To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

Godzilla - 5 Grudnia 2006, 10:42

Masz czelność wymagać od dzieci? I odpytywać przy tablicy? I stawiać co biedniejszym bidulkom złe stopnie? Przechlapane masz, mówię ci, przechlapane!
Rodion - 5 Grudnia 2006, 10:54

Miria znaczy symulujesz? :mrgreen:
Kruk Siwy - 5 Grudnia 2006, 10:55

Znaczy napewno.
Gustaw G.Garuga - 5 Grudnia 2006, 11:35

A ja niebawem z bycia nauczycielem zamierzam przekwalifikować się na zwierzchnika nauczycieli :shock: Czy się uda?? Ta czy owak, dzień dobry :)
Indy - 5 Grudnia 2006, 11:59

I tu mi pasuje: Nauczyciel to dawny uczeń, który teraz się mści.... ( :? )
Anonymous - 5 Grudnia 2006, 12:04

Godzilla:
Cytat
Masz czelność wymagać od dzieci? I odpytywać przy tablicy? I stawiać co biedniejszym bidulkom złe stopnie? Przechlapane masz, mówię ci, przechlapane!

No właśnie tak, więc szkoła to nie miejsce dla mnie, bo przecież jak uczeń dostanie zły stopień, to czuje sie gorszy, to niszczy jego poczucie wartości i hamuje go w rozwoju. Nalezy stawiać wszystkim takie same stopnie, precz z dyskryminacją! :P

hrabek - 5 Grudnia 2006, 13:06

Czesc wszystkim. Witam po przerwie. Sprowadzilem sobie samochod z Niemiec i teraz bryndzluje sie z polskimi urzedami. Po prostu masakra, nie mozna nic od reki zalatwic, na wszystko sie czeka, kazdy urzad w innym koncu miasta, juz mam dosyc, a jeszcze nie wszystko zrobione. Do tego zgubilem kwit o ubezpieczeniu i jak teraz mnie paly zgarna, to sie nie wytlumacze...
Czarny - 5 Grudnia 2006, 14:15

A ja za godzinkę zaczynam dłuuuuuugi weekend :twisted: Jutro zaczyna się Nordcon 2006 i trwać będzie do niedzieli, a co za tym idzie opuszczę Was na te kilka dni. Patrząc na listę gości, to powinienem spotkać tam Romka P., Jacka K. i Łukasza O.. Z pozostałych użytkowników forum nikt się nie wychylał, więc to chyba cała nasza reprezentacja. Nie offtopować za wiele i nie spamować.
Nattfiarill - 5 Grudnia 2006, 14:19

Dobry :mrgreen:
ostałam dziś wreszcie książkę, którą zamówiłam miesiąc temu, mój ulubiony mechanik naprawił mi hamulce w samochodzie :mrgreen:

mawete - 5 Grudnia 2006, 14:28

Cholera. Znaleźli tych dwoje Policjantów - nie żyją. :(
Nattfiarill - 5 Grudnia 2006, 16:03

Kurcze, ale zastój na forum :shock:
A jak tylko nie pojawię się przez kilka dni, to zaraz całą masę postów piszrecie :|

Ech, idę się pouczyć lub poczytać :mrgreen:

Adashi - 5 Grudnia 2006, 16:25

Siemano! Wreszcie jestem.
Ziuta - 5 Grudnia 2006, 16:36

Jeloł!
Działo się cuś, jak mię nie było?

Pako - 5 Grudnia 2006, 16:47

Nic się nie działo. Koniec świata dopiero jutro.
Tylko tych policjantów żal... :/ [']

Aga - 5 Grudnia 2006, 17:05

Cześć. Boże, ale się fatalnie czuję...
Od dzisiaj zaczęliśmy się uczyć poloneza na studniówkę, bo nasza szkoła słynie z tego, że mamy zawsze najlepsze polonezy :D

Ziuta - 5 Grudnia 2006, 17:09

O, szit... u mnie w szkole ludzie wariowali na punkcie tańca. Ćwiczyli na przerwach, na wuefach, chodzili na kursy, buty kupowali, takie drogie, specjalnie do tańca. Jeden plus, że nauczyło mnie to asertywności i umocniło w kpiarskim podejściu do rzeczywistości :)
hjeniu - 5 Grudnia 2006, 17:31

Helloł :) Wróciłem z wielkiego miasta.
Zanotować: Nie wchodzić do księgarni w grudniu :wink:

elam - 5 Grudnia 2006, 18:02

czesc... wrocilam z pracy.... piatek bedzie wolny... ciesze sie... ... ....
Aga - 5 Grudnia 2006, 18:08

Ziuta, żartujesz chyba... :shock: My ćwiczymy i będziemy ćwiczyć to tylko na wuefach, bo żadnemu nauczycielowi nie przyszłoby do głowy, żeby nas zwalniać z lekcji na ćwiczenie poloneza. Co do butów do tańca i kursów to jeszcze większy :shock: Wariactwo jakieś...
gorat - 5 Grudnia 2006, 18:59

hjeniu, co Tobie od... Do księgarni powinno się chodzić zawsze! :P
elam - 5 Grudnia 2006, 19:00

hy sie gorat nie witaj tylko lap za miotle i rob porzadki :mrgreen:
gorat - 5 Grudnia 2006, 19:01

Nie mów! :? Czarny ogłosił, że kilka dni go nie będzie i już?!? :evil:
hjeniu - 5 Grudnia 2006, 21:05

gorat, wszedłem sobie do księgarni, żeby kupić tylko "Wieszać każdy może" i wyszedłem pół godziny później lżejszy o dwie stówy i z pełnym plecakiem książek :mrgreen:

edit: literówki

elam - 5 Grudnia 2006, 21:52

nikt nic nie napisal od godziny... :shock:

dobranoc...

Agi - 5 Grudnia 2006, 22:15

Dobranoc :D
hjeniu - 5 Grudnia 2006, 22:38

Dobranoc idę czytać Pilipiuka :mrgreen:
Aga - 5 Grudnia 2006, 22:38

Dobranoc!
Adashi - 5 Grudnia 2006, 22:46

Kur... zapiał przegapiłem 3 odcinek Mroku, ale przynajmniej obejrzałem 4. Ten serial rządzi.
Lu - 5 Grudnia 2006, 23:10

hehehe

witam wszystkich :)

Mam wreszcie internet w domku :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :bravo :bravo :bravo

Adashi - 5 Grudnia 2006, 23:59

Idę nyny aa. Papatki. :mrgreen:

Partner forum