Do redakcji - problem z adresem
adi - 21 Lutego 2006, 16:05 Temat postu: problem z adresem Witam
Proszę o wpisywanie na kopercie pełnego adresu tj. Adam Johan Przedwiośnie 3 m 15
Było na kopercie tylko Przedwiośnie 3 i musiałem po całym osiedlu szukać gazetkę
Druga sprawa czy jest możliwość lepszego zabezpieczenia gazetki bo dochodzi dosyć zmiętoszona niestety
Pozdrawiam
Vivaadeal - 21 Lutego 2006, 16:11
ooo widze ze nie tylko u mnie pokreciliscie. z tym ze ja to mialem mniejszy problem, bo tylko przechrzciliscie mnie na piotra. niby nic ale zawsze.
a co do zabezpieczenia to rzeczywiscie by sie przydalo
NURS - 21 Lutego 2006, 17:07 Temat postu: Re: problem z adresem
adi napisał/a | Witam
Proszę o wpisywanie na kopercie pełnego adresu tj. Adam Johan Przedwiośnie 3 m 15
Było na kopercie tylko Przedwiośnie 3 i musiałem po całym osiedlu szukać gazetkę
Druga sprawa czy jest możliwość lepszego zabezpieczenia gazetki bo dochodzi dosyć zmiętoszona niestety
Pozdrawiam |
adi, na kopercie jest tyle napisane, ile dostajemy danych od banku. Jesli ktoś zobaczy, że ma jakiś brak, prosze o informację.
co do zabezpieczeń, to nie bardzo mam jak zabezpieczyc przed zwijaniem stosowanym często, żeby koperty zmieściły sie w skrzynkach, albo skakaniem po workach z przesyłkami.
NURS - 21 Lutego 2006, 17:10
Vivaadeal napisał/a | ooo widze ze nie tylko u mnie pokreciliscie. z tym ze ja to mialem mniejszy problem, bo tylko przechrzciliscie mnie na piotra. niby nic ale zawsze.
a co do zabezpieczenia to rzeczywiscie by sie przydalo |
to napisz, jak ma być poprawnie a zmienie.
adi - 21 Lutego 2006, 19:59
Pierwszy numer z prenumeraty doszedł z pełnymi danymi takimi jakie były na przelewie.
Także wina leży po Waszej stronie
pozdrawiam
Czarny - 21 Lutego 2006, 20:00
NURS napisał/a | co do zabezpieczeń, to nie bardzo mam jak zabezpieczyc przed zwijaniem stosowanym często |
Można wsadzić tekturkę wielkości pisma, ale to pewnie zwiększy koszty.
NURS - 21 Lutego 2006, 20:04
adi napisał/a | Pierwszy numer z prenumeraty doszedł z pełnymi danymi takimi jakie były na przelewie.
Także wina leży po Waszej stronie
pozdrawiam |
Przedłużałeś?
adi - 21 Lutego 2006, 23:35
nie to mój pierwszy raz
NURS - 22 Lutego 2006, 00:20
To nie rozumiem w czym tkwi problem. Baza nie jest zmieniana. Wpis, to wpis. jesli poprzednio było wszystko, to nie mogło nic wylecieć.
adi - 22 Lutego 2006, 15:13
Ja wiem tylko że na poprzedniej przesyłce było przedwiośnie 3 m15 a na tej obecnej przedwiośnie 3
pozdro
|
|
|