To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

Gustaw G.Garuga - 7 Czerwca 2009, 23:00

Szczęściem nie zna chyba dosyć dobrze żadnego obcego języka, nie będzie więc raczył cudzoziemców swoimi przecudnej urody bąmotami :twisted:
Anonymous - 7 Czerwca 2009, 23:01

Taselchof napisał/a
nie wiadomo wyniki są dość rozstrzelone

Sondaż TNS OBOP nie jest wiarygodny, ponieważ nie jest z całego kraju. Ja się z wyników cieszę, ale żal mi Olejniczaka. Ze względu na porąbaną ordynację on raczej nie ma szans na mandat, a o ile z SLD się nie zgadzam, to jednak jest on jednym z bardziej kumatych polityków tej partii. No i ciekawe, czy mój kandydat - Grzegorz Kostrzewa-Zorbas - się dostał.

Easy - 7 Czerwca 2009, 23:04

Gustaw G.Garuga napisał/a
Szczęściem nie zna chyba dosyć dobrze żadnego obcego języka, nie będzie więc raczył cudzoziemców swoimi przecudnej urody bąmotami :twisted:

A jaki biedak rozczarowany tym, że się dostał...

ihan - 7 Czerwca 2009, 23:11

Cóż, wyborcy potrafią być okrutni.
Taselchof - 7 Czerwca 2009, 23:22

Napieralski tez nie jest zachwycony bo będzie go miał u siebie ;P: a Cymańskiemu gratuluje Krzaklewski też się nie dostał

Partia piratów 7,4 :D

Dabliu - 7 Czerwca 2009, 23:29

Miria napisał/a
Tak w ogóle, to mam podobnie jak Dabliu, ale poszłam wybrać w miarę niewielkie zło (byle skrajne oszołomstwo wykluczyć).

Ja tam nie widzę ani mniejszego zła, ani skrajnego oszołomstwa. Wszyscy są tacy sami, mają bardzo podobne poglądy i są równie zakłamani. Jedna wielka partia klonów.
Przydałaby się jakaś zemsta sithów :wink:

Anonymous - 7 Czerwca 2009, 23:37

I Zorbas się nie dostał. Szkoda, mądry facet. :( Cholernie się za to cieszę, że z Sejmu znikną najmniej lubiani posłowie - Mularczyk, Kurski, Kempa...:D :bravo
dalambert - 7 Czerwca 2009, 23:52

Jeden mały komentarz ;
Olejniczak zostaje w kraju, no to Napieralski ma przechlapane - dalej się będą szarpać między sobą :P

Taselchof - 7 Czerwca 2009, 23:54

z drugiej strony olejniczak z nie wielkim poparciem chociaż to chyba najlepszy wynik lewicy w krjau mimo wszystko ;-)
dzejes - 7 Czerwca 2009, 23:56

Żerań napisał/a
Cholernie się za to cieszę, że z Sejmu znikną najmniej lubiani posłowie - Mularczyk, Kurski, Kempa...:D :bravo

Pomyśl o tym raczej jak o hibernacji. Kaczyński odejdzie, a ONI wrócą...

Anonymous - 8 Czerwca 2009, 00:20

dzejes napisał/a
Pomyśl o tym raczej jak o hibernacji. Kaczyński odejdzie, a ONI wrócą...

No tak, szklanka jest zawsze do połowy pusta, co? Ja tam się cieszę, że do sybiru europejskiego wysłaliśmy oszołomskich zesłańców. :) Na pięć lat mamy spokój, w międzyczasie zapewne zdążymy przeżyć dwukrotnie wybory parlamentarne, więc znowu będzie wymiana posłów. Nie będzie tak źle. Mam nadzieję.

GAndrel - 8 Czerwca 2009, 07:04

Żerań napisał/a
I Zorbas się nie dostał. Szkoda, mądry facet. :( Cholernie się za to cieszę, że z Sejmu znikną najmniej lubiani posłowie - Mularczyk, Kurski, Kempa...:D :bravo

... Ziobro, Cymański, Piecha i z nieposłów Kamiński, Bielan, Legutko...

I o ile nie podoba mi się głosowanie po to żeby ktoś zniknął z krajowej polityki, to jednak się chyba cieszę, że wystarczająco dużo wyborców właśnie tym się motywowało. ;)

dalambert - 8 Czerwca 2009, 08:48

Jedni się cieszą bardziej inni mniej, ale wygląda na to ze po lewej stronie;
bez zwołania konwentu św. Róży Luksemburg nic się nie zmieni,
dalej pracowników najemnych którym się pensje na 5 rat wypłaca i wpłaty na emerytury skęrca jak najgorzej, broni jedynie PiS / skutecznie czasami/
lewica dumnie wspiera sodomitów i naskakuje na kosciól- no na lewicę dla ludzi , a nie doktryn trzeba bedzie czekać ze 20 lat.

ihan - 8 Czerwca 2009, 09:51

dalambert napisał/a
pracowników najemnych którym się pensje na 5 rat wypłaca i wpłaty na emerytury skęrca jak najgorzej, broni jedynie PiS

dalambercie, powinieneś pisać historie o rzeczywistości alternatywnej. Pierwsze zdanie już masz. :bravo

dalambert - 8 Czerwca 2009, 10:15

ihan, o Panu Ikonowiczu nie wspomniałem bo to taki sam pajac jak JKM jeno na lewo, a nie na prawo :mrgreen:
a prawda jest taka, ze do wyborów poszły "twarde elaktoraty" 75 % nardu wzorem dabliu olało imprezę i to jest dopiero bomba tykająca,
zgadnij w która strone tyknie :twisted: :?:

Agi - 8 Czerwca 2009, 11:51

dalambert napisał/a
TVN24 pisze nazwe tej zacnej miejscowości co omal nie stala się słynna na całą Europę jako: Strzękecin- to tak dla porządku :mrgreen:

dalambert TVN24 podała prawidłową nazwę miejscowości .
Tak, dla porządku :mrgreen:

NURS - 8 Czerwca 2009, 11:59

nie czepiaj się dalamberta, agi, on oglądając TVN musi mieć te begierowe rzeczy w oczach :-)
BTW im się zdarza zrobić literówki, które chwilę później poprawiają.

NURS - 8 Czerwca 2009, 12:01

dalambert napisał/a

lewica dumnie wspiera sodomitów i naskakuje na kosciól

Znasz jakiegoś sodomitę, którego broni lewica? :twisted:

dalambert - 8 Czerwca 2009, 12:02

Agi, tak to ostatecznie Strzekęcin :)
ale tak dla historii:
TVP1 Szczekecin, następnie Szczekęcin,
TVN24 Strzeękecin i w koncu Strzekęcin - ufffffffff :D
i rano dziś właśnie w TVN24 podawali Strzekęcin, a nie Strzekęcino i siup, siup zdrowie Strzekęcinowianek :mrgreen:

dalambert - 8 Czerwca 2009, 12:06

NURS, biedny Pan Biedroń nieustająco krzywdzony przez straszny homofobiczny Naród Polski, co to go do wykładow w szkolach podstawowych i innych nie dopuszczą, a on tak pięknie opowiada o cudownych skutkach sodomskiej rozrywki i stylu życia,
no ale mamy Panią Senyszym w Europorlamencie i ONA JUŻ zrobi porządek z tą nietolerancją :mrgreen:

Rafał - 8 Czerwca 2009, 12:48

dalambert, hop siup i mamy siurpryzę, powołując się na legalizację związków homoseksualnych, gardłuje za swoim ciemiężona mniejszość zwolenników poligamii, którzy nie chcą być gorsi od homoseksualistów i takiej dyskryminacji więcej już znieść nie mogą. Pewnikiem w kolejce stoją zoofile, wszak też nikomu krzywdy nie czynią :wink:
ihan - 8 Czerwca 2009, 12:53

Rafał napisał/a
Pewnikiem w kolejce stoją zoofile, wszak też nikomu krzywdy nie czynią :wink:

Masz jakieś dane na ten temat? Zrównanie zoofilii z homoseksualizmem, no brawo. Może jeszcze porozmawiamy o gwałtach w małżenstwach :evil:

Rafał - 8 Czerwca 2009, 13:03

ihan napisał/a
Masz jakieś dane na ten temat? Zrównanie zoofilii z homoseksualizmem, no brawo. Może jeszcze porozmawiamy o gwałtach w małżenstwach
Jak tak bardzo cię to zafrapowało, to cokolwiek możesz przeczytać np. tutaj: http://www.wiadomosci24.p...zeta_36532.html
Zrównania zoofili z homoseksualizmem nie zauważyłem, tzn, widzę różnicę między jednym i drugim, a do rozmowy o gwałtach w małżeństwie nie będę dobrym partnerem, rozumiesz, nie spotkałem się z tym, nic do dyskusji nie wniosę, sorki.

dalambert - 8 Czerwca 2009, 13:05

ihan napisał/a
Zrównanie zoofilii z homoseksualizmem, no brawo.

no właśnie jak to można równac, przeca nieeuropejski kundel zamiast kochać ugryźć może, a kobyła kopnąć i co na te jakże orginalne amory towarzystwo opieki nad zwierzyną?
Fakt nekrofile latpiej mają i jakoś o ich ślubach z partnerami jeszcze się nie slyszy,
a tak ogólnie jak nieboszczka nie protestuje to to jest gwałt czy jeno ewentualna profanacja?,

ihan - 8 Czerwca 2009, 13:06

Rozumiem, że z wielożeństwem, zoofilią i homoseksualizmem się zetknąłeś?
Adanedhel - 8 Czerwca 2009, 13:11

Rafał, dalambert, poligamię mieszacie z orientacją seksualną i z zaburzeniami seksualnymi. Trzy w jednym.
Rafał - 8 Czerwca 2009, 13:14

ihan napisał/a
Rozumiem, że z wielożeństwem, zoofilią i homoseksualizmem się zetknąłeś?
Ja tak.
ihan - 8 Czerwca 2009, 13:22

dalambert, pseudozabawne uwagi na poziomie żuli spod kiosku z piwem, bardzo dojrzałe. Brawo.
dalambert - 8 Czerwca 2009, 13:38

ihan, nic w tym co piszę nie ma zabawnego, chyba że dla Cibie, a zdaje się , że licze towarzystwa opieki nad zwierzakami mijają tem problem szerokimłukiem nie sądzisz?
I pomyśleć, ze to całe ambitne pohukiwanie zaczęło się od mojej uwagi:
ze obecne lewactwo przyklaskiwaniem sodomitom i naskakiwaniem na chrześcijaństwo i KK się zajmuje , zamiast prawdziwymi problemami ludzi- no i za to słusznie wzięli po krzyżu w prawie calej Europie / wyjątki to zdaję się Dania i Grecja/
Ale cóż łatwiej i co poniektórym tu dyrdymały głosić i bidnego kota ogonem odwracać niż rzeczywistą sprawę zauważyć.
Tem bardziej jak się w kanonie nie mieści - ot Europejczycy w dobie kryzysu dali po łbach lewactwu, a nie prawicy ciekawe dlaczego ?

dareko - 8 Czerwca 2009, 13:44

dalambert, czasem twoje wypowiedzi sa po prostu zalosne.

Partner forum