To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

Taselchof - 7 Czerwca 2009, 17:29

nie jedne wybory już fałszował :d
Gustaw G.Garuga - 7 Czerwca 2009, 17:30

Ziuta, spokojny to ja już umiem być nawet pod presją - kiedy dziś pod miejscowym Tesco po zmianie godziny otwarcia zgromadził się nerwowy tłum, odegrałem rolę łagodzącego obyczaje mediatora między wkurzonym wyłamywaniem drzwi ochroniarzem a żądnym wejścia tłumem :mrgreen:
Taselchof - 7 Czerwca 2009, 18:01

PKW: Cisza wyborcza przedłużona do godz. 22.40 :bravo
Easy - 7 Czerwca 2009, 18:02

Byłem. Obywatelski obowiązek spełniony.
Virgo C. - 7 Czerwca 2009, 18:07

U mnie w mieszkaniu frekwencja idealne 50%. Ja i kumpel z Suwałk poszliśmy głosować, pozostała dwójka współlokatorów - nie. Trochę mnie tylko zdziwiło, że do naszego okręgu dopisane są jedynie trzy osoby :roll:
gigant90 - 7 Czerwca 2009, 18:09

ja już też zagłosowałem. ładnie, kulturalnie pojechałem z wszystkimi domownikami i zaglosowałem:)
dalambert - 7 Czerwca 2009, 18:30

Taselchof, Koszalin dał odpór Szczękocinowi co to chcial całą Europę 40 minut dłużej w niepewności przetrzymac i nici z przedłużania wyborczej ciszy :(
Anonymous - 7 Czerwca 2009, 18:30

Ziuta napisał/a
Frajer. Zdjęcia się robi za parawanem Poza tym podoba mi się jego poczucie humoru.

Bedzie z tego jeszcze afera, bo ziom zadzwonił do PKW i tam mu powiedzieli, że można fotografować karty (też tak sądzę) legalnie i na widoku, a reakcja ochrony była niedopuszczalna (wywalenie za frak i zniszczenie zdjęć). Kumpel, jak się dowiedział, pojechał z Kodeksem Cywilnym w łapie na Wiejską. :mrgreen:

Adanedhel - 7 Czerwca 2009, 18:34

http://www.tvn24.pl/-1,16...,wiadomosc.html
I przepadła im okazja do zdobycia światowej sławy.

dalambert - 7 Czerwca 2009, 18:34

Żerań, komisja w Szcękocinie chciała przedlużyć o 40 min. bo obok był pożar i na tyn czas zabawa byla wstrzymana, ale rejonowa z Koszalina ich pogoniła- i tak cała Europa nie będzie musiała nauczyć się jak się Szczękocin wymawia :twisted:
Agi - 7 Czerwca 2009, 18:35

Żerań napisał/a
Taselchof napisał/a:
PKW: Cisza wyborcza przedłużona do godz. 22.40

A czemuż to?

Już nie.
Byliśmy, głosowaliśmy. Frekwencja raczej niska, chociaż w tym czasie co my było jeszcze kilka osób.

Gustaw G.Garuga - 7 Czerwca 2009, 18:50

Chwała PKW. To przedłużanie ogólnokrajowej (ogólnokontynentalnej?) ciszy z powodu opóźnień w pojedynczych komisjach to idiotyzm.
Agi - 7 Czerwca 2009, 18:52

Gustaw G.Garuga, to nie była decyzja PKW, tylko Rejonowej Komisji Wyborczej w Koszalinie. Oczywiście, bardzo dobra decyzja.
dalambert - 7 Czerwca 2009, 18:58

TVN24 pisze nazwe tej zacnej miejscowości co omal nie stala się słynna na całą Europę jako: Strzękecin- to tak dla porządku :mrgreen:
Taselchof - 7 Czerwca 2009, 19:20

będzie prawie tak słynne jak Włoszczowa ;p
Gustaw G.Garuga - 7 Czerwca 2009, 19:30

Brzęczyszczykiewicz ze Strzekęcina :mrgreen:

Chwała RKW w takim razie :)

Taselchof - 7 Czerwca 2009, 19:41

18.25% na godzine 18 :) do 22 może do 22 skoczyć :D
i tym razem Warszawa przed Krakowem 31.43 :mrgreen:

Dabliu - 7 Czerwca 2009, 20:33

dalambert napisał/a
Dabliu, to potem nie pyskuj , ze Ci się nie podoba lub uwiera w postepowe podlądy :evil:

Po pierwsze - nie pyskuję w kwestiach politycznych od dosyć dawna.
Po drugie - gdzie moje poglądy są postępowe? Proszę mi wskazać. Poważnie teraz mówię.
Po trzecie - niby czemu mam nie pyskować? Z chęcią bym zagłosował; niestety, żadna opcja polityczna nie jest dla mnie, nie wierzę żadnemu politykowi; ergo - nie mam na kogo głosować. To nie moja wina, że demokracja to ściema.

Anonymous - 7 Czerwca 2009, 21:03

Głosowałam, poza mną żywego ducha (poza półżywą z nudów komisją)w lokalu. Tak w ogóle, to mam podobnie jak Dabliu, ale poszłam wybrać w miarę niewielkie zło (byle skrajne oszołomstwo wykluczyć).
NURS - 7 Czerwca 2009, 21:04

obawiam się, ze z tych 20% sporo oszołomstwa będzie. tylko oni nie odpuszczają takich okazji. Z drugiej jednak strony, może i dobrze, zeby taki folkror wywiało z kraju. Tam nie nabroją tyle co tutaj.
Virgo C. - 7 Czerwca 2009, 21:11

Ja w sumie się zastanawiałem czy czasem na Ziobro głosu nie oddać i nie wywalić go z polskiej sceny politycznej. Ale że ponoć zapowiedział ew powrót w przyszłym roku to wolałem swój głos ulokować w innym miejscu.
Chociaż niejaki JK Szatan z UPRu moją sympatię nazwiskiem zyskał :mrgreen:

Taselchof - 7 Czerwca 2009, 21:33

lepszy jest idol z tamtej partii ale po wynikach pokarze misia :)
w sumie w tvn24 pokazywali samą młodzież koło 70-80 ale dużym plusem mzoe być że głównie duże miasta poszły :) więc niby entelegencja ;p

GAndrel - 7 Czerwca 2009, 21:39

NURS napisał/a
(...)Z drugiej jednak strony, może i dobrze, zeby taki folkror wywiało z kraju. Tam nie nabroją tyle co tutaj.

Też się zastanawiałem nad taką motywacją. Doszedłem jednak do wniosku, że lepiej jednak ten folklor całkowicie wyeliminować z polityki i po prostu na niego nie głosować.

Taselchof - 7 Czerwca 2009, 22:03

no i PiS całkiem całkiem :) UPR lepsze od Libertasu :D

ten robił furorę :D http://img21.imageshack.u.../59f135d8eb.jpg

Agi - 7 Czerwca 2009, 22:22

PO ma bardzo przyzwoity wynik, jak na półtora roku rządzenia.
NURS - 7 Czerwca 2009, 22:30

No i wszyscy wygrali :-)
Agi - 7 Czerwca 2009, 22:35

Z wyjątkiem Libertasu, Samoobrony...
GAndrel - 7 Czerwca 2009, 22:41

Szwedzka Partia Piratów będzie miała swoich ludzi w PE. :)
Taselchof - 7 Czerwca 2009, 22:42

nie wiadomo wyniki są dość rozstrzelone trzeba czekać na oficjalne ciekawe ile będzie miał głosów Andrzej P. :D
Easy - 7 Czerwca 2009, 22:50

Tadzik Cymański w Europarlamencie! Kurna, sami nudziarze w tym kraju zostaną...

Partner forum