Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Kruk Siwy - 29 Czerwca 2009, 09:21
I znowu najciekawsze ominęła. Ech, jak ja bym tak robił to by mnie nikt czytać nie chciał.
Krasnola - 29 Czerwca 2009, 09:41
Martva, czyli widzimy się na Avie? :> Werbat też będzie
Martva - 30 Czerwca 2009, 08:36
Właśnie się okazało że ojciec z siostrą mają plan żeby pojechać do znajomych w sobotę i posiedzieć do niedzieli. No spoko, tylko, rrrrwa mać, czemu nikt mi o takich planach nie mówi wcześniej?
Wiedziałam że z tym super udanym wczorajszym dniem to ściema.
dalambert - 30 Czerwca 2009, 09:42
| Martva napisał/a | | ojciec z siostrą mają plan żeby pojechać do znajomych w sobotę i posiedzieć do nie |
Przepraszam a czy TY powiedziałaś Ojcuzsiostrą, ze od dawna masz plan wyjechać na AWANGARDĘ od 2 do 5 lipca ?
Czy tez certoliłaś się sama ze sobą w cichym kąciku ?
Virgo C. - 30 Czerwca 2009, 10:31
Coraz trudniej się żywić tak, żeby się jakiś nawiedzeniec nie dopieprzył
Martva - 30 Czerwca 2009, 11:05
dalambert, parę dni temu napadłam siostrę w pokoju i zapytałam czy to prawda że siedzi w domu w przyszły weekend, a jak się okazało że tak, to stwierdziłam że super, mogę jechać do Wawy. Problem w tym że ona się dowiedziała wczoraj chyba że ojciec to wymyślił, bo to miała być taka trochę niespodzianka chyba - do znajomych przyjeżdża ich córka, która jest kumpelą mojej sis z lat dziecinnych i nie widziały się od wieków. I sytuacja się trochę komplikuje
Virgo C., ale ona chyba nie ma pretensji że Ty tak jesz, tylko opowiada że jej mąż nie lubi...
Ziuta - 30 Czerwca 2009, 11:08
| Virgo C. napisał/a | | Coraz trudniej się żywić tak, żeby się jakiś nawiedzeniec nie dopieprzył |
E tam. Widać, że ludzie dążą podświadomie do modelu żywieniowego dziadków. Kartofle, podpłomyki i sok z kiszonej kapusty.
Martva - 30 Czerwca 2009, 11:11
No ja nie wiem czy kiszona kapusta ma dobrą energię...?
Ziuta - 30 Czerwca 2009, 11:17
Sok z niej to doskonały środek na owsiki.
Martva - 30 Czerwca 2009, 11:20
Ale jak się nie ma owsików?
Virgo C. - 30 Czerwca 2009, 11:26
To na kaca
Że mąż nie lubi to jedno, ale że energia się na to marnuje i w ogóle takie jedzenie nie ma dobrej energii i nie powinno się go jeść - drugie.
dalambert - 30 Czerwca 2009, 12:11
Virgo C., macie jakieś urzadzenie do mierzenia tej energii i pokazywania która jest dobra, a która zła- czy też to całe ględzenie o dobrej energi to takie fanzolone mantry nowych nawiedzonych fanatyków
Martva - 30 Czerwca 2009, 12:14
dalambert, czy Ty nie umiesz rozpoznawać ironii czy tylko tak udajesz?
Godzilla - 30 Czerwca 2009, 13:05
Dobrze ukiszona kapusta ma fantastyczną energię. Wprost promienieje pozytywną energią. Podobnie jak inne kiszoneczki. Mniam.
ilcattivo13 - 30 Czerwca 2009, 15:04
na owsiki, jedynie skuteczna jest nafta z cukrem. raz jeden miałem przyjemnosć jeść (prewencyjnie, jak się okazało w podstawówce, że kilka dzieci je ma) i owsików nie mam po dziś dzień
dalambert - 30 Czerwca 2009, 16:35
Martva, udaję, ale z drugiej strony jak słyszę te pindusie wymądrzające się po różnych TV-ach o POZYTYWNEJ ENERGII czy dobremu mzzimu płynącej z ogórka czy innego kalafiora to mnie cholera bierze
Agi - 30 Czerwca 2009, 16:59
Wolę dobrą energię płynącą z kalafiora, niż złą płynącą z człowieka. Nie, ludziny nie jadam. Piszę o złej energii płynącej z żywych ludzi.
dalambert - 30 Czerwca 2009, 17:17
Dziewczyny ! jedyna energia płynąca to była ostatnio na Śląsku i Podkarpaciu, a wczoraj w Warszawie - cała reszta to retoryczne dyrdymały i nowomowa
Godzilla - 30 Czerwca 2009, 19:42
dalambert,
Martva - 1 Lipca 2009, 15:09
No to nici z Avangardy
Adanedhel - 1 Lipca 2009, 17:24
Jeszcze niejedna okazja będzie.
Martva - 1 Lipca 2009, 19:50
Zaraz wyjdę z siebie i stanę obok.
Nie chciałam jechać na Avę, żeby nie zostawić ojca samego.
Chciałam jechać jak się okazało że moja siostra wtedy będzie.
Zrezygnowałam kiedy powiedział że wyjeżdżają oboje w góry.
Myślałam że jadą w sobotę, no to sobie wyjdę w piątek, dzejes przyjedzie. No ale przecież jadą jak tylko średnia przyjdzie z pracy - no to suabo. Chyba że zrobię imprezę w domu - ojciec stwierdził że świetny pomysł, grilla można zrobić i w ogóle, jak najbardziej.
Przed chwilą przyszedł z awanturą że znów siedzę z nosem przy kompie - no tak, jak mnie zostawiacie samą na weekend, to muszę się zgrać z ludźmi, co w tym dziwnego? Na co się dowiedziałam że jadą w sobotę bladym świtem i szlag mnie trafił trochę. Znaczy popłakałam sobie ze złości i już mi lepiej.
A do tego prognozy mówią że będzie padało w piątek
Nieeeech mnie ktoś przytuli
illianna - 1 Lipca 2009, 19:52
przytulamy cię grupowo
Ozzborn - 1 Lipca 2009, 22:37
potwierdzam
Virgo C. - 1 Lipca 2009, 23:57
| Godzilla napisał/a | | Dobrze ukiszona kapusta ma fantastyczną energię. Wprost promienieje pozytywną energią |
Tak mi się przypomniało przed chwilą
Szczególnie polecam podpis do zdjęcia
corpse bride - 2 Lipca 2009, 00:11
widziałam to już i mało nie zwróciłam. kapusta jest zła i śmierdzi.
edit: martva, wiem, rodzina jest straszna. wspier wspier.
Fidel-F2 - 2 Lipca 2009, 05:11
| corpse bride napisał/a | | kapusta jest zła i śmierdzi | tylko proszę bez takich, kapusta to dobrodziejstwo ludzkości
hardgirl123 - 2 Lipca 2009, 09:45
kapusta jest super:>
Martva przytulam Cię :> do serduszka mego :>
Ozzborn - 2 Lipca 2009, 10:04
Kapusta mistrz!
Mój native z UK ukuł teorię, że jesteśmy narodem kapusto(i ziemniako)żerców. No bo bigos, pierogi, kapuśniak, surówki "no i czy naprawdę myślicie, że w Turcji dają do kebaba kapustę W Stanach do hotdoga albo burgera w małym barze kapustę, a w chinach do ryżu surówę z kapusty?"
dalambert - 2 Lipca 2009, 12:03
| Ozzborn napisał/a | | a w chinach do ryżu surówę z kapusty? |
dają z pekińskiej
|
|
|