To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Witchma - 30 Wrzeœśnia 2010, 21:27

shenra, w każdej chwili możesz sobie u Pucka zamówić :D
Ozzborn - 30 Wrzeœśnia 2010, 21:34

ej no to "jarzębinki"! gdzie tam widzicie bazie? Byłem przy obu transakcjach to wiem ;P:
Witchma - 30 Wrzeœśnia 2010, 21:35

Ozzborn, jarzębinki są czerwone... jak Ci się to z perełkami skojarzyło...?
merula - 30 Wrzeœśnia 2010, 21:36

jarzębinki w postaci broszkowej mam ja :mrgreen:
Ozzborn - 30 Wrzeœśnia 2010, 21:44

aż takim daltonnem to nie jestem miałem w ręku czerwone ;P:
Faktycznie mogły być i jakieś insze kolory ;P: ;P:

illianna - 1 Października 2010, 00:34

Witchma, tak cudne, są srebrne i piękne i Ozzy, wyglądają jak bazie, nie jak jarzębinki, kolor jest tu rzeczą znaczącą, ale chodzi też o kształt ;P: Prawdziwa artystyczna robota :bravo
mad - 1 Października 2010, 00:51

Lech - Salzburg 2-0!
Chal-Chenet - 1 Października 2010, 00:53

Mnie cieszy to samo.
Kai - 1 Października 2010, 08:01

I mnie, choć koledzy mnie teraz wkurzają :P

A i oczywiście weekend mnie cieszy niepomiernie.

Ozzborn - 1 Października 2010, 09:26

illianna, oj tam, oj tam ;P:
Martva - 1 Października 2010, 14:02

Może jakieś fotki jarzębinek i bazi, co?

Czekałam na trzy przesyłki i dziś kurier przyniósł pierwszą, i się zdziwiłam, bo doszła ta która myślałam ze będzie ostatnia. I spodziewałam się że będę musiała na pocztę biec żeby odebrać, a tu kurier. Czad.

Kai - 1 Października 2010, 14:22

Kota się powoli przetyka :D
Godzilla - 1 Października 2010, 16:34

Nauczycielka w szkole pytała dziś, czy może dać kontakt do mnie znajomym. Frywolitki im się spodobały :D
Ozzborn - 1 Października 2010, 16:52

:bravo
i nie dziwota, bo to naprawdę piękna i misterna robota

Witchma - 1 Października 2010, 16:53

Godzilla, ja się im wcale nie dziwię :bravo Czy to znaczy, że będziesz częściej na Skofę wpadać? ;P:
Godzilla - 1 Października 2010, 18:26

Zobaczymy :)
O ile mi SKOFA nie będzie kolidować ze studiami, to kto wie.

Witchma - 1 Października 2010, 18:28

Ale pamiętaj, że najlepsze frywolitki powstają pod czujnym okiem skofowiczów :D
Kai - 1 Października 2010, 19:01

A ja bym chciała wiedzieć, gdzie się te Puckowe śliczności ogląda i zamawia :)
Witchma - 1 Października 2010, 19:05

Kai, na Skofie :twisted:
Kai - 1 Października 2010, 19:09

Witchma, powiedziala, co wiedziała :P Du-perelkę już widziałam, teraz chciałam zobaczyć jarzębinkę alias bazie :D

I przymilić się o jakiegoś smoka :P

A na Skofę się wybieram, jak się z kimś zabiorę :D

Witchma - 1 Października 2010, 19:12

Kai, akurat Ci mądrze powiedziała... Pytałam Pucka ostatnio, gdzie można inne cuda obejrzeć i się dowiedziałam, że jak dam znać przed Skofą, to weźmie ze sobą zdjęcia. I będzie sobie można wybierać. O!

A smoka myślę, że przepięknego by się dało zamówić... jakby co, to ja też chcę :D

Kai - 1 Października 2010, 19:17

Przecież nie mówię, że głupio, tylko nie całkiem dla mnie praktycznie :P bo teraz, przy remoncie dworca PKP to ja w ogóle nie wiem, gdzie te pociągi będą podjeżdżać.
Ja się nawet o podobne smoki nie pogniewam :) Szkoda, że nie ma albumu gdzieś na Picassa albo ja wiem? Choćby Imageshack?

Do licha, jedyne, co mam opanowane do perfekcji, to szycie stroju Jedi :E

Witchma - 1 Października 2010, 19:23

Od wczoraj jestem ekspertem w obsłudze katowickiego dworca, pomogę Ci ;P:

Jeżeli chodzi o smoka, to ja jedno wiem na pewno - powinien być en face, bo wtedy będzie inny od tego, którego już mam. A może w ogóle sama głowa... trzeba by pomyśleć :)

Kai - 1 Października 2010, 19:30

Witchma, zapomnij temat, za miesiąc Twoja wiedza będzie nieaktualna, póki co jeszcze jest tak, jak zawsze. A za dwa miesiące trzeba będzie szukać wejścia, a potem peronu, a potem... ale wiesz, zawsze jest Sosnowiec :D

Mam parę smoków, możemy w wolnej chwili zrobić burzę mózgów - jak będzie sama głowa, to powiedzą że TRex i tyle, muszą być i skrzydła i co się tam da, ale w odpowiedniej pozie :) Coś się znajdzie. A weź sobie takie smoczysko obejmujące jakiś kamień półszlachetny i na nim przycupnięte?

Witchma - 1 Października 2010, 19:35

Kai napisał/a
A weź sobie takie smoczysko obejmujące jakiś kamień półszlachetny i na nim przycupnięte?

I to jest jakaś myśl :D

Kai - 1 Października 2010, 19:43

Tylko teraz na zasadzie dioramy (półwypukłe) czy w całości?

Pucek nas zabije :D

Witchma - 1 Października 2010, 19:48

Nie zadawaj mi tak trudnych pytań :D

Pucek nas nie zabije... mam nadzieję ;)

Kai - 1 Października 2010, 19:51

Ooo i to mnie cieszy, czyli znów jesteśmy w temacie :D
Godzilla - 1 Października 2010, 20:24

Robimy na Kuferku świąteczną wymianę prezentów - losujemy adresy i robimy wylosowanej osobie ładny drobiazg pod choinkę. Już wiem kogo wylosowałam, i już mam pomysł. Teraz muszę pogmerać po bazarku i znaleźć jakąś odpowiednią szmatkę czy coś. A potem igła w garść.
ihan - 1 Października 2010, 21:32

Że przeżyliśmy wyprawę do Warszawy, gdzie zapoznaliśmy się z tematem, z którego będziemy w poniedziałek robić za ekspertów. Ba, nawet z Gdańska przyjadą ludzie byśmy ich oświecili :mrgreen: . I spotkanie z koleżanką i poznanie strasznie fajnej dziewczyny mnie cieszy. I że tylko jakieś 5 razy poszliśmy w przeciwnym kierunku, lądując m. innymi na placu Bankowym zamiast na rondzie de Gaulle'a. Ha, nawet w budynku stołówki udało mi się zgubić! Dzielna ja! I udało nam się znaleźć Ciężkie jony (polecam na nocleg wszystkim odwiedzającym Warszawę, super warunki, z kuchnią wyposażoną we wszelkie sprzęty, w gratisie jest obudzenie się rano z panem z dźwigu z budowy za oknem zaglądającym człowiekowi prosto w zaspane, kaprawe oczka) mimo rzeczonej budowy. Warszawa jest w ogóle zabawna, palma rewelacyjna, i folklor lokalny w tramwaju z panem, który przyznawał się, że urodził się w 1927r, w rogatywce ze znaczkiem AK, ciupagą jako laską, opowiadającym, że mieszka na wsi, czyli w Poznaniu, nadającym na Żydów, na Bronka (domyślam się, że chodziło o Prezydenta obecnego) i na Gronkiewicz. Najsłodszy był, gdy przejeżdżaliśmy koło filtrów, zaczął narzekać, że Gronkiewicz miała zbudować nowe ujęcie wody, ale któraś z pasażerek zaprotestowała, że woda jest coraz lepsza, więc orzekł, że cieszy go, że w Polsce jest coś dobrego, ale, że w zamian Warszawiacy mają kanalizację wybudowaną 30 lat temu. A poza tym, gdyby wybuchła wojna, to nie ma studni i kuchenek na węgiel i wszystko by się w Warszawie w ciągu tygodnia skończyło. Niestety wysiadał, więc nie wiem jaką wojnę planował wywołać. A najbardziej mnie cieszy, że już wróciliśmy.

Partner forum