To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Wnimanje! Gawra wirtualnego suwalskiego niedźwiedzia!

Jedenastka - 9 Czerwca 2011, 06:08

ilcattivo13, dobrze, że żyjesz i w końcu się wyspałeś :D
shenra - 9 Czerwca 2011, 11:51

No, paskudzie jeden. *beep* Cię to mało. :twisted:
ilcattivo13 - 9 Czerwca 2011, 19:25

Matrim - jedyny język niemiecki jaki trawię, to ten z produkcji VTO :mrgreen:

merula - pręgi mam tylko wtedy, gdy mnie jakaś laska pejczem "pomaca" :wink: A ostatnio z tym cienko na tyle, że muszę sadomasonizm uprawiać :mrgreen:

Jedenastka - z tym wyspaniem to też nie wyszło... Trochę nocek zarwałem, bo pisałem papierki pod dotacje. No i jest stanowczo za gorąco, żebym miał w miarę chłodne noce marnować na spanie.

shenra napisał/a
No, paskudzie jeden. *beep* Cię to mało. :twisted:

i znowu te obiecanki-macanki... :roll:

Jedenastka - 9 Czerwca 2011, 19:28

ilcattivo13 napisał/a
jest stanowczo za gorąco, żebym miał w miarę chłodne noce marnować na spanie.

100 % zgoda. Wczorajszej nocy smażyłam kotlety bo w dzień bym od tego skonała.
Dziś w nocy będę pisać pismo do sądu.

shenra - 9 Czerwca 2011, 19:43

ilcattivo13 napisał/a
i znowu te obiecanki-macanki...
No wiesz, foch. Dostałeś ostatnim razem obiecane. Pfff.
ilcattivo13 - 9 Czerwca 2011, 20:11

kiedy dostałem? :shock: Takich rzeczy nie wypieram :wink:
shenra - 9 Czerwca 2011, 21:11

ilcattivo13, przypomnij sobie ile razy kaszlałeś za swego ostatniego u nas pobytu :twisted:
ilcattivo13 - 9 Czerwca 2011, 22:04

to była reakcja na pyłki. A poza tym, chodzi Ci o to, co mi robiłaś w Katedrze?
ilcattivo13 - 10 Czerwca 2011, 00:12

Kurza twarz :/ Mamuśka krakała, krakała i chyba wykrakała. Najwyraźniej robi/zrobił mi się zakrzep w siniaku, bo reszta stopy spuchła i zsiniała nawet tam, gdzie jej tydzień temu nie sadomasoniłem.

Być twardemu i uciąć nogę samemu, czy iść wreszcie do lekarza... Hmmmm...

Wie ktoś, czy niepełnosp... bezrobotnemu przysługuje jakakolwiek opieka medyczna? Poza auto-opieką? Ew. eksperymentalną opieką chirurgiczno-ortopedyczną mojej mamuśki?

Ozzborn - 10 Czerwca 2011, 01:56

ilcattivo13, przysługuje. jak ja byłem niepełnosprytny to mogłem wyrobić sobie książeczkę zdrowia (i wyrobiłem) jak się okazało potem na ostrym dyżurze trzeba ją było co miesiąc podbijać... miałem donieść... ekhm chyba zapomniałem :P
shenra - 10 Czerwca 2011, 08:41

ilcattivo13 napisał/a
A poza tym, chodzi Ci o to, co mi robiłaś w Katedrze?
:shock: Foch.
Jak wyparłeś, Twój ból. :x

Martva - 10 Czerwca 2011, 16:24

ilcattivo13 napisał/a
Wie ktoś, czy niepełnosp... bezrobotnemu przysługuje jakakolwiek opieka medyczna? Poza auto-opieką? Ew. eksperymentalną opieką chirurgiczno-ortopedyczną mojej mamuśki?

Przysługuje, tylko musisz mieć taki specjalny świstek z urzędu, że jesteś bezrobotny, bo u lekarza zapytają o dowód ubezpieczenia.

ilcattivo13 - 10 Czerwca 2011, 22:04

shenra - a ja głupi myślałem, że to dalszy ciąg "obiecanek-macanek" był... :oops: W takim razie nie pozostaje mi nic innego, jak błagać o wybaczenie. Wybaczysz? Kolniesz mnie jeszcze kiedyś w brzucho? Pliiiiiiiiiizzzzz?

Martva, Ozzborn - dzięki. Mam skserowane jakieś zaświadczenie z zeszłego piątku (co mi było potrzebne do papierów od dotacji), może wystarczy. A jak nie, to niech się sami skontaktują z PUPą.

BTW. Właśnie sobie przypomniałem, że mój garnitur od trzech tygodni czeka w pralni na odbiór :| Jeszcze trochę i zostanę najbardziej "skleroźnym" człowiekiem świata.

Matrim - 11 Czerwca 2011, 01:35

ilcattivo13 napisał/a
Matrim - jedyny język niemiecki jaki trawię, to ten z produkcji VTO :mrgreen:

ilcattivo13, Twoje polecanki "filmowe" dość często biorę pod uwagę, ale teraz to już nie wiem co myśleć ;)

Ozzborn - 11 Czerwca 2011, 01:56

ilcattivo13 napisał/a
Jeszcze trochę i zostanę najbardziej skleroźnym człowiekiem świata.

co mi przypomina, że od tygodnia czeka paszport do odebrania :P

Fidel-F2 - 11 Czerwca 2011, 05:14

Ozzborn +1

Szkoda, żeźwa razem nie studiowali.

Jedenastka - 11 Czerwca 2011, 05:23

ilcattivo13 napisał/a
Właśnie sobie przypomniałem, że mój garnitur od trzech tygodni czeka w pralni na odbiór :|
To aż tak się przejmujesz swoim wizerunkiem w Nidzicy?
shenra - 11 Czerwca 2011, 08:05

ilcattivo13 napisał/a
Wybaczysz?
:shock:
ilcattivo13 napisał/a
Kolniesz mnie jeszcze kiedyś w brzucho?
Pff.
ilcattivo13 napisał/a
Pliiiiiiiiiizzzzz?
Pfffffffffffffffffffffffffff
ilcattivo13 - 11 Czerwca 2011, 10:53

Matrim - no jak to co? "VTO - dobre, bo polskie" ;P:

Ozzborn - napisałeś to, żeby mnie pocieszyć? :wink:

Jedenastka - absolutnie nie. Na Nidzicę i bal zabieram nieco inny strój. Taki bardziej w konwencji.

shenra - teraz to już naprawdę nie wiem co myśleć :?

Kai - 11 Czerwca 2011, 11:44

ilcattivo13 napisał/a
Jeszcze trochę i zostanę najbardziej skleroźnym człowiekiem świata.

Zapomnij temat. Jestem w czołówce. ;)

Zgaga - 11 Czerwca 2011, 12:18

ilcattivo13 napisał/a
Kurza twarz :/ Mamuśka krakała, krakała i chyba wykrakała. Najwyraźniej robi/zrobił mi się zakrzep w siniaku, bo reszta stopy spuchła i zsiniała nawet tam, gdzie jej tydzień temu nie sadomasoniłem.

Być twardemu i uciąć nogę samemu, czy iść wreszcie do lekarza... Hmmmm...

Podczepić pijawkę.

Kai - 11 Czerwca 2011, 12:21

ilcattivo13 napisał/a

O ile wiem, to przysługuje.

Zaraz doczytam, co Ci się stało. Edit: nie znajduję. Ale bezwzględnie do lekarza, sprawy naczyniowe to nie zabawa.

ilcattivo13 napisał/a
Dlatego od dziś ograniczam poważnie ilość kącików, do których będę zaglądał.

Mam nadzieję że Wheels of Fire jest na liście? :mrgreen:

ilcattivo13 - 11 Czerwca 2011, 12:41

Kai napisał/a
Zapomnij temat. Jestem w czołówce. ;)

Eeee, że co miałem zapomnieć? I w czołówce czego? :wink:

a co do sadomasonienia nogi - załatwiłem sobie za darmo kilkadziesiąt niby europalet do palenia w piecu latem i na rozpałkę. Jedna z nich spadła mi na nogę przy załadunku i stąd moje kalectwo.

Ostatnia odpowiedź - jako jeden z kilku innych blogów :D

Zgaga - ale ja obrzydliwy jestem. Znaczy, brzydzę się 8)

Zgaga - 11 Czerwca 2011, 13:05

Skoro tak - cierp.
Kai - 11 Czerwca 2011, 13:09

ilcattivo13 napisał/a
Jedna z nich spadła mi na nogę przy załadunku i stąd moje kalectwo.

Koniecznie do lekarza. Możliwe, że nastąpiło jakieś durrrnowate pęknięcie kości - ja tak miałam, pęknięcie jak włosek i 6 tygodni w gipsie. Jesteś następny w kolejności, jeśli chodzi o osoby z forum, które chciałabym poznać i wolałabym, abyś był kompletny;)

Z opieką medyczną na bezrobociu to jest mniej więcej tak - przysługuje Ci, jeśli jesteś zarejestrowany w UP i nigdzie indziej. Szczegóły mogą nie być ścisłe, ale w moim otoczeniu mam sporo bezrobotnych i tyle się dowiedziałam.
Alternatywnie możesz być współubezpieczony z kimś z rodziny. Ale wtedy ubezpieczenie z UP przepada, należy je rozwiązać.

ilcattivo13 - 11 Czerwca 2011, 15:10

przemęczę się do poniedziałku i pójdę do jakiegoś cyrulika. Zwłaszcza, że idąc po garnitur zaczepiłem się o jakiś kamień i "liznąłem siódme niebo" :mrgreen:

A tym gipsem, to mnie Kai nie strasz. W czwartek zaczyna się Nidzica i wolałbym zagipsowany na nią nie jechać.

BTW. Otworzyli w Suwałkach filię Matrasa. Teraz, to mój budżet ma już całkowicie przerąbane 8)

Zgaga - 11 Czerwca 2011, 15:42

ilcattivo13, na Nidzicę musi Ci wystarczyć. A tam stacjonuje księgarnia Solarisu :mrgreen:
ilcattivo13 - 11 Czerwca 2011, 17:05

Zgaga - po tym, jak mnie potraktowali na Avie 2009, raczej nic u nich nie kupię. Jeszcze mi nie przeszło :twisted:
merula - 11 Czerwca 2011, 17:14

pamiętliwy jesteś :wink:
ilcattivo13 - 11 Czerwca 2011, 17:15

jak każdy kurdupel :mrgreen:

Partner forum