To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - moje śmietnisko

jewgienij - 23 Stycznia 2008, 18:59

Różowy jest fajny.
Czarny, biały i czerwony też, ale bardziej opatrzone.

Kasiek - 23 Stycznia 2008, 19:06

Zielona bielizna.... zwłaszcza z połyskiem... fajnie wygląda przy rudych i czerwonych wlosach.... ;)
jewgienij - 23 Stycznia 2008, 20:17

Uruchomiłem wyobraźnię i wyszło mi SF-komiksowo, ale chyba fajnie.

Albo baśniowo: topielica wśród łopianów i przybrzeżnych trzcin. Też fajnie. Rzuć, Kasiek, jakąś fotkę.

Kasiek - 23 Stycznia 2008, 20:29

jaka fotke?
joe_cool - 23 Stycznia 2008, 20:37

no jak to jaką? z Tobą w zielonej połyskującej bieliźnie 8)

edit: takie tam

Kasiek - 23 Stycznia 2008, 20:41

eeeeeeeee... chyba nie :P
jewgienij - 23 Stycznia 2008, 20:55

Proooooooooosimy :lol:
Kasiek - 23 Stycznia 2008, 20:58

Niestety. Zieloną miałam zanim mnie dwie panie M. nie zaczeły uświadamiać. Zły rozmiar miałam. O. Nie wkładam jej. A tym bardziej zdjęć nie mam :P: P:P
Martva - 23 Stycznia 2008, 21:26

Różowa bielizna jest zajefajna, zarówno górna jak i dolna. Chodzi mi o taki pastelowy róż, jak lody malinowe. A zielona jest moim niespełnionym marzeniem, mam śliczny kremowy push-up z zielonym haftem, zrobił się za mały po paru miesiącach, nabyłam w sieci zielony Aries Soft od Ewy Bień, który okazał się być w odcieniu papugi chorej na niestrawność (spodziewałam się koloru lodów pistacjowych bez żółtawej farbki). A chciałabym oliwkowy. Chyba za dużo bym chciała.
Poza tym uwielbiam fiolet. I turkus.
Czarny i biały mnie nudzi.

I w ogóle chciałam tu napisać coś o majtkach jakiś czas temu, ale widzę ze temat się rozkręca i bez tego ;)

Kasiek: Dwie?

Kasiek - 23 Stycznia 2008, 21:39

No dwie, dwie, ale nie mogę powiedzieć kto jeszcze :D

W ogóle kolorowa bielizna jest super. Mam też i różową... i khaki, do bluzek na ramiączkach w kolorze wojskowej zieleni... I szarą... i czerwoną i ecru. Chyba zacznę częściej kupować kolorowe inne... :)

Martva - 23 Stycznia 2008, 21:48

No właśnie khaki bym chciała, lubię ten kolor bo fajnie z rudym wygląda... Ale generalnie z mojego mnóstwa kolorowej bielizny (róż, turkus, krem) wyrosłam, ostał się biały, wściekle zielony i dokupiłam czarny ostatnio. Słabiutko. I rokowania nie są najlepsze...
Fidel-F2 - 23 Stycznia 2008, 22:01

Martva, moze dać spokój z tą bielizną?
Martva - 23 Stycznia 2008, 22:07

:shock: i co jeszcze?
Fidel-F2 - 23 Stycznia 2008, 22:08

resztę sobie zostaw
Martva - 23 Stycznia 2008, 22:21

Ej, no już wystarczy że sie nie maluję.
gorat - 23 Stycznia 2008, 22:23

Fidel, a Tobie co? Tetryczejesz, staruszku?
Fidel-F2 - 23 Stycznia 2008, 22:23

to też plus
Fidel-F2 - 23 Stycznia 2008, 22:25

gorat, czemu tetryczejesz? Wyobraź sobie Martvą, w ubranku ale bez bielizny...
Adashi - 24 Stycznia 2008, 00:47

To pierwsze foto co zapodała corpse nieźle się nadaje na avika :mrgreen: :bravo
corpse bride - 24 Stycznia 2008, 00:49

też sobie miejsce znalazłeś na wyobrażanie sobie... nie, żeby mnie jakoś wizja martvej bez bielizny sama w sobie odrażała, ale wizja fidela siedzącego w moim blogu i wyobrażającego sobie... to już no me gusta nada. :shock:

piosenka na dobranoc

edit:
adashi, dajesz :D

Adashi - 24 Stycznia 2008, 00:59

Martva napisał/a
No właśnie khaki bym chciała, lubię ten kolor bo fajnie z rudym wygląda...

W innym miejscu forum, nasza droga Martviczka Marchviczka von Caroten broni się przed stanikiem w kolorze moro, który proponuje jej mawete :wink:
I to mi się, jak to mówią "podobuje" :mrgreen: Dziewucha co umie odróżnić khaki od moro to prawdziwy skarb, bo się zna na kamuflażu. Pytanie brzmi czy produkują bieliznę np w kolorze feldgrau :?:
Wybaczcie żarty, jest późno :roll:

Kasiek - 24 Stycznia 2008, 01:06

No przecież camo to nie khaki. Mało tego. Jedno "moro" drugiemu "moro" nierówne.
Adashi - 24 Stycznia 2008, 01:10

Oczywiście, że nie to samo, ale pokutuje takie błędne przekonanie w narodzie, że jednak tak :wink:
Kasiek - 24 Stycznia 2008, 01:16

Ech..... :|
Martva - 24 Stycznia 2008, 09:30

Adashi napisał/a
nasza droga Martviczka Marchviczka von Caroten broni się przed stanikiem w kolorze moro, który proponuje jej mawete :wink:

Przeczytaj jeszcze raz te posty, bo chyba ich nie zrozumiałeś ;P:

Adashi napisał/a
Dziewucha co umie odróżnić khaki od moro to prawdziwy skarb, bo się zna na kamuflażu.

Nie umiem, nie znam się, jak na mój wybitnie cywilny gust khaki to kolor a moro - wzorek. Na kamuflażu nie znam sie totalnie, chociaż Zwierz mi to tłumaczył kilka razy ;) Jak walnęłam gafę to nie strzelajcie ;)
Generalnie chciałabym i kamuflaż (ale najchętniej leśny, ewentualnie miejski bądź nocny miejski) i gładki khaki/oliwkowy, ale z mojego chcenia nic nie wyjdzie ;)

Adashi napisał/a
Pytanie brzmi czy produkują bieliznę np w kolorze feldgrau

Pewnie produkują, ale do D i od 75 ;P:

Kasiek - 24 Stycznia 2008, 10:08

Martva napisał/a
Generalnie chciałabym i kamuflaż (ale najchętniej leśny, ewentualnie miejski bądź nocny miejski) i gładki khaki/oliwkowy

Że ke?

leśne camo? Znaczy zielone? To tego jest od groma, ale tu masz coś, co jest ostatnio hitem, tzw realtree camo. W lesie Cię w tym nie wypatrzą (No chyba, że będziesz miała tylko bieliznę :D )

Tak, to jest nie zdjęcie, tylko obraz kamuflażu.
Odmiana tegoż, czyli realsnow:

genialne połączenie tych dwóch:
http://www.specshop.pl/pr...roducts_id=1033

camo miejskie:

a nocne:

To który pasi najlepiej? :D

corpse bride - 24 Stycznia 2008, 10:45

to pierwsze mi się niezbyt dobrze kojarzy z amerykańskim redneckami :|

ja klasycznie, 2 ostatnie.

gorat - 24 Stycznia 2008, 10:47

Te kurtki, co zapodałaś, dają efekt drzewca :D
Kasiek - 24 Stycznia 2008, 10:49

Wejdź z nami do zaczarowanej krainy baśni! Tylko z naszą kurtką staniesz się entem!
Martva - 24 Stycznia 2008, 11:00

Leśne, znaczy ogólnie zielone. Właśnie prowadzę ze Zwierzem dyskusję na temat i gubię się coraz bardziej ;P: W ogóle najbardziej mi się podobają takie oszukiwane jak na koszulkach dla dziewczynek, bo mają łagodne plamki, a rządzi moja spódnica przerobiona z innej spódnicy, pochodzącej bodajże z paczki 'z darów' za ciężkich czasów. I dowiedziałam się że
Cytat
Tak, jest cywilny. Chociaż pattern (rodzaj plam i rozłożenia ich) jest typowo woodland zdaje się
.
Ale ja sie nie znam.
Realtree zabawne ;)

Znośny jest duński (bo ma fajne drobne plamki), i może nawet by się nadawał na bieliznę. Camo miejskie i nocne tez by się nadawały. Tylko kto mi to teraz uszyje? ;P:

Partner forum