Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
dzejes - 28 Czerwca 2009, 12:55
| Adashi napisał/a | Virgo C., a ktoś mówił, że wszyscy i od razu będą zwracać uwagę? Na to potrzeba czasu. Pytanie brzmi czy chcesz małymi kroczkami iść ku lepszemu czy przyjmujesz postawę mam to w dupie czy producent jest prospołeczny, kupuję akurat ten produkt, bo mam takie widzimisie |
Jak Twoje wypowiedzi mają się do początku dyskusji? W jaki sposób producent, który kupił sobie logo "Teraz Wielkopolska" staj się bardziej prospołeczny? Nie widzę tutaj związku.
Virgo C. - 28 Czerwca 2009, 12:57
@Adashi
Jak dla mnie to melodia dalekiej przyszłości. I tak średnio prawdopodobna.
@jewgienij
Tzn co kupujesz ? Bo kumpel też by chciał ale wszystko w rękach zachodnich inwestorów teraz
Adashi - 28 Czerwca 2009, 13:31
| dzejes napisał/a | | Jak Twoje wypowiedzi mają się do początku dyskusji? W jaki sposób producent, który kupił sobie logo Teraz Wielkopolska staj się bardziej prospołeczny? |
Jasne, zawsze można powiedzieć, że to jedynie marketingowe fiku-miku i tak też w niektórych przypadkach bywa, pewnie - ale nie we wszystkich.
dzejes - 28 Czerwca 2009, 13:42
A w jakiej części?
A jak się to ma do sytuacji, gdy idziesz kupować pietruszkę i masz do wyboru 15 straganów, a pracownicy wszystkich nieodmiennie narzekają na szefów-krwiopijców i tyranów? Bojkotujesz pietruszkę?
Adashi - 28 Czerwca 2009, 13:50
Nie mówię, że to się tyczy wszystkich produktów. Poza tym pietruszkę mam na ogródku
Ale na przykład stojąc przed wyborem: kurczak z fermy czy kurczak zagrodowy - wybieram kupno tego drugiego.
jewgienij - 28 Czerwca 2009, 13:57
Fajne byłoby logo na okładce SFFH : "Dobre, bo polskie!"
Virgo C. kupuje tylko te alkohole, których nazwy kojarzą mi się z Tatrami, Chopinem, papieżem( Polakiem), żubrami albo z dębem "Bartkiem".
W życiu nie wezmę do ust jakiejś Finlandii, choćby producent ratował renifery.
Navajero - 28 Czerwca 2009, 14:02
| jewgienij napisał/a |
Virgo C. kupuje tylko te alkohole, których nazwy kojarzą mi się z Tatrami, Chopinem, papieżem( Polakiem), żubrami albo z dębem Bartkiem.
W życiu nie wezmę do ust jakiejś Finlandii, choćby producent ratował renifery. |
Zawstydziłeś mnie jewgienij, piłem nie tylko "Finlandię", ale nawet "Moskowską" i "Stoliczną"... Ale od teraz stanowczo powiem - niet!
Fidel-F2 - 28 Czerwca 2009, 14:56
| Adashi napisał/a | | I społeczeństwo coraz częściej odwraca się od takowych wrednych kapitalistów po prostu wybierając ofertę tych bardziej społecznie zaangażowanych, którzy nie myślą jedynie o dojeniu społeczeństwa. Co jest o wiele łatwiejsze obecnie, skoro większość produktów poszczególnych konkurentów to produkty substytucyjne. A świadomość społeczna w narodzie rośnie. | a świstak siedzi...
przeprasam, przesadziłem z tym oskarżaniem Cię o dorosłość
Adashi - 28 Czerwca 2009, 15:07
| Fidel-F2 napisał/a | | a świstak siedzi... |
Ponoć sreberka były z juchty, ale już nie zawija...
| Fidel-F2 napisał/a | | przeprasam, przesadziłem z tym oskarżaniem Cię o dorosłość |
Ależ nie trzeba, czuję się młodo przynajmniej
BTW to kiedy planujesz zejście?
ilcattivo13 - 28 Czerwca 2009, 15:09
| jewgienij napisał/a | Virgo C. kupuje tylko te alkohole, których nazwy kojarzą mi się z Tatrami, Chopinem, papieżem( Polakiem), żubrami albo z dębem Bartkiem. |
Żubr, Dębowe Mocne - produkt SABMiller
Tatra - koncern Heineken
Z tego co napisałeś, jedynie Chopin na razie pozostał Polski.
Virgo C. - 28 Czerwca 2009, 15:46
Właśnie o tym mówie. Z piw to mało który browar regionalny jeszcze dycha i jego produkty są dostępne w sklepach.
dalambert - 28 Czerwca 2009, 16:35
a CIECHAN
Martva - 28 Czerwca 2009, 16:41
Ekhem...
http://www.science-fictio...topic.php?t=450
hardgirl123 - 28 Czerwca 2009, 19:54
Martva, jak zrobisz zdjęcia nowym kolczykom to podaj linka bo może na coś się skuszę :>
Martva - 28 Czerwca 2009, 20:06
Jak zrobię, to pewnie się pochwalę Na razie ćwiczyłam na zachodzie słońca. Bo był zachód słońca, taki z chmurami i ze słońcem, a nie że było szaro a potem się zrobiło ciemno.
Siedzę sobie w dołku i słucham skomlenia, ale dojrzewam do nowych comanchów. Błękitnych. A jakbym chciała jechać na Avę, to przydałyby się jeszcze zielone, bo komuś obiecałam...
hardgirl123 - 28 Czerwca 2009, 20:07
fakt, straszne wycie :<
Martva - 28 Czerwca 2009, 20:09
Wycie wyciem, ale to jeden z kawałków które lubię. Bardzo.
hardgirl123 - 28 Czerwca 2009, 20:10
no kawałek jest ładny,ale strasznie wyjący :>
gdybym usłyszała go wczoraj to bym się dołączyła. Bo wyjący nastrój miałam
Virgo C. - 28 Czerwca 2009, 20:19
A to tutaj też nie jest blog m.in kulinarny ?
Martva - 28 Czerwca 2009, 20:22
Kulinarny tak, ale piwo? Nie lubię piwa
Virgo C. - 28 Czerwca 2009, 20:25
Piwo jako składnik marynaty dobre jest
Martva - 28 Czerwca 2009, 20:27
Marynaty do czegoś jadalnego?
Virgo C. - 28 Czerwca 2009, 20:33
Dla większości osób na forum - na pewno
Martva - 28 Czerwca 2009, 20:38
Pffff, no wiesz co? Może jeszcze o stanikach 75B pogadamy? Butach 48? Majonezie? Samolotach? Fizyce?
Virgo C. - 28 Czerwca 2009, 21:12
Dzieciach ?
Martva - 28 Czerwca 2009, 21:13
O, na przykład
Virgo C. - 28 Czerwca 2009, 21:31
I o butach też z przyjemnością. Ale 46, bardziej by mi pasowało
ilcattivo13 - 28 Czerwca 2009, 21:44
a o katapultach?
Martva - 28 Czerwca 2009, 21:48
Załóżcie bloga o piwie, stanikach 75B, butach 46, majonezie, samolotach, fizyce, dzieciach i katapultach, może czasem tam zajrzę.
Ale zacznijcie od
Martva - 29 Czerwca 2009, 08:56
Wczoraj była znajoma odebrać zamówienie, dostała zniżkę, w chwili obecnej stać mnie na podróż w obie strony tym całym IR oraz akredytację. I śniło mi się ze byłam na jakimś konwencie i nie miałam co na siebie włożyć (znaczy stałam przed własną szafą po kolana w stosie ubrań i nie mogłam się zdecydować), a potem mój ojciec odwoził do domu Kościuszkę. Pominę kilka wcześniejszych rzeczy bo się wstydzę.
|
|
|