Park marzeń [gry] - MGS - Mozesz Grac Spokojnie
Keiran - 5 Maj 2006, 21:42 Temat postu: MGS - Mozesz Grac Spokojnie Nie wiem, czy ktos tutaj interesuje sie grami na PC, ale chcialbym poinformowac, ze od dzisiaj w kioskach dostepny jest testowy numer czasopism MGS:
Cytat | Data: 5 maja 2006
temat:
Nowy magazyn o grach PC bez CD!
treść:
W Empikach w całej Polsce oraz na www.mgsonline.pl jest już dostępny pierwszy numer magazynu MGS – Możesz Grać Spokojnie!
Na 84 stronach pełnych różnorodnych materiałów opisaliśmy dla Was m.in.:
- The Elder Scrolls IV: Oblivion oraz historia serii (temat numeru),
- Heroes of Might & Magic V (Crashtest),
- Two Worlds (wywiad z twórcami),
- Ojciec Chrzestny, Tomb Raider: Legend, Ubersoldier, Commandos: Strike Force, Call of Cthulhu (recenzje),
- Spellforce 2: Czas Mrocznych Wojen, Condemned: Criminal Origins, Wiedźmin, Dreamfall: The Longest Journey, Splinter Cell: Double Agent (zapowiedzi).
Mamy dla Was także działy okołogrowe i publicystykę.
Gorąco zapraszamy do czytania oraz do odwiedzania strony www.mgsonline.pl!
Pozdrawiamy
Redakcja MGS
|
Jezeli ktos juz czytal to bardzo prosze o opinie, wszystkie beda bardzo cenne. Poza Empikami mozna jeszcze kupic numer w wersji online lub zamowic poczta, szczegoly na stronie.
Ciekawi mnie szczegolnie zdanie NURSa, ktory jak wiadomo na grach to sie zna.
Dodam jeszcze tylko, ze pismo jest calkowicie niezalezne, wydawane za prywatne pieniadze, wiec kazdy kupiony numer sie liczy.
Mam nadzieje, ze nie dostane bana za ten temat
mawete - 6 Maj 2006, 10:47
Chyba ten temat bardziej by pasował tutaj. Tak w zasadzie to wszystkie gry które mnie z tej wyliczanki interesowały to już mam.
gorat - 6 Maj 2006, 18:00
Zrobione.
Jak zauważyłem, że są wydania online, to tylko "czekam", aż wycieknie... Ergo: inicjatywa padnie.
Keiran - 7 Maj 2006, 15:33
gorat - znaczy sie zamierzasz ukrasc?
Sasori - 7 Maj 2006, 17:44
gorat napisał/a | Zrobione.
Jak zauważyłem, że są wydania online, to tylko czekam, aż wycieknie... Ergo: inicjatywa padnie. |
Padnie, padnie.
Nie widzę sensu w kupowaniu czasopism o grach, nie w dobie internetu. I to jeszcze bez CD (dzisiaj czasopisma jadą chyba tylko dzięki dodawanym do nich pełnym wersjom gier).Możecie się pocić nad opracowaniem jakiejś gierki ile chcecie, dla mnie GamesFaqs nie przebijecie - a jest to tylko jedna z pierdyliarda stron z recenzjami, opisami, strategiami itd. Wszystko za darmo, co w porównaniu z ośmioma dzika wypada nieco lepiej.
Czym więc chcecie mnie skusić na wybulenie kasy większej niż koszt trzech browarów?
Albion - 7 Maj 2006, 19:10
Racja. Tak na serio to kto z Was, jeżeli może sprawdzić w necie wszystkie informacje o konkretnym tytule, wydaje kasę na czasopismo. Ja wolę chwilę w klawisze postukać i poczytać o grze, a kasę zamiast na czasopisma na książki wydawać...
lub browary
Murmus - 10 Maj 2006, 20:28
Zgadzam się z przedmówcami, w dobie internetu magazyn opłaca się kupić wyłącznie dla atrakcyjnych dodatków np. pełnych wersjii gier. Poczytać można online.
gorat - 12 Maj 2006, 13:03
Wreszcie znalazłem rzeczone pismo. Trochę czasu mi to zajęło - już myślałem, że albo wykupili na pniu, albo zbankutowało przed pierwszym wydaniem Z zewnątrz nic szczególnego (nie wczytywałem się) - może ktoś się wypowie o treści?
|
|
|