Blogowanie na ekranie - Wnimanje! Gawra wirtualnego suwalskiego niedźwiedzia!
Jedenastka - 9 Czerwca 2011, 06:08
ilcattivo13, dobrze, że żyjesz i w końcu się wyspałeś
shenra - 9 Czerwca 2011, 11:51
No, paskudzie jeden. *beep* Cię to mało.
ilcattivo13 - 9 Czerwca 2011, 19:25
Matrim - jedyny język niemiecki jaki trawię, to ten z produkcji VTO
merula - pręgi mam tylko wtedy, gdy mnie jakaś laska pejczem "pomaca" A ostatnio z tym cienko na tyle, że muszę sadomasonizm uprawiać
Jedenastka - z tym wyspaniem to też nie wyszło... Trochę nocek zarwałem, bo pisałem papierki pod dotacje. No i jest stanowczo za gorąco, żebym miał w miarę chłodne noce marnować na spanie.
shenra napisał/a | No, paskudzie jeden. *beep* Cię to mało. |
i znowu te obiecanki-macanki...
Jedenastka - 9 Czerwca 2011, 19:28
ilcattivo13 napisał/a | jest stanowczo za gorąco, żebym miał w miarę chłodne noce marnować na spanie. |
100 % zgoda. Wczorajszej nocy smażyłam kotlety bo w dzień bym od tego skonała.
Dziś w nocy będę pisać pismo do sądu.
shenra - 9 Czerwca 2011, 19:43
ilcattivo13 napisał/a | i znowu te obiecanki-macanki... | No wiesz, foch. Dostałeś ostatnim razem obiecane. Pfff.
ilcattivo13 - 9 Czerwca 2011, 20:11
kiedy dostałem? Takich rzeczy nie wypieram
shenra - 9 Czerwca 2011, 21:11
ilcattivo13, przypomnij sobie ile razy kaszlałeś za swego ostatniego u nas pobytu
ilcattivo13 - 9 Czerwca 2011, 22:04
to była reakcja na pyłki. A poza tym, chodzi Ci o to, co mi robiłaś w Katedrze?
ilcattivo13 - 10 Czerwca 2011, 00:12
Kurza twarz :/ Mamuśka krakała, krakała i chyba wykrakała. Najwyraźniej robi/zrobił mi się zakrzep w siniaku, bo reszta stopy spuchła i zsiniała nawet tam, gdzie jej tydzień temu nie sadomasoniłem.
Być twardemu i uciąć nogę samemu, czy iść wreszcie do lekarza... Hmmmm...
Wie ktoś, czy niepełnosp... bezrobotnemu przysługuje jakakolwiek opieka medyczna? Poza auto-opieką? Ew. eksperymentalną opieką chirurgiczno-ortopedyczną mojej mamuśki?
Ozzborn - 10 Czerwca 2011, 01:56
ilcattivo13, przysługuje. jak ja byłem niepełnosprytny to mogłem wyrobić sobie książeczkę zdrowia (i wyrobiłem) jak się okazało potem na ostrym dyżurze trzeba ją było co miesiąc podbijać... miałem donieść... ekhm chyba zapomniałem
shenra - 10 Czerwca 2011, 08:41
ilcattivo13 napisał/a | A poza tym, chodzi Ci o to, co mi robiłaś w Katedrze? | Foch.
Jak wyparłeś, Twój ból.
Martva - 10 Czerwca 2011, 16:24
ilcattivo13 napisał/a | Wie ktoś, czy niepełnosp... bezrobotnemu przysługuje jakakolwiek opieka medyczna? Poza auto-opieką? Ew. eksperymentalną opieką chirurgiczno-ortopedyczną mojej mamuśki? |
Przysługuje, tylko musisz mieć taki specjalny świstek z urzędu, że jesteś bezrobotny, bo u lekarza zapytają o dowód ubezpieczenia.
ilcattivo13 - 10 Czerwca 2011, 22:04
shenra - a ja głupi myślałem, że to dalszy ciąg "obiecanek-macanek" był... W takim razie nie pozostaje mi nic innego, jak błagać o wybaczenie. Wybaczysz? Kolniesz mnie jeszcze kiedyś w brzucho? Pliiiiiiiiiizzzzz?
Martva, Ozzborn - dzięki. Mam skserowane jakieś zaświadczenie z zeszłego piątku (co mi było potrzebne do papierów od dotacji), może wystarczy. A jak nie, to niech się sami skontaktują z PUPą.
BTW. Właśnie sobie przypomniałem, że mój garnitur od trzech tygodni czeka w pralni na odbiór Jeszcze trochę i zostanę najbardziej "skleroźnym" człowiekiem świata.
Matrim - 11 Czerwca 2011, 01:35
ilcattivo13 napisał/a | Matrim - jedyny język niemiecki jaki trawię, to ten z produkcji VTO |
ilcattivo13, Twoje polecanki "filmowe" dość często biorę pod uwagę, ale teraz to już nie wiem co myśleć
Ozzborn - 11 Czerwca 2011, 01:56
ilcattivo13 napisał/a | Jeszcze trochę i zostanę najbardziej skleroźnym człowiekiem świata. |
co mi przypomina, że od tygodnia czeka paszport do odebrania
Fidel-F2 - 11 Czerwca 2011, 05:14
Ozzborn +1
Szkoda, żeźwa razem nie studiowali.
Jedenastka - 11 Czerwca 2011, 05:23
ilcattivo13 napisał/a | Właśnie sobie przypomniałem, że mój garnitur od trzech tygodni czeka w pralni na odbiór | To aż tak się przejmujesz swoim wizerunkiem w Nidzicy?
shenra - 11 Czerwca 2011, 08:05
ilcattivo13 napisał/a | Wybaczysz? | ilcattivo13 napisał/a | Kolniesz mnie jeszcze kiedyś w brzucho? | Pff. ilcattivo13 napisał/a | Pliiiiiiiiiizzzzz? | Pfffffffffffffffffffffffffff
ilcattivo13 - 11 Czerwca 2011, 10:53
Matrim - no jak to co? "VTO - dobre, bo polskie"
Ozzborn - napisałeś to, żeby mnie pocieszyć?
Jedenastka - absolutnie nie. Na Nidzicę i bal zabieram nieco inny strój. Taki bardziej w konwencji.
shenra - teraz to już naprawdę nie wiem co myśleć
Kai - 11 Czerwca 2011, 11:44
ilcattivo13 napisał/a | Jeszcze trochę i zostanę najbardziej skleroźnym człowiekiem świata. |
Zapomnij temat. Jestem w czołówce.
Zgaga - 11 Czerwca 2011, 12:18
ilcattivo13 napisał/a | Kurza twarz :/ Mamuśka krakała, krakała i chyba wykrakała. Najwyraźniej robi/zrobił mi się zakrzep w siniaku, bo reszta stopy spuchła i zsiniała nawet tam, gdzie jej tydzień temu nie sadomasoniłem.
Być twardemu i uciąć nogę samemu, czy iść wreszcie do lekarza... Hmmmm... |
Podczepić pijawkę.
Kai - 11 Czerwca 2011, 12:21
ilcattivo13 napisał/a | Wie ktoś, czy niepełnosp... bezrobotnemu przysługuje jakakolwiek opieka medyczna? Poza auto-opieką? Ew. eksperymentalną opieką chirurgiczno-ortopedyczną mojej mamuśki? |
O ile wiem, to przysługuje.
Zaraz doczytam, co Ci się stało. Edit: nie znajduję. Ale bezwzględnie do lekarza, sprawy naczyniowe to nie zabawa.
ilcattivo13 napisał/a | Dlatego od dziś ograniczam poważnie ilość kącików, do których będę zaglądał. |
Mam nadzieję że Wheels of Fire jest na liście?
ilcattivo13 - 11 Czerwca 2011, 12:41
Kai napisał/a | Zapomnij temat. Jestem w czołówce. |
Eeee, że co miałem zapomnieć? I w czołówce czego?
a co do sadomasonienia nogi - załatwiłem sobie za darmo kilkadziesiąt niby europalet do palenia w piecu latem i na rozpałkę. Jedna z nich spadła mi na nogę przy załadunku i stąd moje kalectwo.
Ostatnia odpowiedź - jako jeden z kilku innych blogów
Zgaga - ale ja obrzydliwy jestem. Znaczy, brzydzę się
Zgaga - 11 Czerwca 2011, 13:05
Skoro tak - cierp.
Kai - 11 Czerwca 2011, 13:09
ilcattivo13 napisał/a | Jedna z nich spadła mi na nogę przy załadunku i stąd moje kalectwo. |
Koniecznie do lekarza. Możliwe, że nastąpiło jakieś durrrnowate pęknięcie kości - ja tak miałam, pęknięcie jak włosek i 6 tygodni w gipsie. Jesteś następny w kolejności, jeśli chodzi o osoby z forum, które chciałabym poznać i wolałabym, abyś był kompletny;)
Z opieką medyczną na bezrobociu to jest mniej więcej tak - przysługuje Ci, jeśli jesteś zarejestrowany w UP i nigdzie indziej. Szczegóły mogą nie być ścisłe, ale w moim otoczeniu mam sporo bezrobotnych i tyle się dowiedziałam.
Alternatywnie możesz być współubezpieczony z kimś z rodziny. Ale wtedy ubezpieczenie z UP przepada, należy je rozwiązać.
ilcattivo13 - 11 Czerwca 2011, 15:10
przemęczę się do poniedziałku i pójdę do jakiegoś cyrulika. Zwłaszcza, że idąc po garnitur zaczepiłem się o jakiś kamień i "liznąłem siódme niebo"
A tym gipsem, to mnie Kai nie strasz. W czwartek zaczyna się Nidzica i wolałbym zagipsowany na nią nie jechać.
BTW. Otworzyli w Suwałkach filię Matrasa. Teraz, to mój budżet ma już całkowicie przerąbane
Zgaga - 11 Czerwca 2011, 15:42
ilcattivo13, na Nidzicę musi Ci wystarczyć. A tam stacjonuje księgarnia Solarisu
ilcattivo13 - 11 Czerwca 2011, 17:05
Zgaga - po tym, jak mnie potraktowali na Avie 2009, raczej nic u nich nie kupię. Jeszcze mi nie przeszło
merula - 11 Czerwca 2011, 17:14
pamiętliwy jesteś
ilcattivo13 - 11 Czerwca 2011, 17:15
jak każdy kurdupel
|
|
|