Mechaniczna pomarańcza [film] - Filmy oczekiwane
Ziuta - 23 Września 2008, 21:09
i znowu ruskie:
Przenicowny świat
Trailer
Zajawka batalistyki
mBiko - 24 Września 2008, 08:04
Oj, już się boję.
Hubert - 24 Września 2008, 10:47
Czekam na Death Race. Ciekaw jestem, czy będzie taki przerost formy nad treścią jak w Speed Racer czy raczej trochę fabuły się znajdzie. Klimat na pewno bardziej mojszy niż w SR.
hrabek - 24 Września 2008, 11:00
Nie ma fabuly. Ale zrobione o wiele lepiej od Speed Racera. Calkiem przyjemny film, chociaz oczywiscie brak fabuly i kretynizmy powalaja na kolana. Ale jak sie przymknie na nie oko i da wciagnac w akcje, to ta jest na bardzo wysokim poziomie.
Hubert - 24 Września 2008, 11:02
No to nie ma problemu
Chal-Chenet - 25 Września 2008, 21:24
A jednak kręcą!
Nie za dużo tego...?
NURS - 25 Września 2008, 22:00
hrabek napisał/a | Nie ma fabuly. Ale zrobione o wiele lepiej od Speed Racera. Calkiem przyjemny film, chociaz oczywiscie brak fabuly i kretynizmy powalaja na kolana. Ale jak sie przymknie na nie oko i da wciagnac w akcje, to ta jest na bardzo wysokim poziomie. |
nie przesadzaj, hrabek. to film akcji, więc trudno od niego wymagać filozoficznych dyskursów, ale tło zrobili całkiem sensowne, jak na tego typu produkcje.
Fidel-F2 - 25 Września 2008, 22:04
trzeba doic krowę poki goraca
NURS - 25 Września 2008, 22:08
A który z was odpuściłby sobie pewny zarobek rzędu miliarda dolców w ciągu roku?
Owca.von.Kozic - 26 Września 2008, 01:15
Mam tylko nadzieję, że będzie więcej Richardsa - starego Sparrowa
hrabek - 29 Września 2008, 09:47
NURS napisał/a | nie przesadzaj, hrabek. to film akcji, więc trudno od niego wymagać filozoficznych dyskursów, ale tło zrobili całkiem sensowne, jak na tego typu produkcje. |
A w ktorym momencie przesadzilem? Mi sie film bardzo podobal. Chociaz ciekawym jak ci wszyscy znakomici kierowcy przezyli tak dlugo, ze obrosli wiezienna legenda, skoro w raptem trzech wyscigach w jeden weekend wszyscy padli jak muchy.
Nie da sie ukryc, ze kretynizmow bylo niezmiernie duzo, nawet jak na produkcje ze Stathamem. Ale jednoczesnie jest to bardzo widowiskowy film, ktory swietnie sie oglada. I to napisalem.
Hubert - 29 Września 2008, 15:46
To, że Piraci będą mieli dokrętki zaskoczeniem nie jest. Ja tam się cieszę i szczekam z niecierpliwością. W końcu "PiK" to kapitalna rozrywka i zabawa z widzem.
ilcattivo13 - 29 Września 2008, 21:17
Okazuje się, że na podstawie "Zatonięcia Japonii" Sakyo Komatsu powstały dwa filmy. Jeden w 1973, a drugi w 2006 roku. Mam straszną chęć, żeby obejrzeć obydwa.
Ziuta - 4 Października 2008, 10:10
http://www.ceskatelevize....fotogalerie.php
Tobruk - galeria
xan4 - 4 Października 2008, 14:50
chciałbym już zobaczyć nową Alicję z krainy ... w reżyserii Tima Burtona, połączenie jednego i drugiego powinno dać niesamowity odjazd
Witchma - 4 Października 2008, 16:00
xan4, popieram Uwielbiam Burtona i bardzo mnie cieszy, że zabrał się za "Alicję..."
Chal-Chenet - 4 Października 2008, 16:38
Łał, nie wiedziałem nawet, że Burton kręci coś takiego. Właśnie: już kręci, czy dopiero się przymierza? Jest już jakieś info o tym filmie?
Witchma - 4 Października 2008, 16:56
Chal, coś tam podawali, że Kapelusznika ma zagrać Depp i że chyba już kręcą...
dzejes - 4 Października 2008, 16:57
Zgodnie z doniesieniami J. Deep będzie grał Alicję, białego królika, kota z Cheshire i zmniejszającego grzybka.
Witchma - 4 Października 2008, 17:02
Ja bym go widziała w roli flamingów...
dzejes - 4 Października 2008, 17:12
Raczej jeży.
Homer - 4 Października 2008, 18:41
A ja jako damę kier i resztę talii....
xan4 - 6 Października 2008, 08:04
Znany z serialu Mała Brytania Matt Lucas otrzymał podwójną rolę w nowym dziele Tima Burtona - filmowej adaptacji Alicji w Krainie Czarów Lewisa Carrolla.
Komik wcieli się w postaci Tweedledee i Tweedleduma. Przypomnijmy, iż tytułową postać sportretuje 18-letnia Australijka Mia Wasikowska. Partnerować jej będzie Johnny Depp, który wcieli się w Szalonego Kapelusznika. W obsadzie znalazł się również Micheal Sheen.
Scenariusz napisała Linda Woolverton. Za produkcję odpowiadają Richard Zanuck, Joe Roth oraz Suzanne i Jennifer Todd. Premiera planowana jest na lato 2010 roku.
wkleiłem sobie z onetu coby i inni wiedzieli
Hubert - 6 Października 2008, 15:33
Hym... Burton może zrobić z tego barrrrdzo odjechaną historię. W zasadzie nie musiałby się wysilać, ale pewnie i tak dołoży coś od siebie...
Chal-Chenet - 8 Października 2008, 17:19
The Untouchables: Capone Rising
W dodatku reżyseruje De Palma! Nie spodziewam się równie dobrego filmu jak starzy "Nietykalni", ale i tak od teraz czekam na to z niecierpliwością!
Dunadan - 8 Października 2008, 18:21
Jak widać ze wszystkiego mozna zrobić prequel
Ciekawy powrót tu: http://www.imdb.com/title/tt0970416/
Nie mówiąc ważnym, przynajmniej dla mnie, wydarzeniu jakim jest Max Payne: http://www.imdb.com/title/tt0467197/
Gra wywarła na mnie olbrzymie wrażenie - ciekaw jestem jaki będzie film I czy główny bohater będzie miał przez cały czas skwaszona minę Trailer robi niezłe wrażenie ale to jest trailer...
Hubert - 8 Października 2008, 19:39
Chal-Chenet napisał/a | The Untouchables: Capone Rising
W dodatku reżyseruje De Palma! Nie spodziewam się równie dobrego filmu jak starzy Nietykalni, ale i tak od teraz czekam na to z niecierpliwością! |
Cholera wie... Jeszcze zależy, kogo nowego dobierze do obsady, a kogo ze starej zostawi.
dzejes - 8 Października 2008, 19:45
Pamiętając, że strzałka czasu w świecie realnym i ta w filmach są skierowane w dwie różne strony - właściwa odpowiedź powinna brzmieć "Nikogo ze starej nie zostawi".
Hubert - 8 Października 2008, 20:02
Ale jaką wybierze De Palma?
Sam nie wiem, co o tym myśleć. Z jednej strony Burton to świetny reżyser i mógłbym odświeżyć serię, gdyby to była prawda. Lecz z drugiej... no nie wiem, czy by nie zabił klimatu, zastępując czymś innym. No i ten pomysł z bratem Sparrowa... Hm...
Iwan - 8 Października 2008, 20:03
może już było, ale ostatnio to czytałem i byłem pod dużym wrażeniem film chętnie bym zobaczył
http://www.filmweb.pl/War...a,News,id=42149
|
|
|