To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

Anonymous - 8 Czerwca 2009, 13:57

dalambert napisał/a
Fakt nekrofile latpiej mają i jakoś o ich ślubach z partnerami jeszcze się nie slyszy,
a tak ogólnie jak nieboszczka nie protestuje to to jest gwałt czy jeno ewentualna profanacja

Znieważenie zwłok, art 262 KK. Wprawdzie nie jest to zbrodnia, ale delikwent może posiedzieć nawet dwa lata. :mrgreen:

dalambert napisał/a
Tem bardziej jak się w kanonie nie mieści- ot Europejczycy w dobie kryzysu dali po łbach lewactwu, a nie prawicy ciekawe dlaczego

To faktycznie ciekawe pytanie. Wydaje mi się, że socjaliści nie potrafili po prostu przekonać ludzi, że mają jakąś sensowną receptę na wyjście z kryzysu finansowego, poza ogłaszaniem wszem i wobec, że kapitalizm się skończył, a wszystkich liberałów trzeba zabić w myśl hasła - "A na drzewach, zamiast liści, będą wisieć kapitaliści!"

NURS - 8 Czerwca 2009, 16:19

dalambert napisał/a
NURS, biedny Pan Biedroń nieustająco krzywdzony przez straszny homofobiczny Naród Polski, co to go do wykładow w szkolach podstawowych i innych nie dopuszczą, a on tak pięknie opowiada o cudownych skutkach sodomskiej rozrywki i stylu życia,
no ale mamy Panią Senyszym w Europorlamencie i ONA JUŻ zrobi porządek z tą nietolerancją :mrgreen:

Sodomskiej?
cytat:
Cytat
Obecnie tym terminem określa się w języku polskim zoofilię[1].

Nie przypominam sobie, żeby Biedroń mówił coś o tasmie i chomikach, za to można wskazać wśród polityków taką osobe, która nigdy nie założyła rodziny i mieszka jedynie z ukochanym zwierzątkiem :-) Myślałem, że owego gentlemana ci chodziło.

dalambert - 8 Czerwca 2009, 16:27

NURS, nie wykręcaj kota ogonem bo Ci tak zostanie, doskonale wiesz o co biega i z jakimi to prelecjami ten typunia pchał się do szkół.
A ciekawe , że obecna lewicowośc to lansowanie potrzeb i zachcianek sodomitów jako niezbednego warunku funkcjonowania postępowego społeczeństwa i fale opluwania KK jako najgorszego wroga ludzkości.
No i za taki lans dostali od wyborców w skali europejskiej po łbie.

NURS - 8 Czerwca 2009, 16:32

Juz ty się nie bój o mnie. A Homoseksualiści byli, sa i będą, trzeba ten fakt wreszcie zaakceptować. To znaczy nie tylko swojaków - bo jak widać po Paetzu, to jakoś nikomu z ultrakatoli nie przeszkadzało, kiedy go bropnili :-)
dalambert - 8 Czerwca 2009, 16:38

NURS napisał/a
trzeba ten fakt wreszcie zaakcepto

a to niby dlaczego ? a jeżeli, to zaakceptuj biskupa Paetza i przestań co i raz o nim marudzić :mrgreen:
Może jednak byś raczyl zauważyc wspomniamy przezemnie sukces eurolewactwa w tych wyborach, a nie uciekal w boczne findułki ;P:

NURS - 8 Czerwca 2009, 16:44

problem Paetza mnie wcale nie nurtuje, ja bym go tam zostawił, to KK ma z tym problem, bo tępi pedałowanie bezwzględnie :-)
A dlaczego to trzeba zaakceptować? bo to jest starsze niż KK, istnieje od początku ludzkości (patrz starozytna grecja, rzym, itp, itd). I istnieć będzie, bo jest częścią ludzkiej natury. Jedyny problem polega na uregulowaniach prawnych.
Co do zwycięstwa prawicy - toż to, tfu, Platforma wygrała, nie twoje oszołomy. W definicji prawicy mieści się więcej, niz mozesz pojąć. :twisted:

dalambert - 8 Czerwca 2009, 16:53

NURS napisał/a
starozytna grecja, rzym
a no i jak sie kończyły / właśnie przez to, poczytaj sobie Gibbona "Zmierz Cesarstwa Rzymskiego" i o tym tam jest,
a jak kościól katolicki ma problem to co Ty się tak ekscytujesz, że przy każdej okazji z jakimiś jego problemami startujesz.
NURS, jakoś nie widzisz , że najlepszy wynik u nas ma i PO i jak ci których uprzejmie nazywasz "Moje Oszołomy" a jednen z z trzech najlepszych wyników w kraju Zbigniew Ziobro mimo nieustającego opluwania go w mendiach i na forach/ a może dlatego/
A ja tu podnosze poważniejszy problem / olewasz go łaskawie/
lewactwo wzięło w łeb w całej Europie / po za Danią i Grecją/ i co może jako wybitny znawca politycznych tryndow bedziesz uprzejmy jakoś to wyjaśnić, nie tylko opowiastkami jaki to zły tyn kościół jest.

NURS - 8 Czerwca 2009, 17:08

to ty nie widzisz, jaka była frekwencja, przy tak niskim stopniu zmobilizowania, nie dziw, ze oszołomstwo tryumfuje - stąd takie wyniki PiS. A gdybyś jeszcze nie zauważył, raz w łeb bierze lewactwo - dochodzą do wladzy prawiczki, tylko po to, zeby dostac w nastepnych, albo kolejnych wyborach po łbie.
A teraz pokażę ci, gdzie mijasz się z prawdą:

Cytat
EPL utrzyma pozycję lidera w liczącym 736, choć wprowadzi mniej europosłów - 265 wobec 284 w poprzedniej kadencji. Frakcja Europejskich Socjalistów (PES) znów będzie musiała zadowolić się drugim miejscem, przy czym socjaliści też zostali osłabieni (162 europosłów w porównaniu z 215).

Zmniejszy się też liczba liberałów z ALDE - Porozumienia Liberałów i Demokratów na rzecz Europy (80 wobec 103). Konserwatywna frakcja UEN, w której zasiadali m.in. eurodeputowani PiS, może liczyć na 35 posłów. Zwiększy się liczba Zielonych: Greens/EFA będą mieli 51 mandatów (42 w poprzedniej kadencji), a GUE/NGL (Konfederacyjna Grupa Zjednoczonej Lewicy Europejskiej/Nordycka Zielona Lewica) 33. Niepodległość i Demokracja (IND/DEM) dostała 19 mandatów, inne - 91.

Jak widać to tylko sukces w jednym wymiarze, IMO mało w tych wyborach znaczącym. Zwłaszcza, ze spora część tej prawicy zwycięskiej, to po twojemu lewactwo (patrz PO).

edit - i jeszcze jedno, to rachunek wystawiany rządzącym w czasach kryzysu, czyli nihil nowi. jedna kadencja oszołomstwa i te kraje zapragną powrotu do normalności.

dalambert - 8 Czerwca 2009, 17:27

NURS, w Polsce 75% a w Europie okolo 60 % olało te wybory -sądzisz, że gdyby poszli to głosowali by na światłych lewaków, mnie sie zdaje, ze bomba tyka . Bomba niezadowolonych z politpoprawności, tolerowania sodomii i najazdu "emigrantów " i to trzepnie aż pirze poleci. Nie zaraz, ale tendenca nie dość , że wyraźna to jeszcze nieco odwrotna od lewackich marzeń jest.
ihan - 8 Czerwca 2009, 18:00

Chyba się pogubiliście odrobinkę. Jest różnica między dobrowolnym uprawianiem seksu, niezależnie od płci uprawiających, zmuszaniem innych, i zmuszaniem dzieci. I wpuszczanie Paetza jako przykład to chyba jakaś totalna pomyłka.

Aha, dalambert, jeśli masz rację i tyka, to nie zostaje mi nic innego niż opracować plan emigracji, zanim zostanę spacyfikowana jako niedopasowana.

Adanedhel - 8 Czerwca 2009, 18:09

No no, homoseksualizm jako przyczyna upadku Cesarstwa Rzymskiego. Ciekawe.
Uważałem się za liberała, ale skoro tolerowanie homoseksualistów - czy jak ich nazywasz, Dalambercie, sodomitów - jest objawem lewactwa, to chyba jestem lewakiem. Mam przygotować się do wyjazdu, zanim ktoś dobierze mi się do skóry?

Martva - 8 Czerwca 2009, 19:15

Jeju, a ja chyba zacznę głosować na SLD. Czuję się lewakiem w definicji dalamberta. PO jest w sumie straszną konserwą jeśli chodzi o światopogląd, a ja jestem światłą zwolenniczką politpoprawności, tolerowania sodomii i takich tam. Czemu w tym kraju nie ma jakiejś fajnej liberalnej partii?
dzejes - 8 Czerwca 2009, 19:18

Bo na każdą Martvą przypada czterech Dalambertów.
Adanedhel - 8 Czerwca 2009, 19:46

W PO jest kilku liberalnych kolesi, ale są też konserwatyści. Dlatego, wszyscy razem, boją się coś robić. Żeby partia się nie rozleciała. Ach, i jeszcze z powodu obaw o odbiór społeczny jakichś liberalnych zmian - choćby przyjęcia całego tego "testamentu życia". Przecież to pikuś był, choć w dobrą stronę zmierzający, a jakie zamieszanie wokół powstało...
NURS - 8 Czerwca 2009, 19:48

dalambert - tak, zdecydowana większośc tych, którzy nie głosowali poszłaby oddać głos na siły umiarkowane. To nie domysł, tylko fakt.
Nie ma żadnej bomby, zyjecie w tym swoim kilkuprocentowym bagienku (odsetek głosów na PiS w odsetku głosów oddanych daje jedną trzecią jednej czartej uprawnionych do głosowania, czyli ile? 7-8% realnie), wzajemnie się szczując na "sodomitów", zupełnie jak ci bywalcy pewnych niemieckich piwiarni 70 lat temu. :twisted: Sam sposób, w jaki się do tego odnosisz, posłusznie tuptając za wodzusiem, dla którego najgorszym wyzwiskiem jest usłyszenie: i pozdrów pan żonę :-)
Dlaczego Ziobro dostał tyle głosów, bo jako jedyny gospodarował oszołomstwo na tamtym terenie. Widziałeś reakcje jego zwolenników, jak na konwencji pojawiła się grafini Tuńczyk?

Adanedhel - 8 Czerwca 2009, 19:53

Konkretnie to Ziobro pewnie większość głosów zebrał na wsi i w małych miastach, jak przy poprzednich wyborach, gdy w samym Krakowie zdecydowanie wygrała PO, ale PiS był lepszy dzięki reszcie Małopolski. Która zawsze była mocno konserwatywno-katolicka. Poza tym Ziobro to, bądź co bądź, znane nazwisko. A "Róża Maria Gräfin von Thun und Hohenstein" trudno nawet jej samej spamiętać ;)
dalambert - 8 Czerwca 2009, 21:02

Adanedhel napisał/a
No no, homoseksualizm jako przyczyna upadku Cesarstwa Rzymskiego. Ciekawe
nie sam, jeden z drobniejszych elementow -rozkladu spoleczenstwa i kompletnego zniszczenia rodzinyi dalej to sam doskonale wiesz.
ihan napisał/a
Aha, dalambert, jeśli masz rację i tyka, to nie zostaje mi nic innego niż opracować plan emigracji, zanim zostanę spacyfikowana jako niedopasowana.

obawiam sie, że niebardzo masz dokąd-ale może by Ci odpowiadala Arabia Saudyjska, albo Iran / konie lubią/albo może Wenezuela tam i kapitalistow tłuką i z wredną hameryką walczą i z kościolem wojują / nawet może byś miala okazję co jakiś czas ksiedza sobie zastrzelić/
bo demokracje zachodnie to się raczej nie nadają tam bardziej piszczy niż u nas.
Martva napisał/a
Jeju, a ja chyba zacznę głosować na SLD.

Zacznij wiele nie pomoże, ale jak sie z bliska im przypatrzysz to może i Tobie przejdzie , nie zauważyłem żeby ta partia specjalnie się przejmowala kłopotami drobnych manufakturowych monterów biżuterii, ale kasę od Ciebie na kolejną kampanię napewno chętnie wezmą.

Martva - 8 Czerwca 2009, 21:10

dalambert napisał/a
nie zauważyłem żeby ta partia specjalnie się przejmowala kłopotami drobnych manufakturowych monterów biżuterii,

O, a która się przejmuje?

Taselchof - 8 Czerwca 2009, 21:20

polska partja pracy :P zrobi wam związek zawodowy i wyprowadzi was na ulicę :D
Agi - 8 Czerwca 2009, 21:25

Taselchof, nie strasz Martvej, :wink:
mawete - 8 Czerwca 2009, 21:28

heh... zagłosowałem tak jak mówiłem - jednak ludzie nie lubią jak jest śmieszniej... :twisted:
Gustaw G.Garuga - 8 Czerwca 2009, 21:52

http://www.tvn24.pl/-1,16...,wiadomosc.html
Cytat
Zbigniew Ziobro ma (przed sobą-red.) twarde zadanie pracować 6-8 godzin dziennie nad językiem, bo ktoś, kto nie zna języka angielskiego, albo francuskiego jest posłem czwartej kategorii. Chciałbym, żeby się za to, jak najszybciej zabrał. A inne sprawy zostawił, bo nie zawsze mu one wychodzą - powiedział Jarosław Kaczyński.

Taaaa - żeby potem "rozumiejący wszystko ze słuchu" Lech mógł słuchając Ziobry prychać i robić uśmieszki ;P:

Taselchof - 8 Czerwca 2009, 22:17

1799 głosów Andrzej P :D :bravo
Dabliu - 8 Czerwca 2009, 22:49

Z dedykacją dla dalamberta :twisted:
Fidel-F2 - 9 Czerwca 2009, 05:42

Gustaw G.Garuga napisał/a
Taaaa - żeby potem rozumiejący wszystko ze słuchu Lech mógł słuchając Ziobry prychać i robić uśmieszki
posmiewisko nie facet
Virgo C. - 9 Czerwca 2009, 07:48

Heh, jak zobaczyłem ile Ziobro głosów dostał to mnie zmroziło.
dalambert - 9 Czerwca 2009, 08:51

POstępowcy ruszyli do boju - kobitka co to ośmielila sie popierać PiS zamiast Placformy i w PiSowskich spotach wystąpić, po parotygodniowym obrzucaniu blotem i różnych groźbach pod swoim adresem została wczoraj ciężko pobita,
Dalszy rozwój sytuacji -
Wybory prezydenckie 2010 - Wspaniałe zwycięstwo Donalda przy dzikim aplauzie mendiów.
Wybory samorządowe 2010 PO bierze wszystko / przy niewielkim wsparciu gdzieniegdzie SLD i PSL/
Wybory parlamentarne 2011 - PO bierze wszyskto i rządzi sama.
No i mamy nastepną PRZEWODNIĄ SIŁĘ NARODU - młodzi poprzedniej nie pamiętają więc sikają po nogach ze szczęścia, że sie tak piknie udało :bravo
Schetyna robi porządek z niezadowolonymi = ośrodki reedukacji dla osób zamało postępowych w organizacji.!!!
Dalszą dystkusję pozostawiam licznym klakierom PO - napawajcie sie będzie fajnie :twisted:

NURS - 9 Czerwca 2009, 09:31

Cytat
dalambert napisał/a
No no, homoseksualizm jako przyczyna upadku Cesarstwa Rzymskiego. Ciekawe
nie sam, jeden z drobniejszych elementow -rozkladu spoleczenstwa i kompletnego zniszczenia rodzinyi dalej to sam doskonale wiesz.

Człowieku, instytucja rodziny, tak, jak ją teraz rozumiemy, to wynalazek ostatnich dwustu lat. O czym pewnie doskonale wiesz. :-)

ihan - 9 Czerwca 2009, 09:33

dalambert napisał/a
/ nawet może byś miala okazję co jakiś czas ksiedza sobie zastrzelić/

dalambercie, albo mnie obrażasz, albo naprawdę masz jakiś poważny problem.

NURS - 9 Czerwca 2009, 09:37

dalambert napisał/a
POstępowcy ruszyli do boju - kobitka co to ośmielila sie popierać PiS zamiast Placformy i w PiSowskich spotach wystąpić, po parotygodniowym obrzucaniu blotem i różnych groźbach pod swoim adresem została wczoraj ciężko pobita,
Dalszy rozwój sytuacji -
Wybory prezydenckie 2010 - Wspaniałe zwycięstwo Donalda przy dzikim aplauzie mendiów.
Wybory samorządowe 2010 PO bierze wszystko / przy niewielkim wsparciu gdzieniegdzie SLD i PSL/
Wybory parlamentarne 2011 - PO bierze wszyskto i rządzi sama.
No i mamy nastepną PRZEWODNIĄ SIŁĘ NARODU - młodzi poprzedniej nie pamiętają więc sikają po nogach ze szczęścia, że sie tak piknie udało :bravo
Schetyna robi porządek z niezadowolonymi = ośrodki reedukacji dla osób zamało postępowych w organizacji.!!!
Dalszą dystkusję pozostawiam licznym klakierom PO - napawajcie sie będzie fajnie :twisted:

Hi, hi, hi!
Piekna lista lęków prawdziwego PiS-owca. A raczej odwrócenie projekcji ich marzeń. Wystarczy zamienić PO na PiS (ziobro zamiast schetyny) i powyższe zamieni się w sny prezymiera i jego totumfackich.
Zapominasz dalambercie, ze PO to nie PiS, a sukces PO to głównie dzieło nieudolności i nienawiści, z jaką rządził pan "jesli myślicie, ze kiedykolwiek dojdziecie do wladzy, to się grubo mylicie", że zacytuję ojca demokwacji. To PiS miał rządzić aż po kres czasu, co liczni jego prominenci podkreślali za czasów buty i kaczego terroru. :twisted:

Partner forum