Mechaniczna pomarańcza [film] - Filmy oczekiwane
Chal-Chenet - 8 Października 2008, 20:47
Max Payne? No, brzmi nieźle! Oby tylko nie spieprzyli tego filmu. Widziałbym to zrobione trochę w stylu "Sin City". Trochę, ale nie do końca. Dobrze, gdyby miało podobny nastrój. Ciekawe czy strzelaniny pokażą tak jak było to w grach - w zwolnionym tempie (te upadki i "fruwania" ze strzelaniem).
Może wyjść z tego znakomity film akcji. Oby tak się stało.
Dunadan - 9 Października 2008, 06:49
Sosnechristo, zawiódł cię kiedyś Burton? bo mnie nie.
Hubert - 9 Października 2008, 13:33
Hm... Nie wiem, czy zawiódł, ale boję się, że Burton aż za bardzo po swojemu zrobiłby tych Piratów. To jednak specyficzny klimat jest i nie wiem, czy Burton, z całym szacunkiem dla tego twórcy, zrobi coś równie zawadiackiego i łobuzerskiego.
Dunadan - 9 Października 2008, 15:35
Sosnechristo, bo ja wiem czy Piraci z Karaibów mają jakiś klimat? jeśli tak to ja przynajmniej go nie czuję
JacAr - 9 Października 2008, 15:38
mnie zawiódł Burton
w sweeneyu toddzie
mało sie nie porzygałem
dosłownośc zabiła to dzieło
a taka ładna czołówka...
BTW, mówimy o timie, prawda?
A piraci maja nie tyle klimat, co sparrowa
jako oś wszechświata
spisuje się nieźle
co on brał?
Hubert - 9 Października 2008, 19:38
Klimat też mają. Taki... Piracki, charakter hultajskiej bajki, niekoniecznie dla dzieci
JacAr napisał/a | co on brał? |
Wszystko, co oferował ówczesny rynek.
ilcattivo13 - 15 Października 2008, 21:38
Ridley Scott reżyseruje "Wieczną Wojnę" Haldemana
Adashi - 15 Października 2008, 21:39
Ale najpierw skończy nową wersję Robin Hooda
Stormbringer - 16 Października 2008, 08:02
...której produkcję chwilowo wstrzymał, bo o tej porze roku jest złe światło, czy cuś.
Homer - 16 Października 2008, 11:32
Już niedługo nowy BOND !
ilcattivo13 - 16 Października 2008, 11:39
Już niedługo "DROGA"!
Witchma - 16 Października 2008, 12:06
Widziałam trailer "Tajne przez poufne" i film wydaje się tak głupi, że może być śmieszny
Taselchof - 16 Października 2008, 20:46
no właściwie to właśnie premierę drogi przesunęli na koniec grudnia
Fearfol - 19 Października 2008, 13:51
Film zupełnie NIE oczekiwany, jeżeli taki gniot ujrzy światło dzienne to dokonam zamachu na reżysera. To co ci amerykance chcą z tym zrobić to się normalnie w pale nie mieści.
Całość oczywiście rozchodzi się o to : http://www.traileraddict....teaser-trailer,
czyli dragon ball w wersji z aktorami. Prawie jak Power Rangers! Co jednak nie jest powodem do dumy.
Szara opończa - 20 Października 2008, 09:02
to nie jest trajler ani nawet tizer, tylko material dla ewentualnych sponsorow przygotowany wiosna tego roku jeszcze przed zakonczeniem zdjec. szczegoly na dragonballmovieblog.net
premiere trailera z 12 pazdziernika przesunieto na polowe grudnia...
i wlasnie dokrecaja sceny...
ten material zupelnie nie powala to fakt, ale zobaczymy... premiera jakos w kwietniu
Chal-Chenet - 20 Października 2008, 12:59
A swoją drogą, czym się różni trailer od teasera?
Fearfol - 20 Października 2008, 14:22
Szara Opończa problem w tym że anime NIE DA się przerobić na film!!!
W moim przekonaniu nie ważne jakby się starali to i tak nie wyjdzie.
Dunadan - 20 Października 2008, 14:26
Fearfol, hm, weź Transformersy? co, może nie anime?
Chal-Chenet,
Cytat | A swoją drogą, czym się różni trailer od teasera? |
Teaser zwykle nie pokazuje nic albo prawie nic z filmu... trauler pokazuje same najlepsze sceny z filmu tak ja to rozumuję...
Szara opończa - 22 Października 2008, 10:33
Fearfol napisał/a | problem w tym że anime NIE DA się przerobić na film!!! |
tu sie zgodze po czesci.. tzn wyjdzie film ktory bedzie mial duzo wspolnego z peirwowzorem - nazwy wlasne, zarys fabuly itd.. bardziej rozchodzi sie o to czy akceptujesz taki rozwoj wypadkow czy nie.. w przypadku anime ide na to... natomiast w przypadku ekranizacji ksiazek bardzo nie lubie jak fabuly sie rozmijaja
jak obejrzalem pare lat temu szaolin futbol to pomsylalem ze jesli chinczyki robia teraz takie efekty to gdyby ktos kiedys zabral sie za DB to bylbym usatysfakcjonowany...
a tu niespodzianka bo db robi ten sam gosc:)...
ale kategorie w stanach bedzie mial od 12 czy 13 lat, wiec moze zalatywac power rendzersami i czy innym niezrozumialym hannem montanem...
Fearfol - 22 Października 2008, 14:42
może nie czy akceptuje taki rozwój wypadków, ale bardziej czy akceptuje taką "umowność" w pokazywaniu walk, energii KI.
Te rzeczy pokazane w filmie zapewne będą zupełnie inaczej, co po konfrontacji z moim dotychczasowym wyobrażeniem ( pochodzącym wprost z anime i mangi) zburzy ten mit z dzieciństwa, gdzie Goku miał kanciaty łeb.
Szara opończa - 23 Października 2008, 09:10
no wlasnie - kanciasty leb mial w anime (nie mowiac juz ze glos kobiecy podkladany), a filmie nie bedzie mial ... no bo to film a nie anime
proponuje zeby nie burzyc wspomnien z dziecinstwa po prostu nie ogladac filmu
Szara opończa - 28 Października 2008, 11:02
Na oficjalnej stronie Watchmen, na blogu pojawil sie do sciagniecia nowy clip z filmu..
Kilka nowych, bardzo fajnych scen...
Fearfol - 28 Października 2008, 11:48
Ale odnośnie jakiego filmu ? "Watchmen" ??
Szara opończa - 28 Października 2008, 12:08
hmm???
Ty tak na powaznie???
no watchmen, watchmen...
Adashi - 6 Listopada 2008, 15:59
Dyptyk o Che w reżyserii Stevena Soderbergha ("Seks, kłamstwa i kasety wideo", "Traffic", seria "Ocean", "Solaris", "Dobry Niemiec"), czyli The Argentine i Guerrilla.
Trailer.
Chal-Chenet - 13 Listopada 2008, 15:16
Czekam na: Transformers 2, Underworld 3 (Ponoć prequel...), Terminator 4 (Bale jako John Connor. ), Punisher - War Zone
Piech - 13 Listopada 2008, 15:48
...
edit: Sorry, pomerdały mi sie wątki.
Adashi - 13 Listopada 2008, 15:49
Piech napisał/a | Aha.
Cytat:
ABY NIE ZBLIZAL SIE DO MOJEGO WATKU,
I W OGOLE DO ZADNEJ MOJEJ WYPOWIEDZI NA ODLEGLOSC DWOCH POSTOW?
To znaczy, Adashi, że apartheidem pachniała Ci tylko końcowa część jej prośby, a z pierwszą się zgadzałeś? |
Tak, i też czekam na film o tym
Hubert - 13 Listopada 2008, 19:18
Chal-Chenet napisał/a | Terminator 4 (Bale jako John Connor. ), |
Słyszałem, że Arnie użyczy głosu i twarzy T800. Czy wiecie coś na ten temst?
hrabek - 14 Listopada 2008, 09:22
Ja nic nie slyszalem. Raczej malo prawdopodobne, moim zdaniem.
|
|
|