To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Kupię, sprzedam, wymienię - Planszówki

Lynx - 6 Czerwca 2013, 10:02
Temat postu: Planszówki
Dla maniaków, zapaleńców lub zbieraczy staroci.

Robiłam porządki w szafie i znalazłam takie cudeńka, które chętnie oddam w dobre ręce:

Planszówka z 1991r. Wojna o Pierścień w/g "Władcy Pierścieni" Tolkiena:

Oraz druga- z tego samego (mniej więcej) okresu czasu Magia i Miecz Miasto z Games Workshop, wydane przez Sferę:

Obie są raczej kompletne, ale przyznam, że z 10 lat, albo i więcej, przeleżały w szafie i nikt do nich nie zaglądał.

ketyow - 6 Czerwca 2013, 10:31

To ja się zgłaszam jako potencjalny odbiorca. Ciepło się robi, możliwe że któregoś razu wybiorę się z dziewczyną do Władka, to mógłbym zajrzeć na kawę :wink:
Fidel-F2 - 6 Czerwca 2013, 10:40

Chciałbym krzyknąć 'Pierwszy!!!', ale chyba się nie udało.
Luc du Lac - 6 Czerwca 2013, 12:17

heh,
Wojna o pierścień.... - to jest gra tytan, jeżeli chodzi o czas rozgrywki, porównywalny z TI:3
:)

ketyow - 6 Czerwca 2013, 14:29

Daj spokój, ja w Cyklady gdzie ET wynosi 90 minut grywałem po ponad 5 godzin ;P: Będzie fun :D
Fidel-F2 - 6 Czerwca 2013, 14:37

Luc du Lac napisał/a
TI:3
co to?
mesiash - 6 Czerwca 2013, 15:07

Fidel-F2, http://boardgamegeek.com/...e-waste-of-time

Ale tam jest wyraźnie napisane że ~4h :)

Luc du Lac - 6 Czerwca 2013, 15:33

mesiash napisał/a
Fidel-F2, http://boardgamegeek.com/...e-waste-of-time

Ale tam jest wyraźnie napisane że ~4h :)

samo rozkładanie/przygotowanie do gry trwa 1 godzinę :)

Lynx - 6 Czerwca 2013, 15:58

Grywało się kiedyś, teraz nie mam ani z kim, ani czasu. Mam nadzieję, że będą Ci dobrze służyć i dadzą wiele radości ketyow. Dlatego najpierw wrzuciłam tutaj, zamiast na allegro. Widziałam ceny, ale jak dla mnie ważne, że komuś sprawią tyle radochy co kiedyś nam.
ketyow - 6 Czerwca 2013, 16:33

Lynx, a masz Księgę Sądu Ostatecznego Connie Willis? Mam zduplikowaną, miałem czekać na dobrą okazję do sprzedaży na allegro, ale chętnie się pozbędę w ramach podziękowania :)

Partner forum