To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Ellaine - 13 Października 2010, 18:20

Cieszy mnie, że przysiadłam do pisania pewnej rzeczy po ponad dwóch miesiącach przerwy i wciąż chcę i wiem, co chcę napisać. I jest w tym pewna nadzieja, że to skończę pisać.
Martva - 13 Października 2010, 18:22

Entuzjastyczne reakcje na moje biżu, zwłaszcza ważki. Iiiiii, to fajne ^^
Kai - 13 Października 2010, 20:15

Wypchnęłam ofertę w efektownym stylu.
Witchma - 13 Października 2010, 20:17

Kai, gratulacje :)
Kai - 13 Października 2010, 20:22

Witchma, dzięki, efektowna, bo dwujęzyczna :)
Witchma - 13 Października 2010, 20:24

To podwójne gratulacje :D
Kai - 13 Października 2010, 20:29

Witchma, dzięki podwójnie :)
Witchma - 14 Października 2010, 16:58

Dzisiaj siedmiolatek mi przyniósł na angielski swoje ulubione czerwone audi, żeby się pochwalić. Czy to znaczy, że mnie lubi? :D
Rodion - 14 Października 2010, 17:02

Albo chce cie poderwać na furę :twisted:
Witchma - 14 Października 2010, 17:03

Niech się najpierw czytać i pisać nauczy ;P:
shenra - 14 Października 2010, 17:07

Witchma napisał/a
Niech się najpierw czytać i pisać nauczy
A o to, to musisz już Ty zadbać, on Ci bryczkę skombinował. :mrgreen:
Witchma - 14 Października 2010, 17:08

No fakt... bogowie, jak ja działam na mężczyzn... a potem kończą te dziesięć lat i jakoś im przechodzi :mrgreen:
shenra - 14 Października 2010, 17:08

Witchma, no nie wiem teraz, czy Ci zazdrościć, czy współczuć :mrgreen:
Rodion - 14 Października 2010, 18:01

Witchma.... eeeee..... no ten o którym wiem to nie wygląda na dziesięcio latka :twisted: Wiec może nie desperuj :wink:
Kai - 14 Października 2010, 18:30

Witchma, to ten Osobnik, którego widziałam, wygląda strasznie staro jak na mniej-niż-10-latka :P

I tak, Krzysztof B. to TEN Krzysztof B. Pracuje u nas w firmie :D

A cieszę się, bo... no bo mi jakoś spokojnie. Pewnie za chwilę coś się zacznie walić, ale póki co... :)

Witchma - 14 Października 2010, 19:12

Rodion, Kai, wyjątek potwierdzający regułę ;)
Kai - 14 Października 2010, 19:28

Witchma, a skoro jest wyjątek, czy reguła nadal jest potrzebna? ;P:
nureczka - 14 Października 2010, 21:52

Udało mi się uruchomić Internet@TV. Teraz mogę oglądać zdjęcia Pana Worfa na ekranie 55'' bez znoszenia komputera do salonu.
Anonymous - 15 Października 2010, 16:40

Podejrzanie dużo rzeczy: efekt wizyty u fryzjera i kosmetyczki, nowa sukienka, ważka 8) , fajna lekcja, którą dziś przeprowadziłam i obserwacja, że w szkole jest dużo świetnych i zdolnych dzieciaków. I nagroda dyrektora jeszcze też. I perspektywy na dzisiejszy wieczór.
Witchma - 15 Października 2010, 16:42

Miria, oby lista powodów do radości tylko rosła :D :bravo
Kai - 15 Października 2010, 18:51

Cudowny wieczór z przyjacielem :) świetne żarcie i muzyka. Nie oderwę się do rana, jak znam życie i siebie :D

Aaa i jeszcze Młody sobie odłożył na basa - używkę. Trochę tylko mu muszę dołożyć. Niesamowite, jak ten dzieciak trzyma kasę.

mBiko - 15 Października 2010, 22:37

Zrobione dwa ciasta, kapusta, zupa i zmacerowany kurczak, jeszcze tylko tylko drugie tyle i będzie fertig.
ilcattivo13 - 16 Października 2010, 11:59

za dwie godziny zaczyna się uczta :D Będą kartacze i masa innego żarcia :D I coś czuję, że trzeba będzie jechać w spodniach dresowych, bo dżinsy może rozerwać w pasie :mrgreen:
merula - 16 Października 2010, 12:48

ilcattivo13, do mBiko na imprezę jedziesz? :mrgreen:

dzieci zimowo obkupione. i wszystko byłoby fajnie, gdyby nie stopień spustoszenia portfela.

Kai - 16 Października 2010, 14:28

merula, jak ja się cieszę, że muszę wymieniać tylko rzeczy zużyte, bo przestał rosnąć AŻ TAK :D
ilcattivo13 - 16 Października 2010, 19:17

merula napisał/a
ilcattivo13, do mBiko na imprezę jedziesz? :mrgreen:

jeśli mBiko ma na imię Jadwiga i skończył wczoraj 56 lat, to całkiem możliwe :wink:

Cytat
Drodzy w Chrystusie,

Proszę, przetłumaczone na ten list, aby umożliwić Ci zrozumieć moje przesłanie.

Pozdrowienia w imię Pana naszego Jezusa Chrystusa. Nazywam się Jennifer MICHEL Koffi pani, jestem 71 lat. Proszę Jestem umierający stary wdowa bez dzieci, stan zdrowia mojej prawej teraz jest zbyt krytyczna i może umrzeć każdego dnia od teraz, postanowiłem skontaktować się z Tobą o pilne sprawy.

Proszę mam jeden problem, że graniczy mnie poważnie w tej chwili w moim chorym łóżku. Mam pewne rozsądne pieniądze, które mój mąż złożony w banku tutaj w Abidżanie, zanim został zastrzelony przez rebeliantów podczas wojny domowej Wybrzeże Kości Słoniowej w 2002 roku, który później zmarł w jednym szpitalu prywatnym tutaj.

Zanim umarł, dał mi instrukcji do oddania pieniędzy dla potrzebujących i kościołów w kraju, z wyboru. Ale jest problem, że nie mogę być w stanie wykonać zlecenia przez siebie z powodu mojego złego stanu zdrowia. Obecnie jestem zarejestrowana w jeden prywatny szpital o Wybrzeżu Kości Słoniowej, a wkrótce zostanie poddany dużej operacji serca i nie mam żadnej nadziei na przetrwanie. Także nie chcę być nieposłuszna instrukcji mój mąż dał mi i zrezygnować z pieniędzy z banku.

I postanowił przekazać pieniądze dla potrzebujących w Twojej okolicy. Dlatego jestem kontaktu z Tobą, jak ktoś może strony z których mógłby mi pomóc i mój mąż wykorzystać pieniądze i zrealizować nasze ostatnie życzenie.

Proszę chcę wiedzieć, czy są zainteresowani, aby podjąć zadanie? Zdradzę wam, jak bardzo chcę przekazać, jeśli odpowiedź jest pozytywna.

Nie mogę się doczekać, aby usłyszeć od ciebie jak najszybciej.

Niech cię Bóg błogosławi
Twoja siostra martwi
Jennifer M. Koffi

Cytat
Moja drogi Jennifer

moja zmartwić twoja umierający stary wdowa bez dzieci. Moja zmartwić jeszcze bardzo jak stan twoja prawa krytyczny i może umrzeć w każdej chwili od wtedy. Bardzo wielki szkoda twoja chory łóżko graniczy ciebie i twoja problem.
Dobry szczęście twoja rozsądne pieniądze twoja złożony w banku mąż, który najpierw zastrzelony przez rebeliantów, a potem zmarł w szpitalu.
Moja ma wielki nadzieja, że twoja duża operacja serca naprawdę nie daje żadnej nadziei na przetrwanie. Wtedy twoja przestać wysyłać moja takie głupie maile.

Ciebie cokolwiek
Twoja brat żywi
ilcattivo

cieszy mnie, że ciągle próbują :mrgreen:

Matrim - 16 Października 2010, 19:38

ilcattivo13 ...

...

...

:mrgreen: :bravo

xan4 - 16 Października 2010, 19:41

odpowiedź pierwsza klasa :)
ilcattivo13 - 16 Października 2010, 19:46

wysłałem ją z innego, jednorazowego konta, żeby nie przedłużać zanadto "zabawy" :wink:
Witchma - 16 Października 2010, 19:53

ilcattivo13, poprawiłeś mi humor :)

Partner forum