byłas predatorem i Łukaszem Niebochódkiem. wiem bo ja tez byłem.
Samanta - 27 Kwietnia 2006, 10:12

Ale ja nie chcę być Golum. :evil: Ludzie co wy z tym zasługiwaniem. :?: od wczoraj słysze na avka zasłuż, na status teraz też Co to jakis obóz czy kolonia karna? Ja bawić sie do was przyszłąm a nie zasługiwać się. W pracy sie dosyć nazasługuje, ale tam płacą. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Rodion - 27 Kwietnia 2006, 10:15

Nie marudz Panienka. Pierwszy status już masz, awatar tez mozesz dodac. A co do zabawy to my tu sie bawimy i to caly czas.
Hauer - 27 Kwietnia 2006, 10:15

O popatrz, 25 wpisów. Chyba już mozesz awatarka wrzucic :) :bravo
Hauer - 27 Kwietnia 2006, 10:17

No... wreszcie błąd usunałem.
Samanta - 27 Kwietnia 2006, 10:21

Ja nie wyrabiam. :shock: Teraz Bombadil przecież ja jestem dzięwczyną, płci ktoś nie rozróżnia, czy jak? Co się tu dzieję :?: to jakies dalsze, żarty jak z tym biciem na powitanie, czy co. :?:
Hauerek gadaj mi zaraz gdzie Admirał urzęduje i podanie gdzie sie składa, jak taką biurwokrację tu macie. :(

Hauer - 27 Kwietnia 2006, 10:25

Admirał NURS wozi się gwiezdnym niszczycielem. Ostatnio widziano go w watku "Tekst numeru" gdzie dziękował za merytoryczne opinie nt. tekstów i wręczał upominki.
Samanta - 27 Kwietnia 2006, 10:30

Ja go ganiac nie będe. Jak coś od niego chce to gdzie ma biuro albo jakis sekretariat, że by tam mu napisać, że personel coś mi pokręcił i teraz chłopakie Tomem Bombadilem nie opisali a prosiłam o Andromedę. :evil:
Hauer - 27 Kwietnia 2006, 10:36

Wrzuc awatarek to nikt sie nie pomyli :wink:
w dziale "regulaminowym" jest tez wątek z sugestami odnosnie zasad na forum. Pisz tam śmaiło.

Partner forum