To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

NURS - 27 Maj 2009, 14:53

Przemysł stoczniowy? nie kpij, to koniec procesu który jest starszy niż PO w ogóle nie mowiąc o jej rządach. PiS w tym maczal paluchy nie gorzej.
to najbardziej żałosny wybieg, jaki mogła propaganda wymyślić. wystarczy sięgnąć w archiwa, i wyjdzie czarno na białym, jak PiS bronił stoczni (czytaj, je rozkradał)
I ni odwracaj kota ogonem, nie ja twierdzę, ze zaPiśu było lepiej.
Dawaj te osiągnięcia na stół. Kawa na ławę.

mawete - 27 Maj 2009, 16:55

Nie wiem na kogo głosować teraz... Wszystkich jednakowo nie lubię...

ps. PiSu nie lubię jednak bardziej... chyba na UPR zagłosuję - lepiej nie będzie, śmieszniej napewno :mrgreen:

Gwynhwar - 27 Maj 2009, 17:06

Spot wyborczy PPP wymiata...
hrabek - 27 Maj 2009, 19:25

Też dzisiaj widzialem. Masakra.
Ziuta - 28 Maj 2009, 08:14

a wanrzekacie na PiSy i PO. To dopiero ekipa. Chciałbym takich w sejmie. Paru. Żeby było wesoło.
dalambert - 28 Maj 2009, 08:24

Zawsze uwazałem, że DWA mandaty w Sejmie powinny być DOŻYWOTNIE i nieusuwalne dla panów
primo Ikonowicza
secundo Korwina-Mikke
i weselej by było i oba krańce sporu piknie by się prezentowały :twisted:

NURS - 29 Maj 2009, 00:22

czy otwierają wam się strony internetowe spoza polski?
bo u mnie nic, tylko nasze :-)

ihan - 7 Czerwca 2009, 13:18

Zaraz potuptam na wybory. Wiem już na kogo, choć miejscowa kampania wyborcza nie ułatwiała, ba, uniemożliwiała zorientowanie się kto w ogóle startuje i czym się zasłużył lub nie. Ale o tym pomarudzę jak cisza się skończy.
Anonymous - 7 Czerwca 2009, 13:19

Też chyba pójdę, choć odczucia mam podobne. Ciężko znaleźć sensowne informacje na temat kandydatów.
Dabliu - 7 Czerwca 2009, 13:40

Ja położyłem węża na demokrację. Niech się samo kręci, co za różnica...
dalambert - 7 Czerwca 2009, 13:48

Dabliu, to potem nie pyskuj , ze Ci się nie podoba lub uwiera w postepowe podlądy :evil:
Fidel-F2 - 7 Czerwca 2009, 14:10

dalambert napisał/a
Dabliu, to potem nie pyskuj , ze Ci się nie podoba lub uwiera w postepowe podlądy
a niby czemu nie?
dalambert - 7 Czerwca 2009, 14:50

PKW na godzinę 12 frekwencja wyborcza w kraju 6,65%
Komentarz TVPinfo/3/ frekwencja wyższa niż pięć lat temu!
Komentarz TVN24 frekwencja niższa niż pieć lat temu!
Mój kometarz - o żeby was ....., wam.... w ...... :evil:

Ziuta - 7 Czerwca 2009, 14:59

Bo tu nie chodzi, jaka była frekwencja, ale jak się ją liczy :mrgreen:
Głosowałem.

GAndrel - 7 Czerwca 2009, 15:04

Głosowałem.
Taselchof - 7 Czerwca 2009, 15:13

w sumie kompetencje PE nie są na szczęście na razie zbyt duże a lizbona miejmy nadzieje nie wejdzie :d ciekawe czy którejś z mniejszych partii uda się wejść :) przy małej frekwencji

edit żeby nie było głosowałem :)

dalambert - 7 Czerwca 2009, 15:18

Taselchof napisał/a
ciekawe czy którejś z mniejszych partii uda się wejść

nie uda się :twisted:
Z Puckiem tyż głosowaliśmy.

NURS - 7 Czerwca 2009, 15:20

sacrebleu! na pewno na PiS! trzeba więcej wujów namówić...
GAndrel - 7 Czerwca 2009, 15:20

Oni też każą głosować. ;)

http://thepiratebay.org/

Ziemniak - 7 Czerwca 2009, 15:25

A w Krakowie frekwencja 10.62%, najwyższa w całej Polsce :bravo
dalambert - 7 Czerwca 2009, 15:26

NURS, to głosuj jako chcesz :twisted:
Taselchof - 7 Czerwca 2009, 15:52

Ziemniak napisał/a
A w Krakowie frekwencja 10.62%, najwyższa w całej Polsce :bravo

gratulacje druga jest 100lica :) 10.49 % (ale już w okręgu to my jesteśmy lepsi :P );-) , a tak w ogóle to w Tymbarku, gm., limanowski, małopolskie 16.74 :twisted: (coś myślę że 20 % może nie przekroczyć :D )

gorat - 7 Czerwca 2009, 15:57

Wy tam cicho o tych wyoborach :evil: To chyba będą najbardziej wk****ające z przyczyn formalnych dla mojego rejonu...
Gustaw G.Garuga - 7 Czerwca 2009, 16:14

Głosowałem. Dziadek w komisji nie bardzo wiedział, ile kartek ma przed sobą, za jakie ulice odpowiada i że trzeba sprawdzić dowód tożsamości. Jeśli tak samo będzie przeliczał głosy...
Taselchof - 7 Czerwca 2009, 16:22

a u mnie znowu same młode :d wnusie głównie młodzież i emeryci ciągną po te 170 złociszy :D (chociaż właściwe tyle to chyba tylko szef ma ;-) )
w sumie cisza wyborcza to jest jednak straszna głupota ;]

Marcin Robert - 7 Czerwca 2009, 16:27

Dabliu napisał/a
Ja położyłem węża na demokrację. Niech się samo kręci, co za różnica...

Jak my nie zagłosujemy, to zagłosują za nas. Władza sama się wybierze (jak w tej sytuacji pewnie powiedziałby JU :wink: ). Dlatego należy uczestniczyć w wyborach, aby politycy widzieli, że społeczeństwo nie jest bierną masą, którą można swobodnie manipulować. A jeśli naprawdę nie ma na kogo głosować, to można wypróbować propagowaną w takich sytuacjach przeze mnie metodę:

Tylko dla tych, którzy nie wiedzą na kogo głosować

Witchma - 7 Czerwca 2009, 16:30

Ja nie muszę sobie dorabiać ideologii do niegłosowania - po prostu nie chce mi się ubrać i wyjść z domu :)
Marcin Robert - 7 Czerwca 2009, 16:34

I oczywiście też już głosowałem.
Anonymous - 7 Czerwca 2009, 16:36

Głosowałem. Kumpla wywalili z lokalu wyborczego po tym, jak przyszedł zagłosować na SLD w radzieckim płaszczu wojskowym i w hełmie armii czerwonej, a potem chciał zrobić zdjęcia kartom do głosowania. :mrgreen:
Ziuta - 7 Czerwca 2009, 17:25

Frajer. Zdjęcia się robi za parawanem ;P: Poza tym podoba mi się jego poczucie humoru.

Gustaw G.Garuga napisał/a
Dziadek w komisji nie bardzo wiedział, ile kartek ma przed sobą, za jakie ulice odpowiada i że trzeba sprawdzić dowód tożsamości. Jeśli tak samo będzie przeliczał głosy...

Spokojnie, Gustawie, spokojnie. Widać, że weteran, pewnie w 47 też był w komisji :mrgreen:

Partner forum