To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Ostatnio oglądane filmy

Matrim - 31 Sierpnia 2011, 20:41

shenra, stworzyłaś potwora, a teraz na nas ;)
Nitj'sefni - 31 Sierpnia 2011, 20:42

Matrim napisał/a
shenra, stworzyłaś potwora, a teraz na nas ;)

:mrgreen:

shenra - 31 Sierpnia 2011, 20:43

Matrim, mła potwora? :roll: Taki bogu ducha winny Chomik? :roll: Muszę się przez was napić :mrgreen:
Matrim - 31 Sierpnia 2011, 20:44

shenra, no tego Conana ze zmultiplikowanym biustem i... tymi innymi rzeczami :)

Na zdrowie! :)

ilcattivo13 - 31 Sierpnia 2011, 20:46

Martva napisał/a
Ale jest tez coś dla chłopców, znaczy naparzają się mieczami. Nie wiem czy ładnie, bo nie lubię naparzanek i się wtedy wyłączam.

właśnie - "naparzają". Z walką, choćby ustawioną i schoreografowaną, nie ma to nic wspólnego. Widok Onana, który w zwarciu podpiera ostrze obosiecznego miecza ramieniem dobił mnie niemiłosiernie. Arniemu nigdy coś tak debilnego się nie przytrafiło...

shenra - 31 Sierpnia 2011, 20:48

Matrim, to Ty masz źle zlokalizowane skojarzenia, nie zwalaj winy na mnie :mrgreen:
Matrim - 31 Sierpnia 2011, 21:13

shenra, nie pozostawiałaś tam zbyt dużego manewru, nie? No! To się zgadzamy :)
Martva - 31 Sierpnia 2011, 21:17

ilcattivo13 napisał/a
Arniemu nigdy coś tak debilnego się nie przytrafiło...

Zieeew, za to był brzydki jak noc, przemięśniony i miał głupi kostium ;P:

Żona Juliana - 31 Sierpnia 2011, 21:29

Nie wiem, czy 348 stron jeszcze traktuje o filmach - bo strach mnie bierze przed czytaniem wszystkich stron (zwłaszcza, że oczy w ramach relaksu mam skierowane na papier) - ale jestem niezmiernie ciekawa odczuć po filmie Polowanie na czarownice - z Kejdżem :) To, że szmatławo się robi to wiem - ale od którego momentu???

Ps. Może ja i nowicjusz ale mechanizm deprywacji silny u mnie i w społeczność bym wlazła inną niż o modzie :D

ilcattivo13 - 31 Sierpnia 2011, 22:18

Żono Juliana - tutaj masz wszystko, co o tym filmie warto wiedzieć :wink: Mogę jedynie dodać, że od samego początku jest szmatławo, ale bez przesady.

a tutaj jest regulamin Forum, żebyś wiedziała, gdzie trzeba zajrzeć najpierw :wink:

Edit: Martva - Onan za to latał przez pół filmu w spódniczce i kożuchu ;P: A poza tym, jak się ma uda jak Szwajceneger, to nie trzeba być pięknym 8)

shenra - 1 Wrzeœśnia 2011, 08:16

ilcattivo13 napisał/a
A poza tym, jak się ma uda jak Szwajceneger, to nie trzeba być pięknym
To powinni zrobić dla Ciebie wersję od pasa w dół. :mrgreen:
Agi - 1 Wrzeœśnia 2011, 08:18

Nadal jest przed 22-gą :mrgreen:
shenra - 1 Wrzeœśnia 2011, 08:23

Agi, ja to a propos ud, skoro najważniejsze w Conanie Arniego było owe :mrgreen: Klnę się na Wielkiego Chomika, że nie miałam sprośnych intencji :mrgreen:
Dabliu - 1 Wrzeœśnia 2011, 13:51

ilcattivo13 napisał/a
Martva napisał/a
Ale jest tez coś dla chłopców, znaczy naparzają się mieczami. Nie wiem czy ładnie, bo nie lubię naparzanek i się wtedy wyłączam.

właśnie - naparzają. Z walką, choćby ustawioną i schoreografowaną, nie ma to nic wspólnego. Widok Onana, który w zwarciu podpiera ostrze obosiecznego miecza ramieniem dobił mnie niemiłosiernie. Arniemu nigdy coś tak debilnego się nie przytrafiło...

A nie przeszkadzało Ci, jak Arnie w finałowej walce zamiast w Rexora, celował w miecz Rexora? Przecież to kupa śmiechu była; tak to się dzieci na podwórku patykami stykają :wink:

[quote="ilcattivo13"]Onan za to latał przez pół filmu w spódniczce i kożuchu ;P:

W końcu to Cymmeryjczyk; przodek szkotów ;P:

A tego kożucha też żeś się czepił, jakbyś nie zauważył, że on go nosił futrem na wierzch, hę?

ilcattivo13 - 1 Wrzeœśnia 2011, 14:25

shenra napisał/a
To powinni zrobić dla Ciebie wersję od pasa w dół. :mrgreen:

nie tak dawno temu feralny wrzucał wizerunek Conana, który mi odpowiadał :mrgreen:

shenra napisał/a
Klnę się na Wielkiego Chomika...

Agiiiii, a shenra przeklina ;P:

Dabliu - nie przeszkadzało. Nawet dzieci wiedzą, że jak się przeciwnika rozbroi, to mu potem łatwiej "kilim" zrobić :wink:
Cymmeryjczycy z "Onana Metroseksualisty czyde" to tacy przodkowie Szkotów, jak z koziej rzyci plazmotroniczny antycypator Brunschwicka :roll:
I wyraźnie masz coś ze "zwzrokiem" - Onan nosił kożuch z futrzanym kołnierzem, a nie kożuch sierścią na zewnątrz :wink: Chyba, że zasnąłeś na samym początku filmu i pamiętasz tylko małego Onana ;P: (co mogłoby wyjaśniać, dlaczego Ci się film podobał :mrgreen: )

Dabliu - 1 Wrzeœśnia 2011, 14:35

Włosie było na wierzchu, ot co. Mongołowie w gorsze upały się tak ubierali ;P:

Walki w starym Conanie były fajne i soczyste, ale mam do nich ten zarzut, że były za wolne. Do tego stopnia, że momentami aż niewiarygodne. No i Arnie walczył tak kiepsko i niezgrabnie, że ani z niego Conan nie był, ani ten filmowy, kształcony w Hyrkanii gladiator. I jeszcze ten jego nieustannie przestraszony wyraz twarzy... brrr... Na niemal 30 lat zrobił krzywdę Cymeryjczykowi. Dobrze, że Momoa zagrał poprawnie. W końcu nie trzeba będzie ludziom tłumaczyć, że Conan nie spędził życia w niewoli, nie kręcił kołem przez całą młodość i nie był powolnym troglodytą, któremu myślenie sprawia widoczny ból ;P:

ilcattivo13 - 1 Wrzeœśnia 2011, 15:24

ehe, za to był metroseksualistą, który w ogóle mózgu nie ma ;P:
A tak w sumie, to dobrze, ze wspomniałeś o Mongołach. Na widok mamłaka chce mi się Złego Mikołaja cytować :twisted:

Dabliu - 1 Wrzeœśnia 2011, 15:31

ilcattivo13 napisał/a
ehe, za to był metroseksualistą

No mógłbyś się w końcu zdecydować, czy chcesz wygolonego metroseksualistę, czy metroseksualistami gardzisz. Tak czy inaczej, Momoa-Conan nie łapie się do tej kategorii ;P:

Martva - 1 Wrzeœśnia 2011, 16:05

A właśnie, bo się miałam czepić wczoraj, a zapomniałam. ilcattivo13, skąd Ci się na rany Bogini wziął ten metroseksualizm? Metrofacet to ma na półce więcej kosmetyków niż ja, Conan tak nie wyglądał. Ba, nawet nie miał pomalowanych oczu jak w GoT. To o co Ci w ogóle chodzi? Bo mam trochę wrażenie że inny film widziałam, a innego aktora na pewno.
Dabliu - 1 Wrzeœśnia 2011, 16:16

No i czy metro powiedziałby w taki sposób "Woman! Come here!" :wink:
Martva - 1 Wrzeœśnia 2011, 16:18

I nie wziąłby miecza do ręki, bo by mu się mógł manicure zepsuć.
Ziemniak - 1 Wrzeœśnia 2011, 16:26

Martva napisał/a
nie wziąłby miecza do ręki

Martva, tak przed 22? :mrgreen:

Martva - 1 Wrzeœśnia 2011, 16:27

Aaaaale że co? <niewinne machanie rzęskami>
shenra - 1 Wrzeœśnia 2011, 17:15

Widzę, że każdy rodzaj futra, nawet martwy(Martva ciiiii) mam tutaj przerąbane. Kurde Conan był ok, a że było do w większości momentów kino drogi, to cóż. Nie można mieć wszystkiego.
Ilt - 1 Wrzeœśnia 2011, 17:26

Martva napisał/a
skąd Ci się na rany Bogini wziął ten metroseksualizm?

Dobrze gada, dać jej więcej metylokatynonu! :) Jakby Conan był metroseksualny śliniłbym się w odpowiednim temacie o aktorach.

W temacie:
Obejrzałem The Incredibly Strange Creatures Who Stopped Living and Became Mixed-Up Zombies!!?, znane też jako The Teenage Psycho Meets Bloody Mary.
Ale czemu to zrobiłem? Cholera, byłem trzeźwy, z nikim się nie zakładałem, masochistą nie jestem... Wiem! Zaszkodziły mi parówki.

Dabliu - 1 Wrzeœśnia 2011, 17:47

Ilt napisał/a
Jakby Conan był metroseksualny śliniłbym się w odpowiednim temacie o aktorach.

BTW, jak to się dzieje, że ze wszystkich gejów jakich znam, może z dwóm lub trzem podobają się mężczyźni :shock: Pozostali ślinią się na jakieś "ni to wydra, ni kalafior"...

ilcattivo13 - 1 Wrzeœśnia 2011, 17:47

Dabliu napisał/a
No mógłbyś się w końcu zdecydować

nie muszę, nigdzie nie pisałem, że lubię metroseksualów :wink:

Martva - no jak nie wyglądał jak wyglądał :roll: A że nie miał pomalowanych oczu - nie myl metroseksualisty z transwestytą ;P: I nic nie przeszkadza metroseksualiście wziąć miecza do ręki - przez to odróżnić ich łatwiej, bo "walczą" jak "pajpy" :wink:

Dabliu - 1 Wrzeœśnia 2011, 17:56

ilcattivo13, na bazie własnych doświadczeń z bronią białą, tak z walką pokazową, jak i w formie "bojowej", stwierdzam (uwaga, teraz będę stwierdzać; autorytarnym tonem), że Momoa-Conan walczył wporzo; na pewno lepiej od Arniego. Rzekłem ;P:
shenra - 1 Wrzeœśnia 2011, 18:01

Dabliu, podpisuję się pod tym czterema łapkami. :mrgreen:
ilcattivo13 - 1 Wrzeœśnia 2011, 18:28

a więc nie ma już dla Was żadnego ratunku... :( ( ;P: )

Partner forum