To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Do redakcji - problem z adresem

adi - 21 Lutego 2006, 16:05
Temat postu: problem z adresem
Witam

Proszę o wpisywanie na kopercie pełnego adresu tj. Adam Johan Przedwiośnie 3 m 15

Było na kopercie tylko Przedwiośnie 3 i musiałem po całym osiedlu szukać gazetkę :twisted:

Druga sprawa czy jest możliwość lepszego zabezpieczenia gazetki bo dochodzi dosyć zmiętoszona niestety

Pozdrawiam

Vivaadeal - 21 Lutego 2006, 16:11

ooo widze ze nie tylko u mnie pokreciliscie. z tym ze ja to mialem mniejszy problem, bo tylko przechrzciliscie mnie na piotra. niby nic ale zawsze.

a co do zabezpieczenia to rzeczywiscie by sie przydalo

NURS - 21 Lutego 2006, 17:07
Temat postu: Re: problem z adresem
adi napisał/a
Witam

Proszę o wpisywanie na kopercie pełnego adresu tj. Adam Johan Przedwiośnie 3 m 15

Było na kopercie tylko Przedwiośnie 3 i musiałem po całym osiedlu szukać gazetkę :twisted:

Druga sprawa czy jest możliwość lepszego zabezpieczenia gazetki bo dochodzi dosyć zmiętoszona niestety

Pozdrawiam

adi, na kopercie jest tyle napisane, ile dostajemy danych od banku. Jesli ktoś zobaczy, że ma jakiś brak, prosze o informację.
co do zabezpieczeń, to nie bardzo mam jak zabezpieczyc przed zwijaniem stosowanym często, żeby koperty zmieściły sie w skrzynkach, albo skakaniem po workach z przesyłkami.

NURS - 21 Lutego 2006, 17:10

Vivaadeal napisał/a
ooo widze ze nie tylko u mnie pokreciliscie. z tym ze ja to mialem mniejszy problem, bo tylko przechrzciliscie mnie na piotra. niby nic ale zawsze.

a co do zabezpieczenia to rzeczywiscie by sie przydalo

to napisz, jak ma być poprawnie a zmienie.

adi - 21 Lutego 2006, 19:59

Pierwszy numer z prenumeraty doszedł z pełnymi danymi takimi jakie były na przelewie.

Także wina leży po Waszej stronie :D

pozdrawiam

Czarny - 21 Lutego 2006, 20:00

NURS napisał/a
co do zabezpieczeń, to nie bardzo mam jak zabezpieczyc przed zwijaniem stosowanym często

Można wsadzić tekturkę wielkości pisma, ale to pewnie zwiększy koszty.

NURS - 21 Lutego 2006, 20:04

adi napisał/a
Pierwszy numer z prenumeraty doszedł z pełnymi danymi takimi jakie były na przelewie.

Także wina leży po Waszej stronie :D

pozdrawiam

Przedłużałeś?

adi - 21 Lutego 2006, 23:35

nie to mój pierwszy raz :mrgreen:
NURS - 22 Lutego 2006, 00:20

To nie rozumiem w czym tkwi problem. Baza nie jest zmieniana. Wpis, to wpis. jesli poprzednio było wszystko, to nie mogło nic wylecieć.
adi - 22 Lutego 2006, 15:13

Ja wiem tylko że na poprzedniej przesyłce było przedwiośnie 3 m15 a na tej obecnej przedwiośnie 3

pozdro

Partner forum