Powrót z gwiazd - Neverland @ Radio Afera
Neverland - 11 Czerwca 2014, 21:55 Temat postu: Neverland @ Radio Afera Zapewne zastanawiacie się, dlaczego Was tutaj zebrałem. Otóż: jest audycja do posłuchania. W każdy czwartek o 21 pod adresem www.afera.com.pl albo - jeżeli macie szczęście mieszkać w Poznaniu - na 98,6 Mhz. Polecam w imieniu własnym oraz koleżanki Diany L.
Przed tygodniem w Neverlandzie gościliśmy Cezarego Zbierzchowskiego, nominowanego do nagrody Żuławskiego za powieść "Holocaust F" (świetną). Na naszym profilu mixcloudowym możecie posłuchać archiwalnych audycji, także i tej. Przy okazji polecam również neverlandowy fejsbuk, gdzie można znaleźć najróżniejsze informacje. Na przykład taką, że Radio Afera zostało patronem medialnym Polconu. Albo o nagrodach, które można zgarnąć w Neverlandzie.
W kwestii nagród. Jutro rozdajemy "Parę w ruch" Pratchetta dzięki uprzejmości wydawnictwa Prószyński. Co jest dobrym pretekstem, żeby o sir Terrym pomówić szerzej - i nie omieszkamy tego zrobić. Sponsorem jutrzejszego wydania są Higieniczne Koleje Żelazne Równin Sto. Do usłyszenia!
hrabek - 12 Czerwca 2014, 06:57
A na SoundCloudzie was czasem nie ma?
Neverland - 12 Czerwca 2014, 07:36
O ile mi wiadomo - nie. Tylko mixcloud.
hrabek - 12 Czerwca 2014, 07:41
Szkoda, bo akurat ja mam konto na SC i bym was dodał do listy, a na MC konta nie mam.
|
|
|