Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
hrabek - 7 Października 2009, 09:12
Miodzio był tym razem wyrozumiały ze względu na osobistą znajomość. Ale długo się zastanawiał, bo to było przegięcie.
Następna osoba, która zechce testować cierpliwość miodzia, nie ma co liczyć na znajomości.
shenra - 7 Października 2009, 09:16
Szlag mnie trafia, bo znów wsio jest pokryte białą płachtą...normalnie popadnę w remontofobię
Nie, więcej szortów o remoncie - niet! - no chyba, że o pełni stanu wkurw...zdenerwowania
illianna - 7 Października 2009, 13:43
shenra, nie przejmuj się jeden mój znajomy robi remont już pól roku, w tym kuchni i korytarza
Lynx - 7 Października 2009, 13:44
Deszcz mnie w...a. I senność, moja, z tym związana.
A co do "miodzia" hrabek, nie gniewaj się ale naprawdę poprawiłeś mi humor dzisiaj z rana. Dziękuję i lecę wpisac to w odpowiednim wątku. A poza tym- wypowiedziałam się ! monosylabicznie! i literki były! Całe dwie. O!
shenra <głasku, głasku> ale pomyśl jak będzie pięęęęknie jak skończą
hardgirl123 - 7 Października 2009, 19:40
chamskie artykuły Piotra Odorczuka z Gazety Krakowskiej mnie wkurzają. Od zawsze.
Ambioryks - 7 Października 2009, 20:54
Aktualnie najbardziej irytuje mnie USOS i jego fochy - raz twierdzi, że nie mogę się zarejestrować, innym razem, że jednak mogę, raz działa normalnie, raz się zawiesza - po prostu beznadzieja. Mnóstwo sprzecznych i niejasnych informacji zawiera.
Eh... miał ułatwić, a zamiast tego utrudnia...
madhavendra - 7 Października 2009, 20:57
Robota, robota, robota. Nie, żeby coś złego z nią było, tak naprawdę jest w porządku, chyba najlepsza jaką miałem. Ale fakt pozostaje faktem - robota, to robota
Sprzedawanie swojego cennego czasu i energii za pieniądze jest frustrujące. Tyle rzeczy możnaby zrobić.
Nutzz - 8 Października 2009, 09:28
| Ambioryks napisał/a | Aktualnie najbardziej irytuje mnie USOS i jego fochy - raz twierdzi, że nie mogę się zarejestrować, innym razem, że jednak mogę, raz działa normalnie, raz się zawiesza - po prostu beznadzieja. Mnóstwo sprzecznych i niejasnych informacji zawiera.
Eh... miał ułatwić, a zamiast tego utrudnia... |
Ahhahaha... Tak jak i mnie. Choc na szczęście rejestrację via net mam juz za sobą. Teraz pozostała mi juz tylko walka z systemem ręcznego przepisywania.
Żeby nie było, ontopicznie, wkurzaja mnie:
- sylabusy (w ciągu tygodnia przeczytac i opracowac książki mające łącznie 1200 stron? Sadyzm!)
- Usos - i to że machnął sie przy prawie każdej grupie do której mnie odgórnie (1 rok) zapisał - dzieki temu muszę sie przepisywac poniewczasie recznie
- opiekuni roku - majacy dyżury raz w tygodniu, łącznie przez godzinę
- oraz mój ukochany komputer któren raczył był się spalic, dzieki czemu zaleglosci juz w w ciagu pierwszego tygodnia wielokrotnie mnie przerosły
Ogólnie... studia bez komputera suuuux.
@ No i literka 'c' która idzie w zaparte i za żadne skarby nie chce sie zmiękczac pod wpływem alt'a
hrabek - 8 Października 2009, 10:05
| Nutzz napisał/a | @ No i literka 'c' która idzie w zaparte i za żadne skarby nie chce sie zmiękczac pod wpływem alt'a |
Prawy klawisz myszy na pulpicie -> ATI Catalyst Control Center -> znajdujesz Hotkeys, wchodzisz w Hotkeys Manager, odznaczasz wszystko i dodatkowo zmieniasz skrót z Ctrl-Alt-C na np. Ctrl-Alt-Q. Restartujesz komputer i jedna rzecz mniej będzie cię wkurzać. Raport możesz złożyć w Co nas cieszy.
Nutzz - 8 Października 2009, 10:11
Aha, dzięki
Nie mój komputer, nigdy nie pracowałem na radeonach.
merula - 8 Października 2009, 11:43
niektórzy faceci, którzy nie rozumieją słowa nie, niektórzy policjanci, którzy chyba rozminęli się z powołaniem, organizacja służb, które w zamierzeniu mają pomagać, ale robią to w bardzo specyficzny sposób...
i brak odpowiedzi na maila.
i niewyspanie, niewyspanie, zmęczenie i burza hormonów oraz stan przez nie wywołany.
czy tarczyca naprawdę jest człowiekowi potrzebna???
a do tego jestem głodna.
Lynx - 8 Października 2009, 18:51
schudłam i muszę iść na ciuchy.
Agi - 8 Października 2009, 18:56
Lynx, widzę, że masz ambiwalentne uczucia.
Wkurza mnie wlokąca się choroba i decze lejący przez cały dzień.
Lynx - 8 Października 2009, 18:59
Cieszę się, że schudłam 4 kg, a wkurza mnie, że mi spodnie kupione miesiąc temu z ... spadają. Jak już się pogodziłam, że muszę kupować ciuchy w takim rozmiarze to mój organizm doszedł do wniosku, ze jednak lepiej mu będzie jak będzie lżej.
illianna - 8 Października 2009, 20:45
Agi, a u nas lato, tropiki wręcz
Agi - 8 Października 2009, 20:49
illianna, zazdroszczę, ale za to może grzyby będą w przyszłym tygodniu.
Kruk Siwy - 8 Października 2009, 20:50
No.
Dobrze by było.
Agi - 8 Października 2009, 20:52
Zrobimy Grzybocon
Kruk Siwy - 8 Października 2009, 20:53
Starych grzybów... och pardon!
Agi - 8 Października 2009, 20:55
Kruku, nie wkurzaj mnie...
dalambert - 8 Października 2009, 21:03
Kruk Siwy, Ty się czegoś dopominasz
Kruk Siwy - 8 Października 2009, 21:18
Odezwał się ten co mnie wkurza: muchomór sromotny, zawsze się między wódkie a zakąskie wcina!
dalambert - 8 Października 2009, 21:20
Kruk Siwy, sromotnik bezwstydny poczuł sie zaniepokojony ? no.no
Kruk Siwy - 8 Października 2009, 21:22
A bo wiesz dalambertusie jak wchodzisz dymiąc wielce smrodliwie do jakiegoś pomieszczenia to Muchi mór ogarnia i sromotnie zdychają.
Hihihi
dalambert - 8 Października 2009, 21:34
Przeca ty Kruku jako tęgoskór pospolity wytrzymujesz to bez problemu
Ozzborn - 8 Października 2009, 21:34
Szlag trafił mój cudownie ułożony plan Dziś nam pan radośnie oznajmił, że z powodu braku sal przesuwają nam ćwiczenia... prosto w mój rosyjki, i teraz oczywiście ni cholery się gdzieś zapisać czy znaleźć sensowną godzinę... no ok mogę iść na koreański
AAAARRRRGGGGHHHH
Oczywiście lektoraty są obowiązkowe na tym kierunku.
Szlag, by to wszystko, echhh
Hubert - 9 Października 2009, 09:07
Brat jest chory, więc ktoś musiał zostać w domu...
Fidel-F2 - 9 Października 2009, 13:14
a jak ciotka jest chora to ktoś musi wejść na drzewo?
Virgo C. - 9 Października 2009, 13:37
Znowu technomuł z bloku obok puszcza tą swoją pseudomuzykę na cały regulator
Fidel-F2 - 9 Października 2009, 13:42
no nie wiem, Virgo C., przynajmniej część moderacji może mieć obiekcje co do Twojej wypowiedzi
|
|
|