To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Park marzeń [gry] - Co robić? Czyli w co grać?

Dunadan - 20 Kwietnia 2009, 14:04

BioShock - Szok biologiczny
Aliens vs Predator - Obcy przeciw drapieżnikowi ( kiedyś wpadła mi wersje tej gry z autentycznie takim właśnie tłumaczeniem :shock: )
Operation Flashpoin - Operacja Punkt błysku

Tak można długo :mrgreen:

Ixolite - 20 Kwietnia 2009, 18:36

Siakieś takie mało... błyskotliwe - polotu tam brakuje :>
Witchma - 20 Kwietnia 2009, 19:51

Ixolite, mnie tam rozbroiło:

The Elder Scrolls: Morrowind - Starsze Zwoje: wiatr w kamuflażu morro
i
Dungeon Keeper - Afera w PZPN

Kamtre1990 - 20 Kwietnia 2009, 20:04

Hmm ja sobie gram w Vietcong,oraz czasem załączę Quake 3 i 4...
Lubie też czasem zagrac w Cossac II Battlke for Europę - dobra gierka armie tworzysz wielkościowo jakie chcesz i wogóle...

Ixolite - 20 Kwietnia 2009, 22:25

Witchma napisał/a
Ixolite, mnie tam rozbroiło:

The Elder Scrolls: Morrowind - Starsze Zwoje: wiatr w kamuflażu morro
i
Dungeon Keeper - Afera w PZPN

Kilka fajnych jest, ale reszta taka na siłę.

Hubert - 25 Kwietnia 2009, 12:06

ALLELUJA!
Nutzz - 25 Kwietnia 2009, 14:53

Zaprawdę, alleluja!
Hubert - 28 Kwietnia 2009, 20:39

Odpaliłem sobie pierwsze Unreal Tournament. Wciąż miooodzio zabawa.
Nutzz - 29 Kwietnia 2009, 13:58

Baldur dwójka poszedł w ruch. Tym razem dla odmiany drutem :)
hrabek - 29 Kwietnia 2009, 14:04

A mi sie znudzil NFS Most Wanted. Chwilowo probuje przejechac dwa okrazenia bez dzwonu w TOCA Race Driver. W koncu sie przyzwyczaje. Grafika oszalamia dokladnoscia.
Virgo C. - 30 Kwietnia 2009, 21:43

Odświeżam sobie HoMM3: Armagedon's Blade. I cholera, kiedyś to te kampanie się jakieś bardziej trudne wydawały (zwłaszcza Pogromca smoków). A niektóre są zwyczajnie upierdliwe (Festiwal życia).
Fidel-F2 - 1 Maj 2009, 05:05

Virgo C., do III to pełen inernet kampanii jest.
Virgo C. - 2 Maj 2009, 13:39

Tak, wiem. Ale ciężko znaleźć coś wartego uwagi. A WoG nie zainstaluje bo mi płytkę z Shadows of Death wcieło (znaczy kolega wciął). A pograłbym w ten dodatek z czystą przyjemnością - gdzie indziej poziom trudności jest tak wyśrubowany ? :D
Fidel-F2 - 2 Maj 2009, 13:52

już nie pamiętam jak to tam było bo to lata temu było, a jak zahaczyłem o internet na dobre to juz IV była
Ixolite - 2 Maj 2009, 14:00

Nie wiem czy znacie te teksty, ale warto przeczytać :)

Dziennik pierwszy:
http://www.computerandvid...161570&site=pcg

Dziennik drugi:
http://www.computerandvid...195920&site=pcg

hrabek - 4 Maj 2009, 09:18

Wheelman, nawet ciekawe. Wciagnalem sie, chociaz juz zaczynam wynajdywac wady. No ale zobaczymy, moze dalej bedzie troche lepiej. Albo jak wreszcie opanuje perfekcyjnie sterowanie. Ale ten (od)glos Diesela ;)
Duke - 9 Maj 2009, 22:55

Odpaliłem sobie "Instinct" - miał być rosyjski Half Life, wyszła w miarę zgrabna strzelaniana, no i z rosyjskiego łacinnego mozna się podszkolić, bo tłumaczenie jest w formie napisów zachowanych w komunikatorze bohatera/rki :mrgreen:
Hubert - 10 Maj 2009, 20:46

Tak mógł wyglądać Duke. Po cichu liczyłem, że jednak kiedyś go wydadzą.
Dunadan - 10 Maj 2009, 22:38

Sosnechristo, eee... to był gameplay? bo coś potem pisali o 3dstuio max i maya...
Duke - 11 Maj 2009, 07:42

@Sosnechristo wydali, wydali. Wyglada jak wygląda. Co by nie spojlerować fabułę poznajemy w filmikach w stylu tych z Maxa Payne, a w grze animujemy postać członka grupy udezeniowej FSB. Postacie są trzy i co jakiś czas "przełanczamy" się na jedną z nich. Np idziemy jednym komandosem, drugi nas osłania, dochodzimy do zamkniętych drzwi, akcja przenosi się na inny poziom gdzie jako spec od elektroniki przemykamy do jedynej działającej stacji roboczej. Po czym znowu zmiana postaci i tym razem osłaniamy z KMu partnera. A do tego masa ofiar nieudanych eksperymentów, strażnicy, działka, komandosi.
W HL więcej się kombinowało, tu więcej się strzela. Bez rewelacji, ale też nie odrzuca. Taka solidna rzemiecha i nic więcej.

Pako - 11 Maj 2009, 08:14

Diuke, Sosne chodziło chyba o Duka xD znaczy Duke Nukem Forever. Zamknęli studio i klops, nie będzie niestety. A szkoda, bo też w sumie liczyłem, ze na przekór wszystkim wydadzą kiedys, chociaż hitem to to nie będzie...
Słowik - 11 Maj 2009, 08:37

Duke napisał/a
przełanczamy

Nie ma takiego słowa w języku polskim.

Ach, Duke Nukem. Chyba przejdę z tęsknoty jeszcze raz Manhattan Project.

Duke - 11 Maj 2009, 10:59

Sorry, mea culpa. Strona mi się nie otworzyła i zasugerowałem się ...
:oops:
Co do DN4E wiadomo było że to forever dotyczyło wydania. Zresztą co by nie zrobili i tak gra zebrałaby baty, bo za długo czekano, za duze urosły oczekiwania.

Teraz w ramach aktu pokuty nie będę się tutaj logował

Hubert - 11 Maj 2009, 20:19

Patrzcie, kto wrócił :twisted:
Dokładnie przyjrzyjcie się, czyj znaczek widnieje na zdjęciu z okładki. Prawy dolny róg, pod ryjem Bezimiennego.

Tak, ONI nabyli prawa do marki, więc może... 8)

Kamil - 19 Maj 2009, 08:46

Dzisiaj wreszcie pograłem w najnowszego Street Fightera 8)
Ixolite - 19 Maj 2009, 08:49

I jak wrażenia? Ja zaczynam dochodzić do wniosku, że chyba już 'wyrosłem' z tego typu gier, albo nie mają mi nic nowego do zaoferowania. Czasem sobie włącze na emulatorze stare Street Fightery, King of Fighers albo Samurai Shodown, ale po kilku rundach mi przechodzi zupełnie ochota do gry. Jak patrzę na nowe bijatyki, to mnie nie ruszają kompletnie - same schematy widzę.
Kamil - 19 Maj 2009, 08:53

Powiem Ci, że grało mi się bardzo przyjemnie... przez jakąś godzinę. Potem gierka zaczyna się nudzic. To nie jest Baldur's Gate, żeby trzymało przy ekranie całymi nocami. Na plus rewelacyjna komiskowa grafika. Na minus mało kombinacji ciosów w porównaniu np do takiego Dead Or Alive.
gorat - 19 Maj 2009, 09:31

http://img.gram.pl/upl/ka...71722442735.jpg
Fakt, dziwnie znajome :P:

Hubert - 19 Maj 2009, 16:25

A jednak nie zamknęli, a tylko zredukowali 3D Realms. Hm. :roll:
gorat - 19 Maj 2009, 19:14

A o co chodzi z tym procesem, co podobno za niezrealizowanie umowy związanej z DNF dostali od Take Two?

Partner forum