Konwenty dawno minione - Łoryginalny Łódzki Łosiek (cykliczny, teraz: 30.05.)
Witchma - 22 Marca 2014, 11:35
Ja się już nie wypowiadam, bo znów będzie źle. Jak ustalicie jakiś termin, to dajcie znać.
Farin - 22 Marca 2014, 23:24
Next sobota ?
mBiko - 2 Kwietnia 2014, 20:46
Uwaga, ogłoszenia parafialne.
We wtorek, 15 kwietnia odbędzie się Super ŁOSIEK, miejsce jak zwykle, czas pewnie też.
Obecność obowiązkowa.
Witchma - 3 Kwietnia 2014, 07:20
mBiko, to żeś sobie termin wymyślił. 16-ego rano wyjeżdżam, przyniosę L4 od świstaków.
Farin - 3 Kwietnia 2014, 13:39
mBiko- nie dość, że na nocki bedę chodzic to jeszcze we wtorek mam trening - w skrócie: odpadam.
Lowenna - 3 Kwietnia 2014, 13:59
mBiko, będę wówczas w Wawie. Może zatem spotkanie z wawiakami?
Freja - 3 Kwietnia 2014, 16:02
Hmm.. wtorek? A to ten 15 kwietnia to jakaś wyjątkowa data? Jakaś rocznica pierwszego Łośka? Albo jeszcze jakieś inne święto?
Nie chciałeś przypadkiem napisać 12 kwietnia? A może 5 kwietnia, tylko jedynka Ci wyskoczyła omyłkowo przed piątką?
Farin - 3 Kwietnia 2014, 19:57
Hej, a co z tą sobotą ?
Witchma - 4 Kwietnia 2014, 08:16
Ta i następna sobota są ok.
Freja - 4 Kwietnia 2014, 08:28
Witchma napisał/a | Ta i następna sobota są ok. |
Dla mnie też.
lakeholmen - 4 Kwietnia 2014, 11:18
Freja napisał/a | Witchma napisał/a | Ta i następna sobota są ok. |
Dla mnie też. |
A dla mnie następna, bo w tę będę musiał wziąć ze sobą trzy lakeholmeniątka i potem wszystko opowiedzą.
Witchma - 4 Kwietnia 2014, 11:21
lakeholmen napisał/a | potem wszystko opowiedzą. |
Oj, tego zdecydowanie byśmy nie chcieli
Farin - 5 Kwietnia 2014, 20:40
Next sobota = Sandomingo.
Czyli odpadam.
Fidel-F2 - 5 Kwietnia 2014, 21:38
Co to sandomingo?
Radomir - 5 Kwietnia 2014, 22:12
Wnioskuję, że Twoje miasto Fidel.
Fidel-F2 - 5 Kwietnia 2014, 22:21
Teraz zawnioskuj jeszcze raz i zgadnij czemu spytałem.
Farin - 6 Kwietnia 2014, 01:55
Wniosek odrzucony ;]
mBiko - 8 Kwietnia 2014, 12:59
Termin SUPER ŁOSIEKa jest nieprzypadkowy. Proszę o deklaracje, nie wiem ile miejsc rezerwować.
lakeholmen - 8 Kwietnia 2014, 13:52
mBiko napisał/a | Termin SUPER ŁOSIEKa jest nieprzypadkowy. Proszę o deklaracje, nie wiem ile miejsc rezerwować. |
Zakładam, że wiesz o jakiejś spodziewanej niespodziewance. Skoro kilka osób nie może we wtorek, to co z sobotą? mBiko przychodzi we wtorek, reszta w sobotę? Czy jak? A Farin we czwartek? A G.Martin?
mBiko - 8 Kwietnia 2014, 16:45
We wtorek będziemy mieli w Łodzi gościa, przy tej okazji chciałem zrobić Wam małą niespodziankę. Kto dysponuje czasem niech da znać.
lakeholmen - 8 Kwietnia 2014, 17:04
mBiko napisał/a | We wtorek będziemy mieli w Łodzi gościa, przy tej okazji chciałem zrobić Wam małą niespodziankę. Kto dysponuje czasem niech da znać. |
Ja i w sobotę, i we wtorek nie dam rady na pewno. Za to mogę we wtorek albo w sobotę. O ile jestem starszy od mojego starszego brata?
blazenada - 8 Kwietnia 2014, 21:26
To przechodzac do konkretow: komu termin pasuje?:)
O ile mi sie zebranie nie przedluzy jakos strasznie to pewnie bym dala rade wpasc (bylby to moj pierwszy losiek i prosze, prosze, od razu wyjatkowy;)). Do konca tygodnia powinnam wiedziec, czy po zebraniu planowane sa jakies jeszcze spotkania itp.
Ale nie ukrywam, ze na pierwszy raz wolalabym wtopic sie nieco w tlum;))
EDIT: Chyba, ze to losiek "dla najblizszych";) To spoko, jesli tak to napiszcie wprost;)
lakeholmen - 9 Kwietnia 2014, 08:34
blazenada napisał/a | To przechodzac do konkretow: komu termin pasuje?:)
O ile mi sie zebranie nie przedluzy jakos strasznie to pewnie bym dala rade wpasc (bylby to moj pierwszy losiek i prosze, prosze, od razu wyjatkowy;)). Do konca tygodnia powinnam wiedziec, czy po zebraniu planowane sa jakies jeszcze spotkania itp.
Ale nie ukrywam, ze na pierwszy raz wolalabym wtopic sie nieco w tlum;))
EDIT: Chyba, ze to losiek dla najblizszych;) To spoko, jesli tak to napiszcie wprost;) |
bliski łośkowi jest ten, kto jest w łośku. Mnie pasuje.
Farin - 9 Kwietnia 2014, 15:48
Dobra to o jakim terminie teraz jest mowa. Bo ja już się pogubiłem.
Rozumiem, że wtorkowy gość to Blazenada.
blazenada - 9 Kwietnia 2014, 20:27
Farin napisał/a | Dobra to o jakim terminie teraz jest mowa. Bo ja już się pogubiłem.
Rozumiem, że wtorkowy gość to Blazenada. |
Nie, zdecydowanie nie:)
Ja tylko akurat mam czas (prawdopodobnie, na 100% jeszcze nie wiem) w terminie loska i sie pytam o szczegoly plus o to, czy moja obecnosc na specjalnym spotkaniu nie bedzie Wam wadzic;)
Farin - 10 Kwietnia 2014, 15:13
Czyli podsumowując:
Wtorkowy Łosiek padł zanim się skończył, bo ludzie za dużo czasu nie mają w tygodniu, a Mbiko dał ciała i nie podał kto ma być gościem - może nawet bym Capoeirę odwołał .
Następny termin nie wiadomo co gdzie i jak bo reszta chyba jeszcze się nie wybudziła z zimowego letargu.
lakeholmen - 10 Kwietnia 2014, 15:29
Farin napisał/a | Czyli podsumowując:
Wtorkowy Łosiek padł zanim się skończył, bo ludzie za dużo czasu nie mają w tygodniu, a Mbiko dał ciała i nie podał kto ma być gościem - może nawet bym Capoeirę odwołał .
Następny termin nie wiadomo co gdzie i jak bo reszta chyba jeszcze się nie wybudziła z zimowego letargu. |
Nie dał ciała, tylko powiedział, że niespodzianka. Nie padł, tylko zmienił się w imprezę niemasową. A odzywają się chyba wszyscy z wyjątkiem Aisling. Tylko są raczej zdezorientowani
Farin - 10 Kwietnia 2014, 15:35
Hmm a dowiem się kto był gościem ?
Aisling - 10 Kwietnia 2014, 21:48
O 20.30 kończę ostatniego pacjenta. Marne szanse, żebym przypełzła...
mBiko - 12 Kwietnia 2014, 12:08
Mam już potwierdzenie, więc mogę zakomunikować P.T. publiczności, że naszym gościem we wtorek będzie Romek Pawlak.
blazenada, oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie żebyś współpracę z ŁOSIEKiem zaczęła właśnie teraz.
|
|
|