To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

Virgo C. - 20 Czerwca 2009, 09:32

ihan napisał/a
Virgo, ale wiesz, że teraz narobiłeś sobie wrogów?

Nie nowina ;)

@Fidel
No nie wiem, nie wiem. Ojciec lat 50 - bujna czupryna. Wujek, lat 56 - bujna czupryna. Może i kiedyś zetne ale tak na 3 mm to chyba w przyszłym życiu ;P:

@ilcattivo
Martva by Ci maszynkę z rąk wyrwała. I nie tylko ona :mrgreen:

A tak na marginesie - jak patrzę na idiotyczną walkę mojego kumpla z łysieniem to aż mi go żal. Wydaje po 100 - 200 zł na jakieś idiotyczne specyfiki, które g*wno dają i ciągle testuje nowe z nadzieją, że może któryś w końcu zadziała :|

Ziuta - 20 Czerwca 2009, 09:58

Akurat mam tak śmiesznie, że jeden mój dziadek jest łysy jak kolano, a drugi ma naprawdę ładne, mlecznosiwe włosy. I wszystko raczej wskazuje, że genami wdałem się w tego drugiego, bobym już zaczynał siwieć. Trochę mnie szokuje, gdy widze kumpli z uczelni: 22-23 lata i u niektórych czoło zawadza o czybek głowy, albo tonsurka świeci. Dziwne uczucie.
hardgirl123 - 20 Czerwca 2009, 10:03

a mój 26 letni kumpel już siwieje
ihan - 20 Czerwca 2009, 10:11

Moja kuzynka siwiała mając poniżej 20 lat. Bywa.
hardgirl123 - 20 Czerwca 2009, 10:11

o rety :(
ihan - 20 Czerwca 2009, 10:14

hardgirl, ale to nie jest jakaś specjalna tragedia. Zwłaszcza gdy i tak większość kobiet się farbuje.
hardgirl123 - 20 Czerwca 2009, 10:15

ale ja od trzech lat się NIE farbuję, farbowałąm się jak miałam 18-21 lat:/
potem uznałam że to bez sensu

ihan - 20 Czerwca 2009, 10:18

Siwe włosy to naprawdę nic strasznego. Mam sporo siwych na skroniach i moja kumpelka je uwielbia. Gdyby nie szantażująca mnie fryzjerka też bym nie farbowała, a tak ulegam dwa razy w roku.
hardgirl123 - 20 Czerwca 2009, 10:19

a bo te fryzjerki to zdzierstwo uprawiają
o

Kasiek - 20 Czerwca 2009, 11:47

Martva napisał/a
Nie zdążę :(
żałuję że nie zrobiłam rozeznania wcześniej, bu.

no, trzeba było dać znać. Idź do Krakmana, kup coś z demobilu, mają nawet spódniczki policyjne, zapłacisz około 20 zł...

Toudisław - 21 Czerwca 2009, 10:38

Zła kobieta nie chciał się że mną przywitać jak była na konwencie :(
Virgo C. - 21 Czerwca 2009, 11:13

Nie zła tylko zua ;P:

I nie marudź, akurat była zajęta bardzo ważnymi rzeczami - rozpraszaniem prelegenta :mrgreen:

Toudisław - 21 Czerwca 2009, 12:16

zuuuuooooooo ;(
Ziuta - 21 Czerwca 2009, 15:10

Głupio wyszło, rok temu Urbaniuk mnie gorąco namawiał do zostania prelegentem przy okazji następnego konwentu. Szkoda. Tłumy by mnie słuchały.
hardgirl123 - 21 Czerwca 2009, 15:17

na pochybel niekompetentnym fryzjerom :evil:
ihan - 21 Czerwca 2009, 15:25

Ekhm, ekhm: pohybel.
hardgirl123 - 21 Czerwca 2009, 15:27

napisalam to specjalnie :D
Martva - 22 Czerwca 2009, 16:19

ilcattivo13 napisał/a
a jak nie, to na którymś konwencie Cię znieczulimy i zetniemy pod alkozą :twisted:

Chyba chcesz mieć zatoki wyciągnięte przez pępek, bez 'alkozy', na żywca.
Nie, nie chodzi mi o piwo.

Cytat
a bo te fryzjerki to zdzierstwo uprawiają

A to fakt, że ceny za usługi fryzjerskie mnie szokują. A najbardziej to że cięcie długich włosów jest dwa razy droższe niż krótkich, a chyba jednak trudniej je schrzanić.

Kasiek napisał/a
kup coś z demobilu

Aaaaaa, dlaczego mi to nie przyszło do głowy?

Toudisław napisał/a
Zła kobieta nie chciał się że mną przywitać jak była na konwencie :(

No sorry, zuo zobowiązuje :|

Virgo C. napisał/a
I nie marudź, akurat była zajęta bardzo ważnymi rzeczami - rozpraszaniem prelegenta :mrgreen:

Aśtam od razu rozpraszaniem, mam za krótkie nogi i rzęsy ;P:

W ogóle to mam ochotę wyrzucić z pamięci sporą część konwentu. Jestem strasznie pogięta, a w społeczeństwie jest prawie tylu domorosłych psychologów co domorosłych dietetyków. Chociaż z drugiej strony to miłe że komuś zależy żebym nie była nieszczęśliwa i nie psuła sobie życia.
I kobiety są szokująco głu... to jest, naiwne. Ze mną na czele. To pocieszające że nie jestem jedyna.

Za to jak odpaliłam dziś kompa pierwszy raz od piątku to okazało się że ktoś ważny nabył dwie pary moich kolczyków. Ważny, bo dostałam priv od galerii że im zależy na czasie i jakości obsługi. Argh.

ihan - 22 Czerwca 2009, 18:23

Martva napisał/a
A najbardziej to że cięcie długich włosów jest dwa razy droższe niż krótkich, a chyba jednak trudniej je schrzanić.

A to akurat niecałkowita prawda. Bo równe ścięcie długich, gęstych włosów, żeby po każdym ruchu głową wyglądały OK wcale łatwe nie jest. A krótkie: rach-ciach i już.

Martva - 22 Czerwca 2009, 18:33

Ale jak Ci przy długich ręka zadrży i będzie centymetr krócej, to nic się nie stanie, krótkie wymagają dużo większej precyzji...
Fidel-F2 - 22 Czerwca 2009, 21:56

ot i temat na najbliższe trzy strony

trza by dalamberta spytac co PiS na ten temat

dalambert - 23 Czerwca 2009, 07:18

Fidel-F2, a zdanie PO w tej materii znasz ???
Fidel-F2 - 23 Czerwca 2009, 07:35

dalambert, a co mnie PO obchodzi? :shock:
Martva - 23 Czerwca 2009, 09:56

Idźcie sobie, temat o polityce jest gdzie indziej :evil:

Leje bez przerwy od piątku, wczoraj wieczorem zaczęło grzmieć do tego. Pies się boi, a ja wykopuję sobie coraz większy dołek.
Kurde, koniec czerwca, ja chcę słońce i trzydzieści stopni, bo kiedy jak nie teraz?

dalambert - 23 Czerwca 2009, 10:12

Martva napisał/a
trzydzieści stopni, bo kiedy jak nie teraz?

w listopadzie :P
a w Warszawie dziś słonko i cieplej się robi , nie przejmuj się do Ciebie też dojdzie i pogłaszcz PSA :D

dzejes - 23 Czerwca 2009, 11:22

Ale masz awatar! :shock:

Noc żywych Martvych

Martva - 23 Czerwca 2009, 11:25

No.
Pasuje mi do... ekhem, samopoczucia. Czy czegoś.

hardgirl123 - 23 Czerwca 2009, 14:40

fajny avik Martva
Martva - 23 Czerwca 2009, 15:15

Bo tak wygląda Martva jak wychodzi z telewizora.

Na dole kadru powinno być trochę więcej czegoś koszulonocnopodobnego, nie?

ilcattivo13 - 23 Czerwca 2009, 15:21

noo...

Partner forum