To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Ludzie z tamtej strony świata - Tomasz Pruski

NURS - 11 Stycznia 2006, 11:02
Temat postu: Tomasz Pruski
Zwany też na forum aquilonem. Zadebiutował w papierowych periodykach, debiutuje w Mistrzach i Małgorzatach. Tutaj dowiecie się o autorze więcej.
Margot - 11 Stycznia 2006, 16:23

Małgorzata pozwoli sobie zatem z tego miejsca pogratulować udanego debiutu na łamach SF&literki o numeracji nieustalonej.
Debiut świetny, oby cdn. dorównał startowi. :bravo

mawete - 11 Stycznia 2006, 20:04

Mi też się podobało zastanawiam się właśnie czy na Niego nie zagłosować.
Aquilion - 12 Stycznia 2006, 16:02

Witam wszystkich, którym się podobało i dziękuje za wsparcie. Dopiero teraz zorientowałem się, że mam tu swój temat :)

Margot napisał/a
Małgorzata pozwoli sobie zatem z tego miejsca pogratulować udanego debiutu na łamach SF&literki o numeracji nieustalonej.
Debiut świetny, oby cdn. dorównał startowi. :bravo

Aktualnie wysłałem redakcji do obadania tekst pt. "Szkieletowy zwierzyniec" - współczesna Polska, samotna kamienica we Wrocławiu, studentka weterynarii i horror z przymruzeniem oka. Kończę - ostateczne szlifowanie - "Alchemie formy" - tekst nieco powazniejszy. XIX wieczny Kraków, tajemniczy kult, zagadkowe smierci alchemików i ciemna strona Kościoła.
Będziecie mogli to przeczytac, jesli szanowna redakcja będzie zainteresowana.

Margot - 12 Stycznia 2006, 16:35

Jak ja lubię Twierdzę w utworach :D
Aquilion - 13 Stycznia 2006, 13:45

Pragne powiadomic wszystkich zainteresowanych, że opowiadanie "Alchemia Formy" zostało dziś ukończone, a jutro powędruje do Ojca Redaktora... Zobaczymy, jak ten je przyjmie
Henryk Tur - 13 Stycznia 2006, 15:05

Jak wyślesz, to porzuć wszelką nadzieję... :)
Aquilion - 13 Stycznia 2006, 15:08

A czemu?
witba - 18 Stycznia 2006, 09:30

Można liczyc na jakieś teksty okołoreligijne w najbliższym czasie?
Aquilion - 18 Stycznia 2006, 15:17

Jak ktos będzie zainteresowany wydrukowaniem, to "Alchemia Formy" i "Słońce zacmione cmentarzem" grzeją się przy kominku :P
gorat - 18 Stycznia 2006, 22:09

Aquilion napisał/a
grzeją się przy kominku

No co Ty?!? Chyba nie zamierzasz spalić? :shock:

Aquilion - 18 Stycznia 2006, 22:19

"Przy" nie znaczy "w". Zbieram teraz recenzje i poprawki, by rzucic wydawców na kolana :P
Henryk Tur - 26 Czerwca 2006, 08:27

Ponieważ o Tomaszu słuch dawno zaginął, to ja spytam - czy pisze, co pisze, czy można się jakiejś publikacji spodziewać w tym roku ?
Aquilion - 3 Lipca 2006, 10:46

Pisze, nawet sporo. Głównie fantastykę zachaczająca o tematykę religijną, ale zdażają się i inne teksty. Póki co, do redakcji poszło parę tekstów, ale odpowiedzi jeszcze nie ma, więc trudno mi powiedziec, czy wogóle coś mojego będzie do przeczytania.

Partner forum