Najnowszy numer - Okładka numeru 10
Tomcich - 29 Sierpnia 2006, 21:59 Temat postu: Okładka numeru 10 Ponieważ kiedyś była dyskusja na ten temat pozwalam sobie utworzyć ankietę dotyczącą okładki. Skala ocen 6 stopniowa - opisowa. (Może ktoś ma lepszy pomysł na opisy ). Ponieważ nie wiem do końca gdzie ją wstawić postanowiłem w tym miejscu, gdyby stosowne władze znalazły dla niej lepsze miejsce, to proszę ją przenieść.
Zachęcam do głosowania i wyrażania opinii.
Agi - 29 Sierpnia 2006, 22:07
Bardzo sympatyczny zielony stworek
Ziemniak - 29 Sierpnia 2006, 22:14
Ładny stworek tylko trochę za bardzo przypomina skrzyżowanie mechagodzilli z tyranozaurem Ale ogólnie może być.
Tomcich - 29 Sierpnia 2006, 22:18
Mnie też się bardzo podoba Jak to było Jedną z najpiękniejszych rzeczy jest Alien w pełnym galopie. Nie to o konia chyba chodziło.
dareko - 29 Sierpnia 2006, 22:33
Z tym koniem to chyba cos na rzeczy jest Moja 2 letnia coreczka, jak zobaczyla nowa tapete to powiedziala:
- O! Konik, ladny konik
Fidel-F2 - 30 Sierpnia 2006, 07:23
na razie średnia 4,5 czyli nienajgorzej
BTW gdyby przy ocenie 5 było "bardzo ładna" zamiast "piękna", piątek było by więcej.
mawete - 30 Sierpnia 2006, 07:46
Kogoś mi przypomina.... Nie na imprezie ja go widziałem?
dzejes - 30 Sierpnia 2006, 08:47
A ja dałem "3".
Pako - 30 Sierpnia 2006, 08:55
Zgadzam się z Fidelem. Okładka nie jest piękna, ale jest bardzo dobra. Do piękna jej sporo brakuje, w moim osobistym odczuciu, ale wzrok na niej zawieszę na chwilkę. Dlatego poleciała 4, ale jest to takie 4,5
Nexus - 30 Sierpnia 2006, 20:17
U mnie mocna 4.
Najbardziej kręcą mnie okładki w stylu Chrisa Fossa, Jima Burnsa, czy Johna Harrisa.
mad - 30 Sierpnia 2006, 23:33
Pochwalam pomysł głosowania na okładki, choć wiadomo, że to sprawa mniej ważna niż pozostałe głosowania - aczkolwiek wszystkie są zabawą.
Okładki na ogół podobają mi się, ale ostatnia jakby trochę mniej. Potwór i tło - to trochę za mało dla mojej ubogiej wyobraźni. Zagłosowalem na "3".
Ixolite - 31 Sierpnia 2006, 09:22
Ja wole okładki, które nie są w żadne sposób reklamowymi - nie ważne czy obrazek promuje film, grę czy książkę, wolę żeby takiego na okładce nie było.
3 punkty ode mnie.
dareko - 31 Sierpnia 2006, 09:35
Ja tez bym wolal, wole jednak, zeby SFFH dostawal kase. I moze jakies gratisy na nagrody dla forumowiczow
joe_cool - 31 Sierpnia 2006, 14:51
Ładna okładka. Przyzwoita. W sumie OK.
gorat - 31 Sierpnia 2006, 15:36
Przepiękne to były 4 lata temu Zieleń ładna, stworek... no, sympatyczny
I co robi na okładce wyraz "INASZ"?
Edit: wpisujcie się, a nie tylko głosujcie! Także opinie się liczą!
Dunadan - 31 Sierpnia 2006, 18:54
Okladka bardzo ciekawa - ma ladna jednolista kolorystyke no i wszystko jest ostre Swoja droga ciekawy render - z jakiej to gry? jak dla mnie 4,5 ale tak sie nie da wiec zawyze do 5
Haletha - 31 Sierpnia 2006, 20:09
Zagłosowałam na ładną. Nie jestem szczególną zwolenniczką biegających po okładkach oślinionych komputerowych stworów, niemniej w sumie kompozycyjnie i kolorystycznie jest ok:)
dareko - 31 Sierpnia 2006, 21:09
Cytat | i wszystko jest ostre |
Moim zdaniem jest przeostrzone.. ale nie będę lizał kory
Iscariote - 31 Sierpnia 2006, 21:22
Dałem "Ładna".. takie mam odczucie. Stworek jakos mnie nie zachwycił zbytnio. Choć kolorystyka, ostrość itp są dobre.
Anko - 31 Sierpnia 2006, 23:54
Hmm, ja nie głosuję, bo cosik było mówione, że to reklama gry komputerowej... Jak będzie oryginalny płód grafika na wyłączny użytek SFFH (i tapetkowiczów), to co innego. A tak, to mamy wszystkie 4 kolorowe strony reklamami obłożone. Nawet "futuramę" sniało. Ale cóż - byznes iz byznes.
Studnia - 1 Września 2006, 05:28
Na tyle ładna, że wylądowała w telefonie jako tapeta.
NURS - 1 Września 2006, 08:54
To cholera nie jest żadna reklama gry. to artwork robiony do gry.
Diabolus - 1 Września 2006, 10:00
Dałem 4 za stworka. Fajny jest
Ixolite - 1 Września 2006, 10:06
Promocyjny znaczy się, wykorzystywany jako reklamowy Choć sam w sobie faktycznie reklamą nie jest.
Dunadan - 1 Września 2006, 11:10
dareko napisał/a |
Moim zdaniem jest przeostrzone.. ale nie będę lizał kory |
No ale to przeostrzenie pasuje tu. Wazne ze rozdzielczosc obrazka na wyjsciu byla dobvra i nie widac pixeli jak sie raz zdarzylo
Ah, i racja co do "reklamy" - zadna reklama acz artwork. A te bywaja naprawde piekne.
Argael - 1 Września 2006, 16:44
Nie rozumiem, dlaczego reklama Wam przeszkadza? Czy ważny jest cel powstania obrazka, czy jego jakość i walory estetyczne?
Ixolite - 1 Września 2006, 17:37
Jakoś nie pałam uczuciem do okładek, na których znajdują się obrazki, które mogę znaleźć w dziesiątkach innych miejsc. Nawet jeśli są bardzo dobre. Wolę po prostu mniej znane prace.
dareko - 1 Września 2006, 19:36
Dunadan napisał/a | dareko napisał/a |
Moim zdaniem jest przeostrzone.. ale nie będę lizał kory |
No ale to przeostrzenie pasuje tu. Wazne ze rozdzielczosc obrazka na wyjsciu byla dobvra i nie widac pixeli jak sie raz zdarzylo
Ah, i racja co do reklamy - zadna reklama acz artwork. A te bywaja naprawde piekne. |
Nie o rozdzielczosc mi chodzilo ino o przesadne uzycie filtra do wyostrzania obrazu w PS czy tam innym sofcie. Nie bede sie jednak czepial, to zboczenie zawodowe
Indy - 2 Września 2006, 10:28
Lubie takie okładki, ale lepiej żeby był jakiś czarny smok, lub niszczyciel gwiezdy
gorim1 - 2 Września 2006, 18:26
popieram
alien już mi się znudził i wsztsko związane z s-f może
btw może w końcu coś związanego z typową fantastyką się pojawi aldbo jakiś klimatyczny potworek rodem z koszmaru (nie mówię o f. k.)
|
|
|