Planeta małp - Co nas cieszy
gorat - 21 Października 2007, 16:56
Możesz podrzucić instalkę?
Iscariote - 21 Października 2007, 17:13
Winamp 1? To istnieje coś takiego?
Ja tam mam Winampa 5.35 (chyba) i się cieszę... jeszcze foobara mam, ale nie korzystam... a na lapku używam Vistowego Media Playera i całkiem fajnie chodzi.
Więc cieszę się. I Cieszę się, bo w końcu zjadłem obiad i zimno było dzisiaj, więc mogłem założyć mój nowy płaszczyk. Ogólnie, to mam powody do radości.
elam - 21 Października 2007, 17:26
a moze to dwojka ? instalka nazywa sie winamp~1, ale hmm... 1997-1999, v2.09.
to juz nie wiem sama...
Martva - 21 Października 2007, 18:18
Iscariote napisał/a | więc mogłem założyć mój nowy płaszczyk. |
Ja mój też dziś założyłam Fajna sprawa, mieć coś dość ciepłego w czym się ładnie wygląda.
Bo właśnie wróciłam ze spaceru - w puchowej kurtce Taty było obłędnie ciepło, ale wyglądałam jak trzydrzwiowa szafa na cienkich nóżkach
mawete - 21 Października 2007, 18:21
Martva: a co jest wazniejsze cudny wygląd czy wygoda?
Martva - 21 Października 2007, 18:25
To było podchwytliwe pytanie, prawda?
Iscariote - 21 Października 2007, 18:28
A płaszczyk sprawił mi wiele przyjemności... xP Taki wredny, zły metal w długim płaszczu i w czarnych skórzanych rękawiczkach... prawie dwa metry wzrostu, włosy do ramion... pojawia się przy urnie xP Aż mi się przyjemnie zrobiło, jak ta pani, co szukała mnie na liście, patrzyła na mnie spod oka
mawete - 21 Października 2007, 18:33
Iscariote: trzeba było dres trzypaskowy jeszcze pod płaszcz włozyć...
Martva: ja jednak bardziej cenie wygodę
Martva - 21 Października 2007, 18:39
mawete napisał/a | Martva: ja jednak bardziej cenie wygodę |
Jak patrzysz na kobiety, to też?
elam - 21 Października 2007, 18:41
Martva,
Iscariote - 21 Października 2007, 18:44
mawete napisał/a | trzeba było dres trzypaskowy jeszcze pod płaszcz włozyć... |
Wolałbym nie.. bo w tym samym czasie, co ja głosowało też paru strażników miejskich z pełnym wyposażeniem Więc aż tak nie chciałbym straszyć tej pani.
mawete - 21 Października 2007, 18:44
Martva: tak wolę śmiejącą sie kobietkę grubo ubraną, niz "laseczkę" w cieniutkim płaszczyku przy -30oC klnącą na czym świat stoi...
Martva - 21 Października 2007, 18:50
Iscariote napisał/a | Wolałbym nie.. bo w tym samym czasie, co ja głosowało też paru strażników miejskich z pełnym wyposażeniem |
Czy chodzenie w dresie i płaszczu jest niedozwolone/niezgodne z prawem?
mawete: jasne
Iscariote - 21 Października 2007, 18:52
Martva napisał/a |
Czy chodzenie w dresie i płaszczu jest niedozwolone/niezgodne z prawem? |
Nie wiem jak na innych łódzkich osiedlach... na moim straż miejska nie podziela wolności wyznania xP
mawete - 21 Października 2007, 18:54
Martva: ale ja serio tak mam... co na to poradzę... ubrano w ciepłym miejscu można zdjąć jako całkowicie zbędne. Lubie widok ładnej dziewczyny w ciepłej czapie jak gesty snieg pada, rzucanie sie gałkami itp. Pomimo podeszłego wieku tak mi zostało
dzejes - 23 Października 2007, 06:26
Serwer 10GB, 1000GB transferu na pół roku za 1,22 zł - za pół roku właśnie
Promocji czar...
Rafał - 23 Października 2007, 08:14
Wiecie co mnie właśnie ucieszyło?
Kilka dni temu pisałem o śmiertelnym wypadku, który widziałem z okna (dałem nawet marną fotkę). Zobaczcie co się stało:
Cytat | jestem sprawca wypadku i jak ktos tu zauwazyl to czuje sie fatalnie!!!!!!!
GLEBOKIE WYRAZY WSPOLCZUCIA DLA RODZINY I BLISKICH Z CALEGO SERCA_ !!!!!PRZEPRASZAM!!!!!! Naprawde nie widzialem tego Pana_ani pasazer! Mam WIELKIE wyrzuty sumienia i tego co ja przezylem nikt mi z glowy nie wymarze!!! NIKT!!! PRZEPRASZAM!!!
(2007-10-21 17:34:28 autor: NIESZCZESLIWY)
ip: 83.18.227.210
odpowiedz
My Cię rozumiemy. Tak samo jak my Ty również przeżywasz tragedię!!!
(2007-10-22 09:19:58 autor: Wnuczka zmarłego)
ip: 83.27.156.99
odpowiedz
Jestem synem Pana KTORY ZGINAL MY Z CALA RODZINA W Y B A C Z A M Y CI I NIE OSADZAMY JESTESMY ZWYKLYMI SMIERTELNIKAMI .wIEMY ZE PRZEZYWASZ TAK SAMO JAK MY I DLA CIEBIE TO TRAGEDIA I DLA NAS .MUSISZ SIE OTRZASNAC I ZYC DALEJ JESTES MLODYM CZLOWIEKIEM .ZYCIE TOCZY SIE DALE................. JESZCZE RAZ WYBACZAMY CI........................................................
(2007-10-22 19:21:04 autor: SYN Z CALA RODZINA ZMARLEGO)
ip: 62.87.167.48
|
źródełko: http://ddz.doba.pl/index....ar=all#comments
elam - 23 Października 2007, 18:06
leszcz - piskorz - wegorz
Agi bedzie wiedziala, o co chodzi
dziekuje!
Agi - 23 Października 2007, 18:23
A votre service Mademoiselle
gorat - 23 Października 2007, 21:00
dzejes, gdzież to?!?
dzejes - 23 Października 2007, 22:07
www.nazwa.pl
Ale tylko dla firm, dla "fizycznych" 50+VAT.
mad - 23 Października 2007, 22:07
Za tydzień długi weekend E, tam, nigdzie nie wyjeżdżam. Piwko, mecze i nadrabianie zaległości lekturowych.
gorat - 23 Października 2007, 22:11
Czyli te pięć dych jest za pół roku. Ooh, ekstra. Tylko ile się dalej płaci? Zarówno w przypadku prawnych, jak i fizycznych osób.
dzejes - 23 Października 2007, 22:17
Nie ma obowiązku przedłużania umowy.
EDIT: I cieszy mnie to, że mając pierwszy raz w życiu do czynienia w czymś takim jak jakieś "bazy danych" "php" "mySQL" i inne szamańskie skrótowce - i tak udalo mi się zainstalować skrypt galerii I nawet działa!
rumeli - 24 Października 2007, 09:44
Wreszcie trochę luzu w pracy. Na forum można zajrzeć, opowiadania poczytać też.
Kruk Siwy - 24 Października 2007, 10:56
W FS ukazała się ksiązka przetłumaczona przez moją dobrą znajomą. To pierwsza przetłumaczona powieść. Cieszę się bo ogromnie namawiałem Marinę do takich działań. I trzymam kciuki żeby książka się spodobała ludkom...
corpse bride - 24 Października 2007, 12:10
a ja dostałam koraliki i teraz robię naszyjniki, o których marzyłam. jeden, bladoperłowy, wypatrzyłam w katalogu w samolocie. niechlubnie wyrwałam kawałek strony, a teraz go kopiuję. a raczej twórczo reinterpretuję będzie w sam raz aby podkreślić ten pierwiastek damy, który we mnie drzemie
drugi bedzie czarny i bardziej mroczny. do wszystkich moich czarnych sukienek za którymi tęskniłam całe lato. długi, żebym mogła się nim bawić jak martva włosami. coś trzeba bedzie robić z łapami, skoro już nie palę.
cieszy mnie jeszcze muzyka, którą ostatnio zaposiadłam. happysad - prezent od rodziny i coś bliżej niezidentyfikowanego, co wczoraj friendo zostawił mi na pulpicie. gra mi to teraz i jest miłe... magnetic fields.
a co do płaszczy, to mój też mnie cieszy. zawsze chciałam mieć prochowiec. zawsze myślałam, że będę w nim wyglądać źle i bezkształtnie. a tu nie, wszyscy mówią, że ładny, nawet mój ojciec, co zwykle nie dostrzega takich szczegółów jak nowości w mojej garderobie.
Martva - 24 Października 2007, 12:30
corpse bride napisał/a | teraz robię naszyjniki, o których marzyłam. |
Pokash fotkem, jak skończysz
corpse bride napisał/a | zawsze myślałam, że będę w nim wyglądać źle i bezkształtnie. |
Bardzo fajnie wyglądasz, szczupła jesteś więc świetnie na Tobie leży Ja bym wyglądała jak pączek
corpse bride - 24 Października 2007, 13:24
pączek srączek
jeden naszyjnik gotowy, robię bransoletkę do kompletu. przyszła kasia i powiedziała: 'ale to dla ciebie, prawda? cieszę się, że nie dla mnie'. a ja się cieszę, że dla mnie
a zdjecia wrzucę, sure. później na śmietnisku.
mad - 24 Października 2007, 17:50
Och! Żebyśmy mogli te wszystkie zdjęcia zobaczyć!!!
|
|
|