Autostopem przez galaktykę - MUSICIE TO ZOBACZYĆ !!! 

Henryk Tur - 4 Stycznia 2006, 23:10 Temat postu: MUSICIE TO ZOBACZYĆ !!! MUSICIE TO ZOBACZYĆ !!!

( choć z fantastyką nie ma nic wspólnego )

http://www.tiutiaputia.com/na_ludowo.htm
												 Romek P. - 4 Stycznia 2006, 23:31 Temat postu: Re: MUSICIE TO ZOBACZYĆ !!! 

Obrzydliwe! Dzwonię po ojca Rydzyka!!!   

Hallo, Inkwizycja? Możecie ostrzyć narzędzia...
												 Henryk Tur - 4 Stycznia 2006, 23:32
  Hej, tą Inkwizycją przypomniałeś mi, że zacząłem temat religijny   

Poważnie, zapomniałem o tym. Napiszę coś jutro... a może pojutrze... hmm...    l
												 Wiedźma - 5 Stycznia 2006, 00:06 Temat postu: Re: MUSICIE TO ZOBACZYĆ !!!
 | Romek P. napisał/a |   

Obrzydliwe! Dzwonię po ojca Rydzyka!!!   

Hallo, Inkwizycja? Możecie ostrzyć narzędzia... |   

Fakt, te przyśpiewki    i rysunki    hm...  Ale tyleż rzeczy, słów, bywa bardziej gorszących.

Z narzędziami i Inkwizycją to trzeba uważac   , by ostrza się nie odwróciły   )))) Stosy też wiele osób sa w stanie pomieścić   

Oj, trzeba poczytać o tej Inkwizycji  
												 Wiedźma - 5 Stycznia 2006, 00:08 Temat postu: Re: MUSICIE TO ZOBACZYĆ !!! 

Oj ma ma, widziałeś kiedyś grabie w ...  
												 NURS - 5 Stycznia 2006, 00:49
  Zależy którym końcem wrażać... kolega, który praktykował na pogotowiu nie takie rzeczy opowiadał.
												 Henryk Tur - 5 Stycznia 2006, 09:18
  Mowił mi raz człowiek, którego żona pracowała w pogotowiu, że przywieziono starszego pana z marchewką w d... Wsadził sobie tak głęboko, że zaklinowała się i nie mógł wyjąć. Lekarz jakoś tego dokonał, a wtedy starszy pan poprosił, żeby mu dać tą marchewkę, bo będzie w domu robił sałatkę jarzynową.

Ble....
												 Duke - 5 Stycznia 2006, 10:39

| NURS napisał/a |  | Zależy którym końcem wrażać... kolega, który praktykował na pogotowiu nie takie rzeczy opowiadał. |   

Koleżanka będaca pielęgniarką w pewnej nadmorskiej miejscowości opowiadała jak do pewnej prywatnej kliniki zgłosil się xiąc z włączonym wibratorem głęboko w odbycie. Okazało się, że podczas figli kolega (też xsiąc) za bardzo się rozochocił i chłopaki zapomnieli o wibratorze. Pikanterii dodaje fakt, że obaj panowie są częstymi gosciami tej kliniki. Co jakiś czas wyjmują im z odbytów różne takie rzeczy ....   
												 Henryk Tur - 5 Stycznia 2006, 10:43
  Patrz : Rozmowy religijne, posty Hansaga  
												 mawete - 5 Stycznia 2006, 13:04
  Fajne       
												 fonsztyk - 5 Stycznia 2006, 13:46
  Odrabiałem kiedyś wojsko w szpitalu jako sanitariusz. Miałem szczęście i trafiłem na blok operacyjny. Mieliśmy tam pewnego razu faceta z świeczką w wiadomym miejscu. Tak głęboko wraził że trzeba było gościa otwierać żeby wyjąć. Na sali było bardzo wesoło    . Swoją drogą ciekawe jak się ten pan tłumczył na wstępnej wizycie?   

Przepraszam doktorze....jak myślicie?
												 Duke - 5 Stycznia 2006, 14:00

| fonsztyk napisał/a |  | Przepraszam doktorze....jak myślicie? |   

.... i wtedy panie doktorze powiedziałem "do du#$%y z taką świeczką"
												 fonsztyk - 5 Stycznia 2006, 14:01

dobre
												 Iscariote - 5 Stycznia 2006, 15:25

cóż... ambitna animacja a ta piekna scieżka dzwiekowa:P no poprostu cudo  
												 NURS - 5 Stycznia 2006, 18:27
  Z opowieści mojego kumpla zapamiętałem o pewnej pani, ktora przywieziono z objawami stanu zapalnego wiadomego miejsca. po glebszym badaniu, wyciagnieto kawałek, lekko juz nieświeżej parówki. Okazało się, że pani z niej korzystała na rózne sposoby, ale  na surowo była dla niej za zimna, więc ja sobie podgrzewała, tym feralnym razem musiala się zagadać, no i paroweczka się lekko rozleciała podczas uzywania.
												 Wiedźma - 5 Stycznia 2006, 18:27

| NURS napisał/a |  | Zależy którym końcem wrażać... kolega, który praktykował na pogotowiu nie takie rzeczy opowiadał. |   

No wiesz, miałam na myśłi bardziej oryginalny koniec   
												 Haletha - 5 Stycznia 2006, 20:00

| NURS napisał/a |  | Z opowieści mojego kumpla zapamiętałem o pewnej pani, ktora przywieziono z objawami stanu zapalnego wiadomego miejsca. po glebszym badaniu, wyciagnieto kawałek, lekko juz nieświeżej parówki. Okazało się, że pani z niej korzystała na rózne sposoby, ale  na surowo była dla niej za zimna, więc ja sobie podgrzewała, tym feralnym razem musiala się zagadać, no i paroweczka się lekko rozleciała podczas uzywania. |   

Ee, a to nie bylo Bravo Girl! i "kaszanka się złamała"?:)

A filmik ciekawy, niemniej brzydko podejrzewam autorów o wyśmiewanie się po prostu z muzyki ludowej - po udowodnieniu takiego barbarzyństwa własnoręcznie wsadziłabym im do d... nie tylko grabie;-))
												 Dunadan - 6 Stycznia 2006, 00:33
  dla mnie filmik jest żałosny...
												 Duke - 6 Stycznia 2006, 08:02

| Haletha napisał/a |  | Ee, a to nie bylo Bravo Girl! i kaszanka się złamała?:) |   

Cóż, z tego samego źródla słyszałem opowieść o pewnej sznaowanej pani, która zabawiała się butelką od szampana, tak nieszczęśliwie, że szyjka zassała się w wiadomym miejscu.. ta to musiała wyglądać zabawnie   
												 elam - 6 Stycznia 2006, 14:01
  znalam te przyspiewke: 

jedna babia drugiej babie wsadzila do *beep* grabie.

jak jej grabie wyciagali, to jej dupe rozerwali itd

eh,co do roznych cial obcych w cialach naszych,  mnie tam juz dawno tlumaczono, ze najlepszym srodkiem na potencje jest marchewka, tylko trudno ja przymocowac.     

hmm, a moze by tak sprobowac??     zawsze produkt naturalny, to lepiej niz jakies plastiki, nie?    

a swoja droga, swintuszycie, panowie, oj, swintuszycie, az mi sie udziela!
												 Henryk Tur - 6 Stycznia 2006, 17:21
  Elam ?!

Ty masz pod avatarem "Dołączyła". Na co Ci środki na potencję ?!  
												 joe_cool - 6 Stycznia 2006, 22:01
  jedno nie wyklucza drugiego, mimo że obecnie ta opcja jest nieco out...
												 elam - 7 Stycznia 2006, 14:27
  w mysl pioenki kabaretu Otto: 

obywatelu, zrob sobie dobrze sam   
												 joe_cool - 7 Stycznia 2006, 15:34
  dokładnie! trzeba brać sprawy w swoje ręce!   
												 Henryk Tur - 10 Stycznia 2006, 10:18
  I jak Ci idzie, Elam ?   
												 NURS - 13 Stycznia 2006, 01:12
  popatrzcie sobie na to...

http://www.storewars.org/flash/index.html
												 Słowik - 13 Stycznia 2006, 08:40
  Never underestimate the power of the Schwartz  
												 Rodion - 13 Stycznia 2006, 10:29
  O łał!          
												 Otte - 9 Lutego 2006, 01:00

| Hansag napisał/a |  Mowił mi raz człowiek, którego żona pracowała w pogotowiu, że przywieziono starszego pana z marchewką w d... Wsadził sobie tak głęboko, że zaklinowała się i nie mógł wyjąć. Lekarz jakoś tego dokonał, a wtedy starszy pan poprosił, żeby mu dać tą marchewkę, bo będzie w domu robił sałatkę jarzynową.

Ble.... |   

Jak raz po pijaku mnie do kaloryfera przywiązali to chcieli mi butelke wsadzić O_O aż teraz sie boje co będzie na następnej imprezie (powiedział student Uniwersytetu Medycznego     )
												 Indy - 9 Lutego 2006, 08:39
  ehm......dobra nic nie mówie                     

| 

|  

|